Stefan Elküldve November26, 2008 Elküldve November26, 2008 Nem tudom megérteni azokat az autósokat akik csak egy lyukat kaparnak maguk előtt az ablakon és elindulnak úgy a forgalomba, hogy se jobbra se balra se hátulra semmit nem látnak. Azt én sem. Ráadásul veszélyes is.
zotya975 Elküldve November26, 2008 Elküldve November26, 2008 Az biztos, hogy jobb bemelegíteni a motort indulás előtt, csak sajna nekem elég meredek a kocsibejáróm, és ha nem tudok lendületből felmenni, mert jön vki, és meg kell állnom középen, csak viszonylag nagy gázzal tudok kifordulni az útra. Ilyenkor eléggé : nem tetszik-ez-nekem! hangja van a motornak. :lol:
Reeckatee Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 Ha tehetem mindig megvárom, hogy visszaessen a fordulatszám s csak utána indulok. Ha viszont azt kéne megvárjam, hogy a víz hômérséklete a vízhőfok mutatón is mutatkozzon sztem meg sem kellene állítanom a motort éjszakára.
szobikari Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 Ha tehetem mindig megvárom, hogy visszaessen a fordulatszám s csak utána indulok. Ha viszont azt kéne megvárjam, hogy a víz hômérséklete a vízhőfok mutatón is mutatkozzon sztem meg sem kellene állítanom a motort éjszakára. Hát igen, ahol -70 fok van éjszakánként... :lol: Én akkor szoktam ráadni a fűtést, mikor már bőven megmozdul a hőfokmérő. Addig kibírom, nem vacogok, és megy a ventillátor, szóval nem lesz párás az ótó üvege :lol:
Reeckatee Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 Hát igen, ahol -70 fok van éjszakánként... :lol: Én akkor szoktam ráadni a fűtést, mikor már bőven megmozdul a hőfokmérő. Addig kibírom, nem vacogok, és megy a ventillátor, szóval nem lesz párás az ótó üvege :lol: De cserébe pl nyáron nincs 40-45 :) :P :P
zotya975 Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 Hát igen, ahol -70 fok van éjszakánként... :) Én akkor szoktam ráadni a fűtést, mikor már bőven megmozdul a hőfokmérő. Addig kibírom, nem vacogok, és megy a ventillátor, szóval nem lesz párás az ótó üvege :lol: Én beülök, beindítom, és fűtés padló! Nem érdekel, hogy mi van a vízzel, meg a radiátorral, végül ia a kocsi van értem, nem fordítva nem igaz? Elégedjen meg a rendszeres olaj-szűrők-egyéb cserével, meg a téli gumival, lassan leszakad rólam a ruha, én meg állandóan azon töröm a fejem, mit lehetne még a kocsin csinálni/ venni bele. Lenézek a cipőmre, de nem azt veszem észre, hogy lyukas, hanem hogy mennyire kopott a szőnyeg a pedál alatt. :lol:
Stefan Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 Én beülök, beindítom, és fűtés padló! Nem érdekel, hogy mi van a vízzel, meg a radiátorral, végül ia a kocsi van értem, nem fordítva nem igaz? Elégedjen meg a rendszeres olaj-szűrők-egyéb cserével, meg a téli gumival, lassan leszakad rólam a ruha, én meg állandóan azon töröm a fejem, mit lehetne még a kocsin csinálni/ venni bele. Lenézek a cipőmre, de nem azt veszem észre, hogy lyukas, hanem hogy mennyire kopott a szőnyeg a pedál alatt. :lol: Ezaz! Jól megmondtad neki! A k*va annyát! :lol:
zotya975 Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 Ezaz! Jól megmondtad neki! A k*va annyát! :) Há most nem azé má, de összeszámolnám mennyit költöttem rá április óta, magamra nem költök annyit 10 év alatt. Meg öregedtem vagy 3 évet. :lol: :P Azon filózok mindíg hol tankoljak, hol jobb minőségő a benya, én meg iszom a klóros vizet. A multkor, is azon kaptam magam, hogy állk a tecsóban a polc előtt és azon gondolkodom, hogy mit vegyek, injektortisztítót, vagy kaját magamnak. Lehet idegen befolyás alá kerültem. Éjjel is csak forgolódok az ágyban: szelepfedél....kiéget az égő....benzínszürő, aztán felriadok nagy zihálva, úszom a verítékbe, kirohanok:pöcre indul, kicsit megnyugszom, megint alszom vagy két órát. :lol:
Stefan Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 Há most nem azé má, de összeszámolnám mennyit költöttem rá április óta, magamra nem költök annyit 10 év alatt. Meg öregedtem vagy 3 évet. :lol: :P Azon filózok mindíg hol tankoljak, hol jobb minőségő a benya, én meg iszom a klóros vizet. A multkor, is azon kaptam magam, hogy állk a tecsóban a polc előtt és azon gondolkodom, hogy mit vegyek, injektortisztítót, vagy kaját magamnak. Lehet idegen befolyás alá kerültem. Éjjel is csak forgolódok az ágyban: szelepfedél....kiéget az égő....benzínszürő, aztán felriadok nagy zihálva, úszom a verítékbe, kirohanok:pöcre indul, kicsit megnyugszom, megint alszom vagy két órát. :) Manapság már nagyon jó szakemberek vannak ám az ilyen agyi problémákra :lol:
brezsó Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 Ebből továbbgondolva melyik a jobb megoldás mint fogyasztás mint pedig a motor és egyéb alkatrészek szempontjából? 1.) inditás után szinte egyből lehet lassan gurulni(2es-3as kb20-30as tempóval), majd ha eléri azt a 40-50fokot oda lehet lépni és normálisan lehet közlekedni. 2.) inditás után álló helyzetben megvárjuk mig eléri azt a 40-50fokot és utána megyünk csak utunkra.. Látom elfilóztatok a témán :lol: ám a fogyasztást illetően nem foglaltatok állást :) ...de ilyenkor tényleg milyen jó is lenne az az állófűtés amiről opel16v irt... :lol:
szobikari Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 Látom elfilóztatok a témán :lol: ám a fogyasztást illetően nem foglaltatok állást :P ...de ilyenkor tényleg milyen jó is lenne az az állófűtés amiről opel16v irt... :lol: Volt már erről szó korábban is, és írt róla más is, nemcsak opeltizenhatvé. Ne adjad már alá ennyire a lovat :)
brezsó Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 Volt már erről szó korábban is, és írt róla más is, nemcsak opeltizenhatvé. Ne adjad már alá ennyire a lovat :lol: na jó, nem is azé' :lol: ...hanem mert most ő emlitette meg..
szobikari Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 na jó, nem is azé' :lol: ...hanem mert most ő emlitette meg.. néztem amúgy én is, vaterán már lehet venni pár tízezertől... de egy jobb új bizony 70-80-90-100.000 pezó... ha az emlékezetem nem csal :lol:
conquistador Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 Sziasztok! 6,8 30% város többi országút! A télhez képest nem is rossz! Vagy csak nekem tűnik annak?
FPepe Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 Sziasztok! 6,8 30% város többi országút! A télhez képest nem is rossz! Vagy csak nekem tűnik annak? Teljesen jó. Nekem is mostmár 7-hez lesz közelebb a hideg miatt :lol:
aneleh Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 Teljesen jó. Nekem is mostmár 7-hez lesz közelebb a hideg miatt :lol: Fel vagytok háborodva 7-8 literes fogyasztáson. Nekem full város rövidtáv 10-11. L de ez még nőni is fog.
zotya975 Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 Manapság már nagyon jó szakemberek vannak ám az ilyen agyi problémákra :lol: Tudom-tudom, feküdjön a kanapéra, és meséljen a gyerekkoráról! :lol:
Tiv. Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 Há most nem azé má, de összeszámolnám mennyit költöttem rá április óta, magamra nem költök annyit 10 év alatt. Meg öregedtem vagy 3 évet. :lol: :) Azon filózok mindíg hol tankoljak, hol jobb minőségő a benya, én meg iszom a klóros vizet. A multkor, is azon kaptam magam, hogy állk a tecsóban a polc előtt és azon gondolkodom, hogy mit vegyek, injektortisztítót, vagy kaját magamnak. Lehet idegen befolyás alá kerültem. Éjjel is csak forgolódok az ágyban: szelepfedél....kiéget az égő....benzínszürő, aztán felriadok nagy zihálva, úszom a verítékbe, kirohanok:pöcre indul, kicsit megnyugszom, megint alszom vagy két órát. :lol: :lol: :o Te beteg vagy. :P :P
J0hnny Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 Há most nem azé má, de összeszámolnám mennyit költöttem rá április óta, magamra nem költök annyit 10 év alatt. Meg öregedtem vagy 3 évet. :lol: :) Azon filózok mindíg hol tankoljak, hol jobb minőségő a benya, én meg iszom a klóros vizet. A multkor, is azon kaptam magam, hogy állk a tecsóban a polc előtt és azon gondolkodom, hogy mit vegyek, injektortisztítót, vagy kaját magamnak. Lehet idegen befolyás alá kerültem. Éjjel is csak forgolódok az ágyban: szelepfedél....kiéget az égő....benzínszürő, aztán felriadok nagy zihálva, úszom a verítékbe, kirohanok:pöcre indul, kicsit megnyugszom, megint alszom vagy két órát. :lol: Van csajod? :P
zotya975 Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 :lol: :o Te beteg vagy. :lol: :lol: TUDOM!!! :) Van csajod? :P Az nincs, az asszony nem engedi. :P
hening Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 ...Az nincs, az asszony nem engedi. :) Űbergigagamegalooooooool. :lol: :lol:
Guest Sanci Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 nincs, az asszony nem engedi. :P De szeretnéd? :P Peerszeee, mókus meg hörcsög és társai... :lol: :lol: :)
zotya975 Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 De szeretnéd? :P Peerszeee, mókus meg hörcsög és társai... :lol: :) :P Ugyan már miért szeretnék pölö egy ilyet? :lol: :lol:
opel16v Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 Volt már erről szó korábban is, és írt róla más is, nemcsak opeltizenhatvé. Ne adjad már alá ennyire a lovat :) néztem amúgy én is, vaterán már lehet venni pár tízezertől... de egy jobb új bizony 70-80-90-100.000 pezó... ha az emlékezetem nem csal :lol: Mr Genya! :P az újak 150-től mennek, ami ér is valamit, de ha márkásat akarsz, akkor 300-ba is fájhat :lol:
szobikari Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 Mr Genya! :P az újak 150-től mennek, ami ér is valamit, de ha márkásat akarsz, akkor 300-ba is fájhat :) Mit akarsz, minime? ÜBERLOL :lol: :o :P Ezt nem bírtam kihagyni :P 30.000? 300.000? Vagynemtudooom. Én személy szerint max 50.000ft-ot tudnék rá áldozni. tudom, ennyiért csak valami 100éves mergából kiszerelt bizonytalan előéletű szart kapok... A házilag barkácsolt meg... PEdig simán megérné azt a 2-3 deci bengát :lol: Igaz, Gábor MESTER? :lol: ( most próbálom visszanyalni magam ;) )
Recommended Posts