hening Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Ebben a "versenyben" a kisebb szám a jobb ám! :rolleyes: Mit nem mondasz??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Na akkor jól gondoltam. Én ha nagy ritkán pályán megyek akkor 130-at igyekszem tartani (gps) , mert nem azért fizetek töksokat hogy lassan menjek. :lol: :lol: :( :D Ha pályán megyek mostanaság próbálom tartani ( óra szerinti) 140-150et :D Akkor fogyasztok 5 liter környékén. :D Vagyis nem én..hanem a zótó :D Ettől többet nem tok belegyíkolni. Nyáron még lehúzta a 6 litert is ha végig mentem 130-140el. Bár akkor fölé nem mertem menni. Sőőőt.... 140et is csak előzéseknél csináltam. Ha már 140en túlment a mutató 1 kicsit már muterom hátulról ütötte a fejtámlát "hovaméész tefiú te". Fateromnak se tetszett... :lol: "nem sietünk ennyire" Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 :( Ha pályán megyek mostanaság próbálom tartani ( óra szerinti) 140-150et :lol: Akkor fogyasztok 5 liter környékén. :D Vagyis nem én..hanem a zótó :lol: Ettől többet nem tok belegyíkolni. Nyáron még lehúzta a 6 litert is ha végig mentem 130-140el. Bár akkor fölé nem mertem menni. Sőőőt.... 140et is csak előzéseknél csináltam. Ha már 140en túlment a mutató 1 kicsit már muterom hátulról ütötte a fejtámlát "hovaméész tefiú te". Fateromnak se tetszett... :D "nem sietünk ennyire" 150-nel 5liter akkor neked termeli a az uzemanyagot. :D 17,50 liter 215km-re (csak varos). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 150-nel 5liter akkor neked termeli a az uzemanyagot. :lol: 17,50 liter 215km-re (csak varos). Most nagyon jó fogyija van...Termosztát most lett cserélve (wahler) Aztán összvissz van a kocsiba (motorba) 2500-2700 kilóméter között, no meg szívódizel. Annakidején amikor írták hogy 4literes meg 4,5 literes vegyes fogyasztás 1.7D-re...el sem hittem. Már elhiszem :( Ahogy Lalee mondaná: gázolajnak a gőzével megy :lol: ( ha jóltudom az övé is hasonló értékekkel megy ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Ma tankoltam... Hát a pofám leszakad, a Ribije nem benyelte a 7-et ?? :lol: Most nem is kap semmit... Büntiben van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Most nagyon jó fogyija van...Termosztát most lett cserélve (wahler) Aztán összvissz van a kocsiba (motorba) 2500-2700 kilóméter között, no meg szívódizel. Annakidején amikor írták hogy 4literes meg 4,5 literes vegyes fogyasztás 1.7D-re...el sem hittem. Már elhiszem :D Ahogy Lalee mondaná: gázolajnak a gőzével megy :( ( ha jóltudom az övé is hasonló értékekkel megy ) Ma tankoltam... Hát a pofám leszakad, a Ribije nem benyelte a 7-et ?? :lol: Most nem is kap semmit... Büntiben van. :lol: Na most akkor mi van? Sűrű volt a gőz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Na most akkor mi van? Sűrű volt a gőz? :D A múltkori kijött 4.9-re, a mostani tankot elfűtöttem (sok egy helyben dekkolás-aztán fázás, és fűtés), meg dugóztam is kicsit többet :lol: :lol: de akkor is... :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 :D Ha pályán megyek mostanaság próbálom tartani ( óra szerinti) 140-150et :D Akkor fogyasztok 5 liter környékén. :lol: Vagyis nem én..hanem a zótó :D Ettől többet nem tok belegyíkolni. .... Nekem hegyekben 120-130-nál (GPS) betolta az 5-5,5 lityit, de többet nem.... és azért voltak benne hegyek bőven +4 személy, és csomagok :lol: Ma tankoltam... Hát a pofám leszakad, a Ribije nem benyelte a 7-et ?? :D Most nem is kap semmit... Büntiben van. :( viszont a múltkori sok egyhelybentopi + fűtés nekem is megdobta, így lett 6,4 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
symontemplar Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 hali valaki tudna nekem segíteni hogy 92-es 1.6os mocinak mi volna az átlag fogyasztása köszi előre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 hali valaki tudna nekem segíteni hogy 92-es 1.6os mocinak mi volna az átlag fogyasztása köszi előre is Gyári méretű gumikkal,ésszel közlekedve szerintem 6,5 -7 körül. Legalábbis az enyém ennyi volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
symontemplar Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 hali valaki tudna nekem segíteni hogy 92-es 1.6os mocinak mi volna az átlag fogyasztása köszi előre is mit takar az hogy gyári méret Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 mit takar az hogy gyári méret 175/70R13 a gyári.Nekem ezzel 6,5 volt. 195/50R15-re váltáskor nőtt egy literrel. Viszont mivel tél van,ezért most ennél magasabb (8,5 25% etanollal). Link to comment Megosztás: More sharing options...
sim76 Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 175/70R13 a gyári.Nekem ezzel 6,5 volt. 195/50R15-re váltáskor nőtt egy literrel. Viszont mivel tél van,ezért most ennél magasabb (8,5 25% etanollal). Megéri beletenni anyagilag az etanolt ?Én ahogy számolgattam az én általam ismert árakkal , egyenlőre jött ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Megéri beletenni anyagilag az etanolt ?Én ahogy számolgattam az én általam ismert árakkal , egyenlőre jött ki. http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...&start=4200 Nem csak az anyagi oldala van az e85-nek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Na, megvan a negatív rekordom: 7,65l/100km :lol: Ennyit tesz, hogy már egy hete nem volt berakva 5-be a váltó. Na meg a félórás pörgés a parkolóban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Azt mar olvastam, hogy nem minden esetben szabad hinni az uzemanyag mutatotak, de az lehetseges hogy fel tankkal mentem 400Km-t? Es amugy mi alapjan szamoljatok az atlagot itt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Azt mar olvastam, hogy nem minden esetben szabad hinni az uzemanyag mutatotak, de az lehetseges hogy fel tankkal mentem 400Km-t? Es amugy mi alapjan szamoljatok az atlagot itt? Telitank, km számláló nulláz, következő tankolásnál megint teletöltöd, így tudod mennyi tüzelőanyag fogyott, ismered a megtett távot is, onnan pedig már egyértelmű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Telitank, km számláló nulláz, következő tankolásnál megint teletöltöd, így tudod mennyi tüzelőanyag fogyott, ismered a megtett távot is, onnan pedig már egyértelmű. Ok. amint tankolok kozze teszem az adatokat. Kivancsi vagyok ki jon e a 800Km egy tankkal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Azt mar olvastam, hogy nem minden esetben szabad hinni az uzemanyag mutatotak, de az lehetseges hogy fel tankkal mentem 400Km-t? Es amugy mi alapjan szamoljatok az atlagot itt? igaz, nem mindenkinek mér pontosan (sőt szinte senkinek :lol: ) miért ne lenne lehetséges a fél tank/400 km? ez neked kb 6-6,5-ös fogyit jelentene :( invictus meg leírta, hogyan számolj átlagot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Ok. amint tankolok kozze teszem az adatokat. Kivancsi vagyok ki jon e a 800Km egy tankkal :lol: Simán kijön annyi, persze függ hogy hol és hogyan van használva...én nyáron simán 800 km felett mentem vele...igaz nem városban :lol: De csak város is 650 általában... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Simán kijön annyi, persze függ hogy hol és hogyan van használva...én nyáron simán 800 km felett mentem vele...igaz nem városban :lol: De csak város is 650 általában... Hat, eheten Vac es Bp, Deli Pu. kozt ingaztam, amiben van kb 40Km auto ut (80-130Km/h ) es a budai also rakpart (40-90Km/h). De igy nagyon tetszenek a fogyasztasi adatok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Hat, eheten Vac es Bp, Deli Pu. kozt ingaztam, amiben van kb 40Km auto ut (80-130Km/h ) es a budai also rakpart (40-90Km/h). De igy nagyon tetszenek a fogyasztasi adatok :lol: nekem a felső tartományban sokáig áldogál (25-50 L közt), de 25 alatt hamar esik lefelé, nekem a 25 L-es vonal nem a féltankot jelenti :lol: ... de már megszoktam :( nekem kb 900-1000 km 1 tankkal, de ez diesel.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Ok. amint tankolok kozze teszem az adatokat. Kivancsi vagyok ki jon e a 800Km egy tankkal :lol: Nem fog. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Nem fog. :lol: Ennyire ne biztasd :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február13, 2010 Megoszt Elküldve Február13, 2010 Ennyire ne biztasd :( :lol: Hát de komolyan. Fél tankhoz érek nem soká, 390-400km körül lesz a fél tank, de a másik féllel (mutató szerint) már csak 230-260km-t tudok megtenni. Tél van, ez a fogyasztást is megdobja. Nyáron meg a nyári gumi dobja meg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts