gergolabs Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Na akkor köszönöm a megerősítést! :unsure: Így nem néz mindenki hülyének. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 ...70-80 körül ugyanúgy fogyaszt, mint 90-100 körül. :wacko: Akkor nyomni kell neki, hogy ne legyen ideje fogynia a benzinnek :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Akkor nyomni kell neki, hogy ne legyen ideje fogynia a benzinnek :lol: :unsure: Sajnos elég nagy a keresztmetszete a benzincsőnek :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Mai eredmény: 717km - 44L -> 6.13L/100km :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Na akkor köszönöm a megerősítést! :lol: Így nem néz mindenki hülyének. Mert vitattam egy állítást, az nem azt jelenti, hogy hülyének néztelek... :unsure: De szerintem nagyobb sebességnél azért keményebben beleszól a légellenállás. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 De szerintem nagyobb sebességnél azért keményebben beleszól a légellenállás. :unsure: Ez egy tényező a sok közül. :D Anyós/feleség/barátnő is beleszól bizonyos sebesség után, nem? :wacko: :lol: Aztán még tovább gyorsítva egyszer csak el fog hallgatni... :lol: :) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Ez egy tényező a sok közül. :D Anyós/feleség/barátnő is beleszól bizonyos sebesség után, nem? :unsure: :wacko: Aztán még tovább gyorsítva egyszer csak el fog hallgatni... :lol: :lol: :) Nah ezt inkább nem mutatom meg az asszonynak, mert még hozzámvág valamit. Amúgy igazad van. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Egyszerű cicológia... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Egyszerű cicológia... :unsure: Na, ha ezt sikerül beadni egy pedagógusnak...... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Anyós/feleség/barátnő is beleszól bizonyos sebesség után, nem? :unsure: :wacko: Aztán még tovább gyorsítva egyszer csak el fog hallgatni... :lol: :lol: :) Ez nagyon jó! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Ez egy tényező a sok közül. ;) Anyós/feleség/barátnő is beleszól bizonyos sebesség után, nem? :unsure: :wacko: Aztán még tovább gyorsítva egyszer csak el fog hallgatni... :lol: :lol: :) Jobbegy-némító funkció látom másnál is működik. Leghatásosabb, ha 4. vagy 5.-ben 6e-s fordulat felett tartod a vasat, és az előtted haladó 3cm távolságban van percekig :o Tuti csend a következő fél órában :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laby Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Sziasztok. Ma megnéztem a fogyasztást : 5.2L De toltam is neki mint állat. Miért van az, hogy teletankoltam és nem megy fel a mutató 50L, csak a 3/4-ig megy fel. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Sziasztok. Ma megnéztem a fogyasztást : 5.2L De toltam is neki mint állat. Miért van az, hogy teletankoltam és nem megy fel a mutató 50L, csak a 3/4-ig megy fel. Köszi Na neee, ez hogy jött ki? Én úgy tudok 6L-es fogyasztást produkálni, hogy szinte nagypapisan autózok, ha még nyomnám is neki, több lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Sziasztok. Ma megnéztem a fogyasztást : 5.2L De toltam is neki mint állat. Miért van az, hogy teletankoltam és nem megy fel a mutató 50L, csak a 3/4-ig megy fel. Köszi Szerintem elszámoltál vmit. 5,7-5,9 még beleférne, ha tojás van a lábad meg a pedál között. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 hát nekem abszolut vegyesen 6,04 egy ismerősnek viszont 18liter 1.4esre, és nem tudja miért, szeintetek mi okozhat ekkora fogyit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 hát nekem abszolut vegyesen 6,04 egy ismerősnek viszont 18liter 1.4esre, és nem tudja miért, szeintetek mi okozhat ekkora fogyit? Volt itt valakinek nemrég ilyen gondja, meg kell nézni, hogy az aktívszénszűrőből nem jutott-e szén a vákuumrendszerbe. Meg kell nézni a vákuumcsöveket az aktívszénszűrő és a fojtószelepház között, ha szénszál maradványok vannak benne, akkor az a ludas, kipucolni az egészet, és venni rá másik aktívszén szűrőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 Volt itt valakinek nemrég ilyen gondja, meg kell nézni, hogy az aktívszénszűrőből nem jutott-e szén a vákuumrendszerbe. Meg kell nézni a vákuumcsöveket az aktívszénszűrő és a fojtószelepház között, ha szénszál maradványok vannak benne, akkor az a ludas, kipucolni az egészet, és venni rá másik aktívszén szűrőt. Akár 3 szorosra is megnőhet attól a fogyi? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 Akár 3 szorosra is megnőhet attól a fogyi? :wacko: Állítólag igen :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 Állítólag igen :unsure: Az ki van zárva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 Az ki van zárva. Pedig de! Tanúsítom! Barátom,Aranykard küzdött ezzel nagyon sokáig mire rájött...Igazi X-Akta volt ez,kifogott mindenkin..Le is írta a történetet a fórumba mindenki okulására. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 Pedig de! Tanúsítom! Barátom,Aranykard küzdött ezzel nagyon sokáig mire rájött...Igazi X-Akta volt ez,kifogott mindenkin..Le is írta a történetet a fórumba mindenki okulására. El nem tudtam volna képzelni. Mondjuk a Kadetteken(előző ótó) a tudomásom szerint nincs ilyen szűrő(az Astrámról is ezt hittem 2-3 nappal ezelőttig). :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 Akár 3 szorosra is megnőhet attól a fogyi? :unsure: Az sem kizárt, hogy több hiba egymásra hatása okozza. (vagy legalább a kelleténél jobban súlyosbítja) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 hm az szép baleset:D átadtam neki az üzit várjuk a fejleményeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 6.82 Talán tényleg alkalmas lenne az autó a 6 aljára is. Én már kevésbé. :wacko: Ez a mostani konfiggal a legjobb, vagy nagyon közel ahhoz. És ha jól rémlik nekem tél közeledtével csökkenni szokott az átlagom. 6,5 már elég szimpatikus lenne. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 nekem 6.04 volt egy nagyon vegyes fogyival 660 km ebben volt 130as autopálya, pesti csalingálás fel a 2. kerbe a hidegvölgybe, miskolc felől, aztán tesco budaörs, aztán balcsi hazafele volt benne 160as autópálya, aztán ujra a hidegvölgy és haza miskolcfelé ki pestről, utána 130- 140 es tempó. és igy jött ki 6.04 re Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts