zotya975 Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Ennyiből már egy benzines is kijön! :blush: Nem írta, hogy hol ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Nem írta, hogy hol ment. Hol, hát hol! Hát az ÚTON! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 Hol, hát hol! Hát az ÚTON! :blush: Köszönöm. :lol: Úgy értettem város, országút, vegyes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 ...hát, talán a fűtőértéke lassan már nagyobb lesz mint a kereskedelmi! :blush: :) :D Mennyi 1000Ft-ost eszik százon? ..és 2000-esből? :lol: 1000Ft-ból megjárok 50km-t bőven. Legutóbb egy kétezres tankolással mentem 120km-t. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morfin Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Hali! c14se astrától kicsit sok a 9.5 literes fogyasztás vegyesbe? A termosztátom asszem rossz de aszonták az nem befolyásolja ennyire. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Hali! c14se astrától kicsit sok a 9.5 literes fogyasztás vegyesbe? A termosztátom asszem rossz de aszonták az nem befolyásolja ennyire. :blush: Attól függ... ha sokat mész vele rövidet (<10km), akkor ez még nem túl magas. Rossz termosztát meg főleg ilyenkor dobja meg igazán a fogyasztást :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Attól függ... ha sokat mész vele rövidet (<10km), akkor ez még nem túl magas. Rossz termosztát meg főleg ilyenkor dobja meg igazán a fogyasztást :blush: Hát igen, nekem is 10-körül volt rossz termosztáttal, aztán amikor cseréltem visszaesett 8-ra csak városban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Hali! c14se astrától kicsit sok a 9.5 literes fogyasztás vegyesbe? A termosztátom asszem rossz de aszonták az nem befolyásolja ennyire. :blush: De nagyon is befolyásolja a rossz termosztát. Ami még hatással van rá: motorhőmérséklet-jeladó (a blokk hátulján van, 2 vezeték megy rá), lambda-szonda. Mindkettőből csak gyári javasolt, ha cseréled őket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Nekem megint 8,2 re jött ki 100on...csak város. Tegnap tankoltam....50,24 liter :blush: Pedig most sem nyílásig nyomattam :lol: Nyáron jártam úgy itt Fehérváron, reggel meg akartam tankolni, de nem volt kiadás a kagylósoknál, du-án siettem időre, de már éreztem, hogy fuldoklik a motor. Este, mikor végeztem, zabszem a seggben, lejtős útat kihasznál, motorféket kihasznál, (meg ugráltam az ülésben :D ), befordulok a kútra, motor lefullad, üresben gurultam a kútfejhez :D Akkor ment bele 49,86L. (Mindig első kattanásig tankolok, szerintem peremig meglett volna az 52L. Vagy összeszívta a tankot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Nyáron jártam úgy itt Fehérváron, reggel meg akartam tankolni, de nem volt kiadás a kagylósoknál, du-án siettem időre, de már éreztem, hogy fuldoklik a motor. Este, mikor végeztem, zabszem a seggben, lejtős útat kihasznál, motorféket kihasznál, (meg ugráltam az ülésben :lol: ), befordulok a kútra, motor lefullad, üresben gurultam a kútfejhez :) Akkor ment bele 49,86L. (Mindig első kattanásig tankolok, szerintem peremig meglett volna az 52L. Vagy összeszívta a tankot :blush: Nem is egészséges szerintem peremig tankolni. Elég az első kattanásig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 418kilóméterre 31 liter tecsós benya. 7.41L/100Km ebből 100Km hosszútáv a többi város, vagy inkább falu. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Nyáron jártam úgy itt Fehérváron, reggel meg akartam tankolni, de nem volt kiadás a kagylósoknál, du-án siettem időre, de már éreztem, hogy fuldoklik a motor. Este, mikor végeztem, zabszem a seggben, lejtős útat kihasznál, motorféket kihasznál, (meg ugráltam az ülésben :lol: ), befordulok a kútra, motor lefullad, üresben gurultam a kútfejhez :) Akkor ment bele 49,86L. (Mindig első kattanásig tankolok, szerintem peremig meglett volna az 52L. Vagy összeszívta a tankot :blush: Én is a kattanásig engedtem csak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Nem is egészséges szerintem peremig tankolni. Elég az első kattanásig. Szia zotya! Homályosíts fel, hogy miért nem egészséges teljesen telinyomni a tárat? Mit befolyásol ez és hogyan? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Hali! c14se astrától kicsit sok a 9.5 literes fogyasztás vegyesbe? A termosztátom asszem rossz de aszonták az nem befolyásolja ennyire. :blush: Sok. Ennyit cammogós városi légkondis haladással fogyaszt el, ha minden jó a kocsiban. Termosztát nálam észrevehető volt: melegedett a motor, aztán még 80 fok elérése előtt elkezdett visszahülni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Szia zotya! Homályosíts fel, hogy miért nem egészséges teljesen telinyomni a tárat? Mit befolyásol ez és hogyan? köszi Ez engem is érdekel. Nem egyszer tankoltam már tanknyílás szintig. Benzinkúton néztek is, hogy a francba tudtam 53 litert tankolni. :blush: Eredménye is megvolt, 120km megtétele után is még az 50-n volt az üzemanyag szintjelző. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Szia zotya! Homályosíts fel, hogy miért nem egészséges teljesen telinyomni a tárat? Mit befolyásol ez és hogyan? köszi Nem azzal van a baj, hogy telenyomod a tankot, de ha az első kattanáskor nem engeded el, hanem mindíg rákattintasz akkor nem tudom mennyire lehet telepakolni a rendszert. A betöltöcsö nem telik meg? A tank csonkjában is van egy gumi visszafolyásgátló, meg az ajtó alatt is van egy műanyag, ez látszik is. Gondolom az a szerepük, hogy boruláskor akadályozzák a benya kifolyását. Ha fölétankolsz nem sok értelmük van. Meg gondolom nyáron kell hely a táguló benzinnek is. Én nem tudom, hogy kattingatva mennyire lehet telinyomni a tankot, de amikor én üres tankot telitankoltam pont 50 liter ment bele első kattanásig. Ennyi az űrtartalma papíron is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Nem azzal van a baj, hogy telenyomod a tankot, de ha az első kattanáskor nem engeded el, hanem mindíg rákattintasz akkor nem tudom mennyire lehet telepakolni a rendszert. A betöltöcsö nem telik meg? A tank csonkjában is van egy gumi visszafolyásgátló, meg az ajtó alatt is van egy műanyag, ez látszik is. Gondolom az a szerepük, hogy boruláskor akadályozzák a benya kifolyását. Ha fölétankolsz nem sok értelmük van. Meg gondolom nyáron kell hely a táguló benzinnek is. Én nem tudom, hogy kattingatva mennyire lehet telinyomni a tankot, de amikor én üres tankot telitankoltam pont 50 liter ment bele első kattanásig. Ennyi az űrtartalma papíron is. Nekem 49,8 liternél kattant először. :blush: Amúgy furcsáltam, mert nyomtam benyát, megtelt, majd szépen lefolyott. Ezt játszottam úgy 10 percig. :) Mondjuk utána nagyon finom kézmozdulatokkal, pont annyira engedtem a benyát a csőbe, ahogy el tudta nyelni. Szerk: Hazamentem a kútról, ami kb 2km távolság, megnéztem a szintet, aztán el is tűnt. Szerintem már a csőben sem volt benya, mikor leérkeztem a benzinkútra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Ez engem is érdekel. Nem egyszer tankoltam már tanknyílás szintig. Benzinkúton néztek is, hogy a francba tudtam 53 litert tankolni. :blush: Eredménye is megvolt, 120km megtétele után is még az 50-n volt az üzemanyag szintjelző. :lol: 120km-t 3 literből?- az nagyon szuper! :) :D :D (tudom hogy nem igy gondoltad, de mégis! :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 120km-t 3 literből?- az nagyon szuper! :blush: :lol: :) (tudom hogy nem igy gondoltad, de mégis! :D ) Elárulok egy titkot neked: ha teli van tankolva, a műszer túlmegy az 50-es jelzésen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Köszi zotya! Én azért szoktam telinyomatni a benyával a gépet, mert ahogy Day is írta mindíg elnyeli a rendszer, de a telinyomás nálam may 3 katt, tehát mire visszaérek a kasszától már szerintem el is nyelte a cuccot! Nálam még egy érdekes dolog van, soha az életbe nem tudtam még ezzel a módszerrel sem 42liternél többet tankolni a gépbe, pedig még a tankba is bele néztem a pumpánál mikor ki volt szedve, (természetessen gyufával világítottam! ), hogy nincs-e benne valami, de hát semmit nem találtam! Éredekes mert ezek szerint nekem kb 10 ligyit csal akkor a szintjelző müszerem, és mikor kicseréltem a km órát abban reménykedtem, hogy ez megjavúl, de nem lett szerencsém! :blush: Na mindegy, a lényeg, hogy amikor teli nyomatom a vasat akkor városban kb 90-100km után éri el a 3/4-et ha kint megyek akkor kb 110-125 km után! Üdv:BB Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Köszi zotya! Én azért szoktam telinyomatni a benyával a gépet, mert ahogy Day is írta mindíg elnyeli a rendszer, de a telinyomás nálam may 3 katt, tehát mire visszaérek a kasszától már szerintem el is nyelte a cuccot! Nálam még egy érdekes dolog van, soha az életbe nem tudtam még ezzel a módszerrel sem 42liternél többet tankolni a gépbe, pedig még a tankba is bele néztem a pumpánál mikor ki volt szedve, (természetessen gyufával világítottam! ), hogy nincs-e benne valami, de hát semmit nem találtam! Éredekes mert ezek szerint nekem kb 10 ligyit csal akkor a szintjelző müszerem, és mikor kicseréltem a km órát abban reménykedtem, hogy ez megjavúl, de nem lett szerencsém! :blush: Na mindegy, a lényeg, hogy amikor teli nyomatom a vasat akkor városban kb 90-100km után éri el a 3/4-et ha kint megyek akkor kb 110-125 km után! Üdv:BB Enyém is ilyen kb. Ma is már úgy mentem le a vasútállomásra, hogy a műszer már negatívba akart menni szerintem, letörni a pöcköt. :) De simán lementem és visszajöttem vele és tankoltam. :lol: Hasonló esetben tudtam 49,8 lityit rakni bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Elárulok egy titkot neked: ha teli van tankolva, a műszer túlmegy az 50-es jelzésen. :D Persze, de akkor is 53l-t tankoltál és 120km múlva 50-en állt a mutató, nem!? :D De, mint azt az előbb is jeleztem, nem kötözködni vagy provokálni akarok, csak olyan jól hangzik! :blush: Kevesebb mint 3 liter 100km-en..."a valódi eco-tech" :lol: ...lehetne :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Persze, de akkor is 53l-t tankoltál és 120km múlva 50-en állt a mutató, nem!? :P De, mint azt az előbb is jeleztem, nem kötözködni vagy provokálni akarok, csak olyan jól hangzik! :blush: Kevesebb mint 3 liter 100km-en..."a valódi eco-tech" :lol: ...lehetne :D :D Igen! :D Majd ha eladom, ezzel fogom reklámozni. :D Amúgy pont van róla KÉP! :D Ez akkor készült pl. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Igen! :) Majd ha eladom, ezzel fogom reklámozni. :D Amúgy pont van róla KÉP! :D Ez akkor készült pl. :lol: Ja, már akartam szólni, hogy a linkjeid nem nyilnak meg - de ezt már egyszer mintha mondtam volna. Tudsz valamit ajánlani, valamit le kell töltenem, vagy mi a szösz, hogy megnyiljanak!?Csak a te képeid nem nyilnak. (tudom, irtad, saját oldal...de mi a fene lehet az oka!?) HELP! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Ja, már akartam szólni, hogy a linkjeid nem nyilnak meg - de ezt már egyszer mintha mondtam volna. Tudsz valamit ajánlani, valamit le kell töltenem, vagy mi a szösz, hogy megnyiljanak!?Csak a te képeid nem nyilnak. (tudom, irtad, saját oldal...de mi a fene lehet az oka!?) HELP! :blush: Hát a jó büdös anyját az UW-nek. Pl ez a tárhelyszolgáltató alapból nem enged külföldről regizni tárhelyet. Lehetséges hogy ilyesféle okokból nem működik ez se neked. Na és most így? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts