LököttZsiráf Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 valaki árulja már el hogy a fenébe lehet felaplikálni a első kerékívnél azt a díszítőcsíkot és mi pénz abból egy első pár mert az előző tulaj a sziloplasztos megoldás híve volt, hogy törjön le a keze aztán most kezd lejönni, de félek hogy bleekap a szél ugyhogy megcsinálnám kultúráltra. A sziloplasztos kolléga keze törjön le. Elöl le kell szedni a kerékjárat belső takaró-műanyagját (nem a legegyszerűbb), az hidegben nem ajánlott. Utána látni fogod (érezni, mert belül van), tizes műanyag anyák tartják, korrekt megoldás. Újonnan egy itteni kolléga a nyár végén 4100 Ft-ot írt, gondolom a négyre együtt. Sok sikert! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabe86 Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Sziasztok! Sürgősen keresek 3 ajtós b corsahoz csomagtérajtót szélvédővel együtt lehetőleg fehér színben. Ha nincs benn zár meg ablaktörlő motor meg ilyenek az nem számít. Ha valaki tud esetleg üzenjen köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Üdv! A lámpaállító motort be lehet applikálni '97-es B corsába? Öt ajtós swing (X14SZ). Ha igen, mennyibe fájna? Krisz Hali. Keress a motortérbe a két lámpa könyékén csatis árválkodó vezetéket. Ha van akkor nincs más dolgod mint 2db magasságállítós lámpa amire rádugod a 2 áválkodó vezetéket (ha jól emlékszem 3 lábú) beteszel egy kapcsolót a műszerfalba és kész. A két csati a fényszóróhoz menő vezetékbekötegbe van befűzve és ha még nem volt gányolva akkor műanyagcsőben van. Remélem érthetően írtam. Ha nem kérdezz nyugodtan Sok sikert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoll1987 Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Sziasztok! Csatlakozok az elöttem szólóhoz de nekem is lenne egy eladó darabom... Egy 1.5 td isuzu Corsa motrom lenne teljesen kompletten féltengelyekkel eggyütt csak a generátor hiányzik róla, ha valakit érdekel az hívjon bátran. Ja a motorhoz papírt nem tudok adni, 3 éve áll a garázsban letakarva légmentesen lezárva... Telefon: 06303879605 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 A sziloplasztos kolléga keze törjön le. Elöl le kell szedni a kerékjárat belső takaró-műanyagját (nem a legegyszerűbb), az hidegben nem ajánlott. Utána látni fogod (érezni, mert belül van), tizes műanyag anyák tartják, korrekt megoldás. Újonnan egy itteni kolléga a nyár végén 4100 Ft-ot írt, gondolom a négyre együtt. Sok sikert! akkor visszaszilozom ha szép napsütés lesz meg megcsinálom. :lol: ugyis le kell szedni a lököst is mert nem úgy álla hogy kéne. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 akkor visszaszilozom ha szép napsütés lesz meg megcsinálom. :lol: ugyis le kell szedni a lököst is mert nem úgy álla hogy kéne. köszi Hali!!! Ha nem adnak hozzá csavarokat akkor sima facsavar fejét kell négyzetre leköszörülni. ( én így csináltam ) Ha a műanyag anya sincs meg, az már húzósabb árban van. De szerintem meg lehet oldani sima 6-os csavarral is csak ott többet kell köszörülni a fején. De majd ha leszeded ( vagy leesik :lol: ) meglátod hogy is néz ki. Ha nem látszódik, a szett ára 5036 Ft. Kb máshol is hasonló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Újonnan egy itteni kolléga a nyár végén 4100 Ft-ot írt, gondolom a négyre együtt. Ennél azért egy "picit" drágább... Az elsőknek darabja 5e Ft, a hátsóknak meg 12e Ft úgyszintén darabja, szóval az egész szett jócskán túl van a 30ezren. Gondolom ezért sziloplasztozott inkább az előző tulaj (bár az sztem is kendács munka). Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 akkor visszaszilozom ha szép napsütés lesz meg megcsinálom. :lol: ugyis le kell szedni a lököst is mert nem úgy álla hogy kéne. köszi bárdiba tényleg pár ezres de minöség is kula.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 bárdiba tényleg pár ezres de minöség is kula.... Azt nem tudom milyen minőség, még nem kellett vennem. Akkor bontó. Vagy valami műanyagossal kell belülre hegesztetni csavarnak valami foglalatot. Mert gondolom azért van szilózva mert nincs csavarhely. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 bárdiba tényleg pár ezres de minöség is kula.... mi a következő autó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 mi a következő autó? remélem anglia ugyh csak azért elado.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 remélem anglia ugyh csak azért elado.... Értem,de mi a terv? mi lesz a nyomdával? Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Értem,de mi a terv? mi lesz a nyomdával? csinálja fater nekem elegem van ebböl a putri országbol ugyh megyek... nagy veszteni valom nincs :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 csinálja fater nekem elegem van ebböl a putri országbol ugyh megyek... nagy veszteni valom nincs :lol: Disszidálunk-disszidálunk? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Disszidálunk-disszidálunk? :lol: eljött az idö :lol: és csak kinomba megyek angliába mert hirtelen jobbat nem tudok és ott van ismerös nicsak ki beszél :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 eljött az idö :P és csak kinomba megyek angliába mert hirtelen jobbat nem tudok és ott van ismerös nicsak ki beszél :lol: Hát-hmm-khhmmmm... :lol: Jól teszed. :lol: Bár az igazi kalandvágyók otthon maradnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Hát-hmm-khhmmmm... :lol: Jól teszed. :lol: Bár az igazi kalandvágyók otthon maradnak. Meg a vakmerőek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Meg a vakmerőek. :lol: proba kemence vagy mi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 :lol: proba kemence vagy mi :lol: sok sikert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 sok sikert. kösz max nyaraltam 1 jot.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gpxlala Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Ma megérkezett a diagnosztika szerkezet. Ha gondolod összehozhatunk valamit. Vagy akárkinek ha kell valami ilyen jellegű segitség Üdv! Új fórumozó vagyok és érdekelne, hogy mit tud és milyen a diagnosztikád. Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Üdv! Új fórumozó vagyok és érdekelne, hogy mit tud és milyen a diagnosztikád. Előre is köszönöm. A-Z ig mindent. Mit keljen tudnia? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 A-Z ig mindent. Mit keljen tudnia? :lol: például azt mondja meg nekem miért forog a hütőventillátorom mikor hidegen elindítom a kocsit:D van egy tigra haveromé detto csak ő cserélt hőgombát:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 például azt mondja meg nekem miért forog a hütőventillátorom mikor hidegen elindítom a kocsit:D van egy tigra haveromé detto csak ő cserélt hőgombát:D szerintem gomba,vagy valahol össze ér a vezérlő kábel Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 Sziasztok! Sikerült szereznem a hangszóró normális beszereléséhez sarut, csatlakozóval, kábellel együtt mindkét oldalit 2.000 Ft-ért. Gondoltam megosztom veletek, hátha valaki hasonló problémával küzd :lol: G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts