epk947 Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Ma tankoltam én is. Full város, sok hideg rövidtáv. 12,4 L/100 km. BORZASZTÓÓÓÓÓÓ. :rolleyes: Egy ilyen tanktól ami az avatarodon láccik nem is túl sok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zümi Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 És hogy hány szelepes, és hogy mennyire kopott, és hogy hogy használnád :rolleyes: Rendben,köszi a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 616 km --> 32,84 L = 5,33 L/100Km, vegyesben, max 120 Km/h, átlag utazótempó 80-90Km/h :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Holnapra megtudakolom,hogy 1.4-es,vagy 1.6-os.Üdv egy motorkód sem ártana :D A benzinesek is nagyon jók :rolleyes: ha nem ölöd nagyon, nem is eszik sokat :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Egy ilyen tanktól ami az avatarodon láccik nem is túl sok! :D Annál az alap a 400 L/100 Km, vagy a 100 L/h. Erre még rájönnek a szorzók. Felmehet akár 1000 L/100 Km-re is. 2 komolyabb gázfröccs 1 L gázolaj/benzin/kerozin, mikor mi kerül bele. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Ma tankoltam én is. Full város, sok hideg rövidtáv. 12,4 L/100 km. BORZASZTÓÓÓÓÓÓ. :rolleyes: Ezt azért durválom. :D Nem is tudtam,hogy ennyit is meg tud enni az 1.4 nz. Nekem jelenleg 8 körül alakul,igaz nem csak város.De eddig 9,5 volt a legtöbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Ezt azért durválom. :D Nem is tudtam,hogy ennyit is meg tud enni az 1.4 nz. Nekem jelenleg 8 körül alakul,igaz nem csak város.De eddig 9,5 volt a legtöbb. Vmikor, jó régen, a nyáron hosszúra kijött 6,5-7-ből is. Úgyhogy biztosan tudom, hogy semmi baja, csak sok a hideg rövidtáv. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
walker Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Dízellel volt már valakinek fogyasztásnövekedése? DTL, TD. Mert nekem mindjárt beér a pirosba a mutató, de még csak 540 km-et mentem el :rolleyes:. És mindig teli tankolom. Igaz Asszony jár vele, lehet lenullázta vmikor a napi számlálót?! Rendellenességet nem észleltem a kocsin... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Dízellel volt már valakinek fogyasztásnövekedése? DTL, TD. Mert nekem mindjárt beér a pirosba a mutató, de még csak 540 km-et mentem el :rolleyes:. És mindig teli tankolom. Igaz Asszony jár vele, lehet lenullázta vmikor a napi számlálót?! Rendellenességet nem észleltem a kocsin... Fűtés jó rajta? Halódó termosztát a dieselnél is fogyasztásnövekedést okoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Fűtés jó rajta? Halódó termosztát a dieselnél is fogyasztásnövekedést okoz. jaja, 4,9 helyett beverte az 5-öt is :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 jaja, 4,9 helyett beverte az 5-öt is :D :rolleyes: Ennyi? Nekem 1-2 literrel többet evett télen rossz termosztáttal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Ennyi? Nekem 1-2 literrel többet evett télen rossz termosztáttal. Nekem termosztát csere előtt olyan 5,5-5,8 (autópályázás, szemét módon használásnál 6-max6,5) körül volt. Kicseréltem (elsőre jól tettem be :D ) és a következő héttől kezdve fogyasztáscsökkentőset játszok, azóta 4,9 volt a legjobb. Mivel előtte nem takarékos hozzáállással használtam, azóta meg rámjött a spórolhatnék, nem látom hogy a termosztát sokat javított rajta. Legalábbis a fogyasztásán nem. Máshol azért érezhetőbb a különbség :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
walker Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Fűtés jó rajta? Halódó termosztát a dieselnél is fogyasztásnövekedést okoz. Fűtés viszonylag jó, már akkor is mikor a hőfokmutató még meg sem mozdult. Igaz a vízhőfok nehezen mozdul ki, de ez tudtommal ilyen az isuzuknál. Ezek a dolgok múlt hónapban is így működtek, akkor meg még jól evett. :rolleyes: Ebben a nagy hidegben nem igazán szokta elérni a 90-est a hőfok, még 20-30 km után sem. Lehet hogy tényleg rossz a termosztátom? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zümi Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Sziasztok!1.6-os F Astra, 1993-as,16 szelepes,motórkódot sajnos nem tudom.Kb 15 km-re van a munkahelyem.Mennyit fogyasztana? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Sziasztok!1.6-os F Astra, 1993-as,16 szelepes,motórkódot sajnos nem tudom.Kb 15 km-re van a munkahelyem.Mennyit fogyasztana? X16XEL a motorkódja. Az úgy 7 literből kijönne szerintem, de ez már a vezetési stílusodtól függ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyuszó Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Lehet, hogy volt már fent kérdésében, de nem néztem végig az összes írást! :rolleyes: Kérdésem az lenne, hogy ez az új üzemanyag az etanol, kinek mi a véleménye, és hogy aki használja, mi a tapasztalat? És az átalakító melyik fajtája a jó, mert több fajtát láttam a neten, mire kel figyelni, ha veszel? Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Lehet, hogy volt már fent kérdésében, de nem néztem végig az összes írást! :rolleyes: Kérdésem az lenne, hogy ez az új üzemanyag az etanol, kinek mi a véleménye, és hogy aki használja, mi a tapasztalat? És az átalakító melyik fajtája a jó, mert több fajtát láttam a neten, mire kel figyelni, ha veszel? Köszönöm Nézz be a Technika/Tuning/E85 topicba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Na egész jól eszeget... csak város, plusz egy két 15kmes főút = ~8,4liter /100km Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Na egész jól eszeget... csak város, plusz egy két 15kmes főút = ~8,4liter /100km Az enyém városban úgy beszívta a 8-at, hogy kellett adjak egy veknit hadd mártsa ki a tankból ami még bennmaradt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 30,5 liter 465 km szerintem nem rossz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 24+33liter 820km-re...6,95l hm-hm, ha belegondolok, hogy ebben benne volt kétszer Pozsony oda-vissza(mindkétszer csütörtökön, sz@r időben - havazásban, majd Pozsony előtt 10-12km-es dugóban araszolás egyesben vagy ritkán kettesben) és a többi meg 15-20km-es hidegen inditós rövidtávok(ebből kb.200km 3 utassal, havas/jeges/nem takaritott úton max.60-al..melóba járás) ...szóval, ez talán nem is rossz annyira... so-so :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 24+33liter 820km-re...6,95l hm-hm, ha belegondolok, hogy ebben benne volt kétszer Pozsony oda-vissza(mindkétszer csütörtökön, sz@r időben - havazásban, majd Pozsony előtt 10-12km-es dugóban araszolás egyesben vagy ritkán kettesben) és a többi meg 15-20km-es hidegen inditós rövidtávok(ebből kb.200km 3 utassal, havas/jeges/nem takaritott úton max.60-al..melóba járás) ...szóval, ez talán nem is rossz annyira... so-so :D Pompás, de a csütörtök milyen tényező az egyenletben? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Pompás, de a csütörtök milyen tényező az egyenletben? :rolleyes: B+, te nem voltál otthon, ugyebár...akkor jött mindig a havazás és sz@rok voltak az útviszonyok és legtöbbször négyesben lehetett csak haladni..és ez szerintem nagyban beleszól az átlagfogyiba.. :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 B+, te nem voltál otthon, ugyebár...akkor jött mindig a havazás és sz@rok voltak az útviszonyok és legtöbbször négyesben lehetett csak haladni..és ez szerintem nagyban beleszól az átlagfogyiba.. :D :rolleyes: Most nem tudtam megnézni, mert csak 8-8-litert tankoltam etanol-benzin, és nem néztem meg a napi számlálót, aztán lenyomtam, de olyan 9-körül saccolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 B+, te nem voltál otthon, ugyebár...akkor jött mindig a havazás és sz@rok voltak az útviszonyok és legtöbbször négyesben lehetett csak haladni..és ez szerintem nagyban beleszól az átlagfogyiba.. :P :D Az biztos hogy a négyes beleszól az átlagfogyiba. Kaposvárról Mezőfalváig (cirka 150km) törött hátsó lengéscsillapitóval jöttem haza. Max 60-al 3-mas 4es fokozatokkal. Meg persze úgy, hogy egy tojás volt a gázpedál alatt. Odafelé eléggé kimozgott a szegénységjelző, de hazafelé arányába véve kevesebbel megjártam. Mellesleg odafelé se zavartam max 100-al :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts