Opeles90 Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Ne haragudj, nem kötözködni akarok, de ember. Ez 3.7liter, egy 17 éves autótól. -_- Amugy meg üdv. ujra itt. Milyen a Balcsi vize? Ne feledd, hogy nem túl sok km van a motorban. :rolleyes: 377nél lett megcsinálva, most pedig 386 van benne. Hmm...Rendben, akkor hazudik az órám a kilómétereket vagy a fogyást illetően,vagy én, vagy nemtudom mi van. Bár utoljára itthon lett megtankolva. Hát tegnap jó meleg volt. :D Viszont ha ott vagyok nem nagyon fürdőzök...inkább muterék. én horgászok <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Nekem ugyanez a motor,csak felesben szokott 8.2-8.3 körül lenni. én még csak most ismerkedek vele, felesbe még nemmertem :rolleyes: mondjuk néha veretem neki rendesen -_- <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Figyeljetek..nemtudok mit mondani. Leírtam amit mutatott a mutató, olyan meg szerintem nincs hogy a mérő rosszul méri a kilómétert. Merthát tényleg mentünk vele iszonyat sokat. Nemcsak oda-vissza, hanem badacsonyba mászkáltunk a kocsival balatonszárszó-Máriafürdő 2X, horgászni, stb..stb... Tényleg ezt mutatta, mást nemtudok mondani. :D Aki elhiszi az elhiszi,aki nem az nem. B) Ne haragudj, nem kötözködni akarok, de ember. Ez 3.7liter, egy 17 éves autótól. :D Hát jah, tényleg nagyon jó fogyi. :rolleyes: De ha abból indulunk ki, hogy az én DTL-em 250ezerrel nemrég produkált a fentebb leírtak szerint 4,18 L-t, akkor akár (esetleg) még igaz is lehet egy felújított mocinál. Mindenesetre ahhoz, hogy 4,18-at egyen egyedül kell lenned, és jó egyenletes tempó kell hozzá, no meg sok hosszútáv! :) 5 személlyel hegyen-völgyön cuccal ez alá vinni, szerintem lehetetlen. B) Mindenesetre azt mondom, még ha 5 litert is eszik, akkor is simán jó! -_- :D (Nem kell pancsolni, és nem kell 7 literekkel számolni! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Hát jah, tényleg nagyon jó fogyi. :rolleyes: De ha abból indulunk ki, hogy... Csak, hogy emlékeztessem a témát: 2 éve bliccre jövet-menet meg kajálni menés vendéglőbe, 3 személy + rakás cucc tetőig 4.78l/100 volt <_< én nem tartom lehetetlennek -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Hát jah, tényleg nagyon jó fogyi. :rolleyes: De ha abból indulunk ki, hogy az én DTL-em 250ezerrel nemrég produkált a fentebb leírtak szerint 4,18 L-t, akkor akár (esetleg) még igaz is lehet egy felújított mocinál. Mindenesetre ahhoz, hogy 4,18-at egyen egyedül kell lenned, és jó egyenletes tempó kell hozzá, no meg sok hosszútáv! :) 5 személlyel hegyen-völgyön cuccal ez alá vinni, szerintem lehetetlen. B) Mindenesetre azt mondom, még ha 5 litert is eszik, akkor is simán jó! :D :D (Nem kell pancsolni, és nem kell 7 literekkel számolni! <_< A gps-em szerint az átlagsebesség 67 volt. A 4es főúton mentem óra szerint 110-120 között, viszont sok szarabb úton csak 70-80al, és a 7esen a balaton körül a tömeg miatt örültem a 60nak. Helyben meg a sok úton mászkáló ember között 3.-ban 30al. így mentem. Csak, hogy emlékeztessem a témát: 2 éve bliccre jövet-menet meg kajálni menés vendéglőbe, 3 személy + rakás cucc tetőig 4.78l/100 volt -_- én nem tartom lehetetlennek B) Köszi Sanci :D Végre aki kapásból nem azt mondja hogy hülyeség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Ne feledd, hogy nem túl sok km van a motorban. :rolleyes: 377nél lett megcsinálva, most pedig 386 van benne. Hmm...Rendben, akkor hazudik az órám a kilométereket vagy a fogyást illetően,vagy én, vagy nemtudom mi van. Bár utoljára itthon lett megtankolva. Hát tegnap jó meleg volt. -_- Viszont ha ott vagyok nem nagyon fürdőzök...inkább muterék. én horgászok <_< Tényleg hazudik. Többet mér, mint amennyit tényleg mész. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 .... Köszi Sanci :D Végre aki kapásból nem azt mondja hogy hülyeség. Már bocsi, de szerintem sem hülyeség! :) (Felújított mocival meg pláne <_< ) Tényleg hazudik. Többet mér, mint amennyit tényleg mész. B) De az is érdekes, hogy nem mutat annyival többet, mint amennyit csal az óra (sebesség tekintetében). Nekem 1000 km-en 12 km-t csal (ennyivel mutat többet - 1012!), direkt nulláztam előtte a GPS-t is, pont ezt akartam kideríteni! B) Tehát 100 km-en nekem csal 1,2 km-t. -_- (gondolom ez gumiméret függő is) A sebesség meg többet mutat a mostani gumikkal 10-el 90-nél. (GPS szerint 90, óra szerint 100) Tehát 1000 km-nél 1000 helyett mutat 1012-t a km számláló. Azaz mondjuk egy 5 L-es fogyasztásnál 1000 km-en ha az óra szerint számoljuk a fogyasztást, akkor kevesebbre jön ki az összes 0,6 L-el => 1000 km-en, tehát 100-on így csal az óra szerinti fogyasztásunk 0,06 L-t. Ami szerintem elhanyagolható! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Már bocsi, de szerintem sem hülyeség! :) (Felújított mocival meg pláne <_< ) De az is érdekes, hogy nem mutat annyival többet, mint amennyit csal az óra (sebesség tekintetében). Nekem 1000 km-en 12 km-t csal (ennyivel mutat többet - 1012!), direkt nulláztam előtte a GPS-t is, pont ezt akartam kideríteni! B) Tehát 100 km-en nekem csal 1,2 km-t. -_- (gondolom ez gumiméret függő is) A sebesség meg többet mutat a mostani gumikkal 10-el 90-nél. (GPS szerint 90, óra szerint 100) Tehát 1000 km-nél 1000 helyett mutat 1012-t a km számláló. Azaz mondjuk egy 5 L-es fogyasztásnál 1000 km-en ha az óra szerint számoljuk a fogyasztást, akkor kevesebbre jön ki az összes 0,6 L-el => 1000 km-en, tehát 100-on így csal az óra szerinti fogyasztásunk 0,06 L-t. Ami szerintem elhanyagolható! :rolleyes: Csak annyit mondtam, hogy csal, azt nem írtam hogy mennyit, mert tisztába vagyok azzal, amit most leírtál. :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Csak annyit mondtam, hogy csal, azt nem írtam hogy mennyit, mert tisztába vagyok azzal, amit most leírtál. :D :) Jóvann nah. :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 7,71 ismét az átlag, nagyon ceretem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Ne feledd, hogy nem túl sok km van a motorban. :rolleyes: 377nél lett megcsinálva, most pedig 386 van benne. Hmm...Rendben, akkor hazudik az órám a kilómétereket vagy a fogyást illetően,vagy én, vagy nemtudom mi van. Bár utoljára itthon lett megtankolva. Hát tegnap jó meleg volt. :) Viszont ha ott vagyok nem nagyon fürdőzök...inkább muterék. én horgászok -_- Na jó feladom, melyikőtök öntött a tankjába 20 liter olajat copatásképpen amíg a vízben volt? <_< B) 7,71 ismét az átlag, nagyon ceretem :D Hmmm...akkor nem is olyan rossz az enyém. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Hmmm...akkor nem is olyan rossz az enyém. <_< De neki full szesz, ha jól tudom! -_- Nekem most 6,7l/100km-re jött ki. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 De neki full szesz, ha jól tudom! <_< Nekem most 6,7l/100km-re jött ki. :rolleyes: De NZ-jó az, ne aggódj... -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Én tegnap megjártam Szt.királyszabadja-Veszprém-Tapolca-Keszthely-Veszprém-Szt.királyszabadja útvonalat.Meg ma reggel legurultam Polgárdiig. 240km 16l-el.Szerintem nem rossz.Maximálisan elégedett vagyok.A régi mocival 100km is nehéz volt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Én tegnap megjártam Szt.királyszabadja-Veszprém-Tapolca-Keszthely-Veszprém-Szt.királyszabadja útvonalat.Meg ma reggel legurultam Polgárdiig. 240km 16l-el.Szerintem nem rossz.Maximálisan elégedett vagyok.A régi mocival 100km is nehéz volt :rolleyes: Nekem most 7,11 volt, fele autópálya, fele város, nekem teljesen megfelel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Nekem most 7,11 volt, fele autópálya, fele város, nekem teljesen megfelel. Sok újabb kocsi sem tud ilyet.Teljesen jó szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Sok újabb kocsi sem tud ilyet.Teljesen jó szerintem 96-os, most 5.2 :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Sok újabb kocsi sem tud ilyet.Teljesen jó szerintem Benzinesnél simán jó a 6-7. :D A Fábiával én is 6-7 között járok újabban. (igaz az csak 1.2-es, de a 180-at így is küldi :rolleyes: De ha teljesítményt is akarsz, meg alacsony fogyasztást is egyszerre, az lehet nem fog összejönni <_< ) Választani kell: gyorsan mész, és spórolsz, vagy veszel egy dízelt! B) -_- 96-os, most 5.2 :D :) És akkor ilyen fogyijaitok lesznek mint nekünk! B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 De neki full szesz, ha jól tudom! -_- Nekem most 6,7l/100km-re jött ki. <_< Ott a pont! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Benzinesnél simán jó a 6-7. B) A Fábiával én is 6-7 között járok újabban. (igaz az csak 1.2-es, de a 180-at így is küldi :rolleyes: De ha teljesítményt is akarsz, meg alacsony fogyasztást is egyszerre, az lehet nem fog összejönni <_< ) Választani kell: gyorsan mész, és spórolsz, vagy veszel egy dízelt! B) -_- És akkor ilyen fogyijaitok lesznek mint nekünk! :D :D Igazán csak a saját szórakoztatásomra számolgattam,hozzávetőleg.Menni kell,anyag kell a gépbe,nincs varia. Lehet,ha óvatos lennék,menne alább is,de küldhetném feljebb,ha szétkenném a száját :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 8,3 Asszony pajtás vezetni tanul és az a cc 1 óra rutinpálya alapjáraton meg tette a hatását az 505Km-es etapon :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Szerdán tankoltam: 47.5L - 800km -> 5,93L/100km. Ebben volt némi utánfutózás, meg nem is törekedtem kimondottan a takarékosságra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Szerdán tankoltam: 47.5L - 800km -> 5,93L/100km. Ebben volt némi utánfutózás, meg nem is törekedtem kimondottan a takarékosságra. Nem rossz.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Szerdán tankoltam: 47.5L - 800km -> 5,93L/100km. Ebben volt némi utánfutózás, meg nem is törekedtem kimondottan a takarékosságra. valahogy mégis sikerült -_- nekem amúgy 45 nél több nemigen ment még bele annyira nem fogy ki, nem bízom a mutatóban soha nem tom mennyi lehet még benne <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 valahogy mégis sikerült -_- nekem amúgy 45 nél több nemigen ment még bele annyira nem fogy ki, nem bízom a mutatóban soha nem tom mennyi lehet még benne <_< :rolleyes: Ki kő próbálni! 1-2 üveg lónyál a csomitartóba, és uccuneki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts