Marek Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 sziasztok rosz lambdaszonda miatt lehet a fogyasztás nagyon sok? kb 14-15 liter 100 kilóméteren astra 1.8-as 115 lóerővel , nem nagyon zaklatva eszik ennyit nincs most hirtelen erre 45 rugóm :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 sziasztok rosz lambdaszonda miatt lehet a fogyasztás nagyon sok? kb 14-15 liter 100 kilóméteren astra 1.8-as 115 lóerővel , nem nagyon zaklatva eszik ennyit nincs most hirtelen erre 45 rugóm :P persze, ez is lehet egy ok a sok közül :D de ha jól tudom az a hibakódot lökné.. :rolleyes: ITT nézz körül, 11ezertől megy felfelé az áruk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marek Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 persze, ez is lehet egy ok a sok közül :P de ha jól tudom az a hibakódot lökné.. :D tudom hogy elromlott :lol: világított a motorvezérlés lámpa, ja még most is világít és ki lett olvasva a hibakód---lambdaszonda ment ki sajnos :D / azóta sokat fogyasztt, meg mintha néha sokat kapna úgy érzem/ csak a sima astrákba jó a tizenvalahány ezer forintos is ebbe meg néztem hellát, ngk-t , bosch-t meg még vmi gagyibb márkákat is de 35-60 ezer ft körül van nem jó bele a sima egy vezetékes meg az olcsóbbaknál a motorkód sem egyezik c18xel-be drágább ahogy kérdezősködtem, sokkal drágább mint 10 rugó környéke hellát ajánlották 40 e-ért :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 tudom hogy elromlott :D világított a motorvezérlés lámpa, ja még most is világít és ki lett olvasva a hibakód---lambdaszonda ment ki sajnos :P / azóta sokat fogyasztt, meg mintha néha sokat kapna úgy érzem/ csak a sima astrákba jó a tizenvalahány ezer forintos is ebbe meg néztem hellát, ngk-t , bosch-t meg még vmi gagyibb márkákat is de 35-60 ezer ft körül van nem jó bele a sima egy vezetékes meg az olcsóbbaknál a motorkód sem egyezik c18xel-be drágább ahogy kérdezősködtem, sokkal drágább mint 10 rugó környéke hellát ajánlották 40 e-ért :rolleyes: Mi is a motorkódod? Nekem az X16Xel-be az egyvezetékes volt 24 a gyári kb két éve. Előtte próbálkoztam bosal-al, de mindenki mondta, hogy nem lesz jó és így is lett 1-2 hónap után már dobálta a hibakódokat. Gyárival semmi gondom. Szóval sztem csak gyárit vegyél. Kérdezd meg a csergőnél lehet nem is olyan drága a gyári. Amugy nagyon nem egészséges rossz lambdával hosszútávon közlekedni. A nagy fogyasztás mellett, rángatás egyenetlen járás lehet és szélsőséges esetben a katalizátorodat is kinyírhatja. (Arrol nem is beszélve, hogy így tuti nem megy át zöldkártyán/műszakin sem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marek Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 Mi is a motorkódod? Nekem az X16Xel-be az egyvezetékes volt 24 a gyári kb két éve. Előtte próbálkoztam bosal-al, de mindenki mondta, hogy nem lesz jó és így is lett 1-2 hónap után már dobálta a hibakódokat. Gyárival semmi gondom. Szóval sztem csak gyárit vegyél. Kérdezd meg a csergőnél lehet nem is olyan drága a gyári. Amugy nagyon nem egészséges rossz lambdával hosszútávon közlekedni. A nagy fogyasztás mellett, rángatás egyenetlen járás lehet és szélsőséges esetben a katalizátorodat is kinyírhatja. (Arrol nem is beszélve, hogy így tuti nem megy át zöldkártyán/műszakin sem) a motorkód: x18xel úgytűnik akkor mégis vennem kell egy szondát.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 a motorkód: x18xel úgytűnik akkor mégis vennem kell egy szondát.. egy vagy több vezetékes? (azaz sima vagy fűtött?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marek Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 egy vagy több vezetékes? (azaz sima vagy fűtött?) fűtött Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 fűtött Az sajnos a drágábbik, de érdeklődd meg a gyári GM árát mielőtt veszel más márkát ami nem biztos, hogy jól működik esetleg még drágább is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marek Elküldve Február2, 2010 Megoszt Elküldve Február2, 2010 Az sajnos a drágábbik, de érdeklődd meg a gyári GM árát mielőtt veszel más márkát ami nem biztos, hogy jól működik esetleg még drágább is. köszi szépen, akkor utánnajárok Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Legutóbbi mérés: 10,57l/100km. :D Cégessel meg új rekord: 6,43l/100km. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 2010 januári átlagom 8,5. Szinte csak 10 - 15 km-es távok, meg a sok minusz a levegőben.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Újabb adataim vannak. :rolleyes: Sok város, 120km autópálya és kevés országút, tehát fogyasztósabb szakasz volt, meg ugye mostanában hidegek is voltak. 610km, erre tankoltam 43 litert. Ez 7,05 literes fogyasztás. A BC 6,8-at mutatott, úgyhogy még mindig azt mondom, hogy a BC eléggé megbízhatóan mér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Város, kemény minuszok, rövidtávok, sok hidegindítás = 130 km ~ 12 L :rolleyes: Földhöz vágom a kalapom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Város....Csak ha máshogy nem lehet, akkor megyek autóval, amúgy busz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Város....Csak ha máshogy nem lehet, akkor megyek autóval, amúgy busz. 2 hete csak gyalog járok az autó meleg gariban van. Hétvégén viszont elő kellett venni mert szűkség volt rá és amugy is azért van, hogy kiszolgáljon ha kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Város, kemény minuszok, rövidtávok, sok hidegindítás = 130 km ~ 12 L :rolleyes: Földhöz vágom a kalapom... Az nem rossz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 8,8l /100km 25% E85-el Csak Bp. Ezelőtti tankoláskor tisztán benzinnel volt 9l/100km. Szóval hol is van az etenol miatti fogyasztás növekedés? Igaz az a 9l elég magas a benzines átlaghoz képest is. Hiába akkor volt bkv sztrájk és sok araszolás :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Az nem rossz :P Egy diziltől? 10L/100? Az nem olyan jó... (nem?):D ( Amúgy nem tegnap volt a névnapod? :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Egy diziltől? 10L/100? Az nem olyan jó... (nem?):D ( Amúgy nem tegnap volt a névnapod? :rolleyes: ) (Nagyobbacska diziltől :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 (Nagyobbacska diziltől :rolleyes: ) szántottál bátyja? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 szántottál bátyja? :D :lol: :P :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 (Nagyobbacska diziltől :P ) Ja, igen, ez igaz :D Így már más a lyányzó fekvése :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Próbálta már valaki ezt: JG-2 verseny üzemanyagadalék esetleg tapasztalatok?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Próbálta már valaki ezt: JG-2 verseny üzemanyagadalék esetleg tapasztalatok?? Asszonyéban (Vectra A X20XEV) a 2. tank fogyogat az olcsóbbik Spuriból (rózsaszín) 95-ös benyával. Tapasztalatok: egyenletesebb alapjárat, sokkal jobb gázreakció és talán a fogyi is csökkent, de azt még csak most kezdtem el pontosan mérni. A BC most 90% városi üzemnél 10,4 lityit mutat (előtte 12-13), de ez nem szentírás mert azóta "okosabban" vezet Asszonyka. Röviden ennyi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Danri Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 nekem az 1.4 Astram kerek 10-be állt meg :rolleyes: vegyesbe... agyrém Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts