FPepe Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 És van aki ezt beveszi... :) Jó biznisz. :rolleyes: Ja, rángatás ellen meg meg lehetne próbálni egy No-spa tablettát a tankba... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 :) :) :) Jóóóó... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Ja, rángatás ellen meg meg lehetne próbálni egy No-spa tablettát a tankba... :rolleyes: Hát szóval izé... én helyi kezelésre gondoltam, beleszórni porrátörve az injektorba. Úgy gyorsabban hat, nem? Vagy kiszórni asztallapra, ás felszivatni vele kis papírhengerrel mint a kokót. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Tegyél a tankba egy evőkanálnyi porcukrot, az is nagggyoon hatásos fogyasztási problémákra! :) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 612km -> 44,08 liter -> 7.2l/100km :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Tegyél a tankba egy evőkanálnyi porcukrot, az is nagggyoon hatásos fogyasztási problémákra! :) :rolleyes: Neeem is igaaaz! Láttam a discoverin abba az Állítólag-ban hogy egy v8-ast gyötörtek cukorral, mosószerrel, meg banánnal a kipuffba, meg se kottyant neki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Persze mert ProLonggal nyomták tele. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Persze mert ProLonggal nyomták tele. :) Nem az a teleshop-os reklám volt, hanem van az a két ürge, a bajszos, meg a vörös, mindenféle legendákat próbálnak ki. Van velük egy cuki csaj is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Nem az a teleshop-os reklám volt, hanem van az a két ürge, a bajszos, meg a vörös, mindenféle legendákat próbálnak ki. Van velük egy cuki csaj is. :rolleyes: Mythbusters. A cuki csaj neve Kari :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Mythbusters. A cuki csaj neve Kari :rolleyes: Volt egy rész amiben megpróbáltak hazavágni egy V8-asz, cukorral, mosószerekkel, meg mindenféle trutyival. Elég nehezen ment nekik, a motor az istennek sem akarta megadni magát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Volt egy rész amiben megpróbáltak hazavágni egy V8-asz, cukorral, mosószerekkel, meg mindenféle trutyival. Elég nehezen ment nekik, a motor az istennek sem akarta megadni magát. Jó az a csaj...kéne is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Jó az a csaj...kéne is. :) Nekem isssss. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Ahhhha, vagy ahogy mondanák faluban, Tyűűű az anyja! Szerintem is Jó Nő Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Ahhhha, vagy ahogy mondanák faluban, Tyűűű az anyja! Szerintem is Jó Nő Még szerencse hogy a nők nem olvassák a fórumot. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Még szerencse hogy a nők nem olvassák a fórumot. :) Szerencse, amúgy ha már OFF-olunk, van benne egy másik tetkós csaj, az is megérne egy kis ajtócsapkodást. :rolleyes: Birom az ilyen gyakorlatias nőket, fúrnak, faragnak, heggesztenek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Szerencse, amúgy ha már OFF-olunk, van benne egy másik tetkós csaj, az is megérne egy kis ajtócsapkodást. :rolleyes: Birom az ilyen gyakorlatias nőket, fúrnak, faragnak, heggesztenek. :) Ha már offolunk. A tetkós csaj neve Scottie, de ő csak néhány részben szerepelt. Én valahogy az ilyen tökös, keménykedő nőket nem kedvelem. Viszont Kari úgy szerepel a műsorban, hogy a kellemes nőiességét viszi bele a dolgokba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Ha már offolunk. A tetkós csaj neve Scottie, de ő csak néhány részben szerepelt. Én valahogy az ilyen tökös, keménykedő nőket nem kedvelem. Viszont Kari úgy szerepel a műsorban, hogy a kellemes nőiességét viszi bele a dolgokba... Találtam egy két képet róla érdekes, de ez is Ő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Találtam egy két képet róla érdekes, de ez is Ő. Baze milyen mellek. Tipikusan silent killer jellegű csaj. Szóval annyira aranyos meg kedves...hogy nem gondolnád mi van a ruha alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Baze milyen mellek. Tipikusan silent killer jellegű csaj. Szóval annyira aranyos meg kedves...hogy nem gondolnád mi van a ruha alatt. Na jó, kiszálltam, felébredt az asszony. :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Na jó, kiszálltam, felébredt az asszony. :rolleyes: :) Szerintem is vessünk véget ennek, asszem túlságosan off :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 ..hm-hm...ezek a kerekded formák...ezek a gömbölyded vonalak...hmmm :) :rolleyes: Mit számitanak a légellenállási tényezők!? ...még ha növeli is a fogyasztást...akkor is szép az F Astra :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Na a mai Győr-Pécs fogyasztásom 5,5 L/100km lett 4 emberrel és Karácsonynak megfelelő csomagmennyiséggel. 3 óra menetidővel, mostani benzinárakkal számolva eléggé megéri. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Nekem most is stabil 6 liter. A napokban többször volt olyan hogy 230 km. megállás nélkül, egy seggel. 80 % autópálya, 130 fölött huzamosan. A kipuff tuti kitisztult. Bár mostanában elég sok a hosszutáv. Talán indulnom kéne a Dakaron? :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Na a mai Győr-Pécs fogyasztásom 5,5 L/100km lett 4 emberrel és Karácsonynak megfelelő csomagmennyiséggel. 3 óra menetidővel, mostani benzinárakkal számolva eléggé megéri. Mennyivel mentél?70-el? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Mennyivel mentél?70-el? :) Szerintem 50-nel és 6.-ban! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts