spzoli Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Nem muszáj átálítani, járhatsz felesben E85-el is. Többen csinálják pölö én is. Egy kicsit többet eszik, kicsit jobban húz, viszont csak 222Literje nálunk. A 95-ös most 295 tehát átlagban 258-ért tankolok. muszáj, állítani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 muszáj, állítani... Pedig 3X átírtam, mert nem tudtam melyik a rossz. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Muszáj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Muszáj #define Muszáj; A tehén szája. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Jólvan-jólvan megjegyzem! :lol: Be lehetne fejezni az OFF-olást??? :huh: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Muszáj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 :lol: Most mi van, ugrik a lemez? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 420Km/35l = 8,3l/100Km :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 730/51.7l....7.08.. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 760 km. / 39.5 l. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Én még ilyen nagyobb távon nem tudtam nézni a fogyasztást, de 220km-t megjártam 3000Ft-ból némi cuccal a csomagtartóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Azt hiszem igazad van epk! Ez kb olyan pontos adat mint a benzin szinjelző opeléknál, már van némi mennyiségű irodalom, majd abból számolok egy fél, vagy egyéves átlagot és az lesz a megdöbbentő igazából. de remélem a jó irányba döbbenek majd meg! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Azt hiszem igazad van epk! Ez kb olyan pontos adat mint a benzin szinjelző opeléknál, már van némi mennyiségű irodalom, majd abból számolok egy fél, vagy egyéves átlagot és az lesz a megdöbbentő igazából. de remélem a jó irányba döbbenek majd meg! :lol: Én minden egyes tankolást írok egy táblázatba a gépemen. Liter, Forint/liter, mennyiség, km állás. :huh: Eddig 6,5 az átlag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Én minden egyes tankolást írok egy táblázatba a gépemen. Liter, Forint/liter, mennyiség, km állás. :huh: Eddig 6,5 az átlag. Nekem nem lehet 6.5 az átlag, mert egyszer volt 6.2, egyszer 6.7 , a többi meg 7-felett. Most felesben 7.5. És semmi tiltás! :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Ismét tankolnom kellett. 764,4 Km 43,31 L 5,66 L/100Km. Javarészt hegyek között, a teljes családdal a fedélzeten és mindezek tetejébe, még Hening Karcsival próbáltam tartani a lépést. Mondanom sem kell, hogy nem sikerült, de megvártak. Kb. 160-170 Km autópálya Bp- Sz.F.vár oda-vissza. U.i.: És nem is füstölt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 És nem is füstölt. :lol: Haha....ha mennél néha magad után... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Haha....ha mennél néha magad után... :huh: ^_^ B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Én minden egyes tankolást írok egy táblázatba a gépemen. Liter, Forint/liter, mennyiség, km állás. :huh: Eddig 6,5 az átlag. Én, amióta kocsim van (1977) minden tankolást és kiadást írtam füzetbe. De nem csak a tankolásokat, hanem az összes javítást is. E jó szokásomat azon a 20 éven át is folytattam, amikor vállalati kocsival jártam, és nem is kérték tőlem, mert a számlákat csak le kellett adnom, és elkönyvelték, aztán ezzel a cég részéről el volt intézve a dolog. A kollégáim ki is mosolyogtak miatta, de én a vállalati kocsit is sajátként kezeltem, mert a mindennapokban is azt használtam, még a külföldi nyaralásaim során is. A mostani kocsim összes költségét (kivéve adó és biztosítás) írom egy füzetbe, havonként és évenként összesítem. Ez egyben szervizfüzet is nekem, mert olajcsere, szűrőcsere, vezérműszíj csere után egy külön helyre beírom a következő csere kilométeróra állását, tehát akkor már nem kell számolgatnom. Ha elértem, jön a csere.... Szóval hasznos. Ha az átlag fogyasztás hirtelen megnő, rögtön kereshetem a hiba okát. (Pl: puha gumi, légszűrő állapota, injektor tisztító mikor volt stb...) Tehetném azt excel-be is, de a füzet az emberhez közelibb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Én, amióta kocsim van (1977) minden tankolást és kiadást írtam füzetbe. De nem csak a tankolásokat, hanem az összes javítást is. E jó szokásomat azon a 20 éven át is folytattam, amikor vállalati kocsival jártam, és nem is kérték tőlem, mert a számlákat csak le kellett adnom, és elkönyvelték, aztán ezzel a cég részéről el volt intézve a dolog. A kollégáim ki is mosolyogtak miatta, de én a vállalati kocsit is sajátként kezeltem, mert a mindennapokban is azt használtam, még a külföldi nyaralásaim során is. A mostani kocsim összes költségét (kivéve adó és biztosítás) írom egy füzetbe, havonként és évenként összesítem. Ez egyben szervizfüzet is nekem, mert olajcsere, szűrőcsere, vezérműszíj csere után egy külön helyre beírom a következő csere kilométeróra állását, tehát akkor már nem kell számolgatnom. Ha elértem, jön a csere.... Szóval hasznos. Ha az átlag fogyasztás hirtelen megnő, rögtön kereshetem a hiba okát. (Pl: puha gumi, légszűrő állapota, injektor tisztító mikor volt stb...) Tehetném azt excell-be is, de a füzet az emberhez közelibb. Sokáig jegyzetelgettem én is a kiadásaim és a szemem akadt fel mikor láttam mennyi megy el az autóra. Most sokkal nyugodtabb ember vagyok, nem írom a kiadásaim csak látom, hogy fogy a cash. A jó dolog ebben, hogy sokszor azt sem tudom mire ment el de legalább nem is idegesít :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Na vasarnap mentem 1 autopalyasat Nürnbergböl Mainzba. 280km. Az atlagsebessegem 115km/h, a fogyasztasom meg 5,1L volt. 95-ös benzinnel. Amikor lehetett 150el mentem.Megneztem a kocsi vegsebesseget:187 gps-el(ora szerint 200).Ez a nemet autopalyas közlekedesi kultura 1 nagy 0. Mindenki a belsö savban, raadasul nem mennek gyorsabban a külsö savnal, szoval nem tudnak vezetni. Senki se szidja nekem az otthoni közlekedesi kulturat. A semmiböl hirtelen dugo lesz, nem kell hozza baleset. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Én, amióta kocsim van (1977) minden tankolást és kiadást írtam füzetbe. De nem csak a tankolásokat, hanem az összes javítást is. E jó szokásomat azon a 20 éven át is folytattam, amikor vállalati kocsival jártam, és nem is kérték tőlem, mert a számlákat csak le kellett adnom, és elkönyvelték, aztán ezzel a cég részéről el volt intézve a dolog. A kollégáim ki is mosolyogtak miatta, de én a vállalati kocsit is sajátként kezeltem, mert a mindennapokban is azt használtam, még a külföldi nyaralásaim során is. A mostani kocsim összes költségét (kivéve adó és biztosítás) írom egy füzetbe, havonként és évenként összesítem. Ez egyben szervizfüzet is nekem, mert olajcsere, szűrőcsere, vezérműszíj csere után egy külön helyre beírom a következő csere kilométeróra állását, tehát akkor már nem kell számolgatnom. Ha elértem, jön a csere.... Szóval hasznos. Ha az átlag fogyasztás hirtelen megnő, rögtön kereshetem a hiba okát. (Pl: puha gumi, légszűrő állapota, injektor tisztító mikor volt stb...) Tehetném azt excell-be is, de a füzet az emberhez közelibb. Fogyasztást excel táblázatba írom, mert az ki is számolja nekem havi és éves lebontásban is, valamint tankolások között is. A füzet nekem is megvan, amiben írom a szervizeket. :lol: Nem sok mindent kellett még beleírni, szerencsére. Tartsa meg eme jó szokását a kocsim. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 A semmiböl hirtelen dugo lesz, nem kell hozza baleset. Azt itt is láthatsz bármelyik nap az M7-esen pl :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts