Stefan Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Nem tudom megérteni azokat az autósokat akik csak egy lyukat kaparnak maguk előtt az ablakon és elindulnak úgy a forgalomba, hogy se jobbra se balra se hátulra semmit nem látnak. Azt én sem. Ráadásul veszélyes is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Az biztos, hogy jobb bemelegíteni a motort indulás előtt, csak sajna nekem elég meredek a kocsibejáróm, és ha nem tudok lendületből felmenni, mert jön vki, és meg kell állnom középen, csak viszonylag nagy gázzal tudok kifordulni az útra. Ilyenkor eléggé : nem tetszik-ez-nekem! hangja van a motornak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Ha tehetem mindig megvárom, hogy visszaessen a fordulatszám s csak utána indulok. Ha viszont azt kéne megvárjam, hogy a víz hômérséklete a vízhőfok mutatón is mutatkozzon sztem meg sem kellene állítanom a motort éjszakára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Ha tehetem mindig megvárom, hogy visszaessen a fordulatszám s csak utána indulok. Ha viszont azt kéne megvárjam, hogy a víz hômérséklete a vízhőfok mutatón is mutatkozzon sztem meg sem kellene állítanom a motort éjszakára. Hát igen, ahol -70 fok van éjszakánként... :lol: Én akkor szoktam ráadni a fűtést, mikor már bőven megmozdul a hőfokmérő. Addig kibírom, nem vacogok, és megy a ventillátor, szóval nem lesz párás az ótó üvege :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Hát igen, ahol -70 fok van éjszakánként... :lol: Én akkor szoktam ráadni a fűtést, mikor már bőven megmozdul a hőfokmérő. Addig kibírom, nem vacogok, és megy a ventillátor, szóval nem lesz párás az ótó üvege :lol: De cserébe pl nyáron nincs 40-45 :) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Hát igen, ahol -70 fok van éjszakánként... :) Én akkor szoktam ráadni a fűtést, mikor már bőven megmozdul a hőfokmérő. Addig kibírom, nem vacogok, és megy a ventillátor, szóval nem lesz párás az ótó üvege :lol: Én beülök, beindítom, és fűtés padló! Nem érdekel, hogy mi van a vízzel, meg a radiátorral, végül ia a kocsi van értem, nem fordítva nem igaz? Elégedjen meg a rendszeres olaj-szűrők-egyéb cserével, meg a téli gumival, lassan leszakad rólam a ruha, én meg állandóan azon töröm a fejem, mit lehetne még a kocsin csinálni/ venni bele. Lenézek a cipőmre, de nem azt veszem észre, hogy lyukas, hanem hogy mennyire kopott a szőnyeg a pedál alatt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Én beülök, beindítom, és fűtés padló! Nem érdekel, hogy mi van a vízzel, meg a radiátorral, végül ia a kocsi van értem, nem fordítva nem igaz? Elégedjen meg a rendszeres olaj-szűrők-egyéb cserével, meg a téli gumival, lassan leszakad rólam a ruha, én meg állandóan azon töröm a fejem, mit lehetne még a kocsin csinálni/ venni bele. Lenézek a cipőmre, de nem azt veszem észre, hogy lyukas, hanem hogy mennyire kopott a szőnyeg a pedál alatt. :lol: Ezaz! Jól megmondtad neki! A k*va annyát! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Ezaz! Jól megmondtad neki! A k*va annyát! :) Há most nem azé má, de összeszámolnám mennyit költöttem rá április óta, magamra nem költök annyit 10 év alatt. Meg öregedtem vagy 3 évet. :lol: :P Azon filózok mindíg hol tankoljak, hol jobb minőségő a benya, én meg iszom a klóros vizet. A multkor, is azon kaptam magam, hogy állk a tecsóban a polc előtt és azon gondolkodom, hogy mit vegyek, injektortisztítót, vagy kaját magamnak. Lehet idegen befolyás alá kerültem. Éjjel is csak forgolódok az ágyban: szelepfedél....kiéget az égő....benzínszürő, aztán felriadok nagy zihálva, úszom a verítékbe, kirohanok:pöcre indul, kicsit megnyugszom, megint alszom vagy két órát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Há most nem azé má, de összeszámolnám mennyit költöttem rá április óta, magamra nem költök annyit 10 év alatt. Meg öregedtem vagy 3 évet. :lol: :P Azon filózok mindíg hol tankoljak, hol jobb minőségő a benya, én meg iszom a klóros vizet. A multkor, is azon kaptam magam, hogy állk a tecsóban a polc előtt és azon gondolkodom, hogy mit vegyek, injektortisztítót, vagy kaját magamnak. Lehet idegen befolyás alá kerültem. Éjjel is csak forgolódok az ágyban: szelepfedél....kiéget az égő....benzínszürő, aztán felriadok nagy zihálva, úszom a verítékbe, kirohanok:pöcre indul, kicsit megnyugszom, megint alszom vagy két órát. :) Manapság már nagyon jó szakemberek vannak ám az ilyen agyi problémákra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Ebből továbbgondolva melyik a jobb megoldás mint fogyasztás mint pedig a motor és egyéb alkatrészek szempontjából? 1.) inditás után szinte egyből lehet lassan gurulni(2es-3as kb20-30as tempóval), majd ha eléri azt a 40-50fokot oda lehet lépni és normálisan lehet közlekedni. 2.) inditás után álló helyzetben megvárjuk mig eléri azt a 40-50fokot és utána megyünk csak utunkra.. Látom elfilóztatok a témán :lol: ám a fogyasztást illetően nem foglaltatok állást :) ...de ilyenkor tényleg milyen jó is lenne az az állófűtés amiről opel16v irt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Látom elfilóztatok a témán :lol: ám a fogyasztást illetően nem foglaltatok állást :P ...de ilyenkor tényleg milyen jó is lenne az az állófűtés amiről opel16v irt... :lol: Volt már erről szó korábban is, és írt róla más is, nemcsak opeltizenhatvé. Ne adjad már alá ennyire a lovat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Volt már erről szó korábban is, és írt róla más is, nemcsak opeltizenhatvé. Ne adjad már alá ennyire a lovat :lol: na jó, nem is azé' :lol: ...hanem mert most ő emlitette meg.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 na jó, nem is azé' :lol: ...hanem mert most ő emlitette meg.. néztem amúgy én is, vaterán már lehet venni pár tízezertől... de egy jobb új bizony 70-80-90-100.000 pezó... ha az emlékezetem nem csal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Sziasztok! 6,8 30% város többi országút! A télhez képest nem is rossz! Vagy csak nekem tűnik annak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Sziasztok! 6,8 30% város többi országút! A télhez képest nem is rossz! Vagy csak nekem tűnik annak? Teljesen jó. Nekem is mostmár 7-hez lesz közelebb a hideg miatt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aneleh Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Teljesen jó. Nekem is mostmár 7-hez lesz közelebb a hideg miatt :lol: Fel vagytok háborodva 7-8 literes fogyasztáson. Nekem full város rövidtáv 10-11. L de ez még nőni is fog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Manapság már nagyon jó szakemberek vannak ám az ilyen agyi problémákra :lol: Tudom-tudom, feküdjön a kanapéra, és meséljen a gyerekkoráról! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Há most nem azé má, de összeszámolnám mennyit költöttem rá április óta, magamra nem költök annyit 10 év alatt. Meg öregedtem vagy 3 évet. :lol: :) Azon filózok mindíg hol tankoljak, hol jobb minőségő a benya, én meg iszom a klóros vizet. A multkor, is azon kaptam magam, hogy állk a tecsóban a polc előtt és azon gondolkodom, hogy mit vegyek, injektortisztítót, vagy kaját magamnak. Lehet idegen befolyás alá kerültem. Éjjel is csak forgolódok az ágyban: szelepfedél....kiéget az égő....benzínszürő, aztán felriadok nagy zihálva, úszom a verítékbe, kirohanok:pöcre indul, kicsit megnyugszom, megint alszom vagy két órát. :lol: :lol: :o Te beteg vagy. :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Há most nem azé má, de összeszámolnám mennyit költöttem rá április óta, magamra nem költök annyit 10 év alatt. Meg öregedtem vagy 3 évet. :lol: :) Azon filózok mindíg hol tankoljak, hol jobb minőségő a benya, én meg iszom a klóros vizet. A multkor, is azon kaptam magam, hogy állk a tecsóban a polc előtt és azon gondolkodom, hogy mit vegyek, injektortisztítót, vagy kaját magamnak. Lehet idegen befolyás alá kerültem. Éjjel is csak forgolódok az ágyban: szelepfedél....kiéget az égő....benzínszürő, aztán felriadok nagy zihálva, úszom a verítékbe, kirohanok:pöcre indul, kicsit megnyugszom, megint alszom vagy két órát. :lol: Van csajod? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 :lol: :o Te beteg vagy. :lol: :lol: TUDOM!!! :) Van csajod? :P Az nincs, az asszony nem engedi. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 ...Az nincs, az asszony nem engedi. :) Űbergigagamegalooooooool. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 nincs, az asszony nem engedi. :P De szeretnéd? :P Peerszeee, mókus meg hörcsög és társai... :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 De szeretnéd? :P Peerszeee, mókus meg hörcsög és társai... :lol: :) :P Ugyan már miért szeretnék pölö egy ilyet? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Volt már erről szó korábban is, és írt róla más is, nemcsak opeltizenhatvé. Ne adjad már alá ennyire a lovat :) néztem amúgy én is, vaterán már lehet venni pár tízezertől... de egy jobb új bizony 70-80-90-100.000 pezó... ha az emlékezetem nem csal :lol: Mr Genya! :P az újak 150-től mennek, ami ér is valamit, de ha márkásat akarsz, akkor 300-ba is fájhat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Mr Genya! :P az újak 150-től mennek, ami ér is valamit, de ha márkásat akarsz, akkor 300-ba is fájhat :) Mit akarsz, minime? ÜBERLOL :lol: :o :P Ezt nem bírtam kihagyni :P 30.000? 300.000? Vagynemtudooom. Én személy szerint max 50.000ft-ot tudnék rá áldozni. tudom, ennyiért csak valami 100éves mergából kiszerelt bizonytalan előéletű szart kapok... A házilag barkácsolt meg... PEdig simán megérné azt a 2-3 deci bengát :lol: Igaz, Gábor MESTER? :lol: ( most próbálom visszanyalni magam ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts