J0hnny Elküldve Október13, 2012 Megoszt Elküldve Október13, 2012 Bizony, az első tárcsákban,betétekben nincs 10ekm,a sachs gátlók is csak 1-2 évesek. Küszöbök,hátsó tornyok voltak már cserélve és színre fújva mert szokatlanul makulátlanok.Alapjáraton csak a kipufogó brummogását meg az injektorokat lehet hallani. Boltoltam rá négy alufelgent teljesen jó téligumikkal is, ezért körbe kell fotóznom újra. Nem tudsz bontott 3 ajtós csomagtérajtót, feketében? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október14, 2012 Megoszt Elküldve Október14, 2012 Nem tudsz bontott 3 ajtós csomagtérajtót, feketében? Van ezüst,szilvakék,bordó,de fekete nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Október14, 2012 Megoszt Elküldve Október14, 2012 Újabb kérdés. Az indexemmel, már küzdök egy ideje, de csak nem akar jó lenni. Menet közben jön csak elő a probléma sajnos. Ha jobbra indexelek, akkor az esetek nagy részében csak világít a műszerfalon a visszajelzője, vagy ha villog akkor nagyon gyorsan. Az indexkart már cseréltem, mert kicsit kikopottnak éreztem a mozgását, gondoltam hátha ez a baja, de nem. Valaki említette, hogy az elakadásjelzőben van a relé, azt kellene kiszedni. Próbáltam, de sajnos nem jön ki, nagyon feszegetni meg nem akarom. Valaki le tudná írni, hogy, hogy is lehetne kiszedni? Vagy esetleg egyéb ötlet, hogy mitől lehet ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Október14, 2012 Megoszt Elküldve Október14, 2012 Van ezüst,szilvakék,bordó,de fekete nincs. A szilvakék érdekelne, ha 3 ajtós 3 féklámpás rozsdamentes. Kép, lemez vagy komplett, ár, hova kell menni érte stb. Privibe is lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október14, 2012 Megoszt Elküldve Október14, 2012 Ne már,úgy nyomjátok,mint múltkor egy gyerek a fészbuk opel alkatrész adok-veszek csoportban. :D Keresett sárvédőt,aztán odaírta a színkódot is. :omg: Még azonos színkódnak is van három árnyalata általában,éppen ezért normális helyre mész színt kevertetni ilyen takony időben közlik,hogy inkább gyere vissza ha süt a nap (már ha nem vagy fényező aki rögtön megmondja melyik árnyalat lesz.). Mert ilyenkor úgy tűnik,hogy jó,aztán rátűz a nap és látszik,hogy mégsem. Venni másik ajtót csak akkor érdemes,ha a másik törött vagy reménytelenül elrohadt. Másik esetekben normális lakatos-fényező kilemezeli,kitteli olyanra,hogy azt lefényezve hiba nem lesz benne és olcsóbb is lesz,mint bontott ajtót színre fújatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelowner Elküldve Október14, 2012 Megoszt Elküldve Október14, 2012 Újabb kérdés. Az indexemmel, már küzdök egy ideje, de csak nem akar jó lenni. Menet közben jön csak elő a probléma sajnos. Ha jobbra indexelek, akkor az esetek nagy részében csak világít a műszerfalon a visszajelzője, vagy ha villog akkor nagyon gyorsan. Az indexkart már cseréltem, mert kicsit kikopottnak éreztem a mozgását, gondoltam hátha ez a baja, de nem. Valaki említette, hogy az elakadásjelzőben van a relé, azt kellene kiszedni. Próbáltam, de sajnos nem jön ki, nagyon feszegetni meg nem akarom. Valaki le tudná írni, hogy, hogy is lehetne kiszedni? Vagy esetleg egyéb ötlet, hogy mitől lehet ez? Lenyomod a pöcköt 1 csavarhúzóval aztán 1 lapos fogóval kitudod húzni. Hát 1 csere és kiderül Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Október14, 2012 Megoszt Elküldve Október14, 2012 Lenyomod a pöcköt 1 csavarhúzóval aztán 1 lapos fogóval kitudod húzni. Szerinted az megoldja a problémát? vagy más lehet a baja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Október15, 2012 Megoszt Elküldve Október15, 2012 Sziasztok! A vízpumpa csere megtörtén, elvileg minden rendben van, az autó beindult szép hangja van, sztem jó lett. Egy dolog aggaszt egy kicst, hogy a könyv szerint a feszítő görgőnek így kellene állnia, ha helyes a vezérszíj feszessége: http://kepfeltoltes.hu/view/121015/Clipboard01_www.kepfeltoltes.hu_.jpg A pirossal jelölt helyen áll az én feszítő görgőm! Szerintetek kell utánállítani, vagy jó lesz így? Elvileg, ahogy írja a vízpumpát kell forgatni, de nekem sajnos nincs ilyen spéci szerszámom. Köszi előre is! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
djjean Elküldve Október15, 2012 Megoszt Elküldve Október15, 2012 Szerinted az megoldja a problémát? vagy más lehet a baja? Nekem is volt ilyesmi hibajelenségem. Kicsit megmozgattam a vészvillogót középen és megjavult az index. Ha pedig túl gyorsan megy az index, akkor nagy eséllyel valamelyik index izzó kiégett, vagyis nálam ezért irányjelzett jóval gyorsabb ütemben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
poibaipe Elküldve Október17, 2012 Megoszt Elküldve Október17, 2012 Sziasztok Corsa B biztonsági övet vennék, a bal első kellene az a rész ami a padlóhoz van csavarozva. Ha vkinek lenne eladó jelezze, köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
poibaipe Elküldve Október17, 2012 Megoszt Elküldve Október17, 2012 Sziasztok! A vízpumpa csere megtörtén, elvileg minden rendben van, az autó beindult szép hangja van, sztem jó lett. Egy dolog aggaszt egy kicst, hogy a könyv szerint a feszítő görgőnek így kellene állnia, ha helyes a vezérszíj feszessége: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg A pirossal jelölt helyen áll az én feszítő görgőm! Szerintetek kell utánállítani, vagy jó lesz így? Elvileg, ahogy írja a vízpumpát kell forgatni, de nekem sajnos nincs ilyen spéci szerszámom. Köszi előre is! G. Szeva Ha megkérlek elküldenéd nekem azt a manualt amiből a kép van kivágva? Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veronika Elküldve Október17, 2012 Megoszt Elküldve Október17, 2012 Sziasztok! Nekem egy B-típusú Corsa-m van. Abban szeretnék segítséget kérni, h Zalaegerszeg és környéke magasságában tudnátok-e MEGBÍZHATÓ szervízt/szerelőt ajánlani!? Volt már rá példa, h korábban szinte leraboltak miatta.. Előre is köszi!! :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Október17, 2012 Megoszt Elküldve Október17, 2012 Sziasztok! Nekem egy B-típusú Corsa-m van. Abban szeretnék segítséget kérni, h Zalaegerszeg és környéke magasságában tudnátok-e MEGBÍZHATÓ szervízt/szerelőt ajánlani!? Volt már rá példa, h korábban szinte leraboltak miatta.. Előre is köszi!! :-) Én éppen errefelé lakom. Attól függ mit kell javítani a gépen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
at1.4i Elküldve Október18, 2012 Megoszt Elküldve Október18, 2012 Én is kerestem az ominozus FB csoportban színazonos ajtót (nem a színkódos voltam, ennyire elvetemült nem vagyok), nézzetek hülyének, de semmi $kedvem$ nincs egy 250e ft-os autót félig lefényeztetni, csak azért mert egy sietős nagymama megcsókolta jobb előlről a chevy-jével. És amúgy találtam is, nem is üt el nagyon. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Október20, 2012 Megoszt Elküldve Október20, 2012 Valaki cserélt már olajkartert? Illetve tömítést? Nézegettem a bárdinál, de valamit nem értek. Valamelyaik tömítéshez odaírták hogy 2 darab szkséges, valamelyikhez meg semmi sincs írva. Néztem a vastagságukat, és mindkettőnek ugyanaz. X14SZ-hez kell. Ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október20, 2012 Megoszt Elküldve Október20, 2012 arra figyelj hogy van gumi és parafa ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelowner Elküldve Október20, 2012 Megoszt Elküldve Október20, 2012 Valaki cserélt már olajkartert? Illetve tömítést? Nézegettem a bárdinál, de valamit nem értek. Valamelyaik tömítéshez odaírták hogy 2 darab szkséges, valamelyikhez meg semmi sincs írva. Néztem a vastagságukat, és mindkettőnek ugyanaz. X14SZ-hez kell. Ötlet? Minőségi parafa tömítés pasztával és a leömlőt le kell szedni ráadásul elég hosszú krova is kell hozzá mert soha nem tekered ki a csavarokat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve Október20, 2012 Megoszt Elküldve Október20, 2012 Csá már rég nem vezettem a corsát és most észrevettem hogy elhúz a kormány , A keréknyomás jó a kerekeket megrángattam és nem hallani kotyogást . Valami ötlet ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Október20, 2012 Megoszt Elküldve Október20, 2012 Minőségi parafa tömítés pasztával és a leömlőt le kell szedni ráadásul elég hosszú krova is kell hozzá mert soha nem tekered ki a csavarokat... Parafa tömítést vettem, csak elbizonytalanodtam, mert volt olyan cikk a webshopban a tömítések közt amiből azt írta hogy 2 kell. Most akkor hány darab tömítés kell a karterhez? 1-et vettem, mert a vastagságból ítélve annyi kell, de elbizonytalanodtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október20, 2012 Megoszt Elküldve Október20, 2012 Parafa tömítést vettem, csak elbizonytalanodtam, mert volt olyan cikk a webshopban a tömítések közt amiből azt írta hogy 2 kell. Most akkor hány darab tömítés kell a karterhez? 1-et vettem, mert a vastagságból ítélve annyi kell, de elbizonytalanodtam. Milyen karter van a gép alatt? Alu vagy lemez? Bár mindkettőhöz csak egy tömítés van és érdemes victor reinz tömítőpasztával úgy megkenni, ahogy a javítási írja. Minden más paszta, szart se ér, tapasztalatból mondom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október20, 2012 Megoszt Elküldve Október20, 2012 Csá már rég nem vezettem a corsát és most észrevettem hogy elhúz a kormány , A keréknyomás jó a kerekeket megrángattam és nem hallani kotyogást . Valami ötlet ? Szálszakadt gumi vagy csak simán elállítódott a futómű. Érdemes lenne alá menni és aknából átnézni, nem lóg-e valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október21, 2012 Megoszt Elküldve Október21, 2012 akkor most olajdekli ? vagy szelepdekli??? ha alsó ... én vettem gyári tömítést,meg gyári pasztát felül könnyen lehet cserélni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Október21, 2012 Megoszt Elküldve Október21, 2012 Milyen karter van a gép alatt? Alu vagy lemez? Bár mindkettőhöz csak egy tömítés van és érdemes victor reinz tömítőpasztával úgy megkenni, ahogy a javítási írja. Minden más paszta, szart se ér, tapasztalatból mondom. Sima lemez van alatta. OKs. Köszi a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rucip Elküldve Október21, 2012 Megoszt Elküldve Október21, 2012 a takarítás nem mindig segít ... amit meg lehetne takarítani az a vezérmű tengelyjeladó Kicseréltem a légtömegmérőt a rángatásos betegség megszünt.De a következő dolog történik,ha bemelegszik a motor megszünik illetve ingadozik az alapjárat és leáll... ????? Ha a régi légtömegmérőt vissza rakom alapjárat jó viszont a rángatásos dolog újra van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október22, 2012 Megoszt Elküldve Október22, 2012 Kicseréltem a légtömegmérőt a rángatásos betegség megszünt.De a következő dolog történik,ha bemelegszik a motor megszünik illetve ingadozik az alapjárat és leáll... ????? Ha a régi légtömegmérőt vissza rakom alapjárat jó viszont a rángatásos dolog újra van. ICM modul reset segíthet .. más ötletem nincs csak diagnosztika géppel lehet . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts