Sashi Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Sziasztok!Nem tudom ezt lehet-e ,de valakinek ez segítség:)Eladó opel corsa b-re való első lökhárító toldat!Autón még nem volt,nagyon szépen megmunkálva,ködlámpának is megvan a helye! ZENDER replica!vagyis olyan sablonnal csinálták!Akit érdekel dobjon egy üzit privibe! Link to comment Megosztás: More sharing options...
strandpapucs Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Motorban jártas segítségét kérném. Az x10xe motorom légkondis. Ha ugyanolyan típusra szeretném cserélni, figyelni kell-e, hogy a másik motor "légkondis-e"? Vagy mindegyiken van légkondi csatlakozó? Ugye érthető? :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Sziasztok! KERESEK B Corsahoz ajtóátvezető kábelt. Az is kellene ami az ajtóban van és az is ami az utastér felől jön. Van esetleg valakinek ilyen eladó??? Valójában csak a csatlakozóban lévő kábelek végén található kis saruk kellenének belőle. Tud nekem segíteni ebben valaki?? MÁSIK!!: A hangszórót ha berakom az ajtóba, le kell valamivel takarni a hátulját, hogy ne legyen vizes?? Köszönöm szépen előre is! G. Hali!!! "Valójában csak a csatlakozóban lévő kábelek végén található kis saruk kellenének belőle." Olyan sarukat lehet kapni külön. Nézd meg valami villamossági vagy autóvillamossági boltban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 miylen emelő kell a corsa b-hez perem vagy valami speckós téma? asszem renaultnál van olyna ami lukba megy bele. ezt néztem EZT!!! jólenne ez? vagy valakinek van elfekvőben egy feleslges? ami épp en útban van:D??? Szia! Nekem pont ugyan ilyen van. Tökéletesen megfelel, használható. Szerintem nem szükséges a gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Hali!!! "Valójában csak a csatlakozóban lévő kábelek végén található kis saruk kellenének belőle." Olyan sarukat lehet kapni külön. Nézd meg valami villamossági vagy autóvillamossági boltban. Én még nem kaptam sehol,ha tudsz forrást tedd közzé pls! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Szia! Nekem pont ugyan ilyen van. Tökéletesen megfelel, használható. Szerintem nem szükséges a gyári. Bontóban a gyári emelő potom pénz,de bármilyen normál kroki is jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 A hangszórót ha berakom az ajtóba, le kell valamivel takarni a hátulját, hogy ne legyen vizes?? Köszönöm szépen előre is! G. A gyári fólia borítást idővel jó pótolni,a páralecsapódás az ajtóban okozhat meglepetéseket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ha beszeretnék rakni a b corsam ba egy c20ne mocit akkor mit kellene beszereznem.Persze a motoron meg válton kivül. Ilyenekre gondolok mint pl: féltengelyt hogy lehetne megoldali, akkor motortartóbakot kell e fabrikálni meg hasonlok? vagy ha valaki tudna belinkel ilyen témáju oldalt mert én nem találtam csak a corsasat az meg köszönném. Keresed meg Demó kollegát,ő nagy mester ebben,de elég sok pénzmag kell hozzá. Vagy F13-as váltóval összefaragod a C20NE-t...kadett GSi mocitartóbak kell,nagy AC,nagy fékek stb Motorban jártas segítségét kérném. Az x10xe motorom légkondis. Ha ugyanolyan típusra szeretném cserélni, figyelni kell-e, hogy a másik motor "légkondis-e"? Vagy mindegyiken van légkondi csatlakozó? Ugye érthető? :-) A lényeg,hogy az újabb mocin meglegyen a felfogatási pontja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 A gyári fólia borítást idővel jó pótolni,a páralecsapódás az ajtóban okozhat meglepetéseket. Szia! Pont ezt szerettem volna kérdezni, hogy mivel lehet pótolni azt a fólia borítást, mert már nagyon szét van szakadva? A másik pedig az lenne, hogy ha az előkészített tükörfűtés és tükörmotor vezetékére kötöm a hangszórókat, akkor lesz valami baja? Rosszabb lesz? Mert így nem kellene fűzögetni a vezetéket és plusz saru sem kell. Köszönöm szépen! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Sziasztok! Lenne egy olyan gondom, hogy kilyukadt az ablakmosó tartályt és a fúvókákat összekötő műanyag csövem. Néztem az Unixot, Bárdit, Lángot, de sehol nincs, legalábbis a net szerint. Mivel tudom ezt pótolni, vagy hol tudok venni ilyet?? Köszi szépen! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Sziasztok! Lenne egy olyan gondom, hogy kilyukadt az ablakmosó tartályt és a fúvókákat összekötő műanyag csövem. Néztem az Unixot, Bárdit, Lángot, de sehol nincs, legalábbis a net szerint. Mivel tudom ezt pótolni, vagy hol tudok venni ilyet?? Köszi szépen! G. Hát szerintem bontóban 10 Ft ám ha kilyukadt próbáld meg szig szalaggal abban ugyse megy melegvíz vagy valami szerintem még nem veszel addig jó az is. SRÁCOK valakinek van tapasztalata kipufogó rendszer tervezésben kivitelezésben? Hegesztést megoldom meg az anyagot csak a szakértelem kellene :lol: a mostani a müszakin nem hogy megcsúszna hanem hazáig repólnék rajta XD Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Sziasztok! Lenne egy olyan gondom, hogy kilyukadt az ablakmosó tartályt és a fúvókákat összekötő műanyag csövem. Néztem az Unixot, Bárdit, Lángot, de sehol nincs, legalábbis a net szerint. Mivel tudom ezt pótolni, vagy hol tudok venni ilyet?? Köszi szépen! G. Hali!!! Ha személyesen bemész autósboltba akkor biztos van nekik, méterre adják pici pénzért. Láttam már mezőgazdasági boltban is ezer féle méretűt. "A másik pedig az lenne, hogy ha az előkészített tükörfűtés és tükörmotor vezetékére kötöm a hangszórókat, akkor lesz valami baja?" Jobb lenne a finomsodrott gyári hangszóróvezeték, de ha elég vastagok a tükör vezetékei, akkor az is jó lesz. De nem nehéz befűzni az új vezetéket sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
abaib Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Sziasztok! Lenne egy olyan gondom, hogy kilyukadt az ablakmosó tartályt és a fúvókákat összekötő műanyag csövem. Néztem az Unixot, Bárdit, Lángot, de sehol nincs, legalábbis a net szerint. Mivel tudom ezt pótolni, vagy hol tudok venni ilyet?? Köszi szépen! G. Szia! Dolgoztam az Unixnál gyári alkatrész beszerzőként ott ha telefonon megrendeled tudnak gyári csövet szerezni. Bár ők is a Csergő KFT-től vásárolnak ilyesmit tehát akár hozzájuk is fordulhatsz. Amúgy a Bárdi Aztó is foglalkozik gyári alkatrész beszerzéssel ügyfél rendelésre. Viszont mivel általában sz utángyártott alkatrészekkel foglalkozók elvétve kapnak olyan megrendelést ami nem kopó alkatrész és nincs utángyártottba ezért nem tartanak ilyet készleten és emiatt a webáruházakba sem tüntetik fel ezeket. De valóban azzal jársz a legjobban ha veszel egy azonos átmérőjű csövet méterre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Mi a különbség a két motor között: X14XE és Z14XE? Környezetvédelmi besorolás. Az X euro 3, Z euro 4. Talán a z-be még több elektromos cumó van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 hallo elado 2 tigra ülés 10pénzért az elég baráti.... 06-30-688-40-60 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 hallo elado 2 tigra ülés 10pénzért az elég baráti.... 06-30-688-40-60 :lol: Képet dobj róla! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Képet dobj róla! :lol: holnap csinálok. kocsiba van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 holnap csinálok. kocsiba van... msn-re vegyél majd fel.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
musspici Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Újabb fejlesztésű motor. A főtengely jeladó már bekerült a blokkba, nem kívül nézi a fordulatot, a leömlőben van a katalizátor, más a hengerfej is, és a szívócsonk, elektromos gázpedál meg ilyenek. Környezetvédelmi besorolás. Az X euro 3, Z euro 4. Talán a z-be még több elektromos cumó van. Köszönöm, mindkettőtöknek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Köszönöm, mindkettőtöknek! :lol: Ha B corsába szeretnéd betenni a Z14XE-t pár dolgot változtatni kell. Az 1-ik fűtéscső útban van a szívócsonknak, és a hűtő ventillátfelfogatása beleér a leömlőbe. Nincs visszafolyóág a benzinhídon, ezért kell egy külső benzinnyomásszabályzó is, és valahogy meg kell oldanod az elektromos gázpedált. Link to comment Megosztás: More sharing options...
musspici Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Ha B corsába szeretnéd betenni a Z14XE-t pár dolgot változtatni kell. Az 1-ik fűtéscső útban van a szívócsonknak, és a hűtő ventillátfelfogatása beleér a leömlőbe. Nincs visszafolyóág a benzinhídon, ezért kell egy külső benzinnyomásszabályzó is, és valahogy meg kell oldanod az elektromos gázpedált. Nem-nem! Semmi ilyesmi, csak egy másik fórumon felvetődött a kérdés. Próbáltam az ott lévőknek segíteni. :lol: Nekem elég az, ami benne van. Én azt az elvet vallom, hogy amíg van egy adott típuson belül nagyobb motor a palettán, addig nem építek, tuningolok, hanem megveszem a nagyobb motorral szerelt gépet. Tuning alapnak nem hiszem, hogy a B Corsa az ideális. :lol: (Ha mégis hozzá nyúlnék, akkor inkább az 1.7 D mocit tenném bele.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
index Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Szia! Én kisállatbotban vettem akváriumhoz való levegőztető csövet. Tudsz ott toldót is venni. Aztán legkisebb műanyag kötözővel megfogod. Nekem szuperál :lol: Sziasztok! Lenne egy olyan gondom, hogy kilyukadt az ablakmosó tartályt és a fúvókákat összekötő műanyag csövem. Néztem az Unixot, Bárdit, Lángot, de sehol nincs, legalábbis a net szerint. Mivel tudom ezt pótolni, vagy hol tudok venni ilyet?? Köszi szépen! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Tuning alapnak nem hiszem, hogy a B Corsa az ideális. :lol: (Ha mégis hozzá nyúlnék, akkor inkább az 1.7 D mocit tenném bele.) C20NE,C20XE,C20LET! :lol: Méghogy nem ideális alap.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 C20NE,C20XE,C20LET! :lol: Méghogy nem ideális alap.... :lol: Így van és nem elfelejteni a V6-okat, abból is belefér a 2,5 és a 3,0 is! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Így van és nem elfelejteni a V6-okat, abból is belefér a 2,5 és a 3,0 is! :lol: Én kérek elnézést! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts