Laccci Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Sziasztok!Opel corsa b Gsi ködlámpás első lőköst vásárolnék:)ajánlatokat várom erre a számra: 30/658-8119 Köszönöm! Én is kerestem de szinte kincsként örzik vagy aranyáron...jobban jársz valami vagány ködlámpával vagy van ez az ultraerős ledes téma mint az új audikba van. Ja srácok tényleg nem tud valaki egy olcsó és jó autófényezőt? Aki tud javítani is nem egyszinüre mert ilyen kaméleonos festés van a verdán... Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Sziasztok! Kaptam egy Mac Audio Pro Flat 2.16 hangszóró szettet. Ezzel kapcsolatban lenne két kérdésem: -Hova tegyem a hangváltót? (ajtóba vagy az utastérbe) -Be kell járatni a hangszórót? Úgy értem, hogy egy darabig max mekkora hangon hallgassam vagy ilyenek... Van itt még valami: a csipogót hová lehet rakni? Van vkinek valami ötlete? Szerintem a gyári helyére nem fér be... Köszönöm a segítséget! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Sziasztok! Kaptam egy Mac Audio Pro Flat 2.16 hangszóró szettet. Ezzel kapcsolatban lenne két kérdésem: -Hova tegyem a hangváltót? (ajtóba vagy az utastérbe) -Be kell járatni a hangszórót? Úgy értem, hogy egy darabig max mekkora hangon hallgassam vagy ilyenek... Van itt még valami: a csipogót hová lehet rakni? Van vkinek valami ötlete? Szerintem a gyári helyére nem fér be... Köszönöm a segítséget! G. -Én a hangváltót olyan helyre raknám, ami nem szúrja ki az ember szemét ,de észre lehet venni :blink: Hagy lássák a csajok, hogy az is van a háznál :rolleyes: -Igen, járasd a hangszórót, főleg a mélyet. 2 hétig, ha ENYHE basszuson nyomod neki, be fog járódni. Hallani lehet majd a külömbséget. Csipógót is sztem valami olyan helyre rakd, ahol észre lehet venni. Én mondjuk a műszer falra raknám, 2 oldalra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 -Én a hangváltót olyan helyre raknám, ami nem szúrja ki az ember szemét ,de észre lehet venni :blink: Hagy lássák a csajok, hogy az is van a háznál :rolleyes: -Igen, járasd a hangszórót, főleg a mélyet. 2 hétig, ha ENYHE basszuson nyomod neki, be fog járódni. Hallani lehet majd a külömbséget. Csipógót is sztem valami olyan helyre rakd, ahol észre lehet venni. Én mondjuk a műszer falra raknám, 2 oldalra. Elég gatyán nézne ki a hangváltó látható helyen szvsz. Ajtóba ne tedd,lepárásodik,egy idő után kinyírja a víz. Én a csipogót a gyári helyére raktam be,tökéléetes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve December26, 2009 Megoszt Elküldve December26, 2009 Köszönöm szépen a tanácsokat! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Hello! VAlaki nem tudja hogy corsa B esetében a hátsó vontató fedelet azt hogy lehet vissza tenni? mert beléjöttek s csak az pattant ki de akárhogy feszgetem nem adja meg magát. Milyen minőségü és árú pollenszürőt ajánlott belerakni a kocsiba??? Nagyon párásodik Unixon néztem annyi van mint a rojt árban is különböző Link to comment Megosztás: More sharing options...
mukika Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 Hello! VAlaki nem tudja hogy corsa B esetében a hátsó vontató fedelet azt hogy lehet vissza tenni? mert beléjöttek s csak az pattant ki de akárhogy feszgetem nem adja meg magát. Milyen minőségü és árú pollenszürőt ajánlott belerakni a kocsiba??? Nagyon párásodik Unixon néztem annyi van mint a rojt árban is különböző http://www.aranyoldalak.hu/budapest/autoalkatreszek-es--felszerelesek/3701309/SZURO_SZAKUZLET-FILTER_CENTER/hirdetes.mtt SZURO SZAKÜZLET-FILTER CENTER Autóalkatrészek és -felszerelések - Budapest Adataink Cím: 1116 Budapest, Kondorosi út 7 * -Térkép * Útvonaltervezés - innen / - ide Én most itt vettem ; magyar , kb 800 pénz . Szerintem az utángyártott pollenszűrő nem okozhat gondot ,mint pl. levegőszúrő - abból MAN-t vettem ,olcsóbb Az Unixnál !!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve December27, 2009 Megoszt Elküldve December27, 2009 JOhnny! Tőled szeretném megkérdezni, hogy hogyan sikerült beapplikálnod a csipogót a gyári helyére? Kell valami külön keret? Mert ugye a gyári azon a kis műanyag lapon van, ami becsúszik a fogantyúban lévő sínbe. De ha azt kiveszem akkor a másikat nincs mibe beleraknom... Ha tudsz, segíts kérlek... Köszönöm szépen előre is! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 JOhnny! Tőled szeretném megkérdezni, hogy hogyan sikerült beapplikálnod a csipogót a gyári helyére? Kell valami külön keret? Mert ugye a gyári azon a kis műanyag lapon van, ami becsúszik a fogantyúban lévő sínbe. De ha azt kiveszem akkor a másikat nincs mibe beleraknom... Ha tudsz, segíts kérlek... Köszönöm szépen előre is! G. Én mondtam neked hogy hova tegyed! Szerintem a gyáriak helyére nem igazán fog bele passzólni. De próba cseresznye Link to comment Megosztás: More sharing options...
criketo Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Szevasztok wir leben autos fanok :rolleyes: Egy kérdés merűlt fel bennem az én Corsa B 99-es gépezetembe beletudom rakni a CD-s rádiot? :blink: Mert valaki nekem asszondta h nem. De inkább hozzátok fordulok :lol: Elegem van a Kazis adapterből :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Szevasztok wir leben autos fanok :rolleyes: Egy kérdés merűlt fel bennem az én Corsa B 99-es gépezetembe beletudom rakni a CD-s rádiot? :blink: Mert valaki nekem asszondta h nem. De inkább hozzátok fordulok :lol: Elegem van a Kazis adapterből :D A gyárira gondolsz,vagy valami másra. A gyáriba nem, vagyok biztos,de akármilyen 1din-es betudsz rakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Szevasztok wir leben autos fanok :rolleyes: Egy kérdés merűlt fel bennem az én Corsa B 99-es gépezetembe beletudom rakni a CD-s rádiot? :blink: Mert valaki nekem asszondta h nem. De inkább hozzátok fordulok :D Elegem van a Kazis adapterből ;) Okosabbak leszünk, ha meg mondod,hogy milyen fej egységet akarsz a verdába :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 JOhnny! Tőled szeretném megkérdezni, hogy hogyan sikerült beapplikálnod a csipogót a gyári helyére? Kell valami külön keret? Mert ugye a gyári azon a kis műanyag lapon van, ami becsúszik a fogantyúban lévő sínbe. De ha azt kiveszem akkor a másikat nincs mibe beleraknom... Ha tudsz, segíts kérlek... Köszönöm szépen előre is! G. Ilyen oldalpanlet bármelyik bontóban utánad vágnak,nyugodtan faraghatod. Én nem szaroltam sokat vele,a magas csipogókat forróragasztó pisztollyal ráragasztottam és slussz. Tökéletes! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Egy kis segítség azoknak akiknek párásodhat a kocsi és ha 4es fokozatban klimával se hozza le rendesen a párát akkor a pollenszürő cseréje erősen ajánlott az alábbi képen illusztrálnám hogy ha kicserljük akkor 1es fokozaton klima nélkül is lehet páramentesen kocsikázni. bal a hiba okozója a jobb oldali fehérebb az új:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Egy kis segítség azoknak akiknek párásodhat a kocsi és ha 4es fokozatban klimával se hozza le rendesen a párát akkor a pollenszürő cseréje erősen ajánlott az alábbi képen illusztrálnám hogy ha kicserljük akkor 1es fokozaton klima nélkül is lehet páramentesen kocsikázni. bal a hiba okozója a jobb oldali fehérebb az új:D Miről beszélsz, a bal patyola tiszta :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
musspici Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Még nem látom át a fórum olvasói szokásait, ezért itt is feltenném a kérdést, amit az Elekromos topicban(előre is bocs a flood-ért) :rolleyes: : Az autómban Gamma G501-es riasztó van. Most utólag szereltem bele központi zárat, ami elméletileg riasztó által vezérelhető.(van erre a célra két vezetéke) A probléma az, hogy nem találok semmilyen fórumon kapcsolási rajzot a riasztómról. Egy leírást találtam a vezeték színekről, de abból nem tudom kihámozni, hogy melyik vezérelné a kp.zárat. Lehetséges, hogy a riasztó nem képes vezérelni a kp.zárat? Örömmel töltene el, ha valaki tudna segíteni! Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Miről beszélsz, a bal patyola tiszta :rolleyes: sajnos ha uj van benne is párásodik.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Gondolom csak jobb ha új van benne. Valamelyik nap én is nekiállok mert mióta megvan a járgány azóta meg sem néztem ,hogy milyen állapotban van a pollenszűrőm. Nem nagy összeg , szerintem megéri cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sashi Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Hello!B corsa gsi ködlápás első lökösre lenne szükségem!30 658 8119 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Gondolom csak jobb ha új van benne. Valamelyik nap én is nekiállok mert mióta megvan a járgány azóta meg sem néztem ,hogy milyen állapotban van a pollenszűrőm. Nem nagy összeg , szerintem megéri cserélni. ja kemény 840 ft volt XD ám az ok miután cseréltem hogy megtoltam egy fát a farával:D mert nem láttam ki sötétben Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Hali !!! Műszaki probléma mentes Boldog Új Évet Kívánok minden Opeles fórumozónak !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 :rolleyes: Minden kedves Opel tulajdonos számára Boldog Új Évet Kívánok !!! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csoper Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Sziasztok Előszőr is BOLDOG ÚJÉVET kivánok mindenkinek. Sajnos rosszúl kezdődött az év. A gyújtáskapcsolóm felmondta a szólgálatot. Sajnos még nem javítottam ilyet,és ebben kérném a segítségeteket. Hogy lehet ezt javítani,ha lehet, vagy várok minden jó megoldást. Előre is köszönöm a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Sziasztok Előszőr is BOLDOG ÚJÉVET kivánok mindenkinek. Sajnos rosszúl kezdődött az év. A gyújtáskapcsolóm felmondta a szólgálatot. Sajnos még nem javítottam ilyet,és ebben kérném a segítségeteket. Hogy lehet ezt javítani,ha lehet, vagy várok minden jó megoldást. Előre is köszönöm a segítséget. inkább csere,nem nagy tétel. lebont kormány burkolat,talán kettő hernyó csavar fogja,lehúzod a zárszerkezetről,majd lehúzod a csatlakozót a gyújtáskacsolóról (kettő pattintós fül fogja) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csoper Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 inkább csere,nem nagy tétel. lebont kormány burkolat,talán kettő hernyó csavar fogja,lehúzod a zárszerkezetről,majd lehúzod a csatlakozót a gyújtáskacsolóról (kettő pattintós fül fogja) Szia Sajnos a betéten lévő kis toldalék tört le. A Csatlakozó jó a zárszerkezet tört el. Ha, abban tudnátok segíteni,hogy jön az le (szét) előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts