szobikari Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 De a tied még 120-at sem ment mióta nálad van. :) :lol: kilométert? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 kilométert? :lol: Km/h-t. :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Km/h-t. :) :lol: de direkt mondtam km-t :P tudod, kocsog vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 de direkt mondtam km-t :) tudod, kocsog vagyok :lol: Mr Genya. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 de direkt mondtam km-t :) tudod, kocsog vagyok :lol: Az, meg a csoki csak a szádban olvad! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Nem kell ahhoz a 2T mociolajat adni, hogy ott maradjon a retek miután a benya kipárolgott. Anno 2 karbulátort is ki kellett dobnom (wartburg 2 torkú és simson enduroé) a szuper "adalékolt" agip benzin miatt. Az a gyönyörű zöld színű csiríz ott maradt a karbiban miután pár hétig nem volt egyik verda sem üzemben távollét miatt és szépen kiült de olyannyira, hogy ki se tudtam tőle takarítani a kacatot. Azóta a simsonba is csak mol benyát (95-öst utólagosan keverve) lökök és ha nem is megyek vele legalább hetente megjáratom nehogy mégegyszer eljátsszam a karbivásárlást mert nem egy olcsóság. Nem kell hetente megjáratni a motort, elég ha a tél elején leengeded a benzint a karburátorból. Én még ezt sem teszem meg, hanem tavasszal az indulás előtt teszem ugyanezt. Különben kár volt kidobnod a karburátorokat! Ha nagyon dzsuvás belülről, sőt ha a belső kisfuratok is eltömődnek (van ilyen) akkor adj neki tűzhelytisztító spray-t. Az megoldja a problémádat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 de nem hagyhattam ki ezt. :lol: :P Ahhoz képest elég sokat szögeled. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Különben kár volt kidobnod a karburátorokat! Ha nagyon dzsuvás belülről, sőt ha a belső kisfuratok is eltömődnek (van ilyen) akkor adj neki tűzhelytisztító spray-t. Az megoldja a problémádat. :lol: Nem dobtam ki hanem eltettem "emlékbe" ha így jobb -sose lehet tudni de próbáltam én ezekkel mindent de akkor se lett tökéletes -mint előtte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Ahhoz képest elég sokat szögeled. :lol: :lol: Csak azért, hogy.....na....csak mert. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 571 km, 44,82 l tankolás. Átlag 7,8 l/100 km. Kb 100 km város, a többi autópálya Kecskemétre, és vissza, 130-140-nel, óra szerint. Nehéz a lábad Karesz! Én eljárok az SI-vel 6.8 -as átlaggal.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Nem dobtam ki hanem eltettem "emlékbe" ha így jobb -sose lehet tudni de próbáltam én ezekkel mindent de akkor se lett tökéletes -mint előtte. A tűzhelytisztítót is próbáltad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 A tűzhelytisztítót is próbáltad? Mindent ami nem rongálja a fémet. Semmi. Kapott egy újat és egy kis beállítgatás után problémamentes lett. Nehéz a lábad Karesz! Nem az az csak kevésbé érzékeny! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Nehéz a lábad Karesz! Én eljárok az SI-vel 6.8 -as átlaggal.... :) Vhogy nem bírom, ha szüttyögnek előttem. :lol: ..Nem az az csak kevésbé érzékeny! :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 szüttyögnek Micsoda szavak! A Karcsi így nevezi ha vki az út és látási viszonyoknak, és a saját és a gépjárműve képességének megfelelően megválasztott sebességgel közlekedik. :lol: bár tegnep én is csinálltam olyan kifordulást a Praktikerből, hogy egyes padló-kipörög, kettes padló-kipörög. Mert ugye ki nem engednek, de mivel látják hogy az utca végén áll a sor, széééép laaasssaan mennek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Vhogy nem bírom, ha szüttyögnek előttem. :lol: Nem volt neked GSi-d régebben? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Micsoda szavak! A Karcsi így nevezi ha vki az út és látási viszonyoknak, és a saját és a gépjárműve képességének megfelelően megválasztott sebességgel közlekedik. :lol: bár tegnep én is csinálltam olyan kifordulást a Praktikerből, hogy egyes padló-kipörög, kettes padló-kipörög. Mert ugye ki nem engednek, de mivel látják hogy az utca végén áll a sor, széééép laaasssaan mennek. :lol: Mikor?????? :) :P :P Nem volt neked GSi-d régebben? :lol: Nem volt. Csak kadett 1,6D (16DA) caravan, és 1,6S (16SV) sedan volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Mikor?????? :lol: :) :P TEGNAP! Jóvan?! És nem illik gúnyolódni azon aki beszédhibás! :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 TEGNAP! Jóvan?! És nem illik gúnyolódni azon aki beszédhibás! :lol: :lol: :) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 SZERDÁTÓL, 12 FORINTAL OLCSÓBB LESZ A GÁZOLAJ. Alakul ez.:rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Nem baj az, nem csinálunk különösebb problémát belőle (gondolom). Egyetlen szépséghibája van -felgyorsíthatnák már ezt a folyamatot. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Vhogy nem bírom, ha szüttyögnek előttem. :rolleyes: :) Aktuális fogyasztásom: 607km/ 39.1L=6.44 :) :) Most, hogy nyugdíjas lettél , kezdesz racsingolni? Becseréljük az Astrádat egy MV6 Omira pl... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Aktuális fogyasztásom: 607km/ 39.1L=6.44 :) :) Nekem meg felszökött 7-7,3-ra...sokallom..a téli gumi meg a hidegek ennyit tesznek hozzá? Nyáron 6-6,5 között van :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Aktuális fogyasztásom: 607km/ 39.1L=6.44 :D :) Most, hogy nyugdíjas lettél , kezdesz racsingolni? Becseréljük az Astrádat egy MV6 Omira pl... :D 1. Még nem vagyok, csak márciustól leszek. :D 2. Ezt a kis örömöt ne sajnáljátok már tőlem. :rolleyes: 3. MV6......az elejét sem látnám, akkora. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Nekem meg felszökött 7-7,3-ra...sokallom..a téli gumi meg a hidegek ennyit tesznek hozzá? Nyáron 6-6,5 között van :rolleyes: ...elgondolkodtam..lehet az új gyújtásmodulom végett van? Bár ezt nem hinném, de ki sem zárom hogy hozzájárul(hat)...nem épp úgy néz ki mint ami előtte volt rajta.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Sziasztok! 630 km 44,2 Liter! Egy kicsit sok szerintem, bár ebben volt 25-30% város is! üdv:BB Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts