beligrom Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 +3-4 liter.. :D ilyen etanol árak mellett lényegtelen ^_^ most kicsit megvagyok zuhanva anyagilag szal má nagyon kivan a kukim a benzinárakkal, megkéne csináltatni a rohadásokat, befizetni pár bírságot, meg enni is kéne :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Kell venni benzinest.. :P :D f.ct kéne :D . Ha azon az útvonalon járnál amin ő, lehet hogy 3.5-re kijönnél dízellel ^_^ :P ilyen etanol árak mellett lényegtelen :P most kicsit megvagyok zuhanva anyagilag szal má nagyon kivan a kukim a benzinárakkal, megkéne csináltatni a rohadásokat, befizetni pár bírságot, meg enni is kéne :P Majd miután megvan az átalakítás, kivetik az adót az e85-re is ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Számomra szinte hihetetlen ez a fogyasztás... (Mennyivel mentél általában, mennyi város volt benne, hány személlyel? ^_^ ) De mindenesetre benzinesből sokan szeretnének ilyet! :D Szinte csak munkába járás (25km), ebből 10km-en 5.-ben 1500-as fordulattal (ilyenkor a pill. fogyimérő 3.5-4L/100km közötti értékeket mutatott), aztán lakott területen kívül betartva a 90-et. Ja, most láttam, hogy már nálunk is van E85, 247.9Ft/L-ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 f.ct kéne :P . Ha azon az útvonalon járnál amin ő, lehet hogy 3.5-re kijönnél dízellel :D ^_^ Majd miután megvan az átalakítás, kivetik az adót az e85-re is :P ;) ;) hát nekem 6 hét alatt jönne ki nullára kb, ennyire gyorsak csak nem lesznek :D amúgy most jöttem egy 60km autóutat keverve, nagy különbséget még nem vettem észre, max annyit h dombon felfele ha rálépek a gázra nem csak búg hanem gyorsul is 5be. jó jó "gyorsul" :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Hy! 528km 29,16l --->5,5l/100 km :D ^_^ Kisbér - Pécs táv volt nagyrésze odafele 2 személy full üres autó, visszafele pedig amennyire eltudjátok képzelni megrakva az autó (még az ülések is ledöntve :P ) viszonylag sok emelkedős résszel Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Holnap fogok egy Várpalota - Budapest Óbuda - Szombathely - Várpalota szakaszt lenyomni. ^_^ Kiváncsi leszek a fogyasztásra. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 31l/492=6,3l/100km so-so.. ^_^ Pepe és Adam meg biztosan csalnak valamivel! :D :P ;) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 31l/492=6,3l/100km so-so.. ^_^ Pepe és Adam meg biztosan csalnak valamivel! :D :P ;) :D ;) Kiváncsi vagyok az új dobbal mennyit eszik, remélem kicsit vissazesik a zaba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Kiváncsi vagyok az új dobbal mennyit eszik, remélem kicsit vissazesik a zaba. A hangján kivül semmi jelentős változást nem fogsz észrevenni, szerintem. :D Nekem a bemenő cső volt kiszakadva belőle és sokáig úgy jártam vele. Nem mutatkozott meg a fogyasztáson. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 A hangján kivül semmi jelentős változást nem fogsz észrevenni, szerintem. :D Nekem a bemenő cső volt kiszakadva belőle és sokáig úgy jártam vele. Nem mutatkozott meg a fogyasztáson. De ezt televolt leveles rozsdával, időnként kicsit fulladt is, meg"bubogott" alapjáraton, szerintem ahogy a rozsda el-eltömte a nyílásokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Kíváncsi voltam, hogy nekem is lefelé megy-e a fogyasztásom, mint újabban mindenkinek, de én ezt nem tapasztaltam, maradt a megszokott... 553 Km-en megpapált 26,7 Lityit, tehát 4,82 L/100Km ^_^ Szeretem ezt az autót! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Kíváncsi voltam, hogy nekem is lefelé megy-e a fogyasztásom, mint újabban mindenkinek, de én ezt nem tapasztaltam, maradt a megszokott... 553 Km-en megpapált 26,7 Lityit, tehát 4,82 L/100Km ;) Szeretem ezt az autót! :P ugylátom FPepe-vel elég erős ellenfelet kaptunk ;) :D :D ez nagyon szép fogyi hogy lett ez? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 ugylátom FPepe-vel elég erős ellenfelet kaptunk :P :D ;) ez nagyon szép fogyi hogy lett ez? ^_^ Há'diiizel, vazze! ..ezeket nem is vesszük figyelembe, különcök.. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Há'diiizel, vazze! ..ezeket nem is vesszük figyelembe, különcök.. ^_^ ;) én a számok világában élek :P :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 ugylátom FPepe-vel elég erős ellenfelet kaptunk :D :D ;) ez nagyon szép fogyi hogy lett ez? :D Há'diiizel, vazze! ..ezeket nem is vesszük figyelembe, különcök.. :P ;) 4 személyel kiruccantunk a héten egy cseppet a hegyekbe! :D Amióta "megnyaltam a gázolajat", azóta nem figyelem a fogyasztást, mindegy, hogy hogy taposom (azt a csekélyke 68 pacit ;) ) szinte alig észrevehető a változás, max 0,5 L diferencia ^_^ De a benyásokat is bírom, az én OFF fábiám is kijön 5,5 lityiből (ha nem hajtom, mert ha gyilkolászom, akkor 7-7,5-et is bekönyörgi. :D ;) ) én a számok világában élek :P :P ;) a 4-5 közötti számokéban ugye? :P :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 a 4-5 közötti számokéban ugye? ^_^ :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Srácok,a minap jártam gázkúton és a fazon letámadott a szokásos "rakasd bele a gázt" dumával. Van valakinek tapasztalata? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Srácok,a minap jártam gázkúton és a fazon letámadott a szokásos "rakasd bele a gázt" dumával. Van valakinek tapasztalata? Annyit már te nem fogod használni, hogy megtérüljön egy hivatalosan beszerelt "gázositó szet" valamint eladáskor meg nem nagyon tudod majd megfizettetni, szerintem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Annyit már te nem fogod használni, hogy megtérüljön egy hivatalosan beszerelt "gázositó szet" valamint eladáskor meg nem nagyon tudod majd megfizettetni, szerintem. :D Valahogy így van. Ha már alapból gázos kocsit veszel, úgy egyszerűbb-olcsóbb a szitu, akkor az előző gazdi bukik rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Valahogy így van. Ha már alapból gázos kocsit veszel, úgy egyszerűbb-olcsóbb a szitu, akkor az előző gazdi bukik rajta. Azt gondoltam,hogy nem gázos műszakit csinálok.Rejtett töltő nyílással,black beszereléssel. 40.000 körül megyek egy évben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Azt gondoltam,hogy nem gázos műszakit csinálok.Rejtett töltő nyílással,black beszereléssel. 40.000 körül megyek egy évben. Akkor számolj utána! Mennyiért kerül be feketén, mennyi az árkülönbség(gáz/benzin), de persze számolj némi plusz gázfogyival(kb.+2l)...na meg nálunk ez elég verszélyes mutatvány...mármint feketén. Haver Favoritja gázositott. Lagalább kétszer annyi km-t megy el ugyanazért a pénzért mint én pedig azok benzinből is többet esznek mint az enyém... Igaz, a pacik kicsivel gyengébben húznak, de közlekedésre bőven jó. :D Másrészt meg, a töltőnyilást ha el is rejted, a gáztartályt hova rejted? Közúti ellenőrzéskor megnézhetik a csomagteret is és a pótkereket/javitókészletet is ellenőrizheti(...vagy ez nem kötelező tartozék?) és akkor kiderül(het) a csalás. Egy ismerősnek elvették a helyszinen a műszakiját+nagy bünti...legalábbis itt Szlovákiában. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Passzolok.Csak gondolati dolog ez.Egyenlőre nem akarok semmi ilyet,csak átgondolom. Tesómnak kedvezménye is van gázkúton.Pótkerék tartályon gondolkodtam. Van igy rendőr ism,inek is swarcban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Passzolok.Csak gondolati dolog ez.Egyenlőre nem akarok semmi ilyet,csak átgondolom. Tesómnak kedvezménye is van gázkúton.Pótkerék tartályon gondolkodtam. Van igy rendőr ism,inek is swarcban. ;) Sokan csinálják így. :P De mint mindig "Addig nincs baj amíg nincs baj!"... Ha elkapnak nagy büntire számíthatsz... És ismerős is kell ha műszakiztatni akarod majd (sima benzinesre)... mert nagyon látszik az átalakítás a motortérben is. De mivel ilyen sokat mész egy évben szerintem akár meg is érheti a gázosítás, vagy add el ezt az autód, és vegyél egy olyat amiben van gáz, és azzal már nincs semmi rizikózás! ;) Közúton sosem nézték tesómnak sem a gázt, pótkereket a rendőrök... Határnál lehet esetleg gond, ha matatnak a kocsiba, valami után kutatva, de ott meg nem kérik el a forgalmit (csak ha csempésznek valamit, és rajtakapják, akkor kobozzák el az autót + a forgalmit). Tesóm Octáviájában is sötét szürkén :D került be, de soha senki nem kérdezgette, pedig nincs is elrejtve semmi, még a matrica is ott van a gáz betöltő nyílásánál... Mindenesetre ha elkapnak valamilyen módon, akkor tuti bánni fogod, hogy nem hivatalosan rakattad be.. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Nem tudom.Lehet,hogy rákérdezek egy normál gázosításra.Nem tudom még.Ha meg eladom a kocsit,a másik átírását bukom.Plusz nem tudom normális pénzért igy eladni,mert decemberig van műszaki rajt.Ha meg leműszakiztatom akkor nem fogom eladni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 488Km-re tankoltam 20liter szeszt, és 23liter benyát: 8.81liter/100Km. Ejjjj... :D Meglátom milyen lesz az új kipuffal, aztán elkezdem keresni a hibát. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts