Directors Elküldve Március28, 2015 Megoszt Elküldve Március28, 2015 Sziasztok! Ennek a csőnek mi a pontos neve? Szükségem lenn egy ilyenre. Illetve milyen bilincsek ezek? http://kepfeltoltes.hu/view/150328/IMG_20150328_162650_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Március28, 2015 Megoszt Elküldve Március28, 2015 Sziasztok! Ennek a csőnek mi a pontos neve? Szükségem lenn egy ilyenre. Illetve milyen bilincsek ezek? http://kepfeltoltes.hu/view/150328/IMG_20150328_162650_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Rajta van a cikkszáma. Érdeklődj az alapján. A bilincsek gyorsszorítós bilincsek. Lehet helyettesíteni őket csavaros bilinccsel is. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
_FZ_ Elküldve Március31, 2015 Megoszt Elküldve Március31, 2015 Sziasztok! Vettem páromnak egy 99-es ezres háromhengeres B corsát. Rohadt nehéz a kormány, még nekem is kellemetlen parkolni vele. Gondoltam egyet , tegyünk bele elektromos szervót , merthogy ebből már volt olyan verzió. Szereztem is szervós kormányoszlopot kompletten. Viszont a bekötéssel van problémám. Mert a betáp okés, de a többiről fogalmam sincs. Nincs valakinek erről egy rajza leirása , hogy melyik vezérlő szál mit takar? köszönettel. Fz Link to comment Megosztás: More sharing options...
sky_net Elküldve Március31, 2015 Megoszt Elküldve Március31, 2015 Sziasztok! Kezdeném az elején: nagyon keveset értek az autókhoz,sajnos. Van egy '98-as B Corsám 1.0 12V. Októberben lesz 2 éve hogy nálam van eddig semmi komolyabb nem történt, hátsó dobot leszakítottam egyszer, meg az EGR szelep rossz azzal nem is nagyon törődtem. Tegnap elött mentem kb. 20km-t az autóval és nagyon csúnya hangja volt. Hőfok 100 foknál járt, ekkor néztem a vizet ami bizony nem volt. Gondoltam semmi probléma, utántöltöttem desztvizzel és fagyálló keverékével, részemről a probléma megoldva, gondoltam. Ma kellett használnom az autót ismént, és városban, 5 perc menet után 95 fok körül járt a hőmérséklet. Fűtést feltekertem maximumra, dőlt a meleg levegő, a hőfok 90re stabilizálódott, sikerült hazadöcögnöm. A vízből amit beletöltöttem semmi nem fogyott (a gömb feléig töltöttem vízzel, ahogy máshol olvastam). Olajat néztem, a nívó pálca feléig van.(Mellesleg az olaj is elfolyik valahol a motor aljánál, ezt már régebben is tapasztaltam.) Esetleg a jártasabb Opelos kollégáknak lenne valami tippjük a dologra? Tegnap elöttig semmi ilyen jellegű probléma nem volt az autóval. Szerelőnél vásárláskor járt a "kötelező szervízen", majd egyszer elvittem még az EGR szelep miatt mert hidegen mindig befulladt, a szelepet elvileg kitisztította azóta nem fulladt be a motor. Elnézést, ha pontatlan és nehezen érthető amit írtam (bár én most meglepődtem magamon miket tudok informatikus létemre). Ha a diagnosztizáláshoz további információkra van szükség, legjobb tudásom szerint válaszolok. Előre is köszönöm a válszokat! :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Március31, 2015 Megoszt Elküldve Március31, 2015 Sziasztok! Kezdeném az elején: nagyon keveset értek az autókhoz,sajnos. Van egy '98-as B Corsám 1.0 12V. Októberben lesz 2 éve hogy nálam van eddig semmi komolyabb nem történt, hátsó dobot leszakítottam egyszer, meg az EGR szelep rossz azzal nem is nagyon törődtem. Tegnap elött mentem kb. 20km-t az autóval és nagyon csúnya hangja volt. Hőfok 100 foknál járt, ekkor néztem a vizet ami bizony nem volt. Gondoltam semmi probléma, utántöltöttem desztvizzel és fagyálló keverékével, részemről a probléma megoldva, gondoltam. Ma kellett használnom az autót ismént, és városban, 5 perc menet után 95 fok körül járt a hőmérséklet. Fűtést feltekertem maximumra, dőlt a meleg levegő, a hőfok 90re stabilizálódott, sikerült hazadöcögnöm. A vízből amit beletöltöttem semmi nem fogyott (a gömb feléig töltöttem vízzel, ahogy máshol olvastam). Olajat néztem, a nívó pálca feléig van.(Mellesleg az olaj is elfolyik valahol a motor aljánál, ezt már régebben is tapasztaltam.) Esetleg a jártasabb Opelos kollégáknak lenne valami tippjük a dologra? Tegnap elöttig semmi ilyen jellegű probléma nem volt az autóval. Szerelőnél vásárláskor járt a "kötelező szervízen", majd egyszer elvittem még az EGR szelep miatt mert hidegen mindig befulladt, a szelepet elvileg kitisztította azóta nem fulladt be a motor. Elnézést, ha pontatlan és nehezen érthető amit írtam (bár én most meglepődtem magamon miket tudok informatikus létemre). Ha a diagnosztizáláshoz további információkra van szükség, legjobb tudásom szerint válaszolok. Előre is köszönöm a válszokat! :icon1: Amikor felmelegszik a motor, nyisd fel a motorháztetőt és fogd meg a hűtőt, persze finoman először, ha hideg akkor beragadt a termosztátod, ezért a motorhőmérséklet emelkedik, de a hűtő nem indul be, mert a víz nem jut el a gombáig. Az olajfolyás pedig valószínű, hogy az olajteknőnél lesz, többnyire ott szokta engedni az olajat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Directors Elküldve Április1, 2015 Megoszt Elküldve Április1, 2015 (edited) Sziasztok! Lenne pár buta kérdésem. Van egy 94-es C12NZ motorral szerelt corsám. Szeretnék motort cserélni benne majd valamikor és kíváncsi lennék milyen anyagi vonzatai vannak ennek és miket kell cserélni a motron kívül.Gondolom motorvezérlő másik kell. A 82L és a 90L lenne jó. Viszont mivel nem nagyon értek hozzá így nem tudom melyik motorkód úgy mond a strapabíróbb. Melyiket javasolnátok? Módosítva Április1, 2015 : Directors Link to comment Megosztás: More sharing options...
sky_net Elküldve Április1, 2015 Megoszt Elküldve Április1, 2015 Amikor felmelegszik a motor, nyisd fel a motorháztetőt és fogd meg a hűtőt, persze finoman először, ha hideg akkor beragadt a termosztátod, ezért a motorhőmérséklet emelkedik, de a hűtő nem indul be, mert a víz nem jut el a gombáig. Az olajfolyás pedig valószínű, hogy az olajteknőnél lesz, többnyire ott szokta engedni az olajat. Üdv! A motor felmelegedésekor elöl a hűtőrács tűz forró. Ez mire enged következtetni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Április1, 2015 Megoszt Elküldve Április1, 2015 Üdv! A motor felmelegedésekor elöl a hűtőrács tűz forró. Ez mire enged következtetni? Ha a hűtő forró akkor jó a termosztát és a gomba rossz, nem kapcsolja be a ventilátort, 98 fok körül már indulnia kellene, magát a gombát a hűtő bal alsó sarkában találod, két vezetékes csatlakozó megy rá. Le is lehet tesztelni, ha kiveszed és forrásban lévő vízbe teszed, majd rámérsz szakadással akkor össze kell zárnia, ha nem zár akkor kuka és csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sky_net Elküldve Április1, 2015 Megoszt Elküldve Április1, 2015 Ha a hűtő forró akkor jó a termosztát és a gomba rossz, nem kapcsolja be a ventilátort, 98 fok körül már indulnia kellene, magát a gombát a hűtő bal alsó sarkában találod, két vezetékes csatlakozó megy rá. Le is lehet tesztelni, ha kiveszed és forrásban lévő vízbe teszed, majd rámérsz szakadással akkor össze kell zárnia, ha nem zár akkor kuka és csere. Köszönöm a válaszokat! Megfordult a fejemben, hogy letesztelem ahogy írtad, de úgy döntöttem veszek inkább egy újat. Ahogy nézegettem nem is vészes az áruk. Bosch-t 10 ropiért nem szeretnék, esetleg tudtok ajánlani egy márkát ami elfogadható minőségű? Fejembe vettem, hogy magam szerteném kicserélni ezt az alkatrészt, majd meglátjuk sikerrel járok-e. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Április2, 2015 Megoszt Elküldve Április2, 2015 Köszönöm a válaszokat! Megfordult a fejemben, hogy letesztelem ahogy írtad, de úgy döntöttem veszek inkább egy újat. Ahogy nézegettem nem is vészes az áruk. Bosch-t 10 ropiért nem szeretnék, esetleg tudtok ajánlani egy márkát ami elfogadható minőségű? Fejembe vettem, hogy magam szerteném kicserélni ezt az alkatrészt, majd meglátjuk sikerrel járok-e. :) HQ vagy QH-n kívül szerintem mindegyik megfelel, nem a legolcsóbbat kell. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
sky_net Elküldve Április2, 2015 Megoszt Elküldve Április2, 2015 A vízpumpa helyes működését lehet valahogy tesztelni? Kollégám említette hogy az is lehet probléma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Április2, 2015 Megoszt Elküldve Április2, 2015 A vízpumpa helyes működését lehet valahogy tesztelni? Kollégám említette hogy az is lehet probléma. Mit szeretnél rajta tesztelni? Ha épek a lapátjai, nem szorul, és nem ereszti a vizet, akkor annak jónak kell lennie! Link to comment Megosztás: More sharing options...
sky_net Elküldve Április2, 2015 Megoszt Elküldve Április2, 2015 Mit szeretnél rajta tesztelni? Ha épek a lapátjai, nem szorul, és nem ereszti a vizet, akkor annak jónak kell lennie! Szeretném tudni hogy az biztosan jó-e mivel ma vagy holnap megyek az Unixba venni egy vízhőfok jeladót, és nem szeretnék abban a helyzetben lenni hogy kicserélem a jeladót, a problémám nem szűnik meg, és kiderül hogy a vízpumpa lesz a ludas.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Április2, 2015 Megoszt Elküldve Április2, 2015 Szeretném tudni hogy az biztosan jó-e mivel ma vagy holnap megyek az Unixba venni egy vízhőfok jeladót, és nem szeretnék abban a helyzetben lenni hogy kicserélem a jeladót, a problémám nem szűnik meg, és kiderül hogy a vízpumpa lesz a ludas.. Vízpumpát legegyszerűbben úgy lehet tesztelni, hogy üzem meleg motornál felnyitod a motorháztetőt ránézel a kiegyenlítőtartály visszatérő ágára (felül a vékonyabb cső) és ráhúzod a gázt üresben, ha elkezd visszajönni a víz akkor biztos, hogy megy a vízpumpa, illetve nyit a termosztát. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ravsoner Elküldve Április3, 2015 Megoszt Elküldve Április3, 2015 Sziasztok! Olvasom egy ideje a fórumot, még nem szóltam hozzá, most viszont végre elérkezett az idő, hogy komolyabb időt, energiát, és pénzt tudok áldozni a kis méregzsákra, így kikérném a véleményeteket mielőtt belevágok. A motor szokásos átvizsgálása és cserék megtörténtek. Most a futóművet szeretném optimalizálni. Amugy is kell nyári gumi, alufelni is szóba jöhet, és ha már lúd akkor futómű is. Szoval most lehetőség van az egészet átgondolni és úgy nekivágni. Szeretném, hogy kicsit feszesebb legyen a tartása. Érzésem szerint most kicsit dölöngélős :) Sajnos mindenféle utakon közlekedek így ahogy olvastam a peresebb gumival nem lenne túl szerencsés. (most téli 175/65 r14 téli van rajta, de kuka is). A gondolatom az, hogy a 14 es méretnél maradnék, és ehhez alakítanám. Ahogy látom szóba jöhetnek 185 széles jobb oldaltartású gumik is, csak nem tudom ez lényegibb változást okozna, mint valamilyen futómű változtatás. Ráadásul a későbbi cserékre sem ártana gondolni (amint látom nagy eltérések vannak a gumik áraiban is) Kérdésem, hogy Ti milyen felni, gumi párost, illetve futómű változtatásokat javasoltok. Előre is nagyon köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Április3, 2015 Megoszt Elküldve Április3, 2015 Sziasztok! Lenne pár buta kérdésem. Van egy 94-es C12NZ motorral szerelt corsám. Szeretnék motort cserélni benne majd valamikor és kíváncsi lennék milyen anyagi vonzatai vannak ennek és miket kell cserélni a motron kívül.Gondolom motorvezérlő másik kell. A 82L és a 90L lenne jó. Viszont mivel nem nagyon értek hozzá így nem tudom melyik motorkód úgy mond a strapabíróbb. Melyiket javasolnátok? Én egy C14NZ-t vagy C16NZ-t javasolnék (lehetőleg rotoros gyújtással), mert ezeknek a beépítése járna a legkevesebb költséggel, és macerával. Nem utolsósorban, ha nincs rajta a motorkód a motoron, akkor a műszaki vizsgán, eredetvizsgán is kevés eséllyel tűnik fel, hogy nem C12NZ van a kocsibban. Hogy ehhez kell-e ECU-t cserélni, vagy sem azt megmondják a szakértők. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Április3, 2015 Megoszt Elküldve Április3, 2015 Én egy C14NZ-t vagy C16NZ-t javasolnék (lehetőleg rotoros gyújtással), mert ezeknek a beépítése járna a legkevesebb költséggel, és macerával. Nem utolsósorban, ha nincs rajta a motorkód a motoron, akkor a műszaki vizsgán, eredetvizsgán is kevés eséllyel tűnik fel, hogy nem C12NZ van a kocsibban. Hogy ehhez kell-e ECU-t cserélni, vagy sem azt megmondják a szakértők. ECU-t hivatalosan cserélni kell, de indítottam már be 1.2-es 1.4-es vezérlővel és fordítva is, de mindegyik esetében NZ-NZ vezérlő volt, ez pl SZ-essel már nem menne, mert hiányoznak neki az EGR. De ajánlott a hozzá való ECU, általában hozzá adják a motorhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sky_net Elküldve Április4, 2015 Megoszt Elküldve Április4, 2015 Sziasztok ma végre volt időm elmenni az boltba és venni egy vízhőfok jeladót. http://www.kephost.com/images/2015/04/04/IMG_20150404_123649.jpg Ezt javasolta a fickó az unixban, ugye ez jó lesz az 1.0 12V B Corsába? Ha nincs beépítve még visszavihetem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
joco320d Elküldve Április4, 2015 Megoszt Elküldve Április4, 2015 (edited) ---------------- Módosítva Április11, 2015 : joco320d Link to comment Megosztás: More sharing options...
cica Elküldve Április4, 2015 Megoszt Elküldve Április4, 2015 Tizstelt opel b corsa tulajdonosok!Van egy 2000-es 1.0 12v b corsám.A vezető mögötti hátsó ülés félúton megállt,és beszorult.Segítségeteket kérem,írjátok meg,hogy tudnám megjavítani.Se előre,se hátra nem tudom megmozdítani.Hogyan kell szétszerelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Directors Elküldve Április4, 2015 Megoszt Elküldve Április4, 2015 Adam1 és Davee! C14NZ-e és C16NZ motornál csak magát a motort és az ECU-t kell cserélni? Mást nem kell cserélni? Ha C14NZ-re cserélek annak van értelme? Magyarán érezhető a két motor közti 16LE ? Szerintem nem nagyon de ehhez annyira nem értek. Ha csere akkor inkább C16NZ. Ott azért már jelentősebb 31LE. Másik kérdésem hogy ha nincs rajta a motoron a motorkód és esetleg észre veszik a műszakin vagy az eredetiség vizsgán akkor mi történik? Ha pedig hivatalosan csinálom akkor ez milyen összeggel jár? Mármint a lepapíroztatása? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Április4, 2015 Megoszt Elküldve Április4, 2015 Adam1 és Davee! C14NZ-e és C16NZ motornál csak magát a motort és az ECU-t kell cserélni? Mást nem kell cserélni? Ha C14NZ-re cserélek annak van értelme? Magyarán érezhető a két motor közti 16LE ? Szerintem nem nagyon de ehhez annyira nem értek. Ha csere akkor inkább C16NZ. Ott azért már jelentősebb 31LE. Másik kérdésem hogy ha nincs rajta a motoron a motorkód és esetleg észre veszik a műszakin vagy az eredetiség vizsgán akkor mi történik? Ha pedig hivatalosan csinálom akkor ez milyen összeggel jár? Mármint a lepapíroztatása? 1.2-ről 1.4-re lényegében a legegyszerűbb ha NZ-NZ, 1.6-nál, már kicsit babrálni kell úgy tudom, mivel olyan motor csak F astra-ban volt, ott már motortartó bakokat kell változtatni stb. Műszakin ha bugázni akarod, le kell maratni a motorszámot és műszakin kapsz egy betűt a papírra, természetes elhasználódás címszó alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sky_net Elküldve Április4, 2015 Megoszt Elküldve Április4, 2015 Üdv! Egy kis helyzetjelentés: Hőgombát sikeresen kicseréltük, viszont a hiba ugyanúgy fennt áll, 95-100 fok körül van a hőm. viszonylag kevés használat után. Viszont a ventillátor nem forog... Kedden vagy szerdán viszem autószerelő ismerőshöz, hátha tud megoldást a bajra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Monday Elküldve Április4, 2015 Megoszt Elküldve Április4, 2015 Helló megint mindenkinek! Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy aszondja: pár hete jelentkezett először, hogy reggel indításnál az alapjáratom hangra duplája-triplája lehetett a megszokottnak (nincs fordulatszm mérőm). Maradt is így, amíg be nem értem melóba, délután hazafelé viszont rendben volt. Most csütörtök reggel megint jelentkezett a dolog olyannyira, hogy gáz adás nélkül el tudtam indítani a kocsit, mintha dízel lenne, és maradt is így egészen máig, amíg meg nem kellett állnom egy híresen hosszú sorompónál. Ott leállítottam a motort, majd mikor újra beindítottam az alapjárat tökéletes volt. Este megint magas volt, kíváncsiságból miután bemelegedett a motor, leállítottam egy pirosnál, majd rögtön újraindítottam és megint helyre állt az alapjárat. (Hozzátartozik a sztorihoz, hogy nem sokkal azután kezdte el, hogy ki lett cserélve a vezérműtengely. Először a hidegre gyanakodtam, de már koránt sem vagyok biztos benne) Mi okozhatja ezt a jelenséget? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Április4, 2015 Megoszt Elküldve Április4, 2015 1.2-ről 1.4-re lényegében a legegyszerűbb ha NZ-NZ, 1.6-nál, már kicsit babrálni kell úgy tudom, mivel olyan motor csak F astra-ban volt, ott már motortartó bakokat kell változtatni stb. Műszakin ha bugázni akarod, le kell maratni a motorszámot és műszakin kapsz egy betűt a papírra, természetes elhasználódás címszó alatt. Nem tök ugyanaz az 1,2, 1,4 1,6 blokk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts