Soma01 Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Háát, most nyomom a kocsinak rendesen, mert benne van az injektor tisztitó és így megeszi a 12-13-at. Elég hamar elérem az 50-et. :D Az a vizes dolog azért érdekel. Városban mennyit eszik a Te kocsid? Tól-ig? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Háát, most nyomom a kocsinak rendesen, mert benne van az injektor tisztitó és így megeszi a 12-13-at. Elég hamar elérem az 50-et. :D Az a vizes dolog azért érdekel. Városban mennyit eszik a Te kocsid? Tól-ig? Nem tudom. Hál'Istennek 55 év után, 8 éve elköltöztem onnan. :D Egyébként "városa" válogatja....meg a minimálisan megtett kilométerek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hailstorm Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Hi Megint en. Tudom, hogy hulye kerdes, es nehez ra valaszolni, de megkerdezem meg auto vasarlas elott, valakinek csak van valamifele fogalma rola, esetleg tapasztalata. Van esely C14SE -vel Budapesten, a kozlekedes ritmusat felveve, minimum 5-10 km -es tavokkal 8 liter alatt fogyasztani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Hi Megint en. Tudom, hogy hulye kerdes, es nehez ra valaszolni, de megkerdezem meg auto vasarlas elott, valakinek csak van valamifele fogalma rola, esetleg tapasztalata. Van esely C14SE -vel Budapesten, a kozlekedes ritmusat felveve, minimum 5-10 km -es tavokkal 8 liter alatt fogyasztani? Szerintem ha kifogsz egy jó állapotú autót, nem teszel rá 205-ös gumikat és meg tudod állni, hogy nem racsingolsz minden lámpánál Szusikkal, akkor jó eséllyel meg lehet csinálni nyáron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 meg ha nincs dugó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ekotek Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Már csak a neve! :D Le lett kötve róla minden ECOTEC sallang. Hi! Mondd már el nekem miket iktattál ki a gépen hadd legyek képben én is hátha lesz pár szabad órám a barkácsolásra, plííííz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Mai tankolás: 794km - 46.4L -> 5.84L/100km :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Mai tankolás: 794km - 46.4L -> 5.84L/100km :D Akkó ammá nem is fogyaszt hanem lejtmenetben visszadolgozik a tankba! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Kipróbálom én is az E85-öt, most tankoltam próbaképp 6 litert kb. 15 liter benzinhez. Itt nálunk 250Ft amúgy (de még így is olcsóbb, mint a benzin :D ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Kipróbálom én is az E85-öt, most tankoltam próbaképp 6 litert kb. 15 liter benzinhez. Itt nálunk 250Ft amúgy (de még így is olcsóbb, mint a benzin :D ). Hol van Fehérváron E85? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Hol van Fehérváron E85? Metro-nál van egy kutacska, nevére nem emlékszek, de nem lehet eltéveszteni :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Kipróbálom én is az E85-öt, most tankoltam próbaképp 6 litert kb. 15 liter benzinhez. Itt nálunk 250Ft amúgy (de még így is olcsóbb, mint a benzin :D ). Majd írd meg a tapasztalatokat lécccccci. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 70 % országút 30 % város(rövidtáv) és volt benne néha hajtás is... 45 Liter - 525 Km Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Majd írd meg a tapasztalatokat lécccccci. :rolleyes: Oksa, én is úgy gondoltam ;) . Amúgy eddig minden oké, holnap megyek "nyaralni", előtte teletankolom. Rakok bele kb. 20l benzint (Shell), a többi meg E85 lesz (úgy 10l-re saccolom). Ha megjöttem majd beszámolok a fogyasztásról ;) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Oksa, én is úgy gondoltam ;) . Amúgy eddig minden oké, holnap megyek "nyaralni", előtte teletankolom. Rakok bele kb. 20l benzint (Shell), a többi meg E85 lesz (úgy 10l-re saccolom). Ha megjöttem majd beszámolok a fogyasztásról :rolleyes: . Nem csak a fogyasztás érdekel......főleg nem az, hanem inkább az, hogy, hogyan indul, milyen a motor járása stb. Kérdem ezt mindazért, mert a központl befecsisre ugye nincs utólagos elektronika. Míg a hengerenkéntire van(flextek, hunflex). Ezen okok miatt pedig nem vagyok biztos, hogy jó-e, hogy E85-öt keverek az üzemanyagba. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 70 % országút 30 % város(rövidtáv) és volt benne néha hajtás is... 45 Liter - 525 Km Szerintem átlagos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Nem csak a fogyasztás érdekel......főleg nem az, hanem inkább az, hogy, hogyan indul, milyen a motor járása stb. Kérdem ezt mindazért, mert a központl befecsisre ugye nincs utólagos elektronika. Míg a hengerenkéntire van(flextek, hunflex). Ezen okok miatt pedig nem vagyok biztos, hogy jó-e, hogy E85-öt keverek az üzemanyagba. ;) Sztem felesben benzinnel nem árt neki. Kollégám OFF Fókusza pl. csörgött az olcsó áruházak benzinkútján tankolható anyaggal, pedig az 2005-ös autó, tele elektronikával. Most felesben tankolt E85-öt, és láss csodát, nem csörög azóta gyorsításnál. Sztem ezeken az olcsó kutakon tankolható 95-ös benya oktánszáma 90 alatt lehet, az E85 legalább feljavítja 95-re :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Sztem felesben benzinnel nem árt neki. Kollégám OFF Fókusza pl. csörgött az olcsó áruházak benzinkútján tankolható anyaggal, pedig az 2005-ös autó, tele elektronikával. Most felesben tankolt E85-öt, és láss csodát, nem csörög azóta gyorsításnál. Sztem ezeken az olcsó kutakon tankolható 95-ös benya oktánszáma 90 alatt lehet, az E85 legalább feljavítja 95-re :rolleyes: És hogyan indul? Főleg hidegben....tudom nyár van. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Sztem felesben benzinnel nem árt neki. Kollégám OFF Fókusza pl. csörgött az olcsó áruházak benzinkútján tankolható anyaggal, pedig az 2005-ös autó, tele elektronikával. Most felesben tankolt E85-öt, és láss csodát, nem csörög azóta gyorsításnál. Sztem ezeken az olcsó kutakon tankolható 95-ös benya oktánszáma 90 alatt lehet, az E85 legalább feljavítja 95-re :rolleyes: Csak ócsó benzinnel járok 3 éve (Jet, Tecsó, Auchan) soha meg sem csörrent még! És nem azért mert nem hallom a nagy motorcsörömpöléstől!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Csak ócsó benzinnel járok 3 éve (Jet, Tecsó, Auchan) soha meg sem csörrent még! És nem azért mert nem hallom a nagy motorcsörömpöléstől!!! A Tiéd még valszeg le tud menni kisebb oktánszámok irányába, lévén régebbi kiadás. A mostani autókat a mostani benzinhez tervezik sztem, ami tőlünk nyugatabbra 95-nél nem kisebb oktánszámú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 A Tiéd még valszeg le tud menni kisebb oktánszámok irányába, lévén régebbi kiadás. A mostani autókat a mostani benzinhez tervezik sztem, ami tőlünk nyugatabbra 95-nél nem kisebb oktánszámú. Az oktánszámváltóm 95/91-es, és 95-ön áll amióta megvan. Szerintem a 95-ös oktán 1992-ben is 95 volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Sztem felesben benzinnel nem árt neki. Kollégám OFF Fókusza pl. csörgött az olcsó áruházak benzinkútján tankolható anyaggal, pedig az 2005-ös autó, tele elektronikával. Most felesben tankolt E85-öt, és láss csodát, nem csörög azóta gyorsításnál. Sztem ezeken az olcsó kutakon tankolható 95-ös benya oktánszáma 90 alatt lehet, az E85 legalább feljavítja 95-re :rolleyes: De az is lehet, hogy a kollégádnak erre volna szüksége: http://www.water4gas-eu.com/ ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 van némi benzinszag az utóbbi időben... picit sokallom amúgy...de tényleg csak picit és csak magához képest Szerintem átlagos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Sport légszűrő miatt nőhet a fogyasztás? Mert nekem nagyon nem tetszik a mostani fogyim. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 nem. viszont ha sokat jársz rövidtávokat, akkor az baromira megdobja :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts