epk947 Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Én nem tudom hogyan csináljátok, de nekem még sosem sikerült 7,2 alá vinnem a fogyasztást az elmúlt 3 évben mióta nálam van a paripa. Ha város, ha pálya nekem az átlag mindig 600-650 km/tank :lol: Az nagyon sok! A 60 lovas Astra ha jó állapotban van (ez lehet még 200 ezer km után is!), 6,2- 6,4 körül fogyasztott nálam, éves átlagban. Ez átlagosnak mondható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 Tegnap tankoltam hazafelé az 1-esen. Az átlag 6,3. Ez már etanol nélküli volt, mert előzőleg kihagytam a zőőőőődséglééét. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
peki Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Én most egy teli tankot elhasználtam. 870km-re tankoltam 58,8litert. Ez 6.75l/100km. átlagsebesség: 37km/h. Ebben volt 2x Dorog -Pest, sok dugóval(kb. 200km), meg 1x Dorog-Bakonycsernye(oda-vissza 200km), A maradék több mint a fele full helyben, napi kb. 5-10-20km, ebben volt sportos is, meg utánfutós menet is. Most hétvégén mentem 200km-t megint a Bakonyba Komárom és Kisbéren kersztül. Odafelé volt forgalom is meg siettem is és nyomtam neki, így 6.5-et evett, visszafelé 80-100 körül jöttem nyugiba éjjel, így alig 5 liter volt. A legkevesebb amit többször is mértem, az 4.5 volt 60-70-el országúton. Amúgy általában országúton 5-6 közt eszik, helyben 6-7, télen 7-8. Szerintem ez jó. Ennél soha nem fog kevesebbet enni egy 20 éves technika több mint 1 tonnával 1.6-os benzin motorral. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 hát igen sajna ezt mi mindennap élveztehük... :lol: Volt ma szerencsétlenségem élvezni a Nagy Büdös Falu minden hátrányát kétszer is! Tekintettel arra, hogy Lillafüredet jártam meg, csak közbejött ez a kis bökkenő, hogy át kellett vágnom a városon 2 x. Borzalom! Akármerre próbáltam kerülni, minden állt délelőtt is, este is. A főútvonalak beállva, mert nagy a forgalom, a mellékutak meg felbontva, vagy sokszor fordítva.... Sóskút- Bp. M3-as kivezető 2 óra. Budapest határa - Lillafüred, = 1ó 40' :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Én most egy teli tankot elhasználtam. 870km-re tankoltam 58,8litert. Mekkora tankod van? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Az nagyon sok! A 60 lovas Astra ha jó állapotban van (ez lehet még 200 ezer km után is!), 6,2- 6,4 körül fogyasztott nálam, éves átlagban. Ez átlagosnak mondható. Hát mondjuk tuti bennem van a hiba. Szép a hangja a dobnak sajna :lol: Motorfék, meg 3000 és felette tartományban meg kifejezetten szépen szól, bár 4500 fölé nem nagyon forgatom ha nem elkerülhetettlen. Majd kipróbálom, hogy akkor milyen ha 3000-nél elváltok mindig és "nagypapisan" tolom neki. Hátha sikerül jobb eredményt produkálnom. Bár úgysem fogom kibírni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Mekkora tankod van? :lol: :lol: Ha jól látom a képen, az egy Vectra, akkor pedig 60L-es. Ui.: ott van az aláírásában is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Ha jól látom a képen, az egy Vectra, akkor pedig 60L-es. Jaa, akkor csak eltévedt:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Ha jól látom a képen, az egy Vectra, akkor pedig 60L-es. Ui.: ott van az aláírásában is :lol: Én meg azt hittem 50liter+2db 5 literes kaniszter. :lol: Amúgy nálam szokott lenni egy, ha nem telitank+napi számláló lenyomásával indulok mert az alsó tartományban már nagyon pontatlan az óra. Nekem lehet bent gyárilag kigyulladó piros kannám? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Nekem lehet bent gyárilag kigyulladó piros kannám? Hát az ku..a szar lenne. :lol: :lol: :lol: A fekete olajoskanna amugy is jobban ég. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 fordulatszámmérős műszeregységgel lehet neked is szegénységjelződ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Hát az ku..a szar lenne. :lol: :lol: :lol: A fekete olajoskanna amugy is jobban ég. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Hát az ku..a szar lenne. :lol: :lol: :D A fekete olajoskanna amugy is jobban ég. :D Na jó akkor másként fogalmazok.: lehet nekem a műszerfalon olyan visszajelző lámpám, ami akkor világit ha a üzemanyagszint lecsökken egy bizonyos szintre, és ez a lámpa piros és kannát szimbolizál? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Na jó akkor másként fogalmazok.: lehet nekem a műszerfalon olyan visszajelző lámpám, ami akkor világit ha a üzemanyagszint lecsökken egy bizonyos szintre, és ez a lámpa piros és kannát szimbolizál? :lol: Nem, mert az a ford szám mérősökben van. Ebként narancssárga szinű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Nem, mert az a ford szám mérősökben van. Ebként narancssárga szinű. Kösz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Driven Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Szerintetek érdemes GSi-be néha 98-ast tankolni, vagy elég neki a 95-ös? Mikor megvettem, úgy okosítottak ki, hogy minden másodikra tankoljak rá 98-ast, ez ment is egy darabig, amíg a kutak nagy részén meg nem szüntették. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Kösz! :lol: Jah, és üza kút alakú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Jah, és üza kút alakú. Ha nincs, akkor nem érdekel, hogy néz ki! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Szerintetek érdemes GSi-be néha 98-ast tankolni, vagy elég neki a 95-ös? Mikor megvettem, úgy okosítottak ki, hogy minden másodikra tankoljak rá 98-ast, ez ment is egy darabig, amíg a kutak nagy részén meg nem szüntették. Szerintem azért felesleges, mert amikor ezeket a motorokat kifejlesztették, nyoma sem volt még a 98as benyának, de szerintem még a 95ösnek sem... :lol: Szóval olyan túl sok mindent nem tud kezdeni a moci vele... Szerintem... De volt már erről korábban szó... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Ha nincs, akkor nem érdekel, hogy néz ki! :lol: :lol: Vegyél egy olyan műszeregységet, és belehekkeljük. Akkor már neked is lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Vegyél egy olyan műszeregységet, és belehekkeljük. Akkor már neked is lesz. :lol: olyat mint a trabikban volt :lol: páácika a tankba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Vegyél egy olyan műszeregységet, és belehekkeljük. Akkor már neked is lesz. :lol: Veszek, de csak azután, hogy megcsináltuk a féket. Majd tavasszal. Hacsak nem hoz a Miki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Driven Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 De volt már erről korábban szó... :lol: Igen, olvastam is, csak nem tudtam hogy ez áll-e a C20XE motorra is. Mindenesetre köszi, akkor marad a 95-ös. Jobb esetben Szlovéniából. Azzal valahogy mindig alacsonyabb értékek jönnek ki fogyasztásban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Igen, olvastam is, csak nem tudtam hogy ez áll-e a C20XE motorra is. Mindenesetre köszi, akkor marad a 95-ös. Jobb esetben Szlovéniából. Azzal valahogy mindig alacsonyabb értékek jönnek ki fogyasztásban. De ha pirosra fested az ótót, és vépóvert tankolsz, akkor jobban megy! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Driven Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 De ha pirosra fested az ótót, és vépóvert tankolsz, akkor jobban megy! :lol: :lol: Hát persze :D Sőt azt mondják ha veszek Ferrari matricát, még lehet fokozni a teljesítményt. Én úgy találtam ki, hogy a matricát az olajjal együtt beküldtem a motorba, így tuti a megfelelő helyen fejti ki a hatását :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts