FPepe Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Te elolvastad amit irtam? :lol: :lol: El :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 770km - 40l Ebből 30% autópálya(120-130) a többi városi tötyörgős,néha taposós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Ha sokat megyek városban 6.6l ha keveset 6.3l/100km. Ha teletankolom se megy el az 50-ig a mutató, valahol 37 körül megáll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 7,12 Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Ha sokat megyek városban 6.6l ha keveset 6.3l/100km. Ha teletankolom se megy el az 50-ig a mutató, valahol 37 körül megáll. Rossz a benzinszintjelződ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 vagy a műszer Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Tudom hogy ez nem pontos, de nekem tetszik:) Ha nem is negyede, hanem harmada fogyott el, akkor is 1000 km. t elmegy ezzel a tankal. :lol: :lol: http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/35505915.jpg Ha dugig tankolom, akkor nálam úgy 150km megtétele után kezd elindulni a mutató lefelé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Tudom hogy ez nem pontos, de nekem tetszik:) Ha nem is negyede, hanem harmada fogyott el, akkor is 1000 km. t elmegy ezzel a tankal. :lol: :lol: http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/35505915.jpg Nem csal az a mutató egy kicsit véletlen? Az enyémé is alig esik lefele aztán úgy 1/3-ad után csak úgy ájul lefele. Mondjuk lehet az enyém kaka de eddig mindenkitől ezt a jellemzőjét hallottam. Tankolj rá és pontosan megtudod mennyi az annyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Ha dugig tankolom, akkor nálam úgy 150km megtétele után kezd elindulni a mutató lefelé. Nekem így mutatja a telit. :lol: Egyébként 6,5. + füst. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Ha dugig tankolom, akkor nálam úgy 150km megtétele után kezd elindulni a mutató lefelé. Nekem így mutatja a telit. :lol: Egyébként 6,5. + füst. :lol: Akkor mennyi lenne füst nélkül? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Akkor mennyi lenne füst nélkül? :lol: A füst mennyisége négyzetesen arányos a többletfogyasztással. Plussz egy liter üzemanyag elhasználása eredményez egy köbméter füstöt, amit oldalról nézve négyzetnek lehet látni ezért a meghatárorás. :lol: :D :lol: :lol: :lol: :D Ezért ma már nem iszom többet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 http://www.kecskefeszek.hu/_egypercesek/eg...ol-a-vonat.html :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Nem csal az a mutató egy kicsit véletlen? Az enyémé is alig esik lefele aztán úgy 1/3-ad után csak úgy ájul lefele. Mondjuk lehet az enyém kaka de eddig mindenkitől ezt a jellemzőjét hallottam. Tankolj rá és pontosan megtudod mennyi az annyi. Tudom mennyi az annyi. Stabil 5.8, ezt már irtam. Érdekességnek tettem be a képet. Nekem is innen kezd gyorsabban esni a mutató. De ez most kiugró eset. Abban bízom hogy most el tudok menni 1000 km. t egy tankal. Ez nem lehetetlen, mert 5 literes fogyit lehet produkálni a dizillel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 http://www.kecskefeszek.hu/_egypercesek/eg...ol-a-vonat.html :lol: Köszi ez naon jó volt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Ja valszeg rossz a szintjelzőm. Ezért most tankolásnál lenyomtam a napi számlálót, beteszek egy 5l-es kannát, és hajtom amig megy. Igy majd kiderül, hogy mikor kell lesni a következö kutat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 http://www.kecskefeszek.hu/_egypercesek/eg...ol-a-vonat.html :lol: Nem néztem a szerző kilétét de lehet beajánlhatom a megfelelő helyen. Már tudom is kit kell felhívni. :lol: Off. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Ja valszeg rossz a szintjelzőm. Ezért most tankolásnál lenyomtam a napi számlálót, beteszek egy 5l-es kannát, és hajtom amig megy. Igy majd kiderül, hogy mikor kell lesni a következö kutat. Én nem vinném túlzásba! Nehogy belevegősödjön a benzinvezetéked! Aztán küzdhetsz vele amíg újra beindul! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Én nem vinném túlzásba! Nehogy belevegősödjön a benzinvezetéked! Aztán küzdhetsz vele amíg újra beindul! Nekem már fogyott ki annyira, hogy leállt a motor. Miután beleöntöttem kannából 3L-t, simán beindult (persze egyenesen a kútra mentem vele). A diesel persze más tészta, az még kevesebb levegővel is hajlamos nem indulni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 És nagy munka kicserélni azt a szintjelzőt? Vagy egyáltalán érdemes? Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Nekem már fogyott ki annyira, hogy leállt a motor. Miután beleöntöttem kannából 3L-t, simán beindult (persze egyenesen a kútra mentem vele). A diesel persze más tészta, az még kevesebb levegővel is hajlamos nem indulni. Bizton állíthatom, a Diesel gázolajszagú levegővel nem negy :lol: . Ez saját tapasztalat. :lol: És aki nam hiszi járjon utánna. :lol: :lol: :lol: A szintjelzőt nem egy nagy kaland kiszetni, csak nem biztos, hogy ott a bibi. Lehet a műszer a hunyó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Akkor marad minden annyiban majd figyelem a napi számlálót. 500km nél szoktam rátankolni akkor 32-34l szokott belemenni, elméletileg még meredt benne kb. 250-300km. Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Akkor marad minden annyiban majd figyelem a napi számlálót. 500km nél szoktam rátankolni akkor 32-34l szokott belemenni, elméletileg még meredt benne kb. 250-300km. Kb. nekem is annyi fér bele egyszerre, de ezt legalább még ki birom fizetni. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 A csodaszer egy kartergázszűrő/lecsapató. Normál esetben a kartergáz vissza van vezetve a szívósorba. Ebben mindenféle olajos gőzök/pára található, és ez szeret mindenfelé lerakodni. Pl: pillangószelep, ilyen olyan járatok, szelepek, ... Ha ezt az olajos vackot lecsapatod, megszűröd, akkor nem lesz lerakodva, nem módosítja a levegő (keverék) áramlását, nem befolyásolja az egyes alkatrészek működését (pl: alapjárati motor) és még a tölteted is "tisztább" lesz, amivel javul a hatásfok. És ebben mi az ujdonság? AstraF16v (emlékszik még valaki Mikire az indexes fórumról? :lol: ) már 5-6 éve is használt ilyet...pont egy lurdys talin vette a Booooooombasticban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 És ebben mi az ujdonság? AstraF16v (emlékszik még valaki Mikire az indexes fórumról? :lol: ) már 5-6 éve is használt ilyet...pont egy lurdys talin vette a Booooooombasticban :lol: Semmi, csak most valaki nagyon felkapta, aztán ez most trendi. :lol: Vele mi lett? Én ugyan nem ismertem, de olvastam tőle ezt-azt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Én nem vinném túlzásba! Nehogy belevegősödjön a benzinvezetéked! Aztán küzdhetsz vele amíg újra beindul! No problem, kb 5-10mp alatt átforgatja a levegőt az ac, ha nem dízel a szenvedő alany :lol: A szintjelzőt nem egy nagy kaland kiszetni, csak nem biztos, hogy ott a bibi. Lehet a műszer a hunyó. Csak üres tanknál érdemes nekiállni, mivel a tank legalsó felén van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts