uhuhu Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 kukucs: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=815 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Violaci777 Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 kukucs:http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=815"uhuhu" köszöntem! Elkerülte a figyelmemet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 Lambda nem lehet a gond? Közben haladtam: megnéztem este, mi folyik az ecotec takaró alatt..... Jéé STROBOSZKÓP! Ma elmentem a helyi opeles boltba, vettem gyári gyertákat( hisz már nálam is futottak 30e km-t) meg kábeleket. Ki is cseréltem őket, amint hazaértem. Remélem "csak" ennyi volt a gond. A lambda azért meg lesz vizsgálva. ... a vákuum csöveket a szíjszakadáskor megnézettem, amit kellett, cseréltettem. ( most lehetne ezeket is okolni, ha nincs az a fránya 15e km utáni szíjszakadás :P ) 1 hónap alatt csak sikerült kb. 130k-t költenem a vasra. A francba. Viszont most tudom, milyen állapotban van a mocija. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Szóval a Spuriról.Nagyon tessik.Jól megy tőle a vas, jobban veszi a lapot, és egyenlőre úgy tűnik, hogy a fogyasztásom is jól alakul, mert idáig elmentem 330km-t, és még mindig a fél fölött van az üza.szint.Kíváncsi leszek a végére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 elmentem 330km-t, és még mindig a fél fölött van az üza.szint :shock: :shock: épp most örömködök itt, hogy 229-en áll a mutató és még majdnem félig tele a tank....az a kis reggeli örömömet is elvetted :? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 :shock: :shock: épp most örömködök itt, hogy 229-en áll a mutató és még majdnem félig tele a tank....az a kis reggeli örömömet is elvetted :? :P Akkor be kell hogy valljam töredelmesen, hogy volt benne kb. 30 km tegnap, ahol terhelgettem is a gépet, mert bosszantottam egy Audi A6-ost, mert nem tudott lerázni.Még 170km/h-nál sem! :mrgreen: Szal ez azért majd belerondít a képbe, de ha 1X nagyon ment! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Este még csak 160-ról szólt a fáma :wink: Holnap már 180 stb.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Este még csak 160-ról szólt a fáma :wink: Holnap már 180 stb.... Volt időm szted az órát bámulni állandóan?Teeeeeee :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Nem offolok inkább. :P Az én ki nem fogott csukám is egyre nagyobb lesz majd idővel. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Éppen javasolni akartam! :wink: Amúgy néked mennyit vett le a városiból a Spuri? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Most, hogy omv 98-assal járok nem vettem észre semmit, és ebből a fajta benyából ez volt az utolsó tankolásom. 3. tankot fogyasztom és spurival is anélkül is többet eszik sokkal, mint a shell v-power 95-ből. Visszatérek ahhoz nem szarozom más anyaggal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 Ma ismét tankoltam V-power 95-öst, az első változás, hogy kb 2 fokkal melegebb lett a hűtővizem hőmérséklete, városi használatban. 89-90 helyett ma már 91-92 fokott mutatott, ami ezzel a hűtőráccsal ebben hidegben, lényegesen jobbnak mondható, mint a másikkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 Szóval a Spuriról.Nagyon tessik.Jól megy tőle a vas, jobban veszi a lapot, és egyenlőre úgy tűnik, hogy a fogyasztásom is jól alakul, mert idáig elmentem 330km-t, és még mindig a fél fölött van az üza.szint.Kíváncsi leszek a végére. Megszültett az eredmény.310km város, és200k hosszútáv, 8.2.Mos' erre mit monjak. Érdekes. :3dglasses: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 Megszültett az eredmény.310km város, és200k hosszútáv, 8.2.Mos' erre mit monjak. Érdekes. :3dglasses: Majd ha mentél már vele 1000km-t. ÉS csak te vezettél, meg számold hozzá, hogy hidegebb is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 Majd ha mentél már vele 1000km-t. ÉS csak te vezettél, meg számold hozzá, hogy hidegebb is van. Ezt most én raktam bele.S.K. Amúgy hamarosan eljön egy Proteces kezelés ideje is.Mert kb. 180e.km-nél rakhatom bele újra, és odáig már csak 4e.km van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 Elvileg ha spurit használsz akkor nem kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szovi Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 nekem 8,7-8,9 között van vegyesen ez jó most igy télen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 nekem 8,7-8,9 között van vegyesen ez jó most igy télen? Hát tekintve, hogy nagy moci, meg talán nagy láb :P, meg hideg van, meg 16v, meg mittomén, szerintem normál. OFF Nagy lábról jut eszembe: kuvva xar, új cipőt vettem, és akkora talpa van (oldalirányban, nem magasságban, tehát nem szánalmas báfáló :D), hogy amikor a kuplungot benyomom, rendszerint beakad a fékpedálba, és nyomom szépen azt is... na most marha jó, amikor 1-est huzatom ki, és váltáskor satufék :D Ma is megszivattam magam legalább 5ször így, még jó, hogy egyszer sem voltak a seggemben, viszont viccesen nézhettem ki, huzatás, aztán satufék. Ezt persze néhányszor 3-4be váltáskor is eljátszottam, onnan még gázabb. De legalább megteszteltem a nemrégiben rendberakott fékrendszeremet :P Rendesen szuperál. ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Exian, milyen színű az autód? Csak azért, hogy tudjam, milyen Caravan-ok után tartsak nagyobb követési távolságot! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Elvileg ha spurit használsz akkor nem kell. mi a fene az a spuri? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Itt megnézheted: http://spuri-adalek.hu/ :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Itt megnézheted: http://spuri-adalek.hu/ :wink: ok, kösz ja, hogy a topichoz is hozzászóljak, most shellnél tankolok sima 95öst. itt a környéken nálunk ez vált be. régen OMVt tankoltam, de most ugyanolyan kommersz mint a mol. viszont a JETnél elég gagyi a benya, bár olcsó. tesco+ósan benzinkútnál csak apám tankol, hiába mondom neki, hoyg havi 1000ftért ne baxxa tönkre a kocsiját. eddigi legrosszabb benzint horvátországban tankoltam, zabál, és nem pörög a motor. városba 7-8 között járok, tempósan. igazából 8 literes áltagfogyasztás még sose jött ki, mindig alatta, ha széttaposom akkor is. hétvégén voltam vidéken, szép nyugi gurultam, 250km-t mentem, és az első osztás alatt van a mutató picivel. kezdem azt hinni hogy felakadt egy úszó. :P de majd a jó kis pesti dugó úgyis felhozza 7lityóra megint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Itt megnézheted: http://spuri-adalek.hu/ :wink: hmmm, nem akarok szkeptikus lenni, de én eddig az ilyen "kuruzslás"okban nem hittem :? erről kicsit a prolongos TVreklám jut eszembe, mikor olaj nélkül mentek több órát egy kocsival. és a prolong áldásos hatása miatt nem lett semmi baja a motornak. persze... :twisted: ki használ innen spurit :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November8, 2005 Megoszt Elküldve November8, 2005 Itt a fórumon is használnak egy páran ilyet, és kedvező tapasztalataik vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 hétvégén voltam vidéken, szép nyugi gurultam, 250km-t mentem, és az első osztás alatt van a mutató picivel. kezdem azt hinni hogy felakadt egy úszó. :P X16XEL, és 210km, mutató szintén ugyanott.Ebből 120km volt hosszútáv.Jah, meg tök gáz, de nagypapásan.Sajnos most egy darabig nincs rodeózás, míg nem kapom vissza a rendes kerekeimet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts