conquistador Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 7,2 Lit/100 40% etanollal. Szerintem nem rossz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február22, 2010 Megoszt Elküldve Február22, 2010 Nekem szombaton sikerutl megint a 528/36L -t kihoznom ami 6,1 ugy hogy 140nel szaggattam Debrecenbe vissza 110-130 kozt jottem Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothlaszlo Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Hy! Írjátok hogy a BC írja ki a fogyasztást. Ezt hogy tudom előcsalogatni? Köszi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Nekem szombaton sikerutl megint a 528/36L -t kihoznom ami 6,1 ugy hogy 140nel szaggattam Debrecenbe vissza 110-130 kozt jottem Ez 6,81-es fogyasztás. Rosszul számoltál. Hy! Írjátok hogy a BC írja ki a fogyasztást. Ezt hogy tudom előcsalogatni? Köszi! :lol: Addig nyomogatod a set gombot, amíg ki nem írja hogy Verbrauch...és az a fogyasztás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothlaszlo Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Addig nyomogatod a set gombot, amíg ki nem írja hogy Verbrauch...és az a fogyasztás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Addig nyomogatod a set gombot, amíg ki nem írja hogy Verbrauch...és az a fogyasztás. Bocs de nemvágom melyik a set gomb. Az ablaktörlőkar végén van két gomb, amikkel a BC menüjében lehet lépegetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Az ablaktörlőkar végén van két gomb, amikkel a BC menüjében lehet lépegetni. Sztem Neki nincs BC-je. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Sztem Neki nincs BC-je. :lol: Erre akartam rávezetni én is. :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 voltam ma tankolni 303-ért :lol: :lol: 42 lity ment bele, 668 km :D zabál mint a franc... (újabban sokat megy hidegen :( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 Tegnap én is tankoltam. Első csattig 41,81 l-t, 324 km-re. Ez 12,9 l/100 km számolva. A BC szerint 12,6. Sok, de hát sok a hideg, rövidtáv is. :lol: Jah, és nem 303 ft volt a benzin litere, hanem 327,90. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 A hengerenkénti injektorosnál literek rovására megy a hideg... /város, nemigazán melegszik meg/ Ami most kerül hozzám 60lovas 1.4 normál használattal remélem nem rántja le a gatyámat... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 A hengerenkénti injektorosnál literek rovására megy a hideg... /város, nemigazán melegszik meg/ Ami most kerül hozzám 60lovas 1.4 normál használattal remélem nem rántja le a gatyámat... :lol: Ha úgy járnál vele mint én, neked is megenné. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 Tegnap én is tankoltam. Első csattig 41,81 l-t, 324 km-re. Ez 12,9 l/100 km számolva. A BC szerint 12,6. Sok, de hát sok a hideg, rövidtáv is. :lol: Jah, és nem 303 ft volt a benzin litere, hanem 327,90. :( igen... pislogtam is amikor megláttam a benya árát. :D Fater ha megtankolja a Zafit akkor meg majd hallgatom is :D Jó nekem a dízel :D :lol: Kis szerencsével pedig egyre hosszabbak lesznek majd a távok, és egyre kevésbé hidegek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 Tegnap én is tankoltam. Első csattig 41,81 l-t, 324 km-re. Ez 12,9 l/100 km számolva. A BC szerint 12,6. Sok, de hát sok a hideg, rövidtáv is. :lol: Jah, és nem 303 ft volt a benzin litere, hanem 327,90. :lol: OFF: Nagggyon tuti. Mármint hogy ennyire jó a BC. Van olyan autó, amiben akár 1 litert is téved...ez a 92-es konstrukció meg nem. Imádom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 OFF: Nagggyon tuti. Mármint hogy ennyire jó a BC. Van olyan autó, amiben akár 1 litert is téved...ez a 92-es konstrukció meg nem. Imádom. az a három deci a pisztolyban marad a kútnál:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 OFF: Nagggyon tuti. Mármint hogy ennyire jó a BC. Van olyan autó, amiben akár 1 litert is téved...ez a 92-es konstrukció meg nem. Imádom. Tecccccc nekem is. :lol: az a három deci a pisztolyban marad a kútnál:D:D Még az is meglehet. De akkor 3x3 deci kb, mert ugye 300km körül mentem vele. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 Tecccccc nekem is. :( Még az is meglehet. De akkor 3x3 deci kb, mert ugye 300km körül mentem vele. :lol: Persze valamennyire nem pontos a kút mérőegysége sem, a megtett km mutatónak is van némi pontatlansága...azonban ezekkel együtt is teljesen korrekt a BC által produkált adat. Szeretem és annyira hozzászoktam, hogy furcsa, ha BC nélküli Astrába ülök be. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 Persze valamennyire nem pontos a kút mérőegysége sem, a megtett km mutatónak is van némi pontatlansága...azonban ezekkel együtt is teljesen korrekt a BC által produkált adat. Szeretem és annyira hozzászoktam, hogy furcsa, ha BC nélküli Astrába ülök be. :lol: Nemsokára én is így szeretnék érezni... :lol: Most tankoltam és nulláztam. 11km-t mentem azóta városban, hidegen 75%-ban és 11,1 L/100km-t mutat. Teljesen hihető. Melegen alapjáraton 0,7-0,8 L/h. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spityu Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 Sziasztok szaktársak ! Kérdésem Ha rossz a termosztátom akkor meggyit kéne enni astra c14nz nek (sedan) városban? hideg téli napokban Normál üzemmódban ??????? Valaki sacc /kb:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 Sziasztok szaktársak ! Kérdésem Ha rossz a termosztátom akkor meggyit kéne enni astra c14nz nek (sedan) városban? hideg téli napokban Normál üzemmódban ??????? Valaki sacc /kb:) Ehhez tudni kellene mennyit eszik amikor jó. Nekem pölö alapból 8-9körül eszik városban jó termosztáttal télen. Úgy szerintem egy literrel többet ha rossz. De ez legyen a legkisebb bajod, a nagyobbik, hogy jobban kopik a motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 Sziasztok szaktársak ! Kérdésem Ha rossz a termosztátom akkor meggyit kéne enni astra c14nz nek (sedan) városban? hideg téli napokban Normál üzemmódban ??????? Valaki sacc /kb:) Ha rossz a termosztát, akkor ki kell cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spityu Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 Ehhez tudni kellene mennyit eszik amikor jó. Nekem pölö alapból 8-9körül eszik városban jó termosztáttal télen. Úgy szerintem egy literrel többet ha rossz. De ez legyen a legkisebb bajod, a nagyobbik, hogy jobban kopik a motor. zotya :S Nekem 10 liter (etenol de ma pl 12,5:( ) de nemtudom hogy jó a termosztátom mert nem megy 90 fölé inkább alatta van ugy a kéket (alsó vastag csikot alig hadja el) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február25, 2010 Megoszt Elküldve Február25, 2010 zotya :S Nekem 10 liter (etenol de ma pl 12,5:( ) de nemtudom hogy jó a termosztátom mert nem megy 90 fölé inkább alatta van ugy a kéket (alsó vastag csikot alig hadja el) Egyszerű kideríteni.: Elndítod a kocsit, felnyitod a mocitetőt. Elkezded tapizni a hűtő bal felső sarkát, vagy a csövet amelyik belemegy. Ha szinte azonnal elkezd langyosodni akkor a termosztát nyitva van, tehát rossz. Ha hideg marad, akkor néha nézed a kijelzőt, ahogy elhagyja a kéket, és közelít a 90-hez hirtelen elönti a forró hűtőfolyadék a hűtőt, ezzel egyidőban meg visszaesik a mutató akkor jó, mert ugye 90-körül nyitott. Ez alapjáraton olyan 10-15 perc után szokott történni a kölső hőmérséklet függvényében. Természetesen hideg motorral kell kezdeni ami állt min. pár órát. Nem szabad a cső hengerfej felőli végét tapizni, mert az amúgy is melegszik a leömlőtől, és magától a fém termosztátháztól, és ez meghamisíthatja a tesztet. Ha rossz ki kell cserélni 3-5 ezer forint, én Wahlert ajánlok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spityu Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Oké hát aakor kaki a termosztátnak ! Már megvettem de mikor kerül bele???????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Oké hát aakor kaki a termosztátnak ! Már megvettem de mikor kerül bele???????????? Hát mikor belerakod. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts