Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Fogyasztás

neonx

Recommended Posts

Hát persze :D Sőt azt mondják ha veszek Ferrari matricát, még lehet fokozni a teljesítményt. Én úgy találtam ki, hogy a matricát az olajjal együtt beküldtem a motorba, így tuti a megfelelő helyen fejti ki a hatását :lol:

Ferrari matrica +9Le

Tescós tuningkipuff +5Le

Nem fékezek senki kedvéért matrica +13Le

No Fear felirat +4Le

Halálfejes váltógomb +6Le

Lehet ezt fokozni :lol: :lol: :D

Megosztás:

Ferrari matrica +9Le

Tescós tuningkipuff +5Le

Nem fékezek senki kedvéért matrica +13Le

No Fear felirat +4Le

Halálfejes váltógomb +6Le

Lehet ezt fokozni :lol: :lol: :lol:

Láttál már "román tuning" autókat? Több rajta a kacat mint a gyári cuccok de semmi egyéb extra ami dobna a teljesítményén. Hót cicuk, az összes. Aztán mikor egy széria c20ne vagy xe állva hagyja őket csak úgy füstöl..a fejük az idegtől...

Megosztás:

mekkora időtávra és mekkora téttel? :huh:

Fogadás tárgya: Ha lesz a hordónkénti olajár 75 dollár (ez elég hivatalosnak tűnik), lesz olyan kút Magyarországon, ahol lehet 95-öst benzint kapni 289 forintért vagy az alatt.

Tét: Dobjuk be az autókat. <_< Na jó azt nem. De nekem majdnem mindegy.

Te akkor nyersz, ha linkelsz egy screenshotot a 75.00 vagy az alatti árról és én nem tudok 30 napon belül olyan kutat mutatni, ahol 289 vagy az alatti lenne a 95-ös ár.

Én akkor nyerek, ha tudok mutatni olyan kutat, ahol 289 vagy az alatti lenne a 95-ös ár.

Megosztás:

Fogadás tárgya: Ha lesz a hordónkénti olajár 75 dollár (ez elég hivatalosnak tűnik), lesz olyan kút Magyarországon, ahol lehet 95-öst benzint kapni 289 forintért vagy az alatt.

Te akkor nyersz, ha linkelsz egy screenshotot a 75.00 vagy az alatti árról és én nem tudok 30 napon belül olyan kutat mutatni, ahol 289 vagy az alatti lenne a 95-ös ár.

Én akkor nyerek, ha tudok mutatni olyan kutat, ahol 289 vagy az alatti lenne a 95-ös ár.

Tisztára mint a Halálos iramban, dobd be a forgalmit! :huh: De az elég durva, hogyha emelkedik a benzinár akkor mindig az olajár emelkedésével magyarázzák, de ha esik az olajár akkor nagy csend, esetleg 1-2 forint hetekkel később. Nem lenne semmi baj a benzinárral, ha kapnánk is érte vmit. pl. autópálya meg rendes utak. De ez már lerágott csont, meg OFF. :D

Megosztás:

140dolláros olajár -> 302 ft a benya

75dolláros olajár -> 289 ft a benya?? :huh:

Hanyas voltál aránypárokból? :D

Az Ecseri úti Jet-kútnál már most is 290,9 a benya... Szerintem ezzel a 289-cel nem vállaltál túl nagy kockázatot :D

Módosított adatokkal, egyező kondíciókkal 2L kólával beszállok! :lol:

Megosztás:

140dolláros olajár -> 302 ft a benya

75dolláros olajár -> 289 ft a benya?? <_<

Hanyas voltál aránypárokból? :huh:

Az Ecseri úti Jet-kútnál már most is 290,9 a benya... Szerintem ezzel a 289-cel nem vállaltál túl nagy kockázatot :D

Módosított adatokkal, egyező kondíciókkal 2L kólával beszállok! :D

140 dollárnál szerintem volt feljebb is az ár, de lényegtelen.

A cikk amit linkeltem arról szól hogy 70-80 dollárra esik vissza, erre írtátok azt hogy soha nem lesz 300 alatt meg hogy 290 alatt biztosan nem.

De ha már most is annyi, akkor miért mondasz olyat ami már most sem igaz?

Módosítsd az adatokat, ha értelmes én még akkor is benne vagyok. :lol:

Megosztás:

140 dollárnál szerintem volt feljebb is az ár, de lényegtelen.

A cikk amit linkeltem arról szól hogy 70-80 dollárra esik vissza, erre írtátok azt hogy soha nem lesz 300 alatt meg hogy 290 alatt biztosan nem.

De ha már most is annyi, akkor miért mondasz olyat ami már most sem igaz?

Módosítsd az adatokat, ha értelmes én még akkor is benne vagyok. :huh:

Egy pillanat!

Én annyit mondtam, hogy ez hazánkban vajmi kevés hatással / jelentőséggel fog bírni. Tehát hiába csökken akár felére is az olajár, nálunk lejjebb fog menni max 10-20 forinttal? Lehet, még annyival sem. Ez pedig nincs 10%-os csökkenés.

De hogy számszerűsítsük

140olajár -> 290-300 a benya

Ha december 31-ig bárhol 265-re csökkenne a benya ára, jövök egy kólával.

Ellenesetben... <_<

Megosztás:

Csak félő, hogy ez nálunk nem igazán fogja éreztetni hatását... Ugyanúgy marad 300 pezó a benya, max lemegy 3 forinttal... <_<

Én annyit mondtam, hogy ez hazánkban vajmi kevés hatással / jelentőséggel fog bírni. Tehát hiába csökken akár felére is az olajár, nálunk lejjebb fog menni max 10-20 forinttal?

Szerinted a két idézetben ugyanaz van? :huh:

Megjegyzem én egy szóval sem mondtam, hogy hűen leköveti majd az olajárváltozást az itthoni üzemanyagár. :D

Megosztás:

akkor fogalmazzunk másképp, mert tényleg félreérthető

az általad használt kútnál a jelenlegi árnál 14Ft-al kevesebbért nem fogsz tankolni

ez a monori kagylósnál jelenleg 303,9

így megfelel?

a tét pedig egy rekesz sör, mondjuk szelidin vagy bw-n <_<

Ha lemegy 75 dollárra ezt is tartom, de a sört nem szeretem. :huh:

Azt hogy hogy alakul az olajár arra meg nem fogadok. Lehet hogy háború lesz nemsokára, és soha nem megy lejjebb.

Megosztás:

Szerinted a két idézetben ugyanaz van? :huh:

Megjegyzem én egy szóval sem mondtam, hogy hűen leköveti majd az olajárváltozást az itthoni üzemanyagár. :D

a 3ft-ot ironikusan akartam mondani. nem sikerült :D Rekesz sör? :D Ez nekem már nagypálya <_< Nálunk 2L-es kóla a menő fogadási irányadó :lol: ( EB alatt 4-et buktam... )

Kishazánkban december 31-éig nem fog 270Ft alá csökkenni a 95ös motorbenzin literenkénti ára. Ez a véleményem. Hiába lesz az olajár a béka segge alatt, 70-80-90 dollár, szemben a mostani 140-hez képest, nem lesz olcsóbb a benzin 270 Ft-nál.

Erre van 1db 2L-es kaólám. ( szőke v barna :D )

Persze lehet, hogy most óóóóóóriási bakot lövök.

Megosztás:

a 3ft-ot ironikusan akartam mondani. nem sikerült :lol: Rekesz sör? :huh: Ez nekem már nagypálya <_< Nálunk 2L-es kóla a menő fogadási irányadó :D ( EB alatt 4-et buktam... )

Kishazánkban december 31-éig nem fog 270Ft alá csökkenni a 95ös motorbenzin literenkénti ára. Ez a véleményem. Hiába lesz az olajár a béka segge alatt, 70-80-90 dollár, szemben a mostani 140-hez képest, nem lesz olcsóbb a benzin 270 Ft-nál.

Így nem pálya. :D Pedig az eredményeid bíztatóak (számomra). :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.