balu1 Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 Elöször is üdv mindenkinek.Nem tudom hogy jóhejen vagyok-e de van egy problémám van egy 1.4 se motoros caravanom város ba 10 ország uton 7.5 max seb 140km/hAz elejét sokkalom a végét keveslem valami ötlet hogy mi a hiba lambdajó gyújtás kompresszió ok-é.És mégis erőtlen lomha,hullámokban húz.Ha valaki voltmárigy segithetne a hiba be azonosításban.Előre is kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 hát őő nekem c14nz m van, de ez nem kombi és itt is kb ez a történet rövid távokon ugyan nem 10 et deszerintem 8at megszei még két fővel is, hosszutávon 6 körül eszik huzni meg kb ugy huz ahogy irtad hosszan lassan ez az egy amit nem szeretek benne a motorja :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Mai tankolás: 44.9L - 697km -> 6.44L/100km :( Hiába, téli gumi, hidegebb idő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 én enm is mérem már szar a termo is ugyhogy:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Telitankból elmentem 404 km -ert. 49 litert tudtam bele tölteni most este de a BC már 0 REICHWEICHTE-t írt ... 90%-ban város volt , volt benne rövid táv meg dugó is de ez akkor is sok... Ráadásul most költeni sem tudok rá így is csak interjúról interjúra járok vele ... na jó ma focizni voltam de ezt nem bírtam megállni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 hülyeséget írtam; majd otthonról megmondom a frankót :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 no, megnéztem, 7.5-re jött ki ami viszont jó hír, hogy mai napon megjártam pestet, 2 órás tili-tolival a belvárosban, 6.7-el Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Lécci a c14nz-s motorkodú emberek ne írkálják be a fogyit, mert idegesítően alacsony! :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Lécci a c14nz-s motorkodú emberek ne írkálják be a fogyit, mert idegesítően alacsony! :cry: :D ;) Ez az egyetlen dolog, amiben jobbak vagyunk a nagyobbaknál, azt mégsem írhatjuk, hogy hűű, de jól gyorsul, mert nem igaz :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Lécci a c14nz-s motorkodú emberek ne írkálják be a fogyit, mert idegesítően alacsony! :( :P :cry: Az X14NZ-sek írhatják? FPepe fogyasztási adatait én is hónapok óta irigylem, de úgy rémlik, mintha ő viszonylag keveset menne városban, emlékeim szerint többnyire országúton közlekedik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 nekem is X es van és közel ugyan azt kajolja mint pepéé de én ugy tudom, hogy a 1.6os 8vsek kicsivel kevesebbet esznek még ettől is bár ha kollégámat idézem 1.4es 8v astra 8l alatt ki se jön igaz neki a suzukija is megeszi a 7et számításai szerint szerntem meg csak a lábával van gond:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Akkor az x14nz-sek se! :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Diesel mehet? :( 6.2 full vegyesen, autópélya 160. Város elég sok, tetőcsomagtartó, 4 személy szintén sok.:P Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 szegénynek semmi se jó :( nyissunk külön topikot neki :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Diesel mehet? :P 6.2 full vegyesen, autópélya 160. Város elég sok, tetőcsomagtartó, 4 személy szintén sok.:cry: Bezzeg ha ezt az omi tudta volna... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Bezzeg ha ezt az omi tudta volna... :( Ne is mond. Ez az egy amiért cserélnem kellett. A 12 nagyon sok volt, és két év alatt nem tudtuk lejjebb vinni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomyboy22 Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 sziasztok van egy utálatos !!!!! astra f c14nz motorkóddal és dolgozó lány sokat fogyaszt mert városban 9-11l között lambdaszonda már volt cserélve !!! álatlában 60-70 el megyek egyedül nem megpakolva meg ilyesmi és még is ilyen sok a fogyi tanácsot kérek hogy mit csináljak vele az az egy biztos hogy többet nem veszek opelt !!!!vagy csak dieselt !!!!!!! mert ez nem állapot, az alap járat is állandóan ingadozik amikor kinyomom a kuplungot pl egy zebra megálásnál akkor is az alapjárat egy 10-13másodperc után ál be volt már léptető motor meg a dolgozó lány anya is cserélve de nem segitett rajta hibakódót nem ir ki !!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Hát nem tudom, de ha az alap problémák nem javultak meg a szerelések után, akkor vagy hibás volt a diagnózis, tévedett a szerelő, vagy tévedett a szerelő, és hibás volt a diagnózis. ( :P ) Esetleg hátha tudunk ajánlani a közeledben megbízható szerelőt, csak tudnánk, merre van az a közel. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 sziasztok van egy utálatos !!!!! astra f c14nz motorkóddal és dolgozó lány sokat fogyaszt mert városban 9-11l között lambdaszonda már volt cserélve !!! álatlában 60-70 el megyek egyedül nem megpakolva meg ilyesmi és még is ilyen sok a fogyi tanácsot kérek hogy mit csináljak vele az az egy biztos hogy többet nem veszek opelt !!!!vagy csak dieselt !!!!!!! mert ez nem állapot, az alap járat is állandóan ingadozik amikor kinyomom a kuplungot pl egy zebra megálásnál akkor is az alapjárat egy 10-13másodperc után ál be volt már léptető motor meg a dolgozó lány anya is cserélve de nem segitett rajta hibakódót nem ir ki !!!!!!! Ha jól emlékszem volt már néhány cartársnak hasonló problémája. A motor topicban ki is lett tárgyalva, asszem vákumcsövek tömítetlensége volt a hiba oka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 ...az az egy biztos hogy többet nem veszek opelt !!!!vagy csak dieselt !!!!!!! mert ez nem állapot, az alap járat is állandóan ingadozik amikor kinyomom a kuplungot pl egy zebra megálásnál akkor is az alapjárat egy 10-13másodperc után ál be volt már léptető motor meg a dolgozó lány anya is cserélve de nem segitett rajta hibakódót nem ir ki !!!!!!! Azért ennyire nem rosszak ám általában... :( Először is nézd át a vákuumcsöveket, repedés, anyagritkulás szempontjából. Folytószelepházat pucold ki, tömítéseket ellenőrizd, az aktívszénszűrőről (jobb első sárvédő alatt) jövő vákuumcsőbe nézz bele, nincsenek-e benne szénmaradványok, szénszálak, mert akkor az aktívszénszűrő cserés. Volt már cserélve a motorhőmérséklet-jeladó? A kétvezetékes, ami a generátor mögött található a blokkba csavarva (a kisebb egyvezetékes a műszeregységé). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Ne is mond. Ez az egy amiért cserélnem kellett. A 12 nagyon sok volt, és két év alatt nem tudtuk lejjebb vinni. az omi is diesel volt? ha jol tudom abba 2.4 es bmw moci van nem? ha haveromnak hihetek, pedig mostohafaterja is azt mondta, meg mindig ugy tankolunk 8bol az is kijöt nekik, mármint a td bmwje Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 valami naon nincs rendbe szerintem se, mert enyémet ha 1,2,3 ba tiltásig huzatom akkor se eszik 11et:O Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomyboy22 Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 hát ez az én meg ha veretném akkor lehet hogy látványosan a mutató menne lefelé .ezt a szén szűrőt még meg nézem hogy mi a helyzet vele ,amugy ennek mi a szerepe ??????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Injektort is tüzetesebben csekkold... nekünk annó az volt a ludas... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 hát ez az én meg ha veretném akkor lehet hogy látványosan a mutató menne lefelé .ezt a szén szűrőt még meg nézem hogy mi a helyzet vele ,amugy ennek mi a szerepe ??????? Annak az a szerepe, hogy a tankszellőztető csövön bejövő benzingőzöket lecsapatja, és továbbítja a motornak, vagy valami ilyesmi. Ha valami ütés érte az aktívszénszűrőt, vagy csak elöregedett, akkor hajlamos a szén kijönni belőle a vákuumcsövön át egyenesen a mociba. Ilyen hiba egy C14NZ-n okozott már 20L körüli fogyit is itt valakinek. A vákuumcsöveket nagyon alaposan nézd át, repedés, öregedés miatt, mert néha nehéz megtalálni, főleg a csatlakozásoknál szokott megrepedni, a fékrásegítőre menő kemény cső is! Ja, és hol szoktál tankolni? Ha sikerül valami nagyon rossz minőségű benzint tankolnod, az is okozhat nagy fogyasztást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts