loloka85 Elküldve November15, 2012 Megoszt Elküldve November15, 2012 Sziasztok, lenne egy problémám egy kis corsával. Mégpedig nem akar indulni néha de minden világit rajta, legalábbis a műszerfalon( kézifék és olajlámpa) probálom indítni és nem megy, majd kisidő múlva meg javul és újra pöcre indul. Amikor nem indul a vízet is úgy jelzni mintha forrna tehát 100 fok felett van a mútató. Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve November15, 2012 Megoszt Elküldve November15, 2012 Sziasztok! Szeretnék a meglévő központi záramhoz egy távirányítós modult csatlakoztatni. Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy hol tudnám rákötni a nyitó illetve záró jelet az autó gyári rendszerére. Fejből már nem tudom, elő kéne kutatnom a rajzot, de az biztos, hogyha fogsz egy vezetéket ráteszed egy testpontra (ajtózsanér, csavar, stb.) aztán egyenként hozzáérteted a 0,75-ös vezetékekhez (a vastagabb, asszem piros eleve a pozitív azt hagyd ki), aztán ahol zár az az záró ahol nyit az a nyitó szála, a távirányítós modulodhoz pedig úgyis kaptál rajzot, összepárosítod és kész, a többi része az újnak nem is kell, kivéve a tápellátását. Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve November15, 2012 Megoszt Elküldve November15, 2012 Sziasztok, lenne egy problémám egy kis corsával. Mégpedig nem akar indulni néha de minden világit rajta, legalábbis a műszerfalon( kézifék és olajlámpa) probálom indítni és nem megy, majd kisidő múlva meg javul és újra pöcre indul. Amikor nem indul a vízet is úgy jelzni mintha forrna tehát 100 fok felett van a mútató. Előre is köszönöm. Szia, üdv erre! Pontosítsuk kissé. Amikor "nem indul" néha, akkor mit csinál és mit nem? Valóban semmit, tehát mintha meg sem moccantottad volna a kulcsot, vagy teker az indítómotor ahogy azt kell, de eredmény nélkül. Amikor rendesen indul, akkor a vízhőfokmérő mit mutat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelowner Elküldve November15, 2012 Megoszt Elküldve November15, 2012 Sziasztok, lenne egy problémám egy kis corsával. Mégpedig nem akar indulni néha de minden világit rajta, legalábbis a műszerfalon( kézifék és olajlámpa) probálom indítni és nem megy, majd kisidő múlva meg javul és újra pöcre indul. Amikor nem indul a vízet is úgy jelzni mintha forrna tehát 100 fok felett van a mútató. Előre is köszönöm. Tegyél egy rendes TEST KÁBELT az akksi negatívjára és a kasztnira valahol ahol nincs festés valószínűleg nem lesz jó a testelésed. Vagy valahol valami test probléma lesz ez 100% Link to comment Megosztás: More sharing options...
loloka85 Elküldve November16, 2012 Megoszt Elküldve November16, 2012 Szia, üdv erre! Pontosítsuk kissé. Amikor "nem indul" néha, akkor mit csinál és mit nem? Valóban semmit, tehát mintha meg sem moccantottad volna a kulcsot, vagy teker az indítómotor ahogy azt kell, de eredmény nélkül. Amikor rendesen indul, akkor a vízhőfokmérő mit mutat? Szia amikor nem indul akkor az öninditó az teker, csak semmi eredménye, a vízhőfok más esetben normális müködik, tehát menet közben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dortmunder Elküldve November16, 2012 Megoszt Elküldve November16, 2012 Egy olyan kérdésem lenne, hogy 1.2i típusú corsámban szeretnék egy sor gyertyát cserélni. Milyet érdemes venni? Bosch, NGK, Beru? A mostanában vásárolható GM típusról nem hallottam túl sok jót. A tanácsokat előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve November16, 2012 Megoszt Elküldve November16, 2012 Egy olyan kérdésem lenne, hogy 1.2i típusú corsámban szeretnék egy sor gyertyát cserélni. Milyet érdemes venni? Bosch, NGK, Beru? A mostanában vásárolható GM típusról nem hallottam túl sok jót. A tanácsokat előre is köszönöm! Gyári GM, ami amúgy Bosch-gyártmány. Szerintem. Loloka85, próbáld ki Opelowner kolléga javaslatát (és várjuk a tapasztalatot). :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November16, 2012 Megoszt Elküldve November16, 2012 Egy olyan kérdésem lenne, hogy 1.2i típusú corsámban szeretnék egy sor gyertyát cserélni. Milyet érdemes venni? Bosch, NGK, Beru? A mostanában vásárolható GM típusról nem hallottam túl sok jót. A tanácsokat előre is köszönöm! GM Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November17, 2012 Megoszt Elküldve November17, 2012 ...mert te meg jókat hallottál róla. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November18, 2012 Megoszt Elküldve November18, 2012 ...mert te meg jókat hallottál róla. :D ennyi :) meg csak azt használom :) nagyrészt a bosch gyártmányúak , de pl az enyémbe ami kell az NGK IR (mert megérdemlem :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November18, 2012 Megoszt Elküldve November18, 2012 pl az enyémbe ami kell az NGK IR (mert megérdemlem :) ) Minek is kell bele iridiumos gyertya? Persze az LPG-hez nem vesz senki normális gyertyát... Múlt héten voltam a Kuglernél gyertyakábelek miatt, ott röhögtünk együtt, hogy a gyári CNG-s verdába benzines gyertya van és be sem akart indulni. Hihetetlen, hogy még a márkaszervízesek sem veszik a fáradtságot és olvasnak utána, hogy a gyertya kiválasztás milyen kikötések alapján történjen. Én még mindig azt mondom, hogy ha Futó Gabinak a reszelt 1.6-ba jó volt a gyári gyertya, akkor szerintem a normál utcai használat mellé tökéletes az EREDETI gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November18, 2012 Megoszt Elküldve November18, 2012 Minek is kell bele iridiumos gyertya? Persze az LPG-hez nem vesz senki normális gyertyát... mert Z28NET be az kell gyárilag ;) mivel nekem a GM gyertya, NGK ír 1214065 GM 55564748 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve November18, 2012 Megoszt Elküldve November18, 2012 Bocsánat az off-ért... Eladó GYÁRI alapjárati motor: http://www.opelforum.hu/index.php?app=classifieds&module=core&do=view_item&item_id=901 Az Adok-Veszek-ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November18, 2012 Megoszt Elküldve November18, 2012 Bocsánat az off-ért... Eladó GYÁRI alapjárati motor: http://www.opelforum...tem&item_id=901 Az Adok-Veszek-ben. egy apró észrevétel :) 1.0 ba is jó??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve November18, 2012 Megoszt Elküldve November18, 2012 egy apró észrevétel :) 1.0 ba is jó??? Őszintéén?? :) Még ezrest nem láttam belülről és találtam valahol egy leírást ott láttam, h ez a számú jó 1.0 és 1.2-be. Am fogalmam sincs, h abban milyen alapjárati van.... Ha valakinek ezrese van és tudja, h az alapjáratija rossz...., akkor gondolom el tudja dönteni, h ez jó neki vagy nem... :) Így ha nem is olyan van benne, akkor nem fog jelentkezni. Azt tudom, h a c14se-be nem igazán azt nyújtja amit kéne... Másképp engedi le az alapjáratot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve November18, 2012 Megoszt Elküldve November18, 2012 x10xe x12xe-ben a kompjúter nyomkodja magának a fojtószelepet. Nincs bypass alapjárati rendszer bennük. 1.4nz-nek alapjáratin más a kúp,a belinkelt alapjárati csak 1.2 45 lovasba jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November18, 2012 Megoszt Elküldve November18, 2012 Őszintéén?? :) Még ezrest nem láttam belülről és találtam valahol egy leírást ott láttam, h ez a számú jó 1.0 és 1.2-be. Am fogalmam sincs, h abban milyen alapjárati van.... Ha valakinek ezrese van és tudja, h az alapjáratija rossz...., akkor gondolom el tudja dönteni, h ez jó neki vagy nem... :) Így ha nem is olyan van benne, akkor nem fog jelentkezni. Azt tudom, h a c14se-be nem igazán azt nyújtja amit kéne... Másképp engedi le az alapjáratot. csak azért írtam nehogy megtévesszen valakit ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve November18, 2012 Megoszt Elküldve November18, 2012 csak azért írtam nehogy megtévesszen valakit ;) Köszönöm mindkettőtöknek, ezt nem tudtam! Javítom! SZERK.: Jah persze.., ha engedné a rendszer... J0hnny? Esetleg Te? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rotel Elküldve November18, 2012 Megoszt Elküldve November18, 2012 Ez nem jó az 1.0-ba!X10xe és x12xe alapjárati motor:http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_felszereles_szemelygepkocsi/autovillamossagi_alkatresz/egyeb/opel_corsa_b_x10xe_x12xe_motorhoz_alapjarati_motor_1662379727.html. Csak ez jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve November18, 2012 Megoszt Elküldve November18, 2012 Ez nem jó az 1.0-ba!X10xe és x12xe alapjárati motor:http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_felszereles_szemelygepkocsi/autovillamossagi_alkatresz/egyeb/opel_corsa_b_x10xe_x12xe_motorhoz_alapjarati_motor_1662379727.html. Csak ez jó. Oké, már lereagálták korábban, de köszönöm! :) Sajnos nem tudom módosítani a hirdetést... Esetleg egy moderátor segítsége jól jönne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve November19, 2012 Megoszt Elküldve November19, 2012 Egy kis olvasnivaló Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve November19, 2012 Megoszt Elküldve November19, 2012 Egy kis olvasnivaló Pont én is akartam írni......... :whistle: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jjjjjj Elküldve November19, 2012 Megoszt Elküldve November19, 2012 Sziasztok! Az lenne a problémám , hogy a hétvégén kiderült , hogy hátsó kerékagy csapágyakat kell cserélnem, ezzel nem is lenne gond mindaddig amíg meg nem rendelem őket. Ugyanis ahogy tegnap szétszedtem én egy, vagyis kettő/oldal ferde csapágyat találtam, de a neten akármelyik webshopban megnézem, "hagyományos" csapágyaknak a képeit találom. A kérdés az lenne, van valakinek behatóbb ismerete a csapágyak eredeti kinézetéről (a fékdobok eredetiek rajta, gyanítom még a csapágyak is, elég gyalázatosan néznek ki) ? Ez egy háromajtós, 94-es 1.4-SI, C14SE motorral. Ha valaki esetleg találkozott ilyen problémával, kérem jelezze! Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve November19, 2012 Megoszt Elküldve November19, 2012 http://totalcar.hu/tesztek/2012/11/19/opel_corsa_mit_varsz_harom_kiloert/2/ :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November19, 2012 Megoszt Elküldve November19, 2012 http://totalcar.hu/t...om_kiloert/2/ :) Mennyit kellett ezért térdelni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts