Emze Elküldve December14, 2005 Elküldve December14, 2005 Hat nemtom! A verdam 130-150-es temponal/tartosan/ is 10-12 l korul fogyaszt.Varosban szinten... /Skodarol nyergeltem at,es igencsak taposom!/A moci 8 szelepes,1,4-es,injektoros,43ekm. Most ez a labamban van,vagy ennyit eszik mindenkeppen? :lol:
meriva1.8 Elküldve December14, 2005 Elküldve December14, 2005 Hat nemtom! A verdam 130-150-es temponal/tartosan/ is 10-12 l korul fogyaszt.Varosban szinten... /Skodarol nyergeltem at,es igencsak taposom!/A moci 8 szelepes,1,4-es,injektoros,43ekm. Most ez a labamban van,vagy ennyit eszik mindenkeppen? :lol: Nem akarlak idegesíteni, de valami nagyon nincs rendben azzal a motorral. Pályán 6,5-el simán el kéne mennie. Városban nekem télen 7,2 körül evett, van tapasztalatom, mert 225.000-t nyomtam bele az 1.4NZ-be Pesten. S nem a lábadban van a hiba, én 7 év alatt nem tudtam 8,3 fölé menni, akármennyire próbáltam.
leslie Elküldve December14, 2005 Elküldve December14, 2005 Hat nemtom! A verdam 130-150-es temponal/tartosan/ is 10-12 l korul fogyaszt.Varosban szinten... /Skodarol nyergeltem at,es igencsak taposom!/A moci 8 szelepes,1,4-es,injektoros,43ekm. Most ez a labamban van,vagy ennyit eszik mindenkeppen? :lol: Baja is lehet, de hogy a C14NZ-t felesleges taposni, mert csak a hangja lesz nagyobb, de menni nem fog menni, az is tény. Nekem pályán télen 7 alatt eszik, igaz, 120-130-nál, városban meg 7.5, nyáron 7l. De nem taposom, mert úgysem megy. :lol:
Andris22 Elküldve December14, 2005 Elküldve December14, 2005 Baja is lehet, de hogy a C14NZ-t felesleges taposni, mert csak a hangja lesz nagyobb, de menni nem fog menni, az is tény. Nekem pályán télen 7 alatt eszik, igaz, 120-130-nál, városban meg 7.5, nyáron 7l. De nem taposom, mert úgysem megy. :lol: varosba ha haladni akarsz, taposni kell, kulonben levillognak az 1.0es szuzukibol sajna :lol: nekem se sikerult meg 8 fele vinni az atlagot, de ma fogok tankolni, es ma szerintem 8 korul fog kijonni. 550korul mentem es mar reg pirosba van :lol: ami erdekes, hogy nekem varosban nem fogyaszt sokat relative, ha esszel nyomom neki, de palyan megint zabalt a hetvegen, mondjuk ott is ha haladni akarsz, akkor vegig padlo. viszont egyszer lementem gyorbe az m1en 110-120al. alig mozdult meg a mutato. hazafele aztan megint normal "zuhanasba" kezdett ;)
Tom Elküldve December14, 2005 Elküldve December14, 2005 varosba ha haladni akarsz, taposni kell, kulonben levillognak az 1.0es szuzukibol sajna :lol: nekem se sikerult meg 8 fele vinni az atlagot, de ma fogok tankolni, es ma szerintem 8 korul fog kijonni. 550korul mentem es mar reg pirosba van :lol: ami erdekes, hogy nekem varosban nem fogyaszt sokat relative, ha esszel nyomom neki, de palyan megint zabalt a hetvegen, mondjuk ott is ha haladni akarsz, akkor vegig padlo. viszont egyszer lementem gyorbe az m1en 110-120al. alig mozdult meg a mutato. hazafele aztan megint normal "zuhanasba" kezdett ;) Bármelyik c14nz-t beleviszem a 10 feletti fogyasztásba. :lol:
leslie Elküldve December14, 2005 Elküldve December14, 2005 varosba ha haladni akarsz, taposni kell, kulonben levillognak az 1.0es szuzukibol sajna ;) És akkor mi van? Tudtommal 780kg az egész Suzuki úgy, ahogy van. BTW 7.5-ös fogyimmal megyek a forgalommal, nem villog le sehol senki. :lol: Szerk: igaz, lassan 31 vok, szal kinőttem a janizásból, aki menni akar, az előzzön meg nyugodtan. Ez duplán érvényes a lefagyott, jeges utakon. :lol: Múltkor megelőzött egy Trabi is, nagy kaland. De ott szoktak trafizni a fakabátok. :lol:
istván Elküldve December14, 2005 Elküldve December14, 2005 Bármelyik c14nz-t beleviszem a 10 feletti fogyasztásba. :lol: Hm... nekem hidegben, megpakolva fullra 4 személyel, éjszaka, ködben és városban-városkörnyéken nem sikerült 8 felé menni. De azért ki tudja...
Andris22 Elküldve December14, 2005 Elküldve December14, 2005 Bármelyik c14nz-t beleviszem a 10 feletti fogyasztásba. :lol: persze ha nem valtasz 2es fole varosba, mer abba indulni is lehet, es 90nel van vege. szoval pont jo. :lol: de ez igy ertelmetlen lenne. Hm... nekem hidegben, megpakolva fullra 4 személyel, éjszaka, ködben és városban-városkörnyéken nem sikerült 8 felé menni. De azért ki tudja... mondjuk ahhoz kepest amilyen teljesitmenyt nyujt sok a 8lityó. mer pl (az altalam utalt) 1.9tdi passat eszik annyit, es azert az jobban megy sajna.(csak a hangja ne lenne)
leslie Elküldve December14, 2005 Elküldve December14, 2005 mondjuk ahhoz kepest amilyen teljesitmenyt nyujt sok a 8lityó. mer pl (az altalam utalt) 1.9tdi passat eszik annyit, es azert az jobban megy sajna.(csak a hangja ne lenne) Ne a teljesítményt nézd, hanem a tömeget, amit mozgat!
wzsolt_1.6_16V Elküldve December14, 2005 Elküldve December14, 2005 Én mostanában kizárólag város+autópályán (130-140) közlekedek (Bp; Bp-Szfvár; Bp-Komárom) Multkor elfogyott a Spuri akkor felugrott 7.8-ra a fogyasztásom, most újra kapott mindjárt 7.2-re visszaesett. Mondjuk 2 személy+minimális csomag tehát nem megpakolva. Még nekem sem sikerült 8 feletti fogyasztást kihoznom igaz dugókat kerülöm (mind térben mind időben) így nem szoktam órákat araszolgatni.
mackosajt Elküldve December14, 2005 Elküldve December14, 2005 Én mostanában kizárólag város+autópályán (130-140) közlekedek (Bp; Bp-Szfvár; Bp-Komárom) Multkor elfogyott a Spuri akkor felugrott 7.8-ra a fogyasztásom, most újra kapott mindjárt 7.2-re visszaesett. Mondjuk 2 személy+minimális csomag tehát nem megpakolva. Még nekem sem sikerült 8 feletti fogyasztást kihoznom igaz dugókat kerülöm (mind térben mind időben) így nem szoktam órákat araszolgatni. Jó neked! Én főéeg sokat megyek rövid távokat...Nem is olyan nagyváros ez a Debrcen...Most 30 km-t leszámítva csak városi forgalom volt, meg volt egy pár araszolgatás, mert kénytelen voltam pont dugó idején menni, és 8,5 L/100 km jött ki....korábban volt, hogy ilyen fogyasztást szinte 60-70%-nyi országúttal produkált...ősszel. Most volt cserélve gyertya+kábel, meg kapott Metabond M-et, viszont sosem indulok el hideg mocival, mindig várok 1-2 percet indítás után....így viszont már mindjárt jobban hangzik, nem? Ja, meló-otthon útvonal oda vissza 15 km. Így kb. ha nem melegítek, akkor indulástól számítva 6-8 perc alatt otthon lehetnék...de inkább nem akarom terhelni hidegen...most 480 km-t mentem, és kb. 15 melósnap volt+városi ide oda. Kíváncsi vagyok, milyen eredmény lesz, ha többet fogok hosszútávot futni vele.
jaygab Elküldve December14, 2005 Elküldve December14, 2005 Hááááát nem tudom... Előző tankolás Jet benyával, full város 8,3L/100km.Tank kifogy(majdnem),óra nulláz===>>> Átálltam shell vépáver 95-re+SPURI.Merhogy akkó majd kevesebb lesz... Kicsit hidegebbre fordult az idő,a lábam ugyanannyira volt nehéz és az eredmény: 9,2l/100km ;) :D :D Most akkor MIIIII VAAAAAN?????????????????? És C14NZ moci. És nyáron full város állandóan kereken 7L/100km.Télen se ment 9,5lityi fölé sosem(ez a 2.telem vele)Szal szerintem normális határon belül van,ezzel nincs bajom! De ezt a shell+spuri dolgot valaki elmagyarázhatná :lol: :lol: :lol:
meriva1.8 Elküldve December14, 2005 Elküldve December14, 2005 Bármelyik c14nz-t beleviszem a 10 feletti fogyasztásba. :lol: Persze, ha 1-2-3-at mindig tiltásig húzatod....de itt azért feltételeztük a nemvadember stílust. :lol:
redline Elküldve December14, 2005 Elküldve December14, 2005 Bármelyik c14nz-t beleviszem a 10 feletti fogyasztásba. :lol: innen látszik, hogy sohasem volt és nem is vezettél.....ugyanis nem nehéz elérni...pláne télen :lol:
Andris22 Elküldve December14, 2005 Elküldve December14, 2005 (edited) 46liter, 585km, 7,86lityó/100km. 200km városon kivül, pálya+ országút vegyesen. végig padló. többi pest. városba lendületesen, ahol lehet toltam. ahol meg nem kellett(piros lámpa előtted) ott nem. ja, shell sima95ösel. ha bent vagyok a cégnél, egész nap 20fokon áll a mélygarázsba a kocsi. de király beszállni akkor. nem mint itthon, hogy mindenből árad a hideg. meg a motor is könnyebben jár. :lol: pedig itthon is garázsba van, csak nem fütött. be fogom vinni melegedni a kocsit :lol: de akkor hogy jövök haza :? Módosítva December14, 2005 : Andris22
Emze Elküldve December15, 2005 Elküldve December15, 2005 Hat az lehet,hogy baj is van a mocival...most keresem a hibat! De majd hosszabb tavon probalok atlagolni. Csak az a zavaro,hogy ha elindulok itthonrol /q*rva belvaros/ sohasem tudom,hogy ma hany perc alatt teszek meg 100m-t... Vagy 10,vagy 30... :lol:
wzsolt_1.6_16V Elküldve December15, 2005 Elküldve December15, 2005 Meddig melegítitek? Én általában 2-3percig amig a sec levegőszivattyú le nem áll és visszaesik a fordulat ez kb az esetek 80%-a A maradék 20%-ban nincs időm melegíteni igy beülök inítok és megyek. Álló helyzetben csak akkor melegszik kék fölé ha sok a hó vagy jég a kocsin és amíg vakargatom van idelye felmelegedni. Ezen a télen ez eddig csak egyszer fordult elő.
FPepe Elküldve December15, 2005 Elküldve December15, 2005 Én tegnap mentem 3km-t az autóval (kényelemből Postára :lol: ), de ez alatt még a termosztát se nyitott ki. Ahhoz, hogy a mutató a kék mező fölé menjen legalább dupla ennyit kell mennem... Én általában annyit hagyom melegedni, amíg a garázstól kb. 25m-re levő kapuhoz elballagok kinyitni és visszaérek.
I_S Elküldve December15, 2005 Elküldve December15, 2005 No én is lemértem a fogyit. Dunántul meg fissza. 50 lityi, ugy hogy már folyamatosan világított a lámpa, mikor belement, összesen 992 kilométer az ujabb lámpa felvillanásig, amiben olyan 70-30% volt az országut/város, plusz át Pesten oda-vissza. Mindez átlag -4 fokban. Szerintem nem is olyan rosz. :lol:
Andris22 Elküldve December15, 2005 Elküldve December15, 2005 No én is lemértem a fogyit. Dunántul meg fissza. 50 lityi, ugy hogy már folyamatosan világított a lámpa, mikor belement, összesen 992 kilométer az ujabb lámpa felvillanásig, amiben olyan 70-30% volt az országut/város, plusz át Pesten oda-vissza. Mindez átlag -4 fokban. Szerintem nem is olyan rosz. :lol: nekem ez az 5 liter kicsit hihetetlen. jo hogy nem mar az auto termeli a benzint. :lol: milyen sebessegel mentel?
I_S Elküldve December15, 2005 Elküldve December15, 2005 No én is lemértem a fogyit. Dunántul meg fissza. 50 lityi, ugy hogy már folyamatosan világított a lámpa, mikor belement, összesen 992 kilométer az ujabb lámpa felvillanásig, amiben olyan 70-30% volt az országut/város, plusz át Pesten oda-vissza. Mindez átlag -4 fokban. Szerintem nem is olyan rosz. :lol: 450 Km Városon kivül 100-120 között változó, városban ugye egyértelmű. A visszaut az lassabb volt, mert hoztunk Asszonykámnak egy Bogarat, az átlag 80-as tempó volt. Egyébként aki hiszi hiszi, aki nem annak szíve joga ez teljesen egyértelmű, a tény az ugyis csak nekem szempont, illetve a pénztatyómnak. Hozzá tartozik, hogy itthon, helyben (csak város) megeszi a 8-at. Ezért is lepődtem meg ezen a nagytávos fogyasztáson, hogy elég nagy a külömbség.
mackosajt Elküldve December15, 2005 Elküldve December15, 2005 450 Km Városon kivül 100-120 között változó, városban ugye egyértelmű. A visszaut az lassabb volt, mert hoztunk Asszonykámnak egy Bogarat, az átlag 80-as tempó volt. Egyébként aki hiszi hiszi, aki nem annak szíve joga ez teljesen egyértelmű, a tény az ugyis csak nekem szempont, illetve a pénztatyómnak. Hozzá tartozik, hogy itthon, helyben (csak város) megeszi a 8-at. Ezért is lepődtem meg ezen a nagytávos fogyasztáson, hogy elég nagy a külömbség. Én hiszek neked, mert már nekem az én mocimmal is sikerült 6 lityit etetni mindössze...igaz, akkor kisebb cipő volt rajtam, meg nyár volt. :lol: ui: nem jönnél be egy kicsit a helyi topicba? (modik, bocsi az OFF-ért)
Exian Elküldve December15, 2005 Elküldve December15, 2005 Én is értem már el 5.5-ös fogyit a C14NZ-mmel, de abban volt város is, meg sok leállás, stb. Úgyhogy ha tényleg óvatosan megy az ember, és nagyrészt országút, talán még az 5L is összejöhet :lol: Nekem most olyan 7-7.2 körül szokott lenni a téli fogyasztásom, 50-50 város/országút aránnyal. És mostanában nemnagyon kímélem.
leslie Elküldve December15, 2005 Elküldve December15, 2005 nekem ez az 5 liter kicsit hihetetlen. jo hogy nem mar az auto termeli a benzint. :lol: milyen sebessegel mentel? Klubtagoknak 1 lityóval kevesebbet tud enni a gép. Megéri belépni. :lol:
mackosajt Elküldve December15, 2005 Elküldve December15, 2005 Klubtagoknak 1 lityóval kevesebbet tud enni a gép. Megéri belépni. :lol: Tényleg? eddig nem vettem észre. :lol:
Recommended Posts