Gergő91 Elküldve Július17, 2012 Megoszt Elküldve Július17, 2012 Köszönöm a segítséget, sajnos még odáig nem tudtam eljutni. Újabb problémába ütköztem, de ez most elég húzós: A feszítőgörgőt a motortartóbak csavarja fogja fel a blokkhoz. Nekem ezt a csavart sikerült beletörnöm a blokkba. Kb 3-4 menetnyi része szorult bele. Ezt hogy tudnám szerintetek kiszedni a legegyszerűbben ? Motort nem akarom kivenni, fúró nem igazán fér be. Alsó vezérműfedelét letudom szedni anélkül, hogy az adagoló szíjtárcsáját fent hagyom ? ha az előbb említett módszer nem válik be ez biztosan jó lesz én így csinálnám: kifúrod a menetes furatot 16,1mm átmérőre és M18x1,5 ös menetet fúrsz bele majd egy esztergályost megkérsz hogy csináljon egy menetes perselyt amin kívül 18-as belül 12-es menet van csapágyragasztóval bekened becsavarod a blokkba ha rendesen szorul mehet bele az új csavar kicsit bonyodalmasnak tűnik de mivel ez a szakmám... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergő91 Elküldve Július17, 2012 Megoszt Elküldve Július17, 2012 Uhhh :o :o :o Milyen gumi/felni méretet tudnátok ajánlani? nekem 15" et49 -ek vannak rajta 6" szélesek 195/45 ös gumikkal Ta-Tecnik lábakon áll hátul koppig ültetve elöl 80mm minimális extra odafigyeléssel napi rendszerességel lehet használni, de a 6,5" széles 195/50 gumikkal szerelt tappancsokkal már radírozza a sárvédőíveket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabee3 Elküldve Július17, 2012 Megoszt Elküldve Július17, 2012 Sziasztok ! Köszönöm szépe a sok tippet. Végül leszedtem a feszitőgörgőt és egy kombinált fogót vágtam rövidebbre, hogy szemből oda férjen. Szerencsére közel 45 fokos szögben tört el, ezért megtudtam vele fogni és kitekerni. Viszont most ferdén áll a motor. A főtengely szíjtárcsáján lévő két szíj közül csak az egyiket tudtam meghúzni. A szervokormányét, a generátort sehogy se tudom mozgatni, így a szíját se megfeszíteni. A vezérlés oldali motortartóbakot levettem, de ha emelőt teszek a kartervédő alá akkor nem a motort emeli hanem a kasztnit is. Lehetséges hogy beragadt a generátorom ? Szemből állva balra és egy kicsit előre van ferdén beesve a motor :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
aty063 Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 Sziasztok! van egy 1.4i b corsám állítólag a szivócsonk alatt van egy hőmérséklet jeladó attól indulhat az autóm melegen nehezen? Hidegen elsőre indúl befecskendező jó, lambdaszonda, gyertyák cserélve Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 Tapasztalat alapján melyik féktárcsát ajánljátok betéttel? BREMBO-TEXTAR-FERRODO-CAR? (A Brembo a legdivatosabb, de melyik a legjobb választás?...Persze ATE... :) De az nem szerepel a listában) Inkább úgy kérdeznm, h leghatásosabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 Tapasztalat alapján melyik féktárcsát ajánljátok betéttel? BREMBO-TEXTAR-FERRODO-CAR? (A Brembo a legdivatosabb, de melyik a legjobb választás?...Persze ATE... :) De az nem szerepel a listában) Inkább úgy kérdeznm, h leghatásosabb. 236-ossal gyakorolj diszkoszvetést. Arra pont jó. Egyébként pénzt nem szabad adni érte. Vegyél jó állapotú 256osokat nyereggel,mindennel. 15ért vettem olyanokat,amiben alig volt 10.000km. Biztos van olcsóbban is kopottabb. Múlt héten balf@asz clios néni akkorát fékezett előttem,hogy 236tal szerintem a lökösben lett volna a fékút vége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 236-ossal gyakorolj diszkoszvetést. Arra pont jó. Egyébként pénzt nem szabad adni érte. Vegyél jó állapotú 256osokat nyereggel,mindennel. 15ért vettem olyanokat,amiben alig volt 10.000km. Biztos van olcsóbban is kopottabb. Múlt héten balf@asz clios néni akkorát fékezett előttem,hogy 236tal szerintem a lökösben lett volna a fékút vége. Pedig volt időszak, amikor nem tudtunk meggyőzni, hogy a 236 nem a legjobb... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 1.2vel nem is volt nagy gond,mivel az 120felett már nem is nagyon gyorsult. A 256-nál meg 100felett jön ki,hogy mekkora tartalék van még benne. Különösen lejtőn lefelé 120környékén kell taposni mint állat a kis féket,ott érződik,hogy semmi hirtelen dolog ne történjen,mert annál jobban nem fogsz lassulni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 Főleg ha blokkolásig fékezed (ABS nélküliek esetén), onnan már minden az úton meg a gumikon múlik, meg a szerencséden :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 Pedig volt időszak, amikor nem tudtunk meggyőzni, hogy a 236 nem a legjobb... :D mingyá lemegyek és le is szedem a 314-et :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 Sziasztok! van egy 1.4i b corsám állítólag a szivócsonk alatt van egy hőmérséklet jeladó attól indulhat az autóm melegen nehezen? Hidegen elsőre indúl befecskendező jó, lambdaszonda, gyertyák cserélve a fojtószelepház alatt a szívó csonkba becsavarva a tűzfal felől ... na ott keresd :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 Főleg ha blokkolásig fékezed (ABS nélküliek esetén), onnan már minden az úton meg a gumikon múlik, meg a szerencséden :D Blokkolásig nem fékezünk. Már azon is sok múlik,hogy sokkal határozottabban fog,tehát hirtelen fékezésnél a 236 tömört taposod, míg meg nincs a tapadáshatár,addig a 256 fékerejéből már vissza kell venni a tapadáshatár tartásához. Ez több méter is lehet,amin rengeteg múlhat,arról nem is beszélve mennyivel jobb 100 felett és az én 850kg/100lovas korzám alatt szinte el sem lehet melegíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabee3 Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 Jó estét ! Sikerült megoldani a motortartóbakkos dolgot. Az autó nehezen indult, de végül bebikáztuk és beindult. Elég kellemetlen látvány fogadott. Okádta a kék füstöt, melegitettem egy darabig majd egy röpke 100 méteres teszt út, de semmi. Ugyanúgy kéket füstölt. Hűtővíz nem fogy,HF nyomásprobázva,új tömités. Olajszivattyút kizárnám, mivel az olaj eljut odáig, ahová kéne csak hamar megeszi. Kb 5 percet járt a motor, és elfogyott majdnem mind a 4 liter olaj. Lehetséges, hogy a gyűrűkkel lenne probléma? Korábban is füstölt kéket, de mikor bemelegedett ez elmúlt. Arra gondoltam h korábban is baj lehetet a gyűrűvel, csak ahogy bemelegedett, az kitágult és jól zárt. Most a nagyobb kompresszió miatt a gyűrű megadhatta magát ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 mingyá lemegyek és le is szedem a 314-et :D :D Gratula az új vasadhoz! Állaat lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 Jó estét ! Sikerült megoldani a motortartóbakkos dolgot. Az autó nehezen indult, de végül bebikáztuk és beindult. Elég kellemetlen látvány fogadott. Okádta a kék füstöt, melegitettem egy darabig majd egy röpke 100 méteres teszt út, de semmi. Ugyanúgy kéket füstölt. Hűtővíz nem fogy,HF nyomásprobázva,új tömités. Olajszivattyút kizárnám, mivel az olaj eljut odáig, ahová kéne csak hamar megeszi. Kb 5 percet járt a motor, és elfogyott majdnem mind a 4 liter olaj. Lehetséges, hogy a gyűrűkkel lenne probléma? Korábban is füstölt kéket, de mikor bemelegedett ez elmúlt. Arra gondoltam h korábban is baj lehetet a gyűrűvel, csak ahogy bemelegedett, az kitágult és jól zárt. Most a nagyobb kompresszió miatt a gyűrű megadhatta magát ? Vállalj vele szúnyogirtást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Július19, 2012 Megoszt Elküldve Július19, 2012 Jó estét ! Sikerült megoldani a motortartóbakkos dolgot. Az autó nehezen indult, de végül bebikáztuk és beindult. Elég kellemetlen látvány fogadott. Okádta a kék füstöt, melegitettem egy darabig majd egy röpke 100 méteres teszt út, de semmi. Ugyanúgy kéket füstölt. Hűtővíz nem fogy,HF nyomásprobázva,új tömités. Olajszivattyút kizárnám, mivel az olaj eljut odáig, ahová kéne csak hamar megeszi. Kb 5 percet járt a motor, és elfogyott majdnem mind a 4 liter olaj. Lehetséges, hogy a gyűrűkkel lenne probléma? Korábban is füstölt kéket, de mikor bemelegedett ez elmúlt. Arra gondoltam h korábban is baj lehetet a gyűrűvel, csak ahogy bemelegedett, az kitágult és jól zárt. Most a nagyobb kompresszió miatt a gyűrű megadhatta magát ? Lehet, hogy hülye kérdés, de nem lett kihagyva valamelyik szelepszár szimmering? Vagy valamelyik tömítés? Vagy totál halott a turbó? Nincs benne, vagy totál szar valamelyik olajlehúzó gyűrű? Ekkora olajfogyás esetén én másra nem tudok gondolni, mint valami ilyesmire. Ha kopottabbak a gyűrűk, vagy már öregek a szelepszár szimmeringek, esetleg a turbó nem a legjobb állapotban van, akkor is csak max 0,5-1 liter / 1000 km az olajfogyasztás, de már az is elég soknak számít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabee3 Elküldve Július19, 2012 Megoszt Elküldve Július19, 2012 Lehet, hogy hülye kérdés, de nem lett kihagyva valamelyik szelepszár szimmering? Vagy valamelyik tömítés? Vagy totál halott a turbó? Nincs benne, vagy totál szar valamelyik olajlehúzó gyűrű? Ekkora olajfogyás esetén én másra nem tudok gondolni, mint valami ilyesmire. Ha kopottabbak a gyűrűk, vagy már öregek a szelepszár szimmeringek, esetleg a turbó nem a legjobb állapotban van, akkor is csak max 0,5-1 liter / 1000 km az olajfogyasztás, de már az is elég soknak számít. Síkoltatás után én nem bántottam a hengerfejet, ahogy ők ott össze rakták, én úgy is raktam vissza a motorra. Tömités nem hiszem, h kimaradt volna. Új tömítés szettet vettem, amibe minden olyan tömítés volt, ami az összerakáskor szükséges. Egyedül a szelepszár szimeringet nem cseréltem rajta. Az autót odébb tolva nem volt komolyabb olaj elfolyás, kb egy 50 forintosnyi olajfolt volt csak alatta. Most hidegen újra megnéztem az olaj szintet, egy kicsit megvan döntve mert egy kisebb emelkedőn áll. Az olaj szint a minimum alatt van nem sokkal, mikor összeraktuk akkor meg a max alatt volt nem sokkal. De ahogy saccolom ez is kb 1 liter lehetet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július19, 2012 Megoszt Elküldve Július19, 2012 Még a nagyobb műhelyek is AS szabvány szerint dolgoznak többnyire (ahogy sikerül),az én HF-emet is elqurták,nem nagyon,csak kicsit. Én tudtam menni 1000km-t is 1liter olajjal. Ha gyűrűkhöz nem nyúltál akkor nyilván a HF-nél lesz a hiba,meg írtad,hogy víz nem fogy,ezért kizárt a HF tömítés baja,mert akkor mindkettő fogyna. A gépműhelybe visszavinni elég reménytelen vállalkozás,általában nagyobb rutinjuk van az elb@szott munka kimagyarázásában,mint a gépmunkában. :D Jön a szöveg majd,hogy ,-drága uram maga csak ezt-meg ezt kérte tőlünk,azzal nem is foglalkoztunk,mert nem volt szó róla- vagy ilyesmi.Tehát ingyé,garanciában nem fognak hozzányúlni,aztán ugyanolyan jó munkát fognak végezni megint és akkor jön a vadász-vadász te opni jársz ide szitu. Bontott HF-et,a gépműhelyen bukott pénzre meg egy nagy pohár hidegvíz elfogyasztását ajánlom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabee3 Elküldve Július19, 2012 Megoszt Elküldve Július19, 2012 Még a nagyobb műhelyek is AS szabvány szerint dolgoznak többnyire (ahogy sikerül),az én HF-emet is elqurták,nem nagyon,csak kicsit. Én tudtam menni 1000km-t is 1liter olajjal. Ha gyűrűkhöz nem nyúltál akkor nyilván a HF-nél lesz a hiba,meg írtad,hogy víz nem fogy,ezért kizárt a HF tömítés baja,mert akkor mindkettő fogyna. A gépműhelybe visszavinni elég reménytelen vállalkozás,általában nagyobb rutinjuk van az elb@szott munka kimagyarázásában,mint a gépmunkában. :D Jön a szöveg majd,hogy ,-drága uram maga csak ezt-meg ezt kérte tőlünk,azzal nem is foglalkoztunk,mert nem volt szó róla- vagy ilyesmi.Tehát ingyé,garanciában nem fognak hozzányúlni,aztán ugyanolyan jó munkát fognak végezni megint és akkor jön a vadász-vadász te opni jársz ide szitu. Bontott HF-et,a gépműhelyen bukott pénzre meg egy nagy pohár hidegvíz elfogyasztását ajánlom. A környék legjobb gépműhelyébe vittem, minden szerelő oda hordja, és elég nagy a forgalom is ott. Nem hiszem, hogy dágvány munkát végeztek volna. Ráadásul a HF-en volt egy zöld pont is ráfestve. Arra tudtam gondolni, h levételkor újnak tűnt a korábbi tömítés is, hogy az már egy bontóból származó HF amit megjelöltek zöld festékkel, hogy az jó. Gyűrű kapcsán pedig az a tippem, hogy korábban is füstölt kéket a motor hidegen. Arra gondoltam hogy korábban is gyenge lehetett a gyűrű, nem zárt rendesen, csak amikor bemelegedett tágult egy kicsit és akkor tömített rendesen. Most hogy kicseréltük a HF tömítést sokkal nagyobb kompresszió volt a motorban, a főtengelyt alig birtuk jelre forgatni. Nem-e lehet hogy ezt a nagyobb kompressziót már nem bírta tovább a gyűrű ??De ennyit megenne 5 perc alapjárat + 100m próba út alatt ? Olajnyomás lámpája kb 3 mp alatt ki is aludt. Így fogalmam sincs. Ennyit egyáltalán eltud égetni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Július19, 2012 Megoszt Elküldve Július19, 2012 A környék legjobb gépműhelyébe vittem, minden szerelő oda hordja, és elég nagy a forgalom is ott. Nem hiszem, hogy dágvány munkát végeztek volna. Ráadásul a HF-en volt egy zöld pont is ráfestve. Arra tudtam gondolni, h levételkor újnak tűnt a korábbi tömítés is, hogy az már egy bontóból származó HF amit megjelöltek zöld festékkel, hogy az jó. Gyűrű kapcsán pedig az a tippem, hogy korábban is füstölt kéket a motor hidegen. Arra gondoltam hogy korábban is gyenge lehetett a gyűrű, nem zárt rendesen, csak amikor bemelegedett tágult egy kicsit és akkor tömített rendesen. Most hogy kicseréltük a HF tömítést sokkal nagyobb kompresszió volt a motorban, a főtengelyt alig birtuk jelre forgatni. Nem-e lehet hogy ezt a nagyobb kompressziót már nem bírta tovább a gyűrű ??De ennyit megenne 5 perc alapjárat + 100m próba út alatt ? Olajnyomás lámpája kb 3 mp alatt ki is aludt. Így fogalmam sincs. Ennyit egyáltalán eltud égetni ? Nem igazán elégette, csak bejutott az égéstérbe aztán kitolta magából kb az összeset. Ahogyan írták itt előttem is a szelepszárszimeringek jöhetnek szóba, vagy a dugó gyűrűk, bent a pakliban, hogy pont összerakás után adja meg magát valami, ez így szokott lenni ha nem bolygatod elmegy, de amint hozzányúlsz más is elszáll, én mondjuk a helyedben ha már elküldtem sikoltatni, meg egyebek akkor már szimeringeket is cseréltettem volna, ha jól emlékszem pár száz forintos tétel 1 db, tehát 8 szelepnél nem vág haza az ára, egyben a műhelyben nem kértek volna annyit mint ha külön csináltatod. Csak egy okfejtés volt, nem rosszból írtam... Ennek most az a módja, hogy megint szét kell szedned, a hf tömítést kukába dobod, hiába lett nemrég betéve. Esetleg megpróbálkozhatsz a szimeringek cseréjével aztán újra össze, meg a dugó gyűrűket is meg kell nézetni, aztán lehet, hogy ugyan úgy füstölni fog, egy másik henger normális felújításával többre mennél. (Jöhetnek a beszólások :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabee3 Elküldve Július19, 2012 Megoszt Elküldve Július19, 2012 Nem igazán elégette, csak bejutott az égéstérbe aztán kitolta magából kb az összeset. Ahogyan írták itt előttem is a szelepszárszimeringek jöhetnek szóba, vagy a dugó gyűrűk, bent a pakliban, hogy pont összerakás után adja meg magát valami, ez így szokott lenni ha nem bolygatod elmegy, de amint hozzányúlsz más is elszáll, én mondjuk a helyedben ha már elküldtem sikoltatni, meg egyebek akkor már szimeringeket is cseréltettem volna, ha jól emlékszem pár száz forintos tétel 1 db, tehát 8 szelepnél nem vág haza az ára, egyben a műhelyben nem kértek volna annyit mint ha külön csináltatod. Csak egy okfejtés volt, nem rosszból írtam... Ennek most az a módja, hogy megint szét kell szedned, a hf tömítést kukába dobod, hiába lett nemrég betéve. Esetleg megpróbálkozhatsz a szimeringek cseréjével aztán újra össze, meg a dugó gyűrűket is meg kell nézetni, aztán lehet, hogy ugyan úgy füstölni fog, egy másik henger normális felújításával többre mennél. (Jöhetnek a beszólások :) ) Szelepszár szimeringet csak leszedett hengerfejjel lehet cserélni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Július19, 2012 Megoszt Elküldve Július19, 2012 A környék legjobb gépműhelyébe vittem, minden szerelő oda hordja, és elég nagy a forgalom is ott. Nem hiszem, hogy dágvány munkát végeztek volna. Ráadásul a HF-en volt egy zöld pont is ráfestve. Arra tudtam gondolni, h levételkor újnak tűnt a korábbi tömítés is, hogy az már egy bontóból származó HF amit megjelöltek zöld festékkel, hogy az jó. Gyűrű kapcsán pedig az a tippem, hogy korábban is füstölt kéket a motor hidegen. Arra gondoltam hogy korábban is gyenge lehetett a gyűrű, nem zárt rendesen, csak amikor bemelegedett tágult egy kicsit és akkor tömített rendesen. Most hogy kicseréltük a HF tömítést sokkal nagyobb kompresszió volt a motorban, a főtengelyt alig birtuk jelre forgatni. Nem-e lehet hogy ezt a nagyobb kompressziót már nem bírta tovább a gyűrű ??De ennyit megenne 5 perc alapjárat + 100m próba út alatt ? Olajnyomás lámpája kb 3 mp alatt ki is aludt. Így fogalmam sincs. Ennyit egyáltalán eltud égetni ? Gázolajból sem fogy el ennyi, szóval ott valami más gond lesz. Biztos, hogy nem folyt el? Én azért megpróbálnám, újra szintig tölteni olajjal, majd megjáratni a motort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Július19, 2012 Megoszt Elküldve Július19, 2012 Szelepszár szimeringet csak leszedett hengerfejjel lehet cserélni ? Igen! Gázolajból sem fogy el ennyi, szóval ott valami más gond lesz. Biztos, hogy nem folyt el? Én azért megpróbálnám, újra szintig tölteni olajjal, majd megjáratni a motort. De írta, hogy okádja magából a kék füstöt, tehát bejut az oldal az égéstérbe valahol, másképp nem füstölne kéken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július19, 2012 Megoszt Elküldve Július19, 2012 Bontott motort nézzél. Ha nem füstöl és szép a hangja akkor nincs baja. Én is gyűrűztettem,Hf-et b@szogattam,küzdöttem,majd 100ropiba belekerült,bontott motort meg lehet kapni 50ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabee3 Elküldve Július19, 2012 Megoszt Elküldve Július19, 2012 Gázolajból sem fogy el ennyi, szóval ott valami más gond lesz. Biztos, hogy nem folyt el? Én azért megpróbálnám, újra szintig tölteni olajjal, majd megjáratni a motort. Ha elfolyna akkor az gondolom szemmel látható lenne. De ahogy arrébb álltam nem volt olajfolt. A kék füst meg kb akkora mint amikor egy régi ellustult dízelt meghajtasz 130-140el. Esetleg még arra gondoltam, hogy nem lehet hogy túl híg az olaj ? 10W40 Eneos olajat öntöttem bele, elég hígnak mikor öntöttem, bár egy friss olajtól ez várható is :D A gondoknak sajnos itt még nincs vége. A vezérműtengely tárcsája úgy jár, mint amibe egy 8-as van. Kicseréltem egy másik tárcsára, de nem változott semmit. Így lehetséges, hogy a vezérműtengelyem is rossz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts