Davee Elküldve Augusztus20, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2012 vízhőfokjeladót merre találom? :) Ha arra gondolsz amelyik a benti vízhőmérő órának adja a jelet, akkor azt a szívócsonk bal oldalán felül találod, amire 1 saru van ráhúzva. De alatta víz van tehát csak úgy vedd ki ha le van engedve a hűtővized. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Augusztus20, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2012 Hát, ha megegyezik azzal, ami az ECU-nek is adja a motorhőfokjelet, akkor igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Augusztus20, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2012 Hát, ha megegyezik azzal, ami az ECU-nek is adja a motorhőfokjelet, akkor igen. Úgy tudom az csak az órának az érzékelője, de van még egy hőmérséklet érzékelő a szívócsonk hátulján bal oldalt ahol a 4 cső szétválik, az injektor mellett lenyúlsz balra kézzel megtalálod, felülről alig látni max akkor ha leveszed az injektorházat. Pontos megnevezésére nem emlékszem pontosan, hf-és után futottam össze vele, mert bekavart összerakás után. Akkor cseréltem vezérműtengelyt aztán nem volt alapjáratom 3 alapjáratiból egyikkel sem, míg végül kiderült az okozta a bajt, pontosabban nem érintkezett, a vicc az volt, hogy alig 300-400-as fordulaton járt a motort, de olyan szépen járt mint egy óra, a kasztni egyáltalán nem rázkódott :D Ja és nem fulladt le... Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Augusztus21, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2012 Sziasztok! Csütörtökön nekiálltam és szétszedtem a corsa-ban a benzinpumpát! A szivattyúház elég homokos volt, nem csoda, hogy dadogott a gépsas. Kitisztítottam, vettem bele egy másik szivattyút, de azt még nem raktam bele, és már is szebben megy az autó. Azért nem raktam bele az új szivattyút, mert azt mondta a boltos gyerek, hogy előbb mossam ki a tankot, ha homokos. Ez lenne az egyik kérdésem, hogy valóban mossam ki, vagy mehet be úgy, ahogy van? A tank leszedése bonyolult dolog? A másik dolog, hogy tegnap értem haza Veszprémből a kiskocsival, leparkoltam és a ma reggeli indulásnál, mikor a kuplungpedált engedtem föl, nem szép folyamatosan indult, hanem rántott egy nagyon, egy nagy hang kíséretében. Olyan volt, mint ha valami letapadt volna. Létezik, hogy a kuplungom környékén van valami gond? Előre is köszi mindenkinek! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Augusztus21, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2012 Sziasztok! Csütörtökön nekiálltam és szétszedtem a corsa-ban a benzinpumpát! A szivattyúház elég homokos volt, nem csoda, hogy dadogott a gépsas. Kitisztítottam, vettem bele egy másik szivattyút, de azt még nem raktam bele, és már is szebben megy az autó. Azért nem raktam bele az új szivattyút, mert azt mondta a boltos gyerek, hogy előbb mossam ki a tankot, ha homokos. Ez lenne az egyik kérdésem, hogy valóban mossam ki, vagy mehet be úgy, ahogy van? A tank leszedése bonyolult dolog? A másik dolog, hogy tegnap értem haza Veszprémből a kiskocsival, leparkoltam és a ma reggeli indulásnál, mikor a kuplungpedált engedtem föl, nem szép folyamatosan indult, hanem rántott egy nagyon, egy nagy hang kíséretében. Olyan volt, mint ha valami letapadt volna. Létezik, hogy a kuplungom környékén van valami gond? Előre is köszi mindenkinek! G. A tank leszedése egyedül nehéz, két emberrel talán közepes, az a helyzet, hogy hátul van 3 db cső amit le kell venned még félúton mert nem engednek, az egyik a beöntő nyílásé a legvastagabb, van egy tankszellőztető meg túlfolyó talán, igazából nem követtem végig amikor cseréltem a tankot, mondjuk nekem muszáj volt mert kilyukadt. Ami még gondot okoz, hogy egypár vezeték és cső is a tank peremére van csattal rögzítve ezeket mind le kell venned, majd vissza, ezen kívül kettő heveder fogja át a hosszú oldalon 1-1 csavarral aztán le tudod nyitni, úgy lehet elképzelni mint a régi istálló ajtókon a zsanért :D Ja és kell hozzá egy széles akna, vagy a legjobb megoldás a földtől való felemelés a rendes 4 karos emelővel, másképp nehézkes kiszedni mert majdnem olyan széles mint az autó, ha aknán szeded ki akkor az egyik oldalt fel kell emelned hátul hogy ki tudd tolni a tankot. A benzint előtte szívd le amennyire tudod a kivezető csövek alá, másképp kifolyik. Kuplunggal kapcsolatban, nem belülről halottad a hangot véletlenül? Talán ilyen nyekergős hanghoz tudnám hasonlítani, még lábbal is érezni lehet, hogy majdnem akad a pedál, ha ilyesmit tapasztaltál akkor nem magánál a kuplungnál van a gond, hanem az utastérben a pedálok tetejénél ahol a visszanyomó rugó is van, ott be kell fújnod zsírspray-vel mert kiszárad és attól csinálja ezt, nálam ez van mindkettőn, főleg nyáron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Augusztus21, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2012 Nem az utastérből jött a hang, és nem ilyen nyöszörgős, hanem mint ha valamit egymáshoz ragadt volna és hirtelen elengedte volna egymást, Lehet, hogy kopott a kuplungtárcsa vagy ilyesmi? G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Augusztus21, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2012 Nem az utastérből jött a hang, és nem ilyen nyöszörgős, hanem mint ha valamit egymáshoz ragadt volna és hirtelen elengedte volna egymást, Lehet, hogy kopott a kuplungtárcsa vagy ilyesmi? G. Vagy elfáradt a kinyomószerkezet, de ezt így elég nehéz megmondani, illetve ha a kinyomóval lenne baj, azt a pedálon is érezni lehetne. Próbálgasd, ha nem jelentkezik többet a hiba, szerintem nem lesz gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Augusztus21, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2012 Okés! Köszi szépen! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bernardo Elküldve Augusztus22, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2012 Sziasztok. Beragadt a kulcs a kontakthazba es nem tudom kiszedni, mivel nem tudom visszaforditani a 0-as pozicioba a kulcsot. Valaki talalkozott mar ilyen problemaval? Mi a megoldas? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Augusztus22, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2012 Sziasztok. Beragadt a kulcs a kontakthazba es nem tudom kiszedni, mivel nem tudom visszaforditani a 0-as pozicioba a kulcsot. Valaki talalkozott mar ilyen problemaval? Mi a megoldas? Ha jól értem, kontaktház alatt a gyújtáskapcsolót érted, néha nekem is szokta csinálni, hogy nem szándékozik elsőre kiengedni a kulcsot, illetve ha kihúzom nem ugrik ki a helyére a zár, ez sajnos a kopás miatt van. Az írtad nem tudod teljesen elfordítani a nulla felé, de ha a másik irányba enged magyarul az indítás felé akkor próbáld meg arra felé hirtelen vissza, esetleg mozgasd közben a kormányt, mert ha beragadt a kormányzár akkor nem tudod fordítani a kulcsot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bernardo Elküldve Augusztus22, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2012 Ha jól értem, kontaktház alatt a gyújtáskapcsolót érted, néha nekem is szokta csinálni, hogy nem szándékozik elsőre kiengedni a kulcsot, illetve ha kihúzom nem ugrik ki a helyére a zár, ez sajnos a kopás miatt van. Az írtad nem tudod teljesen elfordítani a nulla felé, de ha a másik irányba enged magyarul az indítás felé akkor próbáld meg arra felé hirtelen vissza, esetleg mozgasd közben a kormányt, mert ha beragadt a kormányzár akkor nem tudod fordítani a kulcsot. Probalgattam mar mindenfele de nem akar kijonni. Meg jo, hogy taviranyitos a kozpontim es van riaszto, igy taviranyitorol zarom. Viszont a csomagtartot nem tudom nyitani. Kis segitseget tudnal adni, hogy lehet kiszedni a gyujtaskapcsolot ha javitasra/cserere kerulne a sor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Augusztus22, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2012 Probalgattam mar mindenfele de nem akar kijonni. Meg jo, hogy taviranyitos a kozpontim es van riaszto, igy taviranyitorol zarom. Viszont a csomagtartot nem tudom nyitani. Kis segitseget tudnal adni, hogy lehet kiszedni a gyujtaskapcsolot ha javitasra/cserere kerulne a sor? Itt egy videó a kiszedésről, igaz ez astra de ez a része ugyan az, tehát ha ki akarod szedni csináld azt amit a videón látsz, csak 1 pöcök az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bernardo Elküldve Augusztus22, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2012 Nem latok semmi videot! Linkeld be ujra legyszives. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Augusztus22, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2012 Nem latok semmi videot! Linkeld be ujra legyszives. Én látom pedig, lehet nincs fent flash player-ed . Itt a link inkább: youtube.com/watch?v=pDQ3CMmB7Ks Másold be a címsorba és úgy, mert ha linkelem mindig be akarja illeszteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bucsko16 Elküldve Augusztus22, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2012 Sziasztok. B Corsa vásárlása előtt állok. Az lenne a kérdésem hogy vásárláskor mit kell hogy megfigyeljek az autón??? Mik lehetnek úgymond árulkodó jelek a motortérben ??? Remélem hogy jó helyre irtam, ha esetleg nem akkor elnézést ... Köszönöm a válaszokat előre is nagy segitség lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Augusztus23, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2012 (edited) Sziasztok. B Corsa vásárlása előtt állok. Az lenne a kérdésem hogy vásárláskor mit kell hogy megfigyeljek az autón??? Mik lehetnek úgymond árulkodó jelek a motortérben ??? Remélem hogy jó helyre irtam, ha esetleg nem akkor elnézést ... Köszönöm a válaszokat előre is nagy segitség lenne. Valóban rossz helyre írtad, talán egy moderátor majd átrakja a megfelelő topicba (bár kétlem). A kérdésedre válaszolva félig meddig, olvasd el az alábbi linken található leírást, egy kis támpont mire figyelj a vásárláskor igaz ez a kasztni rész, de hamarosan a motortérrel kapcsolatos is kész lesz. A link: http://opelmuhely.co...sakor__1__resz_ Ha bármi kérdésed lenne, alá hozzászólásban bátran tedd fel! Módosítva Augusztus23, 2012 : hening Akkor tévedtél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bucsko16 Elküldve Augusztus23, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2012 Rendben köszönöm szépen a segítséget és várom a motortérrel kapcsolatos részt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bcs Elküldve Augusztus23, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2012 Sziasztok, Sokat olvasgattam itt nálatok, és úgy döntöttem, hogy ti hozzáértő Corsa tulajdonosok tudtok nekem segíteni! Úgy néz ki, hogy a közel jövőben eladó sorba kerül a kicsi Corsám, ennek az árara lennék kíváncsi! Remélem tudtok segíteni a beárazásában! Amiről szó lenne: B Corsa Joy, 1995, X12SZ, 3 ajtós, 160e km, Légzsákos, Elektromos ablakemelő, riasztó, Központi zár,plüss kárpit, Ködlámpa elől és hátul, elől nem a gyári lökös van fent (avataron látszik) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Augusztus24, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2012 Sziasztok, Sokat olvasgattam itt nálatok, és úgy döntöttem, hogy ti hozzáértő Corsa tulajdonosok tudtok nekem segíteni! Úgy néz ki, hogy a közel jövőben eladó sorba kerül a kicsi Corsám, ennek az árara lennék kíváncsi! Remélem tudtok segíteni a beárazásában! Amiről szó lenne: B Corsa Joy, 1995, X12SZ, 3 ajtós, 160e km, Légzsákos, Elektromos ablakemelő, riasztó, Központi zár,plüss kárpit, Ködlámpa elől és hátul, elől nem a gyári lökös van fent (avataron látszik) Ez sajnos nem sokat mond, de ha leírod, hogy rozsdamentes azt meg nem hiszem el :D Szóval élőben látva talán pontosabb árat tudnék mondani, 1.2-es motor az mostanában hátrányt jelent tapasztalataim szerint, mert mindenki inkább az 1.4-estől felfelé keres, bár ez tényleg szerencse kérdése, az árát 250-350 közé tenném látatlanban, de rozsda és egyéb hibák már reptetik a 10-eseket szóval ez csak egy megközelítő érték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
legcsi Elküldve Augusztus24, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2012 a c14nz nekem is benyomja a 8 litert talan még felette is egy kicsit ha sietek... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
legcsi Elküldve Augusztus24, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2012 Sziasztok! Nekem c14nz 6-6.3 között eszik,hoszútávon 6 alatt.Ha laposabb a gumi,ha tetőcst.,ha nem tiszta légszűrő,akkor is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Augusztus24, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2012 Sziasztok! Nekem c14nz 6-6.3 között eszik,hoszútávon 6 alatt.Ha laposabb a gumi,ha tetőcst.,ha nem tiszta légszűrő,akkor is. Ez relatív dolog, ki mit nevez hosszútávnak, azon a távon hányszor váltogatsz sebességet, mennyire taposod neki, milyen állapotú a motorod, milyen gönc, vagy épp nem gönc üzemanyag van az autóba és még sorolhatnám, ott a hideg és a meleg, üzemi hőmérséklet előtt többet eszik mert melegíti a motort, dúsabb a keverék, ergo több benzin, és így tovább. Nekem sikerült szar hf tömítéssel, blokkba folyó vízzel, "kifújó hengerrel" kb 300km-en 4.5 litert a C14NZ-vel 4személlyel megpakolva, rendbe rakott blokkal, most 250 km-en kb megint 4.5-5 liter hasonló szisztémával. Nincs két egyforma fogyasztás, és senki beírt fogyasztása nem mérvadó, talán megközelíteni ha 50 azonos blokk fogyasztását átlagolnád. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bcs Elküldve Augusztus25, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2012 Ez sajnos nem sokat mond, de ha leírod, hogy rozsdamentes azt meg nem hiszem el :D Szóval élőben látva talán pontosabb árat tudnék mondani, 1.2-es motor az mostanában hátrányt jelent tapasztalataim szerint, mert mindenki inkább az 1.4-estől felfelé keres, bár ez tényleg szerencse kérdése, az árát 250-350 közé tenném látatlanban, de rozsda és egyéb hibák már reptetik a 10-eseket szóval ez csak egy megközelítő érték. Pont ezért nem írtam, le hogy rozsdamentes! :) A két küszöbön lehetne mit javítani, mert felületi rozsda van rajta! Az alja az autónak egyben van, 2 évente tél előtt normálisan le lett alváz védőzve! 1.2 motor igen néha nekem is kevés, de ezt a fogyasztásban kárpótolja! (4,5 vegyesen autóút illetve város) Elfelejtettem írni, hogy nyári gumi alufelnivel (14-es), illetve téli gumi acél felnivel (13-as)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Augusztus25, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2012 Pont ezért nem írtam, le hogy rozsdamentes! :) A két küszöbön lehetne mit javítani, mert felületi rozsda van rajta! Az alja az autónak egyben van, 2 évente tél előtt normálisan le lett alváz védőzve! 1.2 motor igen néha nekem is kevés, de ezt a fogyasztásban kárpótolja! (4,5 vegyesen autóút illetve város) Elfelejtettem írni, hogy nyári gumi alufelnivel (14-es), illetve téli gumi acél felnivel (13-as)! Valaki itt írtam még régebben hogy talán 20 környékén csináltatta meg a küszöbcserét, de ugyebár az csak a munka plusz még a küszöb darabja x ezer forint, nem tudom milyen állapotban lehet a küszöböd, nem biztos, hogy cserés, de ha az akkor ha megcsináltatod pár tízes már el is repült, ha nem csináltatod meg kevesebbet ér, tehát így is, úgy is bukod a pénzt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Augusztus25, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2012 Pont ezért nem írtam, le hogy rozsdamentes! :) A két küszöbön lehetne mit javítani, mert felületi rozsda van rajta! Az alja az autónak egyben van, 2 évente tél előtt normálisan le lett alváz védőzve! 1.2 motor igen néha nekem is kevés, de ezt a fogyasztásban kárpótolja! (4,5 vegyesen autóút illetve város) Na hát azt hitesd el mással, hogy az X12SZ ennyit eszik :) Még az 1,2-es Twinport motor sem ennyit eszik, hanem 5-5,5 körül. Nekem 5,8 liter alá sosem ment (C12NZ), akkor evett ennyit, mikor 65 km-re jártam vele napi szinten, elenyésző városi közlekedés mellett.Közúton 80-90-es tempóval. Most rövid távon járva, gyakori indítás, megállás, 7-7,5 liter. Elfelejtettem írni, hogy nyári gumi alufelnivel (14-es), illetve téli gumi acél felnivel (13-as)! Jobban jársz, ha az egyik gumi szettet külön adod el. Épp amelyik nincs fent, azt elpasszlod külön. 25-30-at kérhetsz a téli szettért, az alufelnisért még többet. Valaki itt írtam még régebben hogy talán 20 környékén csináltatta meg a küszöbcserét, de ugyebár az csak a munka plusz még a küszöb darabja x ezer forint, nem tudom milyen állapotban lehet a küszöböd, nem biztos, hogy cserés, de ha az akkor ha megcsináltatod pár tízes már el is repült, ha nem csináltatod meg kevesebbet ér, tehát így is, úgy is bukod a pénzt. Ha csak felületi rozsda van rajta, azt el lehet tüntetni, főleg ha eladásra megy az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts