yooccoo Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 én is elkezdtem, csak mindig kölcsönkéri valaki, oszt vagy tankol bele vagy nem, vagy nullázza vagy nem, így meg nem sok értelme van ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 hát én is szeretném, de mindig kimarad valami, vagy nincs időm vagy elfelejtem vagy iesmi, ugyhogy kivi vok lesz e kivel összehasonlitani, de hátha :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mikamaka Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 sziasztok bocs h idepofátlankodok, de kérdezném a tapasztaltabb kollegákat, hogy 1,4-es ecotec astra városban ehet-e 11-12L / 100km-en, igaz h a kocsi napi 3szor van elinditva- 2-3 km-es, távokon, nagyon fel se melegszik igaz. de én akkor is sokallom..., vagy lehet h csak a minusz 6-8 fok teheti, az a baj nyáron nem igen mértem. cseréltem lambdaszondát, szénszürőt, mi lehet még rossz rajta? termosztát, azt honnan lehet tudni h rossz?, takarjam le a hütöt? bár multkor mentem vele hosszútávon ott 210 km-t ment, 13l-ből. szerintetek? előre is kösz: ádám Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Szerintem semmi baja! :huh: Hidegen,rövid távon biztos,hogy ott körül(9-10l.) van a fogyi!Gyárilag is kb.annyi a városi fogyasztás. Egy előmelegító lehet jó lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Hát ha múltkor 210 km ment 13 literrel összesen, akkor szerintem semmi ok az aggodalomra. Vagyis jobban aggódnék a sok rövid táv miatt, mert az nem tesz a legjobbat semminek sem ha mindig szinte hidegen jár a kocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mikamaka Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 akkor melegítsem kicsit alapjáraton, v takarjamm le a hűtőt, vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 akkor melegítsem kicsit alapjáraton, v takarjamm le a hűtőt, vagy? ilyen hidegben a rövid távok mindenképpen jóval megnövelik a fogyasztást, bármit csinálsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 akkor melegítsem kicsit alapjáraton, v takarjamm le a hűtőt, vagy? Ha én lenullázom az átlagfogyasztásmérőmet és utána elindulok, az első 3 kilométeren akár 20 l / 100 km-es átlagot is mutat nekem. Szóval rövid távokon ne várj kis fogyasztást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Azért is lenne jó a víz előmelegítés!Bár nekem sincs,bár most még kocsim sincs,vagyis van csak nem járóképes! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 erre a vízmelegítőre ki kéne dolgozni valami házi megoldást. az időzítést gabimester már megoldotta az 500 Ftos időzitővel, a melegítő részt kellene megoldani. hideg mocin a termosztát nincs nyitva, szovala kis vízkörbe kellene beépíteni valami keringetővel ellátott merülőforralot. ha elég idő van keringető se biztos hogy kell, mert akkor idővel átmelegszik az egész szép lassan. ötletek??? legegyszerűbb: a hűtő és a blok közzé egy doboz amibe bele van aplikálva a merülőforraló, és van neki egy 220as csatlakozása, pl számítógépes tápbol kiszerelt csatival. keresni kellene egy formailag megfelelő merülőforralót, és egy jol zárható dobozta, amire rá lehet a csöveket csatolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 erre a vízmelegítőre ki kéne dolgozni valami házi megoldást. az időzítést gabimester már megoldotta az 500 Ftos időzitővel, a melegítő részt kellene megoldani. hideg mocin a termosztát nincs nyitva, szovala kis vízkörbe kellene beépíteni valami keringetővel ellátott merülőforralot. ha elég idő van keringető se biztos hogy kell, mert akkor idővel átmelegszik az egész szép lassan. ötletek??? legegyszerűbb: a hűtő és a blok közzé egy doboz amibe bele van aplikálva a merülőforraló, és van neki egy 220as csatlakozása, pl számítógépes tápbol kiszerelt csatival. keresni kellene egy formailag megfelelő merülőforralót, és egy jol zárható dobozta, amire rá lehet a csöveket csatolni. épp te mondtad hogy a kis körbe kéne kötni :huh: szal a fűtőradiátor és a blokk közé gondoltad szerintem :lol: de én nem játszanék ilyen házi megoldásokkal, annál megbízhatóbb dolgok érdekelnek csak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 azt is mondtam hogy a legegyszerűbb :lol: és oda a leg egyszerűbb :huh: nem házi megoldásokra, oylat olvastam hogy 100 200 ezer ftok szoval ...... te mire gondoltál akkor?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 http://www.eberspaecher.hu/futes.php?page=5 Ugyanitt vannak olyan előmelegítők is, amik benzinnel mennek a tankból, csak azok 4x ennyibe kerülnek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 36 ezer ft az szerintem nem csak nekem sok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 36 ezer ft az szerintem nem csak nekem sok :huh: nekem nem lenne sok, ha lenne hozzá konnektorom, alias garázsom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 36 ezer ft az szerintem nem csak nekem sok :huh: A minőséget meg kell fizetni!De nézzük a másik oldalát a dolognak: A fogyasztás csökkenése,egy esetleges időelőtti motorfelújítás mennyit jelent,vagy egy akkucsere.A komfortérzetről nem is beszélve,hogy milyen jó egyből a meleg utastérbe beülni,nincs lefagyva,párásodva az ablak ,kilátsz a kocsiból rendesen.Nem arra figyelsz,hogy fázol,dideregsz,hanem a forgalmat követed figyelemmel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 hát ez igy összességében többszörösen is visszahozza az árát. az tény és való, talán majd a saját keresetem is lesz és nem csaka biznisz meg az alakalmi pénzek jelentik a bevételt, akkortalán nekem se lesz sok ez a közel 40 ezer Ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 A minőséget meg kell fizetni!De nézzük a másik oldalát a dolognak: A fogyasztás csökkenése,egy esetleges időelőtti motorfelújítás mennyit jelent,vagy egy akkucsere.A komfortérzetről nem is beszélve,hogy milyen jó egyből a meleg utastérbe beülni,nincs lefagyva,párásodva az ablak ,kilátsz a kocsiból rendesen.Nem arra figyelsz,hogy fázol,dideregsz,hanem a forgalmat követed figyelemmel! Ez mind igaz, csak sztem sokunk autója csillaggarázsban áll. Az utcán ugyan hova dugom be a cstlakozót? A benzines előmelegítők pedig qrv@ drágák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Ez mind igaz, csak sztem sokunk autója csillaggarázsban áll. Az utcán ugyan hova dugom be a cstlakozót? A benzines előmelegítők pedig qrv@ drágák. nekem gariba áll, dehát nem fűtött, szoval ugyan oylan hideg van szinte, csak szélvédett, meg nem esik rá a hó esső Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Ez mind igaz, csak sztem sokunk autója csillaggarázsban áll. Az utcán ugyan hova dugom be a cstlakozót? A benzines előmelegítők pedig qrv@ drágák. Ja, az ezeknél 160ezer :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 nekem gariba áll, dehát nem fűtött, szoval ugyan oylan hideg van szinte, csak szélvédett, meg nem esik rá a hó esső És van benne 220-as aljzat? Mert akkor lehet, hogy megérné. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 van benne de pénz nyista mostanában.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 van benne de pénz nyista mostanában.... :huh: oops. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Ez mind igaz, csak sztem sokunk autója csillaggarázsban áll. Az utcán ugyan hova dugom be a cstlakozót? :D :lol: Mondjam? :huh: A benzines előmelegítők pedig qrv@ drágák. Jó-jó ,hát nem is mondtam én ,hogy kötelező mindenkinek beszerelni és tudom,hogy sok autó áll kinn esőben,hóban ,fagyban. Arra próbáltam célozni,hogy az a 36 ezer pénz relatív sok vagy kevés! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Jó-jó ,hát nem is mondtam én ,hogy kötelező mindenkinek beszerelni és tudom,hogy sok autó áll kinn esőben,hóban ,fagyban. Arra próbáltam célozni,hogy az a 36 ezer pénz relatív sok vagy kevés! Ez így igaz. Azért kérdeztem Novy-t, hogy van-e a garázsában 220, mert neki megérné. Csak neki meg nincs rá pénze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts