brezsó Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Az biztos hogy a négyes beleszól az átlagfogyiba. Kaposvárról Mezőfalváig (cirka 150km) törött hátsó lengéscsillapitóval jöttem haza. Max 60-al 3-mas 4es fokozatokkal. Meg persze úgy, hogy egy tojás volt a gázpedál alatt. Odafelé eléggé kimozgott a szegénységjelző, de hazafelé arányába véve kevesebbel megjártam. Mellesleg odafelé se zavartam max 100-al :rolleyes: :D Nem tudom jól értelmezem-e, de nekem igy jön le a mondanivalód...tehát odafelé nyomtad max. 100-al, akkor még rendben volt minden és úgy többet fogyasztott mint 3.-4. fokozatban max.60-nal? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 :rolleyes: Nem tudom jól értelmezem-e, de nekem igy jön le a mondanivalód...tehát odafelé nyomtad max. 100-al, akkor még rendben volt minden és úgy többet fogyasztott mint 3.-4. fokozatban max.60-nal? :D Hát valami ilyesmi. Meg észrevettem hogy ha kicsit könnyebb a 48as lábam akkor másabb a fogyasztás is. De lehet hogy csak nekem furcsa hogy alacsonyabb sebességfokozatban másabb a fogyasztása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Hát valami ilyesmi. Meg észrevettem hogy ha kicsit könnyebb a 48as lábam akkor másabb a fogyasztás is. De lehet hogy csak nekem furcsa hogy alacsonyabb sebességfokozatban másabb a fogyasztása. Az oké, hogy másabb, de hogy hosszútávon kevesebb!?-ez amit furcsának találok, de tőlem még lehet is igy...hm, érdekes, nem gondoltam volna! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Amúgy eléggé meglepődtem a nyáron, amikor nyaralni voltunk. Mezőfalva Bükkszék. Ottmászkáltunk sokfelé. Voltunk fent a hegyekben. Szilvásváradon, Bánkuton is. Fent a hegyekben mentem még 2-al is felfelé, erre voltunk tankolni egerben, aztán a kilométer meg a literek alapján 5,9re jött ki a fogyi. Voltak is kerek szemek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Mondjuk, volt má hogy megmutatta mire is képes. Földuton amikor árdőre jártunk fát szedni ott beverte a 9et mint a huzat. De általában 6 max 6,7el elmegy szépen, kényelmesen nem állat módon hajtva. Eddig 120 volt a legtöbb amit mentem vele. Nem szeretném agyon hajtani. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Amúgy eléggé meglepődtem a nyáron, amikor nyaralni voltunk. Mezőfalva Bükkszék. Ottmászkáltunk sokfelé. Voltunk fent a hegyekben. Szilvásváradon, Bánkuton is. Fent a hegyekben mentem még 2-al is felfelé, erre voltunk tankolni egerben, aztán a kilométer meg a literek alapján 5,9re jött ki a fogyi. Voltak is kerek szemek :rolleyes: nekem is voltak ilyen tapasztalataim hegyekbe, igaz diesellel :P szerintem a sok leejtő miatt van.... persze tudom fel is kell oda menni, de lefelé már csak motorfék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 nekem is voltak ilyen tapasztalataim hegyekbe, igaz diesellel :P szerintem a sok leejtő miatt van.... persze tudom fel is kell oda menni, de lefelé már csak motorfék :rolleyes: És motorféknél 0 a fogyi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Amúgy eléggé meglepődtem a nyáron, amikor nyaralni voltunk. Mezőfalva Bükkszék. Ottmászkáltunk sokfelé. Voltunk fent a hegyekben. Szilvásváradon, Bánkuton is. Fent a hegyekben mentem még 2-al is felfelé, erre voltunk tankolni egerben, aztán a kilométer meg a literek alapján 5,9re jött ki a fogyi. Voltak is kerek szemek :rolleyes: Én is néztem nem-okosan, mikor autópályán gázpedált nem kímélve haladtunk kecskemétre, aztán a gokart pályán sem mutatott a fordulatszám mérő 3000-nél kevesebbet, majd hazaérve rátankoltam és 5,65 jött ki. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 nekem is voltak ilyen tapasztalataim hegyekbe, igaz diesellel :D szerintem a sok leejtő miatt van.... persze tudom fel is kell oda menni, de lefelé már csak motorfék :rolleyes: Jah lefelé sztem lejöttem fél liter benzinnel. Beraktam 3.-ba aztán motorfék. Erősebb visszaforditonál volt hogy kinyomtam a kuplungot hogy ne rángasson be a motor. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Amúgy lehet, hogy a kikormolás váltotta ki a kevesebb fogyit. Kicsit jobban meghajtod aztán másabb lesz. Szerk.: Amúgy észrevettem, hogy ha egy kicsit megzavargászom havi rendszerességgel 3.ban, 4.-ben, akkor utána sokkal másabb a járása. Egyenletesebb szebb , mellesleg a fordulatott is másképp veszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 És motorféknél 0 a fogyi. :rolleyes: Sógor szerint olyankor ingyen megyünk :P Amúgy eléggé meglepődtem a nyáron, amikor nyaralni voltunk. Mezőfalva Bükkszék. Ottmászkáltunk sokfelé. Voltunk fent a hegyekben. Szilvásváradon, Bánkuton is. Fent a hegyekben mentem még 2-al is felfelé, erre voltunk tankolni egerben, aztán a kilométer meg a literek alapján 5,9re jött ki a fogyi. Voltak is kerek szemek :D Valamiért az a környék jó hatással van az autókra. Tavaly nyáron mi is arra felé nyaraltunk, 1130 km egy teljes tankkal, abban is volt minden: autópálya, hegyi szerpentin, városozás...stb. Azóta sem sikerült jobbat produkálni, illetve olyat sem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 És motorféknél 0 a fogyi. :rolleyes: :P OFF szeretek felétek vezetni, nem olyan lapos mint itt :D változatos, szép a táj ON Jah lefelé sztem lejöttem fél liter benzinnel. Beraktam 3.-ba aztán motorfék. Erősebb visszaforditonál volt hogy kinyomtam a kuplungot hogy ne rángasson be a motor. :lol: jaja, ismerős manőver :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 :rolleyes: Azért a törött hátsó lengéscsillapítóval óvatosan menjél! Majdnem megpördültem így!!!! 100-nál nem lett volna vicces. Rég a roncstelepen lenne a kocsi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Azért a törött hátsó lengéscsillapítóval óvatosan menjél! Majdnem megpördültem így!!!! 100-nál nem lett volna vicces. Rég a roncstelepen lenne a kocsi... Multhét Vasárnap törött el. Azóta egy métert se mentem a kocsival. A héten viszem szerelőhöz. Mellesleg ugy mentem mint aki tojást szállít :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 vki akinek c16nz-je van, mennyit eszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 vki akinek c16nz-je van, mennyit eszik? Erről egy dietetikust kellene megkérdezni :rolleyes: Az autó kb. olyan 6-7 litert vegyes használatban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Erről egy dietetikust kellene megkérdezni :rolleyes: Az autó kb. olyan 6-7 litert vegyes használatban. ezeket az adatokat már énis láttam :D engem valós, aktuális tapasztalatok érdekelnének Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 ezeket az adatokat már énis láttam :D engem valós, aktuális tapasztalatok érdekelnének Ha ésszel használod, és fogyasztási rekordokat döntögetsz, akkor 6 litert tapasztalsz. Ha kitolod a szemit akkor meg 20-at. :rolleyes: A kettő között tőled függ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Ha ésszel használod, és fogyasztási rekordokat döntögetsz, akkor 6 litert tapasztalsz. Ha kitolod a szemit akkor meg 20-at. :rolleyes: A kettő között tőled függ :P :D 580km a rekord telitankkal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 :rolleyes: 580km a rekord telitankkal Benzinesek... :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Benzinesek... :D :rolleyes: az az igazi :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 az az igazi :D Már akinek :P Én rászoktam a dizilre :rolleyes: és a 4.9-es fogyi is azt súgja hogy jól tettem :lol: Nah de kezdünk offolódni :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 :rolleyes: 580km a rekord telitankkal 802km. :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 802km. :lol: :D 860, de volt még benne 8 liter :rolleyes: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts