Darki Elküldve Július3, 2010 Megoszt Elküldve Július3, 2010 A fogyasztasra nem lehet hatassal ha esetleg megy a radio, es vilagitanak a gombjai, es mondjuk 4 gyari hangszoron szol hangosan? Nekem varosban nem igazan sikerul 8,2 ala vinni, pedig 50 fole soha nem megyek vele... megneztem a levegoszurot, a haz amiben van az elegge poros... a szuro viszont tisztanak tunik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 A fogyasztasra nem lehet hatassal ha esetleg megy a radio, es vilagitanak a gombjai, es mondjuk 4 gyari hangszoron szol hangosan? Nekem varosban nem igazan sikerul 8,2 ala vinni, pedig 50 fole soha nem megyek vele... megneztem a levegoszurot, a haz amiben van az elegge poros... a szuro viszont tisztanak tunik... Az elektromos fogyasztók befolyásolnak bizonyos mértékben, de azért a rádió ennyit nem befolyásol! ^_^ Az meg, hogy 50 fölé nem mész, nem számít, városban megálsz, elindulsz, az viszont számít! Örülj, hogy csak 8,2-t eszik városba, az egy benzinestől nem is olyan sok csak városi fogyasztásnak! Takarítsd ki a szűrőházat ha poros, nem sokat befolyásol majd az sem, de jobb a motornak tiszta levegőt szívni! :P A kis fogyasztást 90-nél, hosszútávon kell nézni, nem városban araszolgatva 50-el! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Na akkor a mai eredmény: 34l/727km-re= 6.05-ös átlag. Kb.10% város, a többi csak főút max. 100-110-zel. Ez tök jó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pocsi Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Na akkor a mai eredmény: 34l/727km-re= 6.05-ös átlag. Kb.10% város, a többi csak főút max. 100-110-zel. Ez tök jó ^_^ Hát nekem valami egészen más jött ki ezekből az adatokból :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Hát nekem valami egészen más jött ki ezekből az adatokból :D Aha, 4.7.L/100Km. :P Egy dieselnek is becsülétére válna. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Hát nekem valami egészen más jött ki ezekből az adatokból :D Elírta szerintem nem 34l hanem 43l. ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Hát nekem valami egészen más jött ki ezekből az adatokból -_- Aha, 4.7.L/100Km. :D Egy dieselnek is becsülétére válna. :D Elírta szerintem nem 34l hanem 43l. :D :D Jóvanna... :rolleyes: 44l :) volt az a tankolás... (különben csak teszteltem, hogy figyeltek-e... :P :P B) ja, és ne báncsátok máá' a kissebbet <_< B) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Aha, 4.7.L/100Km. B) Egy dieselnek is becsülétére válna. -_- Nah még én is felkaptam a fejem! :rolleyes: :D :) Nekem eszik mostanság ennyit. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Lehet hogy a km. is csak 527 volt. ?? :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Várpalota - Sopron (VOLT Fesztivál) - Várpalota, két nap bevásárlókocsi is volt a gépsas, valamint hazafele jöttem, nem kicsit (Veszprém előtt a kétsávoson 170-nel), 5 személlyel és a csomitérből kifolytak a dolgok. 6l/100km. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Várpalota - Sopron (VOLT Fesztivál) - Várpalota, két nap bevásárlókocsi is volt a gépsas, valamint hazafele jöttem, nem kicsit (Veszprém előtt a kétsávoson 170-nel), 5 személlyel és a csomitérből kifolytak a dolgok. 6l/100km. :rolleyes: Mákod volt. Szeretik azt a terepet a fényképészek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Mákod volt. Szeretik azt a terepet a fényképészek! Sokat járok arra, még nem találkoztam trafival . Az a kétszer két sáv nagyon belátható. Inkább Veszprém, és Várpalota között kameráznak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Sokat járok arra, még nem találkoztam trafival . Az a kétszer két sáv nagyon belátható. Inkább Veszprém, és Várpalota között kameráznak. Herend előtt volt trafizás és közúti ellenőrzés ma. Máshol nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Herend előtt volt trafizás és közúti ellenőrzés ma. Máshol nem. Igen, láttam őket. Elég sokan voltak a sünök. :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Igen, láttam őket. Elég sokan voltak a sünök. :rolleyes: <_< 5-öt láttam. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Múltkor a haverral jöttünk Litérről Veszprémbe.A reptér bejárónál egy Peugeot Boxer rakterében volt a fényképész aparát.Tolóajtó elhúzva... Millióan belemehettek Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július5, 2010 Megoszt Elküldve Július5, 2010 20,1 L-t tankoltam 451 km-re: 4,45L/100Km <_< -_- Igaz ebben nem volt, csak max 120Km/h, kb 70 km város, a többi falvakon keresztül hosszabb út, 2-3 személlyel. De akkor is szuper fogyi! :D A napokban belenyomok még 1500 Km-t Erdélyben, kíváncsi leszek arra mit fog kilökni, az teltházas autókázás lesz, a múltkor 5,1-re jött ki. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dodoka1978 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Sziasztok! Kérdés?!Eddig 175 70 13 as gumi volt az astrámon,,,most vettem jó állapotút bontóban,165 65 13 mennyivel nő A FOGYASZTÁSOM VAGY NŐ E,ÉS MIT BEFOLYÁSOL?köszi A VÁLASZOKAT. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Sziasztok! Kérdés?!Eddig 175 70 13 as gumi volt az astrámon,,,most vettem jó állapotút bontóban,165 65 13 mennyivel nő A FOGYASZTÁSOM VAGY NŐ E,ÉS MIT BEFOLYÁSOL?köszi A VÁLASZOKAT. 165/65? sztem ez már nem is váltóméret, de majd az okosak remélem pontosítanak, ha már ilyen virsli gumit akarsz elfér ott a 165/70 de méginkább a /75... anyám korzáján a téliek ekkorák.. a fogyasztás nem hiszem h nőne, de kanyarba sztem szarabb lesz, pluszba a kilóméter óra is csalni fog, ha jól számolom ez átmérőbe kb 3cmvel kisebb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Sziasztok! Kérdés?!Eddig 175 70 13 as gumi volt az astrámon,,,most vettem jó állapotút bontóban,165 65 13 mennyivel nő A FOGYASZTÁSOM VAGY NŐ E,ÉS MIT BEFOLYÁSOL?köszi A VÁLASZOKAT. Nőni nem fog a fogyi, csak elég kicsik azok a kerekek. :rolleyes: Mivel átmérőben is hót más, azért a km-órád is jóval fölé fog lőni a valósnak. Nekem a téli kerekeim ilyenek. (havat vágni <_< ) Mennyi idősek azok a gumik? -_- (És elég b.zin néz ki mellékesen, de gondolom ha ez zavarna nem vetted volna meg) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Nőni nem fog a fogyi, csak elég kicsik azok a kerekek. :rolleyes: Mivel átmérőben is hót más, azért a km-órád is jóval fölé fog lőni a valósnak. Nekem a téli kerekeim ilyenek. (havat vágni <_< ) Mennyi idősek azok a gumik? -_- nekem a téli 185/65r14 nemszercsi, de a 195/50r15el nyáron már elvagyok. de ha erősebb lenne mehetne simán a 205 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 nekem a téli 185/65r14 nemszercsi, de a 195/50r15el nyáron már elvagyok. de ha erősebb lenne mehetne simán a 205 <_< Tökig érő hóban jó volt a keskeny :rolleyes: De tavasszal le-vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Tökig érő hóban jó volt a keskeny :rolleyes: De tavasszal le-vele. Így képzelem el azokkal az abroncsokkal. De zsír lett a homemade cenzurám! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dodoka1978 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Nőni nem fog a fogyi, csak elég kicsik azok a kerekek. :rolleyes: Mivel átmérőben is hót más, azért a km-órád is jóval fölé fog lőni a valósnak. Nekem a téli kerekeim ilyenek. (havat vágni <_< ) Mennyi idősek azok a gumik? -_- (És elég b.zin néz ki mellékesen, de gondolom ha ez zavarna nem vetted volna meg) Nem tudom mennyi idősek csak olcsón hozzájutottam majdnem 90% os gumik,,azt vettem észre könnyebb kormányozni de valóban 6 -7 km/h val többet mutat az óra a valósnál,tehát használható és drasztikusan nem fogyaszt többet,nekem ez a lényeg,azt nem vettem észre,hogy instabilabb lenne 100km/h nál szépen megy....utazóban6,8 kb ennyi volt a fogyim Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pocsi Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Sziasztok! Kérdés?!Eddig 175 70 13 as gumi volt az astrámon,,,most vettem jó állapotút bontóban,165 65 13 mennyivel nő A FOGYASZTÁSOM VAGY NŐ E,ÉS MIT BEFOLYÁSOL?köszi A VÁLASZOKAT. Szia beütöd ,hogy gumidoki. Ott van váltóméret kalkulátor.Mindent meg fogsz tudni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts