Laccci Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Ja még egy dolog: Mennyire bonyolult utólag bekötni egy szivargyujtót? Valamint hogy lehetne egyszerűen egy szivargyujtót varázsolni a csomagtérbe? szerintem semennyire kiviszel két madzagot meg egy foglalatot és kész is. na most vagy a gyári középkonzoltól viszed vagy annak a becsatlakozásához. szerintem Áruljátok már el hogy lehetne azt megcsinálni hog ymkor a kpzár nyit a belsőtér világítás felkapcsol ne csak mikor nyitom az ajtót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Áruljátok már el hogy lehetne azt megcsinálni hog ymkor a kpzár nyit a belsőtér világítás felkapcsol ne csak mikor nyitom az ajtót? Legvégső esetben egy kis elektronikai tudással. Amikor a távirányító (gondolom amiatt akarod) vevője egy impulzust ad a zár nyitására, arra kötsz egy RC-időzítő tagot (kondenzátor-ellenállás páros), arra pedig egy relét. A relé vezérelt lábaiból az egyikre a testet, a másikra pedig az belső világítást. (Vagy az ajtó nyitás érzékelő kapcsolóval párhuzamosan a relé vezérelt lábait, ugyanaz.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 "Áruljátok már el hogy lehetne azt megcsinálni hog ymkor a kpzár nyit a belsőtér világítás felkapcsol ne csak mikor nyitom az ajtót?" Hali! Ha itt nem kapsz kielégítő választ akkor kérdezd meg itt: http://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_5818_64_ASC.html Itt biztosan kapsz olyan kapcsolási rajzokat hogy ketté áll a füled :huh:. De komolyan ott le tudják írni elég szájbarágósan is. Engem is érdekelne ez a téma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve December11, 2009 Megoszt Elküldve December11, 2009 Hello! Olyna ba kéne még segíteni hogy most megtudtam hogy a sportszürő nem tesz jót a porlasztónak mert ledermed. találtam ezt!!!!LINK!!! és nekem x14xe motorhoz kéne van különbség felfogatásban akármiben? Megéri ez ennyiért? LÁTTAM ITT VALAKIT AKI TUD OLCSÓN CUMÓKAT corsámba x14xe kéne hátsó kipufogó dob ÓCSÓÉ!!! 12-be találtam bosalt újjat de nem tudom hogy milyen motorhoz van van jelentősége mondjuk ha 1.0 kipufját felteszem egy x14xe motorkódu verdára az okozhat komplikációkat? köszi srácok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Hello! Olyna ba kéne még segíteni hogy most megtudtam hogy a sportszürő nem tesz jót a porlasztónak mert ledermed. találtam ezt!!!!LINK!!! és nekem x14xe motorhoz kéne van különbség felfogatásban akármiben? Megéri ez ennyiért? LÁTTAM ITT VALAKIT AKI TUD OLCSÓN CUMÓKAT corsámba x14xe kéne hátsó kipufogó dob ÓCSÓÉ!!! 12-be találtam bosalt újjat de nem tudom hogy milyen motorhoz van van jelentősége mondjuk ha 1.0 kipufját felteszem egy x14xe motorkódu verdára az okozhat komplikációkat? köszi srácok Négy fajta dob van x14xe-re,azt kellene tudni hogy mi az alvázszámod.Mert akkor lehet tudni melyik való rá,és akkor már lehet is tudni hogy azt a dobot szereltek-e más motorhoz. Szerintem,ha jó.. 8ért van nem bosal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 8ért az nagoyn jólenne milyen minőség az az olasz téma? most mi a léényeg egy kipufnál? mert odáig vágom hogy rozsadmentes vagy sima hőálló de azonkívül?? mert volt aki 18ért mondta a hátsó bosal dobot aztán már találtam 12be te meg mondasz mást 8 rugóba. Most tényleg tudnál ehez a masinához 8rugóba hátsó kipufdobot újjat? hol lehetne átvenni? alvázszám: w0L000073T43710** Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 8ért az nagoyn jólenne milyen minőség az az olasz téma? most mi a léényeg egy kipufnál? mert odáig vágom hogy rozsadmentes vagy sima hőálló de azonkívül?? mert volt aki 18ért mondta a hátsó bosal dobot aztán már találtam 12be te meg mondasz mást 8 rugóba. Most tényleg tudnál ehez a masinához 8rugóba hátsó kipufdobot újjat? hol lehetne átvenni? alvázszám: w0L000073T43710** Csak x14xe vagy x16xe jó rá gyárilag. Amit 8ért tudok az ferroz márkájú (lengyel) ,de meg kell kérdeznem hogy annyi-e még ,nyáron annyi volt. Gyárilag bosal van rajta. Amit most tudom hogy mennyi a gyári 37843,után gyártott 12210 Ha gondolod megkérdezem hogy van-e 8-ért. Vagy szétnézel Te. A katalógusszáma:5852961 Bp. van .Zugló vagy Mátyásföld. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Csak x14xe vagy x16xe jó rá gyárilag. Amit 8ért tudok az ferroz márkájú (lengyel) ,de meg kell kérdeznem hogy annyi-e még ,nyáron annyi volt. Gyárilag bosal van rajta. Amit most tudom hogy mennyi a gyári 37843,után gyártott 12210 Ha gondolod megkérdezem hogy van-e 8-ért. Vagy szétnézel Te. A katalógusszáma:5852961 Bp. van .Zugló vagy Mátyásföld. Dunsztom sincs hol tuom megnézni. A unixon néztem ott drágállom. ha 12be lenne rávaló bosal az érdekel. esetleg ha tudnál nekem levegőszürő házat x14xe-hez csavarokkal lenne a legeslegjobb:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Dunsztom sincs hol tuom megnézni. A unixon néztem ott drágállom. ha 12be lenne rávaló bosal az érdekel. esetleg ha tudnál nekem levegőszürő házat x14xe-hez csavarokkal lenne a legeslegjobb:D Komplett ház+felfogatás vagy le :huh: ? Tehát így áll össze, ház,van egy sakkbábú alakú lefogó, és kettő kerek bevágott gumi valami ami a lengéscsillapító házon lévő tartóba van benne. Szóval mi kell? 740/db kerek alakú 500/db sakkbábú Ház nincs új ,meg nem is akarsz mert 30e volt,bontó Aminek a háza jó bele:x12xe,x14xe,x16xe,c14se. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Komplett ház+felfogatás vagy le :huh: ? Tehát így áll össze, ház,van egy sakkbábú alakú lefogó, és kettő kerek bevágott gumi valami ami a lengéscsillapító házon lévő tartóba van benne. Szóval mi kell? 740/db kerek alakú 500/db sakkbábú Ház nincs új ,meg nem is akarsz mert 30e volt,bontó Aminek a háza jó bele:x12xe,x14xe,x16xe,c14se. úgy vettem a verdát hogy csak egy direcktszürő van rajta ergo semmim sincs hozzá.... keresek egy azonos motorkódú verdát a fentiekhez és akkor abból implantáljam át akkor sajna ez van. köszi amúgy rossz hír de ezvan. A kipufnak utánna tudnál nézni? bosal meg az a lengyel téma? ár kellene pontos. Esetleg számal nélkül olcsbban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 úgy vettem a verdát hogy csak egy direcktszürő van rajta ergo semmim sincs hozzá.... keresek egy azonos motorkódú verdát a fentiekhez és akkor abból implantáljam át akkor sajna ez van. köszi amúgy rossz hír de ezvan a kipufnak utánnajársz? bosal meg az a lengyel téma? ár kellene pontos esetleg számal nélkül olcsbban? Hétfőn jelentkezek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Sziasztok! Találtam egy embert aki akár opelekhez is készít műszerfalhátteret, pl olyanokat mint a képen van. Azt írja hogy öntapadósok és csak rá kell ragasztani az eredetire. A kérdésem az lenn ,hogy mivel nem szedtem még szét ilyen műszeregységet a műanyag ,fehér kis vmiket amik ugye jelzik hogy mennyivel megyünk (ez elég óvodásra sikerült :huh:) azokat hogy szedem le?? Ha ráragasztom a számlapokat akkor az jelenthet gondot műszaki vizsgán (közeledve hozzá ilyenekre is gondolnom kell) Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Sziasztok! Találtam egy embert aki akár opelekhez is készít műszerfalhátteret, pl olyanokat mint a képen van. Azt írja hogy öntapadósok és csak rá kell ragasztani az eredetire. A kérdésem az lenn ,hogy mivel nem szedtem még szét ilyen műszeregységet a műanyag ,fehér kis vmiket amik ugye jelzik hogy mennyivel megyünk (ez elég óvodásra sikerült :lol:) azokat hogy szedem le?? Ha ráragasztom a számlapokat akkor az jelenthet gondot műszaki vizsgán (közeledve hozzá ilyenekre is gondolnom kell) érdekelne engem is ilyen számlap. aszem neten van méret arányos akkor ki tudom nyomtatni mert van lézerem meg nyomdám is :huh: ha szét szedted ird le azért.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Sziasztok! Találtam egy embert aki akár opelekhez is készít műszerfalhátteret, pl olyanokat mint a képen van. Azt írja hogy öntapadósok és csak rá kell ragasztani az eredetire. A kérdésem az lenn ,hogy mivel nem szedtem még szét ilyen műszeregységet a műanyag ,fehér kis vmiket amik ugye jelzik hogy mennyivel megyünk (ez elég óvodásra sikerült :huh:) azokat hogy szedem le?? Ha ráragasztom a számlapokat akkor az jelenthet gondot műszaki vizsgán (közeledve hozzá ilyenekre is gondolnom kell) Hali!!! A műanyag fehér kis valami az a mutató lenne? Mert ha az akkor csak simán le kell húzni a tengelyről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Köszönöm a választ. Igen arra a kis fehér mutatóra gondoltam. Reménykedtem benne hogy csak le kell húzni és kész. Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 érdekelne engem is ilyen számlap. aszem neten van méret arányos akkor ki tudom nyomtatni mert van lézerem meg nyomdám is :huh: ha szét szedted ird le azért.... Ezen énis gondolkoztam hogy átszámlapozni de azon agyaltam hogy olyan papirból kéne ami fényáteresztős tehát még sztem a legjobb azlenne ha valami atomügyes üvegfestő megcsinálná ilyen vékony celofánszerüségre, mert én meg el akarom forgatni a mutató 0 állását a függőleges legfelső pozíciób és ahoz a számlapot át kellene skálázni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 érdekelne engem is ilyen számlap. aszem neten van méret arányos akkor ki tudom nyomtatni mert van lézerem meg nyomdám is :huh: ha szét szedted ird le azért.... Esetleg egy 53ezrest is tudnánk nyomni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Esetleg egy 53ezrest is tudnánk nyomni? :huh: persze 100.000 ért db-ját :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 persze 100.000 ért db-ját :lol: viszont kereslek majd hegesztös kérdés ügyben nem autohoz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 viszont kereslek majd hegesztös kérdés ügyben nem autohoz :huh: Ok,csak bátran :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
SargaRigo Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Üdv! És erről az emberről lehet tudni valamit, aki a számlapokat csinálja? Mert engem is régen foglalkoztat a kérdés. Mintadarabok, ár, elérhetőség, ilyesmi :rolleyes: Krisz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Adok egy e-mail címet ahol a számlapokról lehet érdeklődni: Hamar Zsolt : szamlapok@citromail.hu Egy kis finomság főként budapesti tunereknek utómikulásra vagy előkarácsonyra :rolleyes: Srácok lehet a barátnőknek tippet adni! Raid M3 visszapillantó tükör adapterrel együtt 3ezer pénz!!! Ma vettem egyet, sok volt még náluk. Kiváló minőség és ennyiért ... :blink: Lásd itt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 8ért az nagoyn jólenne milyen minőség az az olasz téma? most mi a léényeg egy kipufnál? mert odáig vágom hogy rozsadmentes vagy sima hőálló de azonkívül?? mert volt aki 18ért mondta a hátsó bosal dobot aztán már találtam 12be te meg mondasz mást 8 rugóba. Most tényleg tudnál ehez a masinához 8rugóba hátsó kipufdobot újjat? hol lehetne átvenni? alvázszám: w0L000073T43710** Van 8ért és 8.8ért http://www.baro-ker.hu/ Ma reggel kérdeztem,a 8.8ért az stimmel a katalógus számmal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Sziasztok! Asszem behalt az akksim :rolleyes: Esetleg vmi tipp, hogy milyet érdemes venni? Gyári Gm 55ah 19000ft. Nagyobb amperost lehet bepakolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Sziasztok! Asszem behalt az akksim :rolleyes: Esetleg vmi tipp, hogy milyet érdemes venni? Gyári Gm 55ah 19000ft. Nagyobb amperost lehet bepakolni? Amekkora belefér Szerintem okés a perion mert a varta készíti ,vagy exide, vagy mi a neve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts