Béla91 Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Ma megnéztem a leendö c20ne mocimat, nagyon jól megy...csak gondoltam megosztom ezt veletek :rolleyes: Valami képet mutassál róla. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Aha kösz a gyors jó tanácsot. De engem azért érdekelne hogy majd hol is kellesz elkezdeni a dolgot. :rolleyes: Hajt a kíváncsiság de nem fogom megcsinálni. Hali!!! 1002-es hozzászólásban van képekkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Hali!!! 1002-es hozzászólásban van képekkel. Ah... kösz szépen, megtaláltam el is mentettem a képeket. Kár hogy német :rolleyes: de jó lesz az. :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Hali!!! Minek oda az a középső dob? Semmire nem jó. Rakjál a helyére egy sima csövet. Vagy ha már dobot akarsz akkor meg egy gázgyorsítót. akar a fene dobot csak az a bajom hogy ami most van fent középső dob na annak a vége meg a úgy nevezett sportkipufogós bébi dzsúzzz egybe van hegeszve. mivel hajlítani nem tudok olyan kanyar cuccot ezért gondotlam veszek dobot. mivel a hátsótdobot megvettem már igy a katalizátor után tettem volna ha megtoldomkicsit a középsőt. Valaki tud hajlítani olyan kanyart a ami a középső dob és a hátsó között van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 A legfőbb puncimágnes a férfi:D ITT NÉZZÉTEK AKCIÓS AUTODIAGNOSZTIKAI ESZKÖZ: ITT ÉS ITT Kár hogy eggyik sem jó a Corsámhoz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 akar a fene dobot csak az a bajom hogy ami most van fent középső dob na annak a vége meg a úgy nevezett sportkipufogós bébi dzsúzzz egybe van hegeszve. mivel hajlítani nem tudok olyan kanyar cuccot ezért gondotlam veszek dobot. mivel a hátsótdobot megvettem már igy a katalizátor után tettem volna ha megtoldomkicsit a középsőt. Valaki tud hajlítani olyan kanyart a ami a középső dob és a hátsó között van? Hali!!! Próbálj meg bontóba nézni valami jó állapotút. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Tényleg körülményes munka, nekem kb 2 óra volt mire le vettem, és rendesen pont a helyére visza raktam :S Nagyon kell a műanyaggal harcolni :P Persze második neki futásra sokkal gyorsabban tudnám meg csinálni... Áh csak nem nyugodtam neki is álltam :D Most ott tartok hogy kivettem középről a befúvóvitorlát vagy mi az a gombokról levettem a fedőket a kapcsolókról (elakadás jel. fűtés-hűtés szabályzóról erősség szabályzóról onnan kompletten az egészet. Kijöttek a tűk, akkor meg az irányított légbefúvós kapcsolóról is. Ami kapcsolja az erűségét nah annak a hátánál találtam egy ilyen babszemnyi vagy még talán kisebb 12V 1.2W-os kis égőt. Csak a többit nem találtam de van elképzelésem a vékony drótokból hogy hol lehet. Mozgatom azt az előlapot nem jön nem jön és nem jön... már majdnem feladtam aztán látom hogy a 3 juk feletti peremnél ami ki van alakítva egy elrejtett csavar ellentart... oh mondom hát húzhattam én... csak ilyen hülye feje van hogy csillag de ilyen sok csillag nem tudom mi a rendes neve, de megpróbálok egy tompa fejű csavarhúzót befeszíteni... Majd még írok hogy mire jutottam. Eddig jól haladok semmi nem repedt vagy tört el. :D Azt mondjátok meg nekem hogy az elakadásjelzőben is van egy kis égő szintén kiégve ki is vettem a burkolatból szóval tűstől. de az istenért sem férek hozzá. Szét lehet szedni azt a házat is úgy láttam de mondom megkérdem mert az se egy könnyű melónak látszik. :lol: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Áh csak nem nyugodtam neki is álltam :D Most ott tartok hogy kivettem középről a befúvóvitorlát vagy mi az a gombokról levettem a fedőket a kapcsolókról (elakadás jel. fűtés-hűtés szabályzóról erősség szabályzóról onnan kompletten az egészet. Kijöttek a tűk, akkor meg az irányított légbefúvós kapcsolóról is. Ami kapcsolja az erűségét nah annak a hátánál találtam egy ilyen babszemnyi vagy még talán kisebb 12V 1.2W-os kis égőt. Csak a többit nem találtam de van elképzelésem a vékony drótokból hogy hol lehet. Mozgatom azt az előlapot nem jön nem jön és nem jön... már majdnem feladtam aztán látom hogy a 3 juk feletti peremnél ami ki van alakítva egy elrejtett csavar ellentart... oh mondom hát húzhattam én... csak ilyen hülye feje van hogy csillag de ilyen sok csillag nem tudom mi a rendes neve, de megpróbálok egy tompa fejű csavarhúzót befeszíteni... Majd még írok hogy mire jutottam. Eddig jól haladok semmi nem repedt vagy tört el. :D Azt mondjátok meg nekem hogy az elakadásjelzőben is van egy kis égő szintén kiégve ki is vettem a burkolatból szóval tűstől. de az istenért sem férek hozzá. Szét lehet szedni azt a házat is úgy láttam de mondom megkérdem mert az se egy könnyű melónak látszik. :P :rolleyes: Hali!!! Az elakadásjelző kapcsolót akarod szétszedni? Annak az elejét le lehet venni akkor ott az égő. Szerintem könnyen lejön mert nekem a gyerkőc amikor beszabadul a kocsiba, az le szokta szerelni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Kár hogy eggyik sem jó a Corsámhoz :rolleyes: A második "ITT" az jó hozzá,csak kell még átalakító. http://www.obd-diag.hu/index.php?page=shop...t&Itemid=48 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Most ott tartok hogy szétszedtem megküzdöttem a csavarral, minden heppy :D Elmentem az itteni benzinkútra megkérdeztem hogy van-e ilyen égőjük de azt mondta nincs valami autós boltban nézem meg. :rolleyes: Csak az a baj hogy vasárnap van.. :D Semmi nincs ilyenkor itt nyitva.... :P :lol: Jah és majd elfelejtettem hogy 3C' volt a kocsiban. Akkor eddig ezek szerint én tartom a rekordot a középső konzol szétszedésében. :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
musspici Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Egyébként T20-as Torx kulcs kell a csavarokhoz.(az az a sokcsillagos) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Sziasztok! Szeretném a kis Corsa-mon az ajtózárakat megzsírozni. Milyen zsírt kell alkalmazni, és mit kell megkenni pontosan? Köszi a segítséget! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Egyébként T20-as Torx kulcs kell a csavarokhoz.(az az a sokcsillagos) :D Én nem tudom milyen állat találta ki ezt a T20-as Torx kulcsot de biztos szétvágtam volna a fejét a csavarhúzóval. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Sziasztok! Szeretném a kis Corsa-mon az ajtózárakat megzsírozni. Milyen zsírt kell alkalmazni, és mit kell megkenni pontosan? Köszi a segítséget! G. Hasonló probléma megoldása engem is érdekelne. Nekem a jobb hátsó ajtómat k...va erősen lehet csak kinyitni. Pontosítva nagyon nehezen lehet a kallantyút felfelé húzni. Ilyenkor mitlehet tenni? Esetleg zsírozni kell vhol ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Ajtónyitás témában ajánlom még azt hogy a sszigetelő gumikat szépen szilkonnal átfújni mert akkor nem dermed egymásba és könyebb lesz kinyitni..zsirozni meg azt kell mikor leszededa kárpitot látni fogok a zárszerkezetet és tuti látni fogod mi mozog lehet a bowdenen kell húzni de lehet csak kis zsírral átkened és elég...de azis elég lehet ha szilikonnal megfújod... Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 De milyen zsírral? Sima gépzsír vagy valami szilárdabb? Köszi! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Ajtónyitás témában ajánlom még azt hogy a sszigetelő gumikat szépen szilkonnal átfújni mert akkor nem dermed egymásba és könyebb lesz kinyitni..zsirozni meg azt kell mikor leszededa kárpitot látni fogok a zárszerkezetet és tuti látni fogod mi mozog lehet a bowdenen kell húzni de lehet csak kis zsírral átkened és elég...de azis elég lehet ha szilikonnal megfújod... Ajtószigetelő gumikat tényleg nem árt befújni szilikonspray-el, nagyon hasznos dolog. Remélem a zsírozás megoldja a problémámat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 De milyen zsírral? Sima gépzsír vagy valami szilárdabb? Köszi! G. Sztem a sima gépzsír is megteszi. Vagy kacsazsír :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 De milyen zsírral? Sima gépzsír vagy valami szilárdabb? Köszi! G. szerintema kenésnek mindegy -30ig ugyis állja a hideget nekem itthon ilyen nyomós shelles van, de szerintem akámilyen zsir akár még a rendes sertészsir is jó a lényeg hogy csússzon igaz nyáron kicsit disznótoros lesz a kocsiban:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabicka Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Hali! Igaz én nem vagyok úr, de a minap bütykölgettem én is hasonlót a corsámon! Színre akarom fújni, és néztem neten hogy milyen árban lenne ha elb*sznám... link: http://www.vatera.hu/opel_corsa_b_sarvedo_..._160626241.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabicka Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Ha adsz egy email cimet küldök képet! ha megvan még engem is érdekelne:bgabicka89@gmail.com Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Hali!!! Nekem is volt egy kis ajtózár karbantartás nemrég. Mondjuk nekem annyi szerencsém volt hogy cseréltem az ajtót, így ki kellett venni a zárat és úgy elég könnyű megkenni. Én először csavarlazítóval jól befújtam ez kiszedte belőle a trutyit, ezután ahol látszik hogy mozog egymáson két cucc ott megzsíroztam. A kilincs nekem is nehezen ment vissza mert annak van egy külön rugója ami a zártól függetlenül visszanyomja. Na ez a rugó eltörött, de a zár most olyan jól mozog hogy tökéletesen visszanyomja a kilincset. Na szóval legjobban úgy lehet megkenni a zárat ha kiveszed, de hasonlóan macerás mint a középkonzol égőcsere. De hajrá csak az első lesz nehéz, a többi már rutin munka :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabicka Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 sziasztok! sikerült végre zárható kesztyűtartót szerezni a corsámba! Látom a világítás helyét benne,honnan lehetne venni bele foglalatot vajon? esetleg bontón kívül? Más: 96.12. havi autómon első lökhárítót szeretnék majd cserélni(ez még a régi elejű, és az új,színre fújva jobban állna neki). 97.4.hó utánit, fel lehet rá tenni valahogy? vagy teljesen más helyen vannak a felfogatási pontok? Igazából ködlámpás GSI-t szeretnék szerezni,de láttam írtátok hogy ez elenyésző és marha drága. na mind1 A festést úgy gondoltam hogy nem vinném festőhöz,hanem otthon csinálnánk meg egy kompresszor és egy festékszórópisztoly segítségével! (1 jól kivilágított hermetikus garázsban tavasszal 20fokban :D ) Először menne rá egy réteg műanyag alapozó, majd egy vagy két réteg szórógitt, ezt követően a festék,szintén 1vagy2 rétegben! Azt viszont nem tudom hogy megkéne-e csiszolni a felületet előtte vagy takarja a gitt bőven...? Kérem aki csinált már ilyet, vagy ott volt amikor csinálták ezt és hasonlót az írja le hogy zajlik a folyamat! köszi! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 sziasztok! sikerült végre zárható kesztyűtartót szerezni a corsámba! Látom a világítás helyét benne,honnan lehetne venni bele foglalatot vajon? esetleg bontón kívül? Más: 96.12. havi autómon első lökhárítót szeretnék majd cserélni(ez még a régi elejű, és az új,színre fújva jobban állna neki). 97.4.hó utánit, fel lehet rá tenni valahogy? vagy teljesen más helyen vannak a felfogatási pontok? Igazából ködlámpás GSI-t szeretnék szerezni,de láttam írtátok hogy ez elenyésző és marha drága. na mind1 A festést úgy gondoltam hogy nem vinném festőhöz,hanem otthon csinálnánk meg egy kompresszor és egy festékszórópisztoly segítségével! (1 jól kivilágított hermetikus garázsban tavasszal 20fokban :D ) Először menne rá egy réteg műanyag alapozó, majd egy vagy két réteg szórógitt, ezt követően a festék,szintén 1vagy2 rétegben! Azt viszont nem tudom hogy megkéne-e csiszolni a felületet előtte vagy takarja a gitt bőven...? Kérem aki csinált már ilyet, vagy ott volt amikor csinálták ezt és hasonlót az írja le hogy zajlik a folyamat! köszi! :rolleyes: Hali!!! Olyan lökhárítót vegyél ami festve van mert annak sima a felülete, a fényezetlennek kicsit rücskös és azt sok meló kisimítani. A folyamat amit leírtál az jó, csak a szórógittet a festék előtt meg kell csiszolni 800-as vízpapírral. Ha festettet veszel és jó állapotú a festése akkor 2000-es vízpapír, szóró , csiszolás és mehet a festék. Szerintem simán fel lehet rakni az újabb lököst is a járgányodra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabicka Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Hali!!! Olyan lökhárítót vegyél ami festve van mert annak sima a felülete, a fényezetlennek kicsit rücskös és azt sok meló kisimítani. A folyamat amit leírtál az jó, csak a szórógittet a festék előtt meg kell csiszolni 800-as vízpapírral. Ha festettet veszel és jó állapotú a festése akkor 2000-es vízpapír, szóró , csiszolás és mehet a festék. Szerintem simán fel lehet rakni az újabb lököst is a járgányodra. Okés köszi a választ! A festett lökösre nem is gondoltam... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts