Vauxhall_Astra Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 A képen láthatónak 52L, a Caravannak 50L. KÖSZI :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aneleh Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 http://images.google.com/imgres?imgurl=htt...s%3Dhu%26sa%3DN Na hogy mik vannak. LAMBDA-LOGGER: LAMBDA-MONITOR és LOGGER: Lambda-érték, fordulatszám, és fojtószelep-állás jeladó vagy MAP-szenzor vagy légmennyiség-mérő jeleinek rögzítésére. Az adatok PC-re tölthetők, és Excel programmal dolgozhatók fel. Az aktuális üzemanyag-levegő arányt LED-sor is megjeleníti. Segítségével könnyedén beállítható a maximális teljesítményt eredményező üzemanyag-levegő keverék. http://www.roxracing.eu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 7,28 lettem megint, szóval kell egy ilyen :D mennyibe kerül? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aneleh Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 7,28 lettem megint, szóval kell egy ilyen :D mennyibe kerül? :D 9900 Ft http://www.magnumtuning.hu/index.phtml?op=...p;termek_id=658 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 9900 Ft http://www.magnumtuning.hu/index.phtml?op=...p;termek_id=658 "Az egység gyakorlatilag minimalizálja a benzin-levegő arányt azokban a helyzetekben, ahol a lambda szonda üresjárást, vagy folyamatos, alacsony - közepes sebességű menetet észlel, kismértékű lassítással vagy gyorsítással. Amint a vezetési modor változik és azonnali gyorsításra van szükség, ez a programozott mini egység azonnal a gyári értéket szállítja a motorvezérlő elektronika részére, így millisecundumos késedelem nélkül aktívvá válik a motor." Opeléknál meg a hülye mérnökök nem jöttek erre rá. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Jaja, meg aztán a szegény keverék tud galibát is okozni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Jaja, meg aztán a szegény keverék tud galibát is okozni... :D Szerintem sem lehet ezt egyéb kisegítő eljárás nélkül büntetlenül alkalmazni. A motor belső hűtéséről gondoskodni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 ha meg mégsem működik, akkor a motor kuka... :D Saját negatív csúcsot döntöttem. 769km után 44L-t tankoltam, Ez 5,7L/100km... :D Az igazsághoz hozzátartozik, hogy 1/3-t 70-80km/h-val tettem meg, így is majd' kirázódott a lelkem, viszont volt benne úgy 50km 130-140 is. A többi 90km/h. Tehát 100-zal... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
C16SE Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Sziasztok! Elöljáróban csak annyit, hogy semmi mást nem használok az autómban, csak METABONDot. Azt viszont mindenhol (üzemanyagban, motorolajban, hajtóműolajban). A május 24-25-i hétvégén egy hosszú kiránduláson voltam a családdal Dunaföldvár - Gyöngyös-Visontai Gokartland - Mátrafüred - Recsk - Ózd - Sajónémeti - Dunaföldvár útvonalon. Az autóban 6-an utaztunk (2 felnőtt + 4 gyerek). A nagy család és a sok gyerek miatt a csomagtartó tele volt ruhaneműkkel és hideg élelemmel. Az indulás előtt teletankoltam a verdát. A teli tankkal 800km-t tudtam megtenni. Ha jól számolom akkor 6,25 l/100 km. Én személy szerint meg vagyok elégedve evvel a fogyasztással. Az autó 1994. évjáratú, 1,6 SI, 252.000 km-el a háta mögött. Sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 10L.Amolyan kevésbé normális módon, echte városban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 nekem most a bc 8.4-et irt ki a cirka 2000 km után...kb 130-150 között, hegynek fel, hegyről le, néha vissza3 trepni, néhány útlezárással Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 nekem most a bc 8.4-et irt ki a cirka 2000 km után...kb 130-150 között, hegynek fel, hegyről le, néha vissza3 trepni, néhány útlezárással Hosszútáv, 90-100km/h, 6.1L E85-tel...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 és tankozással mit mértél? nekem most a bc 8.4-et irt ki a cirka 2000 km után...kb 130-150 között, hegynek fel, hegyről le, néha vissza3 trepni, néhány útlezárással Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Hosszútáv, 90-100km/h, 6.1L E85-tel...... x20xev a tied, igaz? Akkor mégiscsak lehet "normális" fogyasztást elérni egy izmosabb autóval is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 x20xev a tied, igaz? Akkor mégiscsak lehet "normális" fogyasztást elérni egy izmosabb autóval is... :D Qltúráltan ez is megállna 8.5L környékén városban.Csak nehéz kibírni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Mennyit eszik városban neked így, hogy "nem bírod ki"? Amúgy én sem birom megállni, hogy ne nyomjam kicsit jobban az átlagnál. Neked milyen váltó van benne(CR v. WR F?)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
charly Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Tuti hogy volt már a kérdés és én nem találom a választ sehol, de eleddig senki nem tudott mgé választ adni nekem arra hogy egy 1997es 1.4es 44kwos astrának mekorra a tankja. Kaptma már 40 és 52 liter közöt tmidnen választ. Köszi előre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 caravan 50, többi 52 Link to comment Megosztás: More sharing options...
charly Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 köszönöm a gyors választ, Akkro ezek alapján amikor lebukik a piros részbe a mutatóm akkor még mindig minimum 10 liter benzin van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 köszönöm a gyors választ, Akkro ezek alapján amikor lebukik a piros részbe a mutatóm akkor még mindig minimum 10 liter benzin van benne. Nem feltétlen lineárisan változik a mutató mozgása. Ha elér egy bizonyos mutatóállást tankold tele és legközelebb már tudni fogod hogy ott mennyi van még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Akkro ezek alapján amikor lebukik a piros részbe a mutatóm akkor még mindig minimum 10 liter benzin van benne. azért ne bízd az életed arra a műszerre, szal ha belebukott a pirosba, ne várd meg, míg leér az aljára, mert lehet hogy meglepi lesz. Az a műszer csak kb tájékoztató jellegű Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 azért ne bízd az életed arra a műszerre, szal ha belebukott a pirosba, ne várd meg, míg leér az aljára, mert lehet hogy meglepi lesz. Az a műszer csak kb tájékoztató jellegű Én azt vettem észre,hogy meleg időben picit feljebb van a mutató mint a téli időszakban volt. Célba vettem a benzinkutat,de az autó már nem jutott el odáig. :D (a mutató nem ment le teljesen egyébként) Így legalább tudtam mérni fogyasztást kifogyástól-kifogyásig. Vegyes használat (kb 50-50%) 8.02 L. Ősszel 6.7 liter volt,azóta 175/70R13-ról 195/50R15-re változott a gumiméret. Reális az 1.3 liter többletfogyasztás? Mondjuk mivel lomhább lett az autó,magasabb fordulaton is váltok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 706,6km 44,28L -> 6,27l/100km ebben volt 2 óra pesti dugó péntek délután, többi főút Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hailstorm Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Hi! Elso autonak egy '93 koruli, 1.4-es, benzines, 5 ajtos, ferdehatu Opel Astrat szeretnek vasarolni. Kerdesem az lenne, hogy nagyjabol milyen fogyasztasra szamithatok atlagos tempoban haladva a budapesti forgalomban, illetve ha ebben tud valaki segiteni: milyen viszonyban all ez a fogyasztas hasonlo koru es ereju autok fogyasztasaval? Van kulonbseg fogyasztasban a kulonbozo 1.4-es motorok kozott? Elore is koszonom a segitseget es elnezest kerek, hogy csak igy idepofatlankodom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Hi! Elso autonak egy '93 koruli, 1.4-es, benzines, 5 ajtos, ferdehatu Opel Astrat szeretnek vasarolni. Kerdesem az lenne, hogy nagyjabol milyen fogyasztasra szamithatok atlagos tempoban haladva a budapesti forgalomban, illetve ha ebben tud valaki segiteni: milyen viszonyban all ez a fogyasztas hasonlo koru es ereju autok fogyasztasaval? Van kulonbseg fogyasztasban a kulonbozo 1.4-es motorok kozott? Elore is koszonom a segitseget es elnezest kerek, hogy csak igy idepofatlankodom. nehéz erre pontos választ adni sajnos...sőt szinte lehetetlen :D olvasd végig ezt a topikot és kapsz némi képet mire számíthatsz Én sokat jártam ilyen 1.4es 60 LE-s Astrával és nem a fogysztávsa miatt szerettem, hanem az igénytelensége miatt. Ez a motor ezzel a kasztnival városban, dugóban nem a fogyasztásban király sajna. Kicsit nehéz neki a kasztni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts