Guest Sanci Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Gyufa minek is? Nekem nem dermed bele a gázolaj Azé, hogy legyen mivel felgyújtanod mérgedben. :) :rolleyes: :) :) Akkor feljebb világosítalak picikét, az adagolós dízelek a gázolajat folyamatosan forgatják a tank és az adagoló/porlasztócsúcsok(résolaj-visszavezetők) közt avagy ahogy melegszik a motor(tér) úgy egyben a gázolaj is. A másik elfagyásos oldala meg az, hogy ilyen tájt szokás egy kis benyát hozzá tölteni, lustábbak kedvéért lehet olyant tankolni 1-2 fajta kútnál is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Emlékezz, nekem is cserélni kellett utánna. Sztem nálad sem kerülhető el. Tudom, de most nem lesz, majd tavasszal. :rolleyes: Azé, hogy legyen mivel felgyújtanod mérgedben. :D :) :) :D Akkor feljebb világosítalak picikét, az adagolós dízelek a gázolajat folyamatosan forgatják a tank és az adagoló/porlasztócsúcsok(résolaj-visszavezetők) közt avagy ahogy melegszik a motor(tér) úgy egyben a gázolaj is. A másik elfagyásos oldala meg az, hogy ilyen tájt szokás egy kis benyát hozzá tölteni, lustábbak kedvéért lehet olyant tankolni 1-2 fajta kútnál is. :D Mit is írtál???? BENZINnel kell feljavítani a gázolajat??? Érdekes..... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 BENZINnel kell feljavítani a gázolajat??? Érdekes..... :rolleyes: :) Nem feltétlen, lehet kerozinnal és egyéb boltokban kapható méregdrága kotyvalékokkal is csak az drágább. A hangsúly a dermedéspont csökkentésén van bár nekem minusz 24 fokban is pöccent a verda "adalék" nélkül". :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Tudom, de most nem lesz, majd tavasszal. :rolleyes: 2 perc, ha közben szívsz egy cigit is csak ne tartsd közel hozzá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 2 perc, ha közben szívsz egy cigit is csak ne tartsd közel hozzá :rolleyes: Nem az idővel van baj, hanem a pénzel. pontosabban annak hiányával. Tudom, hogy csak 700-800 ft, de most van fontosabb is. Amúgy nem cigizek, nem iszom, nem nőz..., ja azt igen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Nem az idővel van baj, hanem a pénzel. pontosabban annak hiányával. Tudom, hogy csak 700-800 ft, de most van fontosabb is. Amúgy nem cigizek, nem iszom, nem nőz..., ja azt igen! :) És a lányok, otthon tudnak róla???? :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 És a lányok, otthon tudnak róla???? :rolleyes: :) Ők küldik, inkább, mint otthon legyen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Nem az idővel van baj, hanem a pénzel. pontosabban annak hiányával. Tudom, hogy csak 700-800 ft, de most van fontosabb is. Amúgy nem cigizek, nem iszom, nem nőz..., ja azt igen! :) már rég megvehetted volna abból, amit plusszban beletankolsz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 már rég megvehetted volna abból, amit plusszban beletankolsz :) Én tudom, te is tudod, mindenki tudja, csak a pénzügyminiszteremnek nehéz "beadni". :rolleyes: :) Amúgy miért befolyásolja a benyaszűrő a fogyit? A régi szűrömön átt se lehetett fújni, azt volt 6-7 literes fogyim. Ettől függetlenül persze mindenképp fogok cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Amúgy nem cigizek, nem iszom, nem nőz..., ja azt igen! :D Nesze neked hörcsög meg mókus... :D :rolleyes: :) csak a nejed nehogy nézze ezt a fórumot mert nem telefonálgatni fog hanem pórázra kötni. :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Szerdától, - 9 ft. a gázolaj. :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Szerdától, - 9 ft. a gázolaj. :) :) http://index.hu/gazdasag/magyar/csokben081...ain&rnd=620 Itt nem azt írják. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Most volt a tévében:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 [url="http://index.hu Itt nem azt írják. :) Az index nem valami hihető "szavú". :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 holtankoljak a múlt héten tévedett, szóval kíváncsi vagyok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Most volt a tévében:) Azóta rádióban hallottam ott tényleg 9-et mondtak. Fura. Ki akar fogadni? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Benyaszűrő cserét én is megejtek majd, csak épp legutóbb telitank volt és nincs nagyon hova folyatni :rolleyes: és egy 5 literes kannát is akarok, szóval majd. Szerintem előző tulaj nem is cseréltette. Ja. Jól informálódtam, hogy két szűrő van a benzin szűréséhez? Egy a tank után, meg eyg a motortérben az injektor környékén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Benyaszűrő cserét én is megejtek majd, csak épp legutóbb telitank volt és nincs nagyon hova folyatni :) és egy 5 literes kannát is akarok, szóval majd. Szerintem előző tulaj nem is cseréltette. Ja. Jól informálódtam, hogy két szűrő van a benzin szűréséhez? Egy a tank után, meg eyg a motortérben az injektor környékén? Én csak egyről tudok a jobb hátsó ajtó küszöbe alatt alul :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Én csak egyről tudok a jobb hátsó ajtó küszöbe alatt alul :rolleyes: Jóhát, gondoltam hogy nem igaz. A srác egy nagyon "mindenhezértek" típusú emberke... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Nesze neked hörcsög meg mókus... :D :) :) csak a nejed nehogy nézze ezt a fórumot mert nem telefonálgatni fog hanem pórázra kötni. :) :D :D Póráz? Kötözés? Bilincs? Hm......nyami! :D Én csak egyről tudok a jobb hátsó ajtó küszöbe alatt alul :rolleyes: Van még egy a tankban, az AC-pumpa alján, ezt ritkán cserélik, elég szar hozzáférni, pedig ha trutyis a benya először itt akad fenn a szennyeződés. Igy néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Van még egy a tankban, az AC-pumpa alján, ezt ritkán cserélik, elég szar hozzáférni, pedig ha trutyis a benya először itt akad fenn a szennyeződés. Igy néz ki. Mindig tanul vmit az ember... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Akkor kivételesen igaza volt a srácnak. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Akkor kivételesen igaza volt a srácnak. :rolleyes: Nem egészen, mert ez a szűrő a benzintankban van nem a mocitérben. De láttam már ott is jópár szűrőt, mert nem tudták hol van a gyári, és inkább tetted az injektor/porlsztó elé egy ilyet. Csak nem tudom mi az értelme, mert igaz hogy szűr, de ha a gyári nincs cserélve eltömődik és előbb-utóbb megöli az AC-pumpát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Nem egészen, mert ez a szűrő a benzintankban van nem a mocitérben. De láttam már ott is jópár szűrőt, mert nem tudták hol van a gyári, és inkább tetted az injektor/porlsztó elé egy ilyet. Csak nem tudom mi az értelme, mert igaz hogy szűr, de ha a gyári nincs cserélve eltömődik és előbb-utóbb megöli az AC-pumpát. wareszban van ilyen ismerősnek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Sziasztok! 26,04 : 3,92 = ? :rolleyes: Na ez lett a szokás és az új gyertya eredménye ebben a hónapban! :) Sem a stílusom sem a kerékméretem nem változott, de végre emberi a fogyim! Nagyon büszke vagyok a Kék Villámra! Üdv:BB Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts