Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Neked van csomagtartód nekem meg nincs. :lol:

Egyébként meg azért mert CDX felszereltség. :lol:

Neked is van csak nem olyan formájú. :lol:

De nekem is ott a klíma, az utasoldali légzsák, az elektormos tükör és ablak igaz csak előre, ködlámpa, gyári riasztó. Sokkal több minden már nem is volt. Milyen felszereltség lehet ez?

Elküldve

De nekem is ott a klíma, az utasoldali légzsák, az elektormos tükör és ablak igaz csak előre, ködlámpa, gyári riasztó. Sokkal több minden már nem is volt. Milyen felszereltség lehet ez?

A boardcomp. szerintem extra volt a cdxhez is, mert alapban nem tartalmazta.

Elküldve
Ez jelentheti azt hogy ha simán rádugom működni fog?

Más a vezetékelése, meg a csatlakozó is. Szóval nem valószínű. Ha gyárilag nem az volt benne, akkor felejtős.

Elküldve
Nézd a jó oldalát: kevesebb súly. Nem szomorodsz el, hogy mennyi a fogyasztás... :lol:

Bár pontos mérésem még nincs, mutató mozgása alapján nem lesz rossz szerintem. :lol:

Éves szintes amúgyis csak kb 5000km-es futásteljesítményt jósolok neki, ott meg nem dönt nyomorba 1-2 liter ide vagy oda.

Elküldve
Üdv Urak!

bocs hogy idepofátlankodok, E (3ajtós, ~900kg +rengeteg kacat bent) szériával:

C20NE kati nélkül (nem mai darab...) F16 3,55 CR ; WR 5.-el, 185/60 14-eseken:

6,7 ( 110 pályán (2600 1/min), ültetve, szélfogók nélkül) ----- 7,9 ( 160 -170 között "német pályán") ---------- 9-10 (téli város dugózással).

a régi 13S (75 birodalmi paci, karbi, 4gang) moci sem evett sokkal kevesebbet, de nem is ment.

Ha a rendszer nem büntetné a köbcentit, csak fölfelé mennék innen.

:lol:

Nekem is ennyi, caraván, katalizátorral és ugyanilyen gumival, de ültetés nélkül. Kivéve a városi fogyasztást, mert az azért kevesebb.

Elküldve
Nekem is ennyi, caraván, katalizátorral és ugyanilyen gumival, de ültetés nélkül. Kivéve a városi fogyasztást, mert az azért kevesebb.

9-10 az extrém felső határ, 3-5km/h -10 fokban illetve egybites stílusban.

amúgy 8,3-8,7 a normál város.

az NE (az enyém még ML 4.1 (~88-ig), az 1.5-ös kicsit finomabb) szerintem becsülendő, szerethető igásló (20-25000 km /év), kis kasztni kell hozzá, akkor még megy is.

Elküldve

Kűfődi volt a kocsi.

A háccsóablakon Genovai kereskedős matrinya van.

Viszont az első sárvédőkön niccse index ami úgy tudom az olasz autókra került fel még a Classic előtt is.

Van még ugye a 4 fejtámla meg a sízsák is.

Neked is tárcsafékes hátul?

Elküldve
Kűfődi volt a kocsi.

A háccsóablakon Genovai kereskedős matrinya van.

Viszont az első sárvédőkön niccse index ami úgy tudom az olasz autókra került fel még a Classic előtt is.

Van még ugye a 4 fejtámla meg a sízsák is.

Neked is tárcsafékes hátul?

Állítólag nekem is svájci. 4 fejtámlám sincs igaz. Viszont van kihajtható könyöklő a hátsóülésben. Tárcsafék persze. Dobbal meg sem vettem volna. :lol:

Elküldve
Állítólag nekem is svájci. 4 fejtámlám sincs igaz. Viszont van kihajtható könyöklő a hátsóülésben. Tárcsafék persze. Dobbal meg sem vettem volna. :lol:

Már igazán tehetnél fel képeket, hogy milyen "kikupálva" a versenyautó. Mert csak akkor tettél fel amikor megvetted, de már biztosan szebb :lol:

Elküldve
Már igazán tehetnél fel képeket, hogy milyen "kikupálva" a versenyautó. Mert csak akkor tettél fel amikor megvetted, de már biztosan szebb :lol:

A versenyautó jelző inkább a fehérre illik. :lol: A piros meg nem lett szebb azóta, nem is fogom nagyon kupálni, legalábbis külsőleg látszó dolgokban. De tudom, hogy ígértem csak semmi időm nincs.

Elküldve
A versenyautó jelző inkább a fehérre illik. :lol: A piros meg nem lett szebb azóta, nem is fogom nagyon kupálni, legalábbis külsőleg látszó dolgokban. De tudom, hogy ígértem csak semmi időm nincs.

A fehéret sem láttam még :lol:

Viszont ez a könyöklős hátsóülés beindította a fantáziámat. Milyen kárpittal van neked?

Bocsi az offért, menjünk át ezzel a másikba

Elküldve
Mit nem látsz rajta? Ott a kép.

Valami lilás a kárpit de nem fogom kiszedni. :lol: Majd ha lesz kép ezt is lefényképezem.

A másik topicban válaszoltam :lol:

Elküldve
A Gabi féle BC beépíthető a Tiédbe is :D

Ráadásul ott van a polcon. :lol: De nem lesz betéve.

Fehérrel volt egy 7,75-ös átlag a múltkor, de nem volt kifogyasztva teljesen a tank, és benne volt a gyorsulás, meg a szokásos tempó is. :lol:

Pirossal pedig eltöltöttem 270km-et a két nap alatt, és eddig nagyon pozitív, alig hagyta el az első osztást, pedig volt kergetve is kicsit. A múltkor meg félig nyomtam fel és mostani telitankhoz 42.5-et kellett beletenni és azzal elment 300-at. Szóval mindenki érti. :lol:

Elküldve

Nem kell félned, ettől lejjebb már nem nagyon fog menni :lol:

Rövid időn belül megint 300ft felett lesz a 95-ös, és év végére-jövő év elejére szerintem nem túlzás a 330ft-os ár sem...

Elküldve
Nem kell félned, ettől lejjebb már nem nagyon fog menni :lol:

Rövid időn belül megint 300ft felett lesz a 95-ös, és év végére-jövő év elejére szerintem nem túlzás a 330ft-os ár sem...

Te Gabi, ne akarj pánikot kelteni. :lol: :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.