szobikari Elküldve December3, 2008 Elküldve December3, 2008 De a tied még 120-at sem ment mióta nálad van. :) :lol: kilométert? :lol:
szobikari Elküldve December3, 2008 Elküldve December3, 2008 Km/h-t. :) :lol: de direkt mondtam km-t :P tudod, kocsog vagyok :lol:
hening Elküldve December3, 2008 Elküldve December3, 2008 de direkt mondtam km-t :) tudod, kocsog vagyok :lol: Mr Genya. :lol:
zotya975 Elküldve December3, 2008 Elküldve December3, 2008 de direkt mondtam km-t :) tudod, kocsog vagyok :lol: Az, meg a csoki csak a szádban olvad! :lol:
epk947 Elküldve December3, 2008 Elküldve December3, 2008 Nem kell ahhoz a 2T mociolajat adni, hogy ott maradjon a retek miután a benya kipárolgott. Anno 2 karbulátort is ki kellett dobnom (wartburg 2 torkú és simson enduroé) a szuper "adalékolt" agip benzin miatt. Az a gyönyörű zöld színű csiríz ott maradt a karbiban miután pár hétig nem volt egyik verda sem üzemben távollét miatt és szépen kiült de olyannyira, hogy ki se tudtam tőle takarítani a kacatot. Azóta a simsonba is csak mol benyát (95-öst utólagosan keverve) lökök és ha nem is megyek vele legalább hetente megjáratom nehogy mégegyszer eljátsszam a karbivásárlást mert nem egy olcsóság. Nem kell hetente megjáratni a motort, elég ha a tél elején leengeded a benzint a karburátorból. Én még ezt sem teszem meg, hanem tavasszal az indulás előtt teszem ugyanezt. Különben kár volt kidobnod a karburátorokat! Ha nagyon dzsuvás belülről, sőt ha a belső kisfuratok is eltömődnek (van ilyen) akkor adj neki tűzhelytisztító spray-t. Az megoldja a problémádat. :lol:
rtomi Elküldve December3, 2008 Elküldve December3, 2008 de nem hagyhattam ki ezt. :lol: :P Ahhoz képest elég sokat szögeled. :lol: :)
Guest Sanci Elküldve December3, 2008 Elküldve December3, 2008 Különben kár volt kidobnod a karburátorokat! Ha nagyon dzsuvás belülről, sőt ha a belső kisfuratok is eltömődnek (van ilyen) akkor adj neki tűzhelytisztító spray-t. Az megoldja a problémádat. :lol: Nem dobtam ki hanem eltettem "emlékbe" ha így jobb -sose lehet tudni de próbáltam én ezekkel mindent de akkor se lett tökéletes -mint előtte.
hening Elküldve December3, 2008 Elküldve December3, 2008 Ahhoz képest elég sokat szögeled. :lol: :lol: Csak azért, hogy.....na....csak mert. :)
powerup Elküldve December3, 2008 Elküldve December3, 2008 571 km, 44,82 l tankolás. Átlag 7,8 l/100 km. Kb 100 km város, a többi autópálya Kecskemétre, és vissza, 130-140-nel, óra szerint. Nehéz a lábad Karesz! Én eljárok az SI-vel 6.8 -as átlaggal.... :lol:
epk947 Elküldve December3, 2008 Elküldve December3, 2008 Nem dobtam ki hanem eltettem "emlékbe" ha így jobb -sose lehet tudni de próbáltam én ezekkel mindent de akkor se lett tökéletes -mint előtte. A tűzhelytisztítót is próbáltad?
Guest Sanci Elküldve December4, 2008 Elküldve December4, 2008 A tűzhelytisztítót is próbáltad? Mindent ami nem rongálja a fémet. Semmi. Kapott egy újat és egy kis beállítgatás után problémamentes lett. Nehéz a lábad Karesz! Nem az az csak kevésbé érzékeny! :lol:
hening Elküldve December4, 2008 Elküldve December4, 2008 Nehéz a lábad Karesz! Én eljárok az SI-vel 6.8 -as átlaggal.... :) Vhogy nem bírom, ha szüttyögnek előttem. :lol: ..Nem az az csak kevésbé érzékeny! :lol: :P
zotya975 Elküldve December4, 2008 Elküldve December4, 2008 szüttyögnek Micsoda szavak! A Karcsi így nevezi ha vki az út és látási viszonyoknak, és a saját és a gépjárműve képességének megfelelően megválasztott sebességgel közlekedik. :lol: bár tegnep én is csinálltam olyan kifordulást a Praktikerből, hogy egyes padló-kipörög, kettes padló-kipörög. Mert ugye ki nem engednek, de mivel látják hogy az utca végén áll a sor, széééép laaasssaan mennek. :lol:
Stefan Elküldve December4, 2008 Elküldve December4, 2008 Vhogy nem bírom, ha szüttyögnek előttem. :lol: Nem volt neked GSi-d régebben? :lol:
hening Elküldve December4, 2008 Elküldve December4, 2008 Micsoda szavak! A Karcsi így nevezi ha vki az út és látási viszonyoknak, és a saját és a gépjárműve képességének megfelelően megválasztott sebességgel közlekedik. :lol: bár tegnep én is csinálltam olyan kifordulást a Praktikerből, hogy egyes padló-kipörög, kettes padló-kipörög. Mert ugye ki nem engednek, de mivel látják hogy az utca végén áll a sor, széééép laaasssaan mennek. :lol: Mikor?????? :) :P :P Nem volt neked GSi-d régebben? :lol: Nem volt. Csak kadett 1,6D (16DA) caravan, és 1,6S (16SV) sedan volt.
zotya975 Elküldve December4, 2008 Elküldve December4, 2008 Mikor?????? :lol: :) :P TEGNAP! Jóvan?! És nem illik gúnyolódni azon aki beszédhibás! :lol: :P
hening Elküldve December4, 2008 Elküldve December4, 2008 TEGNAP! Jóvan?! És nem illik gúnyolódni azon aki beszédhibás! :lol: :lol: :) :P :P
Tiv. Elküldve December8, 2008 Elküldve December8, 2008 SZERDÁTÓL, 12 FORINTAL OLCSÓBB LESZ A GÁZOLAJ. Alakul ez.:rolleyes:
Guest Sanci Elküldve December9, 2008 Elküldve December9, 2008 Nem baj az, nem csinálunk különösebb problémát belőle (gondolom). Egyetlen szépséghibája van -felgyorsíthatnák már ezt a folyamatot. :rolleyes:
powerup Elküldve December9, 2008 Elküldve December9, 2008 Vhogy nem bírom, ha szüttyögnek előttem. :rolleyes: :) Aktuális fogyasztásom: 607km/ 39.1L=6.44 :) :) Most, hogy nyugdíjas lettél , kezdesz racsingolni? Becseréljük az Astrádat egy MV6 Omira pl... :D
brezsó Elküldve December9, 2008 Elküldve December9, 2008 Aktuális fogyasztásom: 607km/ 39.1L=6.44 :) :) Nekem meg felszökött 7-7,3-ra...sokallom..a téli gumi meg a hidegek ennyit tesznek hozzá? Nyáron 6-6,5 között van :rolleyes:
hening Elküldve December9, 2008 Elküldve December9, 2008 Aktuális fogyasztásom: 607km/ 39.1L=6.44 :D :) Most, hogy nyugdíjas lettél , kezdesz racsingolni? Becseréljük az Astrádat egy MV6 Omira pl... :D 1. Még nem vagyok, csak márciustól leszek. :D 2. Ezt a kis örömöt ne sajnáljátok már tőlem. :rolleyes: 3. MV6......az elejét sem látnám, akkora. :) :)
brezsó Elküldve December9, 2008 Elküldve December9, 2008 Nekem meg felszökött 7-7,3-ra...sokallom..a téli gumi meg a hidegek ennyit tesznek hozzá? Nyáron 6-6,5 között van :rolleyes: ...elgondolkodtam..lehet az új gyújtásmodulom végett van? Bár ezt nem hinném, de ki sem zárom hogy hozzájárul(hat)...nem épp úgy néz ki mint ami előtte volt rajta..
conquistador Elküldve December10, 2008 Elküldve December10, 2008 Sziasztok! 630 km 44,2 Liter! Egy kicsit sok szerintem, bár ebben volt 25-30% város is! üdv:BB
Recommended Posts