zotya975 Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Sokáig jegyzetelgettem én is a kiadásaim és a szemem akadt fel mikor láttam mennyi megy el az autóra. Most sokkal nyugodtabb ember vagyok, nem írom a kiadásaim csak látom, hogy fogy a cash. A jó dolog ebben, hogy sokszor azt sem tudom mire ment el de legalább nem is idegesít :lol: Az a baj, én meg nem kezdtem el, csak most emlékezetből. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Fogyasztást excel táblázatba írom, mert az ki is számolja nekem havi és éves lebontásban is, Én a gáz, villany, víz fogyasztásomat írom hasonló módon. Merhogy azzal is "gazdálkodok"! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Én a gáz, villany, víz fogyasztásomat írom hasonló módon. Merhogy azzal is "gazdálkodok"! :lol: Én is vezetem, közben heti leosztásban nyikorgok a családban ha valamiből sok fogy (pl villany, mert pl az elektromos sűtővel játszik a nejem sokat ..., a víz mert sokat mos, gáz most abszolút kevés mert alig megy a főzés, és a cirkó meg csak hosszabb üzemeknél van kapcsolva....). Tudom ajánlani a google docs-t mert elég jól működik, a feltöltött fájl az nem veszik el, míg az .xls helyben az egy vinyó hiba/vírus, stb okán könnyen.... itt pl jól látható, hogy van amikor jóval 8 liter felett eszik a gépem, meg van olyan amikor 5,5 ből is megáll a fogyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Haha....ha mennél néha magad után... :lol: Nekünk a Ford courier 1.8D teherautónkon már vagy egy éve szar az adagoló, de most 40e Ft-ért nem csináltatjuk meg. Olyat kormol mint egy agyonra hegyezett TDI, és eszik kőkemény 5litert... xD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Nekünk a Ford courier 1.8D teherautónkon már vagy egy éve szar az adagoló, de most 40e Ft-ért nem csináltatjuk meg. Olyat kormol mint egy agyonra hegyezett TDI, és eszik kőkemény 5litert... xD én is megállok 5 lityi körülből. (ha kinyomom a szemét akkor 5.5 :lol: ) de rommá van kopva a motor, hengerfejes is, és tudok lopakodni én is. (ha mögöttem jön valaki aki el akar tűnni, üresben megpörgetve simán eltüntetem :lol: ) egy audisnak monnyuk egyszer ezzel jeleztem egyszer hogy nyugodtan kihúzhatja a négy karikáját a csomagtartómból, a végére a lemaradással együtt még ködlámpát is kapcsolt :P :lol: Bár mióta lezártam az AGR-t azóta azért jelentősen javult :lol: Viszont többet is eszik egy picivel (jó tudom, me' jobban nyomom most hogy van egy kis értelme :D ) de még így is megvan 6 alatt átlagban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 én is megállok 5 lityi körülből. (ha kinyomom a szemét akkor 5.5 :lol: ) de rommá van kopva a motor, hengerfejes is, és tudok lopakodni én is. (ha mögöttem jön valaki aki el akar tűnni, üresben megpörgetve simán eltüntetem :lol: ) egy audisnak monnyuk egyszer ezzel jeleztem egyszer hogy nyugodtan kihúzhatja a négy karikáját a csomagtartómból, a végére a lemaradással együtt még ködlámpát is kapcsolt :D :lol: Bár mióta lezártam az AGR-t azóta azért jelentősen javult :lol: Viszont többet is eszik egy picivel (jó tudom, me' jobban nyomom most hogy van egy kis értelme :D ) de még így is megvan 6 alatt átlagban :D én meg kinyomtam a szömit, oszt lett 7liter...monnyuk valamennyire megy is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 A szopó dízel tecnkikák bármilyen használat mellett keveset esznek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 én meg kinyomtam a szömit, oszt lett 7liter...monnyuk valamennyire megy is :lol: Persze, mer' a tied elbújik a levegő alatt. :lol: Télen hókotró üzemmódban is 7-et eszik? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Jó, legyen ez a vége. A következő nem ide valót törlöm. Ha folytatni akarjátok menjetek át az egyébbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Hegyek közt voltam kirándulni romániában, 1503 km-en evett 70.3 L-t. 4,67-es átlagot hozott minimum 3 személlyel, de ebből 800 Km 5 személlyel volt ( Medvetó - Szováta, Parajd, Csíkszereda, Sepsiszentgyörgy, Brassó vonalon, természetesen innen Magyarországtól! ) TELJESEN MEG VAGYOK ELÉGEDVE VELE!!!! :lol: SZERETEM EZT AZ AUTÓT!!! Mondjuk bevert vagy 3 dl olajat... de ez szerintem ilyen terhelésnél elfogadható... Max sebességem 130-volt, tartósan a 110-et tartottam... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Hegyek közt voltam kirándulni romániában, 1503 km-en evett 70.3 L-t. 4,67-es átlagot hozott minimum 3 személlyel, de ebből 800 Km 5 személlyel volt ( Medvetó - Szováta, Parajd, Csíkszereda, Sepsiszentgyörgy, Brassó vonalon, természetesen innen Magyarországtól! ) TELJESEN MEG VAGYOK ELÉGEDVE VELE!!!! :lol: SZERETEM EZT AZ AUTÓT!!! Mondjuk bevert vagy 3 dl olajat... de ez szerintem ilyen terhelésnél elfogadható... Max sebességem 130-volt, tartósan a 110-et tartottam... :lol: Miért nem szoltál? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Miért nem szoltál? :lol: Mert nagy volt a rohanás, és 5en voltunk, de ne félj, megyek még én arra :lol: Barátnőm ott lakik (SF Gheorge) egyszer összehozzuk a talit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Mert nagy volt a rohanás, és 5en voltunk, de ne félj, megyek még én arra :lol: Barátnőm ott lakik (SF Gheorge) egyszer összehozzuk a talit :lol: Ok. Ne offoljunk tovább. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Bp-Eger-Szilvásvárad-Diósgyőr-Répáshuta-Lilafüred-Répáshuta-Lilafüred-Répáshuta-Diósgyőr-Répáshuta-Eger-Bp Röviden Bp-bükki kevergés-Bp Plussz még kis keverés Bp-en. Mindezt tetőboxal, vonóhorgon 2 bringával, fullrapakolva, 3 személlyel, autópályán 130 és a szerpentineken kitaposva a lelkét lett 7,4l/100km A körülmények ismeretében ezzel meg vagyok elégedve :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Mai eredmény: 734km - 45.95L -> 6.26L/100km. Nem tudom, miért megy felfelé ebben a melegben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Mai eredmény: 734km - 45.95L -> 6.26L/100km. Nem tudom, miért megy felfelé ebben a melegben :lol: mert lehúzod az ablakot, és jobban nyomod neki hogy hamarabb és több levegő jöjjön be rajta :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Mai eredmény: 734km - 45.95L -> 6.26L/100km. Nem tudom, miért megy felfelé ebben a melegben :lol: Meeer nyomod neki mint süket a csöngőőőt! :lol: (6,26 lol!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Meeer nyomod neki mint süket a csöngőőőt! :lol: (6,26 lol!) Nem. Ilyen melegben több folyadékot kell fogyasztani... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Mai tankolásom: 38,06 lit >>> 463 km = 8,22 l/100 km. "Nem is tudom miért megy felfelé a fogyasztásom ilyen melegben?" [mernyomomnekimintazállat... :lol: ] Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 Meeer nyomod neki mint süket a csöngőőőt! :lol: (6,26 lol!) Azért sokallom, mert ilyen meleg időben 6 alatt szokott lenni. Az egyetlen dolog, amit mostanában változtattam, hogy kivettem azt a takarót a hűtőmaszkból, ami elvileg télre kellene... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus29, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2009 A horvátországi kirándulás alatt mértem egy 5,2-es és egy 6,8-as fogyit is. Az 5,2-es olyan 110 körüli autópályázással (az apósék 1.0-ás Polo-ja visszafogott) + tengerparti autózgatással, a 6,8-as pedig 130-140-es autópályás tempóval + budapesti keveréssel jött ki. (A kocsi végig jól meg volt pakolva.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 978 km románia, hegyek közt, odafele 5 személlyel, visszafelé 3al + cucc 53,56 L ==> 5,48 L/100 Km hazafelé tesztelésképpen kitapostam a szemét a verdának :lol: Tartottam simán a tempót egy passattal, és nem is valami régifajtával, volt hogy szemfülesen párszor meg is előztem, szivattam rendesen :D :lol: stabilan a 110-120-at tartottam csak, csak néha előzéseknél nyomtam feljebb!! A Fábiával ugyanezzel a tempóval nem jöttem volna ki 6,5-l-ből sem, az tuti... :lol: SZERETEM EZT AZ ASTRÁT :P :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus31, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2009 978 km románia, hegyek közt, odafele 5 személlyel, visszafelé 3al + cucc 53,56 L ==> 5,48 L/100 Km hazafelé tesztelésképpen kitapostam a szemét a verdának :D Tartottam simán a tempót egy passattal, és nem is valami régifajtával, volt hogy szemfülesen párszor meg is előztem, szivattam rendesen ;) :D http://kepfeltoltes.hu/thumb/090831/vw_ut_...ltoltes.hu_.jpg stabilan a 110-120-at tartottam csak, csak néha előzéseknél nyomtam feljebb!! A Fábiával ugyanezzel a tempóval nem jöttem volna ki 6,5-l-ből sem, az tuti... :lol: SZERETEM EZT AZ ASTRÁT :D :D :D Ennyit pörög 140-nél?? :lol: :P bazz... többet nem bántom 120 fölé :lol: :lol: (Tudom tudom, óra szerint persze...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 34,72Liter/541Km=6,43 Ezzel most elégedett vagyok. A 20.-ai debrecen oda vissza pályán egy kicsit kikormolta a vasat, szerintem ne volt rossz hatással rá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember1, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2009 978 km románia, hegyek közt, odafele 5 személlyel, visszafelé 3al + cucc 53,56 L ==> 5,48 L/100 Km hazafelé tesztelésképpen kitapostam a szemét a verdának :lol: Tartottam simán a tempót egy passattal, és nem is valami régifajtával, volt hogy szemfülesen párszor meg is előztem, szivattam rendesen :D :lol: stabilan a 110-120-at tartottam csak, csak néha előzéseknél nyomtam feljebb!! A Fábiával ugyanezzel a tempóval nem jöttem volna ki 6,5-l-ből sem, az tuti... :lol: SZERETEM EZT AZ ASTRÁT :D :P :D Sok ez a fordulat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts