Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ja, rángatás ellen meg meg lehetne próbálni egy No-spa tablettát a tankba... :rolleyes:

Hát szóval izé... én helyi kezelésre gondoltam, beleszórni porrátörve az injektorba. Úgy gyorsabban hat, nem? Vagy kiszórni asztallapra, ás felszivatni vele kis papírhengerrel mint a kokót. :) :)

Elküldve

Tegyél a tankba egy evőkanálnyi porcukrot, az is nagggyoon hatásos fogyasztási problémákra! :) :rolleyes:

Elküldve
Tegyél a tankba egy evőkanálnyi porcukrot, az is nagggyoon hatásos fogyasztási problémákra! :) :rolleyes:

Neeem is igaaaz! Láttam a discoverin abba az Állítólag-ban hogy egy v8-ast gyötörtek cukorral, mosószerrel, meg banánnal a kipuffba, meg se kottyant neki. :)

Elküldve

Persze mert ProLonggal nyomták tele. :rolleyes:

Elküldve
Persze mert ProLonggal nyomták tele. :)

Nem az a teleshop-os reklám volt, hanem van az a két ürge, a bajszos, meg a vörös, mindenféle legendákat próbálnak ki. Van velük egy cuki csaj is. :rolleyes:

Elküldve
Nem az a teleshop-os reklám volt, hanem van az a két ürge, a bajszos, meg a vörös, mindenféle legendákat próbálnak ki. Van velük egy cuki csaj is. :rolleyes:

Mythbusters. A cuki csaj neve Kari :)

Elküldve
Mythbusters. A cuki csaj neve Kari :rolleyes:

Volt egy rész amiben megpróbáltak hazavágni egy V8-asz, cukorral, mosószerekkel, meg mindenféle trutyival. Elég nehezen ment nekik, a motor az istennek sem akarta megadni magát.
Elküldve
Volt egy rész amiben megpróbáltak hazavágni egy V8-asz, cukorral, mosószerekkel, meg mindenféle trutyival. Elég nehezen ment nekik, a motor az istennek sem akarta megadni magát.

Jó az a csaj...kéne is. :rolleyes:

Elküldve
Még szerencse hogy a nők nem olvassák a fórumot. :)

Szerencse, amúgy ha már OFF-olunk, van benne egy másik tetkós csaj, az is megérne egy kis ajtócsapkodást. :rolleyes: Birom az ilyen gyakorlatias nőket, fúrnak, faragnak, heggesztenek. :)

Elküldve
Szerencse, amúgy ha már OFF-olunk, van benne egy másik tetkós csaj, az is megérne egy kis ajtócsapkodást. :rolleyes: Birom az ilyen gyakorlatias nőket, fúrnak, faragnak, heggesztenek. :)

Ha már offolunk. A tetkós csaj neve Scottie, de ő csak néhány részben szerepelt. Én valahogy az ilyen tökös, keménykedő nőket nem kedvelem. Viszont Kari úgy szerepel a műsorban, hogy a kellemes nőiességét viszi bele a dolgokba...

Elküldve
Ha már offolunk. A tetkós csaj neve Scottie, de ő csak néhány részben szerepelt. Én valahogy az ilyen tökös, keménykedő nőket nem kedvelem. Viszont Kari úgy szerepel a műsorban, hogy a kellemes nőiességét viszi bele a dolgokba...

Találtam egy két képet róla érdekes, de ez is Ő.

Elküldve
Baze milyen mellek. Tipikusan silent killer jellegű csaj. Szóval annyira aranyos meg kedves...hogy nem gondolnád mi van a ruha alatt.

Na jó, kiszálltam, felébredt az asszony. :rolleyes: :)

Elküldve

..hm-hm...ezek a kerekded formák...ezek a gömbölyded vonalak...hmmm :) :rolleyes: Mit számitanak a légellenállási tényezők!? ...még ha növeli is a fogyasztást...akkor is szép az F Astra :) :) :D

Elküldve

Na a mai Győr-Pécs fogyasztásom 5,5 L/100km lett 4 emberrel és Karácsonynak megfelelő csomagmennyiséggel.

3 óra menetidővel, mostani benzinárakkal számolva eléggé megéri.

Elküldve

Nekem most is stabil 6 liter. A napokban többször volt olyan hogy 230 km. megállás nélkül, egy seggel. 80 % autópálya, 130 fölött huzamosan. A kipuff tuti kitisztult. Bár mostanában elég sok a hosszutáv. Talán indulnom kéne a Dakaron? :rolleyes: :)

Elküldve
Na a mai Győr-Pécs fogyasztásom 5,5 L/100km lett 4 emberrel és Karácsonynak megfelelő csomagmennyiséggel.

3 óra menetidővel, mostani benzinárakkal számolva eléggé megéri.

Mennyivel mentél?70-el? :rolleyes:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.