Morfin Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Elment a jobb lábadból az erő? :huh: ÁÁÁÁÁÁÁ nekem kicsi a lábam meg szeretem kímélni a kicsikét :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Három és fél éve van ez a kocsim, de még sose próbáltam igazán, hogy mennyi lehet a max. pillanatnyi fogyasztása. Mondjuk elsőbe nem kínoztam, mert már eléggé lazának érzem a motortartó szilentjeimet, de másodikban tiltásnál, azaz 6500 f/p-nél (óra szerint 105, valójában 95-km/ó nál) 39,7 liter / 100 km. Kétszer is megpróbáltam, de nem tudtam 40 litert lenyomni a torkán.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Három és fél éve van ez a kocsim, de még sose próbáltam igazán, hogy mennyi lehet a max. pillanatnyi fogyasztása. Mondjuk elsőbe nem kínoztam, mert már eléggé lazának érzem a motortartó szilentjeimet, de másodikban tiltásnál, azaz 6500 f/p-nél (óra szerint 105, valójában 95-km/ó nál) 39,7 liter / 100 km. Kétszer is megpróbáltam, de nem tudtam 40 litert lenyomni a torkán.... :huh: Érdekes. Nekem valamikor úgy gondolja hogy 4500-nál tilt, valamikor 5500-nál. Éshogy ne legyen off: azé durva, 39,7 liter /100km. kétszer elmegyek veszprém-várpalota fordulóra és üres a tank. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Éshogy ne legyen off: azé durva, 39,7 liter /100km. kétszer elmegyek veszprém-várpalota fordulóra és üres a tank. :) Kettesben???? :huh: Nem a barááátnőddel!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Kettesben???? :) Nem a barááátnőddel!!!! :huh: Mintha magamat olvasnám néha, a hozzászólásaid olvasásakor. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Három és fél éve van ez a kocsim, de még sose próbáltam igazán, hogy mennyi lehet a max. pillanatnyi fogyasztása. Mondjuk elsőbe nem kínoztam, mert már eléggé lazának érzem a motortartó szilentjeimet, de másodikban tiltásnál, azaz 6500 f/p-nél (óra szerint 105, valójában 95-km/ó nál) 39,7 liter / 100 km. Kétszer is megpróbáltam, de nem tudtam 40 litert lenyomni a torkán.... :huh: Asszem akkor felejtősek a " gyorsulásaim" amiket szoktam produkálni, ha olyan kedvem van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Asszem akkor felejtősek a " gyorsulásaim" amiket szoktam produkálni, ha olyan kedvem van. :huh: Te csak ne izgulj! Fele akkora lóerő, fele fogyasztás!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Te csak ne izgulj! Fele akkora lóerő, fele fogyasztás!!! :huh: Igaz is 388 Km-29L tecsós anyag=7.47L/100km. Már egész türhető. És inkább város. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PuCa24 Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 pénteken átléptem a 100km-ert, és rátankoltam, rossz termosztáttal (korány nyitott) mentem többet, és a végén 122km ->9,45 L =7,74/100km és csak városban. kb 80km-er után cseréltük a termosztátot, de a jeladóm is rossz ugylátszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 tegnap eefogyott az anyag 745 km-t ment el egy teletankkal. Eddig többet tudtunk. Igaz ez "ócóanyag" volt mert éppen ez jütt szembe. A car anyagból több fogy? :huh: :) amíg a molnál itattam addig 862 volt a rekord, csak város, és csak haladás (nem közlekedés, hanem haladás, különbséget tessék érteni :D ) de olyan 820 körül ráértem tankolni mindig. Volt még benne 1-2 lityi. Most meg... nah mindegy, megoldottam tolás nélkül, csak egy alacsony fekvésű kút kellett :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Hééé embörök! Most látom má, hogy ócsóbb lett a napolaj mint a benya! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Hééé embörök! Most látom má, hogy ócsóbb lett a napolaj mint a benya! :) Sok benzinnél olcsóbb folyadékot lehet kapni, de azért még nem önti bele az ember :D :lol: :D :D Grill-gyújtó folyadékkal megy a gép vajon?:D :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Sok benzinnél olcsóbb folyadékot lehet kapni, de azért még nem önti bele az ember :) :D :D :D Grill-gyújtó folyadékkal megy a gép vajon?:D :lol: :huh: Nincs mibe kipróbálnom! :D Amúgy kutaknál láttam, hogy a gázolaj 5 Ft-al olcsóbb mint a 95-ös! Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 tegnap eefogyott az anyag 745 km-t ment el egy teletankkal. Eddig többet tudtunk. Igaz ez "ócóanyag" volt mert éppen ez jütt szembe. A car anyagból több fogy? :huh: :) persze, hisen ugyanakkora teljesítmény leadásához több anyagot kell bedolgoznia :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 persze, hisen ugyanakkora teljesítmény leadásához több anyagot kell bedolgoznia :lol: A teljesítmény ehhez a motorhoz kapcsolva nem bír túl komoly jelentéssel :D :) de amúgy értem, igyekszem normális cuccot tankolni de néha nincs sok válogatás :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
petroszjan Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Sziasztok! 500 km megtétele után büszkén írom le, hogy 1.4-es F Astrám 5,9 litert fogyaszt 100 kilóméteren! Tél végén ez talán nem olyan rossz, igaz ennek nagy része MO-on. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Sziasztok! 500 km megtétele után büszkén írom le, hogy 1.4-es F Astrám 5,9 litert fogyaszt 100 kilóméteren! Tél végén ez talán nem olyan rossz, igaz ennek nagy része MO-on. Milyen módszerrel mérted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
petroszjan Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Telitankal kezdte, és ugyanúgy telitankoltam 500 km után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Három és fél éve van ez a kocsim, de még sose próbáltam igazán, hogy mennyi lehet a max. pillanatnyi fogyasztása. Mondjuk elsőbe nem kínoztam, mert már eléggé lazának érzem a motortartó szilentjeimet, de másodikban tiltásnál, azaz 6500 f/p-nél (óra szerint 105, valójában 95-km/ó nál) 39,7 liter / 100 km. Kétszer is megpróbáltam, de nem tudtam 40 litert lenyomni a torkán.... :) A BC csak 39,8ig jelzi ki a fogyit, de szerintem magában tovább is számol. Nekem legalábbis átlagfogyira is ennyit ír :D (Vennem kéne a fáradságot átprogramoztatni :huh: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 A BC csak 39,8ig jelzi ki a fogyit, de szerintem magában tovább is számol. Nekem legalábbis átlagfogyira is ennyit ír :) (Vennem kéne a fáradságot átprogramoztatni :huh: ) 1,4-esben van BC? Különben meg nem hiszem, hogy átlagban el tudna egy 1,4-es közel 40 litert fogyasztani.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 1,4-esben van BC? Különben meg nem hiszem, hogy átlagban el tudna egy 1,4-es közel 40 litert fogyasztani.... Csak ügyesen kell bánni a pedállal :huh: Enyémben utólagos, de láttam C14NZben gyárilag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Csak ügyesen kell bánni a pedállal :huh: Enyémben utólagos, de láttam C14NZben gyárilag. És gyári BC van a Tiédbe utólagosan beépítve? Mert akkor csak Opel márkaszervízben tudják Tech műszerrel átállítani, ha lehet egyáltalán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Csak ügyesen kell bánni a pedállal :huh: Enyémben utólagos, de láttam C14NZben gyárilag. Akkor honnan veszed, hogy a gyári BC limitálva van 39,8 l/100 km fogyasztás kijelzésére? Merhogyazenyém gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 És gyári BC van a Tiédbe utólagosan beépítve? Mert akkor csak Opel márkaszervízben tudják Tech műszerrel átállítani, ha lehet egyáltalán. Aha. Na ezért kéne venni a fáradságot utánajárni. Ha nem megy, legfeljebb berakom a hozzávaló motort is (C20NE) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Akkor honnan veszed, hogy a gyári BC limitálva van 39,8 l/100 km fogyasztás kijelzésére? Merhogyazenyém gyári. Na úgy utólagos, hogy gyári, csak nem a gyárban rakták be. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts