Tápiószecső Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 Neked van csomagtartód nekem meg nincs. :lol: Egyébként meg azért mert CDX felszereltség. :lol: Neked is van csak nem olyan formájú. :lol: De nekem is ott a klíma, az utasoldali légzsák, az elektormos tükör és ablak igaz csak előre, ködlámpa, gyári riasztó. Sokkal több minden már nem is volt. Milyen felszereltség lehet ez?
gergolabs Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 Neked is van csak nem olyan formájú. :lol: De nekem is ott a klíma, az utasoldali légzsák, az elektormos tükör és ablak igaz csak előre, ködlámpa, gyári riasztó. Sokkal több minden már nem is volt. Milyen felszereltség lehet ez? A boardcomp. szerintem extra volt a cdxhez is, mert alapban nem tartalmazta.
Tápiószecső Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 A boardcomp. szerintem extra volt a cdxhez is, mert alapban nem tartalmazta. Ez jelentheti azt hogy ha simán rádugom működni fog?
gergolabs Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 Ez jelentheti azt hogy ha simán rádugom működni fog? Más a vezetékelése, meg a csatlakozó is. Szóval nem valószínű. Ha gyárilag nem az volt benne, akkor felejtős.
Tápiószecső Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 Más a vezetékelése, meg a csatlakozó is. Szóval nem valószínű. Ha gyárilag nem az volt benne, akkor felejtős. Legalább erre sem kell költeni. :lol:
gergolabs Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 Legalább erre sem kell költeni. :lol: Nézd a jó oldalát: kevesebb súly. Nem szomorodsz el, hogy mennyi a fogyasztás... :lol:
Tápiószecső Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 Nézd a jó oldalát: kevesebb súly. Nem szomorodsz el, hogy mennyi a fogyasztás... :lol: Bár pontos mérésem még nincs, mutató mozgása alapján nem lesz rossz szerintem. :lol: Éves szintes amúgyis csak kb 5000km-es futásteljesítményt jósolok neki, ott meg nem dönt nyomorba 1-2 liter ide vagy oda.
epk947 Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 Üdv Urak! bocs hogy idepofátlankodok, E (3ajtós, ~900kg +rengeteg kacat bent) szériával: C20NE kati nélkül (nem mai darab...) F16 3,55 CR ; WR 5.-el, 185/60 14-eseken: 6,7 ( 110 pályán (2600 1/min), ültetve, szélfogók nélkül) ----- 7,9 ( 160 -170 között "német pályán") ---------- 9-10 (téli város dugózással). a régi 13S (75 birodalmi paci, karbi, 4gang) moci sem evett sokkal kevesebbet, de nem is ment. Ha a rendszer nem büntetné a köbcentit, csak fölfelé mennék innen. :lol: Nekem is ennyi, caraván, katalizátorral és ugyanilyen gumival, de ültetés nélkül. Kivéve a városi fogyasztást, mert az azért kevesebb.
egykuty Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 Nekem is ennyi, caraván, katalizátorral és ugyanilyen gumival, de ültetés nélkül. Kivéve a városi fogyasztást, mert az azért kevesebb. 9-10 az extrém felső határ, 3-5km/h -10 fokban illetve egybites stílusban. amúgy 8,3-8,7 a normál város. az NE (az enyém még ML 4.1 (~88-ig), az 1.5-ös kicsit finomabb) szerintem becsülendő, szerethető igásló (20-25000 km /év), kis kasztni kell hozzá, akkor még megy is.
rtomi Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 Neked is van csak nem olyan formájú. :lol: De nekem is ott a klíma, az utasoldali légzsák, az elektormos tükör és ablak igaz csak előre, ködlámpa, gyári riasztó. Sokkal több minden már nem is volt. Milyen felszereltség lehet ez? Kűfődi volt a kocsi. A háccsóablakon Genovai kereskedős matrinya van. Viszont az első sárvédőkön niccse index ami úgy tudom az olasz autókra került fel még a Classic előtt is. Van még ugye a 4 fejtámla meg a sízsák is. Neked is tárcsafékes hátul?
Tápiószecső Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 Kűfődi volt a kocsi. A háccsóablakon Genovai kereskedős matrinya van. Viszont az első sárvédőkön niccse index ami úgy tudom az olasz autókra került fel még a Classic előtt is. Van még ugye a 4 fejtámla meg a sízsák is. Neked is tárcsafékes hátul? Állítólag nekem is svájci. 4 fejtámlám sincs igaz. Viszont van kihajtható könyöklő a hátsóülésben. Tárcsafék persze. Dobbal meg sem vettem volna. :lol:
WFefe Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 Állítólag nekem is svájci. 4 fejtámlám sincs igaz. Viszont van kihajtható könyöklő a hátsóülésben. Tárcsafék persze. Dobbal meg sem vettem volna. :lol: Már igazán tehetnél fel képeket, hogy milyen "kikupálva" a versenyautó. Mert csak akkor tettél fel amikor megvetted, de már biztosan szebb :lol:
Tápiószecső Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 Már igazán tehetnél fel képeket, hogy milyen "kikupálva" a versenyautó. Mert csak akkor tettél fel amikor megvetted, de már biztosan szebb :lol: A versenyautó jelző inkább a fehérre illik. :lol: A piros meg nem lett szebb azóta, nem is fogom nagyon kupálni, legalábbis külsőleg látszó dolgokban. De tudom, hogy ígértem csak semmi időm nincs.
WFefe Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 A versenyautó jelző inkább a fehérre illik. :lol: A piros meg nem lett szebb azóta, nem is fogom nagyon kupálni, legalábbis külsőleg látszó dolgokban. De tudom, hogy ígértem csak semmi időm nincs. A fehéret sem láttam még :lol: Viszont ez a könyöklős hátsóülés beindította a fantáziámat. Milyen kárpittal van neked? Bocsi az offért, menjünk át ezzel a másikba
Tápiószecső Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 A fehéret sem láttam még :lol: Mit nem látsz rajta? Ott a kép. Valami lilás a kárpit de nem fogom kiszedni. :lol: Majd ha lesz kép ezt is lefényképezem.
WFefe Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 Mit nem látsz rajta? Ott a kép. Valami lilás a kárpit de nem fogom kiszedni. :lol: Majd ha lesz kép ezt is lefényképezem. A másik topicban válaszoltam :lol:
FPepe Elküldve Október10, 2008 Elküldve Október10, 2008 Legalább erre sem kell költeni. :lol: A Gabi féle BC beépíthető a Tiédbe is :lol:
Tápiószecső Elküldve Október12, 2008 Elküldve Október12, 2008 A Gabi féle BC beépíthető a Tiédbe is :D Ráadásul ott van a polcon. :lol: De nem lesz betéve. Fehérrel volt egy 7,75-ös átlag a múltkor, de nem volt kifogyasztva teljesen a tank, és benne volt a gyorsulás, meg a szokásos tempó is. :lol: Pirossal pedig eltöltöttem 270km-et a két nap alatt, és eddig nagyon pozitív, alig hagyta el az első osztást, pedig volt kergetve is kicsit. A múltkor meg félig nyomtam fel és mostani telitankhoz 42.5-et kellett beletenni és azzal elment 300-at. Szóval mindenki érti. :lol:
Tápiószecső Elküldve Október13, 2008 Elküldve Október13, 2008 http://index.hu/gazdasag/magyar/csok081013/ Én még mindig szívesen fogadnék. :lol:
zotya975 Elküldve Október13, 2008 Elküldve Október13, 2008 http://index.hu/gazdasag/magyar/csok081013/ Én még mindig szívesen fogadnék. :lol: Már nemigen akadt jelentkező! :lol:
szobikari Elküldve Október14, 2008 Elküldve Október14, 2008 http://index.hu/gazdasag/magyar/csok081013/ Én még mindig szívesen fogadnék. :lol: Hmm. Fogadás. Hmmm. Fogadás... Milyen fogadás? :lol:
Tápiószecső Elküldve Október14, 2008 Elküldve Október14, 2008 Hmm. Fogadás. Hmmm. Fogadás... Milyen fogadás? :lol: Ne akard hogy visszakeressem. :lol:
szobikari Elküldve Október14, 2008 Elküldve Október14, 2008 Ne akard hogy visszakeressem. :lol: Azt, hogy megijedtél, és nem mertél fogadni? :lol: Hogy ne keresd tovább :D A mai számok tükrében kicsit felelőtlen kijelentés volt részemről :lol: De akkor még nem volt válságpánik :D Folytatás az egyéb csevegésben :lol:
opel16v Elküldve Október14, 2008 Elküldve Október14, 2008 Nem kell félned, ettől lejjebb már nem nagyon fog menni :lol: Rövid időn belül megint 300ft felett lesz a 95-ös, és év végére-jövő év elejére szerintem nem túlzás a 330ft-os ár sem...
Tiv. Elküldve Október14, 2008 Elküldve Október14, 2008 Nem kell félned, ettől lejjebb már nem nagyon fog menni :lol: Rövid időn belül megint 300ft felett lesz a 95-ös, és év végére-jövő év elejére szerintem nem túlzás a 330ft-os ár sem... Te Gabi, ne akarj pánikot kelteni. :lol: :lol:
Recommended Posts