kenned2141 Elküldve Június12, 2012 Elküldve Június12, 2012 Szóval ami van: - elring tömítésszett (komplett) - hengerfejcsavarok - wahler termosztát (sz@r a régi ezért lesz cserélve) - hűtővíz - olaj (van kb 3,2L 10w40 Mobil 2000 olajom, elég ha veszek hozzá még 1 litert) - szűrők az olajcseréhez - vezérlés (skf szíj + feszítőgörgő, Dolz vízpumpa) Amit még berendelek az az ékszíj. Esetleg a felsoroltakon kívül van még vmi? Fagyálló, aluvédős piros :) ha te csinálod nyomatékkulcs, meg ilyen torxkulcs crovához nekem nem volt vasárnap szaladtun egy autósboltba szerszámért jó kör volt, esetleg a hűtővízhez tisztító, bár én nem csináltam annó meg. Aztán a többiek még mondanak ezt azt. Sok sikert!
Pistiv Elküldve Június12, 2012 Elküldve Június12, 2012 Fagyálló, aluvédős piros :) ha te csinálod nyomatékkulcs, meg ilyen torxkulcs crovához nekem nem volt vasárnap szaladtun egy autósboltba szerszámért jó kör volt, esetleg a hűtővízhez tisztító, bár én nem csináltam annó meg. Aztán a többiek még mondanak ezt azt. Sok sikert! Pontosan, még egy hűtővíz tisztitás beleférne, mert lehet, h iszapos a vízed és az takarja be a hőgombád és attól nem kapcsol a venti. Ha cserélted a hőgombádés nem jó még mindig akkor TUTI, hogy ez a hiba vagy pedig a kábeled van elszakadva. Mástól nem lehet.... Kiszedett állapotban maga a hűtőt is jól mosd át. SKF-et azért kérdeztem, mert gőrgőben, csapágyban jó márka, de szíjban nem tudom. Én Gates szíjat vettem volna mindenképpen, vagy Continental, vagy esetleg GM-et. Egyenlőre elég ennyi amit vettél, viszont fagyállót mindenképp tegyél bele, nem azért, mert befagy a vized, hanem a vízpumpának az adja a kenést...
Technodome Elküldve Június12, 2012 Elküldve Június12, 2012 oké rendben. Igazából majd kiderül használat során hogy milyen a szíj. Ékszíjból dayco-t rendeltem. A hűtőt illetve a csővezetékeket hogy érdemes kimosni. Ami olyan azt úgyis én szeretném megcsinálni. Hőgombánál leeresztem a vizet, régebben azt olvastam h ott kell vagy nem?
kenned2141 Elküldve Június12, 2012 Elküldve Június12, 2012 Hőgombánál leeresztem a vizet, régebben azt olvastam h ott kell vagy nem? Hát én csak leszedtem az egyik alsó csövet a hűtőről, aztán ami kijött az kijött de ha kimosod a hűtőt akkor úgyis ki kell szedni és akkor már úgyis kifolyik minden :) Meg nem tudom mennyi a költségvetés, de ha lenn van a hengerfej én felújítanám, tettem is ezt és legalább nem lesz gond, de síkolni kell ha ezt az infót még nem tudtad volna. Peace
Davee Elküldve Június12, 2012 Elküldve Június12, 2012 A vezérlés márkája honnan jött, h SKF-et vegyél? Szerintem a szíj nem SKF úgy tudom az csak csapágyakat, feszítőket és hasonló dolgokat gyárt, nem szíjakat, de lehet tévedek :D
Pistiv Elküldve Június12, 2012 Elküldve Június12, 2012 Szerintem a szíj nem SKF úgy tudom az csak csapágyakat, feszítőket és hasonló dolgokat gyárt, nem szíjakat, de lehet tévedek :D Én is úgy tudom, de SKF szettben adják. Ami olyan azt úgyis én szeretném megcsinálni. Hőgombánál leeresztem a vizet, régebben azt olvastam h ott kell vagy nem? Ezt már egy párszorr kérdezted :D Még mindig nem csináltad meg? Nem úgy volt, h hőgombát már cseréltél és mégsem jó a venti? Akkor csak visszatltötted a kifolyt vízet? Kenned2141 aláírása: "Opel, sose kop el :)" ---> :DDDDDDDDDD Mert hamarabb szétrohad alattad! :D
Technodome Elküldve Június12, 2012 Elküldve Június12, 2012 amikor hőgomba csere volt csak simán leengedtem a gombánál. A mosás kimaradt, de új vizet kapott.
Adam1 Elküldve Június12, 2012 Elküldve Június12, 2012 Szerintem a szíj nem SKF úgy tudom az csak csapágyakat, feszítőket és hasonló dolgokat gyárt, nem szíjakat, de lehet tévedek :D Ez így van. A szíj tuti, hogy valami ismertebb gyártó szíja, pl Gates, vagy Contitech. Így szedi össze az Unix is, meg a Bárdi is a neve alatt futó készletet. Én amikor vezérlést cseréltem, SKF, vagy NTN csapágyakat akartam hozzá venni, NTN nem volt éppen Unixban, csak SKF, abból is csak vezető görgő, így FEBI-SWAG feszítő görgőt kértem hozzá. Utóbbit, amikor kibontottam, meglepődve láttam, hogy az valójában japán NTN csapágy. Szóval ennyit erről, egymás cuccait csomagolgatják be ezek a cégek, és adják saját márkanevük alatt. Vagy a másik eset Gates márkanév alatt futó Wahler termosztát, a Wahler márkanév alatt futó ugyanazon termosztátnál 1,5 ször drágábban. Holott ugyanaz a cucc volt mindkettő :) Szóval FEBI-SWAG csapágyakat nyugodtan vehettek (ha pl nincs SKF), mert az NTN csapágy lesz. Gondolom nem kell mondani, hogy a legdrágábbak között van.
Pistiv Elküldve Június13, 2012 Elküldve Június13, 2012 amikor hőgomba csere volt csak simán leengedtem a gombánál. A mosás kimaradt, de új vizet kapott. Víz ugye van a hűtőben, a fűtő radiátorban, csövekben és a motorban. Na ha te leengeded akkor benne marad a hűtő kivételében szinte mindenhol. Elmennék a Tescoba ugye tőled az 5perc.. :) Vennék pluszban 5L desztillált vízet(250FT) és egy hűtő tísztitót. Hűtőtisztitó bele. Vagy alapon járatod még bemelegszik és nyit a termosztát vagy kb., mennék 15KM-t, hogy átjárja a tisztitó az egészet, aztán leengedném a vízet, a gombánál, de úgy, hogy előtte leveszed a hideg-meleg levegő kapcsolót HIDEGRE, hogy kiürüljön a radiátor. Ha leengedted, akkor sima desztillált víz bele, kb a fele bele is megy. Újra járatod míg a víz nem kezd el keringeni, majd ismét leenged. Bele a maradék víz az 5L kannából, járatás és ahogy az is a hűtőbe került leengeded. Tökéletesen nem lehet kitisztitani, de ez a legjobb módszer, h maga a hűtőtisztitót is kimosd a rendszerből. majd kivenném a hűtőt és átmosnám azt is üresben, a kiálló csövekből meg kiönteném a bent maradó vízet. Ha kimosod a hűtőt és, ha slaggal, vagy magasnyomásúval teszed, akkor addig NE TEDD vissza még cseppmentesen ki nem szárad.Ha megszáradt akkor mehet vissza. 1-2L fagyállót legalább tegyél bele, vagyis hűtővízet amire rá van írva a fagyáspont, majd a maradékot pótlod a desztillált vízzel. Ha majdnem tökéletesen akarod akkor így mosd át.
hakapeszimaki Elküldve Június13, 2012 Elküldve Június13, 2012 Ha a blokkban is tiszta rozsda az összes vízjárat,akkor azt napi rendszerességgel is moshatod. A radiátorban mindig kering a víz a szabályzó csak a levegőt tereli/ vagy nem át rajta. Elég leszedni a hűtőt aztán azt kimosni,meg a HF levétele után amúgy is le kell szívni a vizet a blokk oldalából,tehát alig marad benne régi víz. Aztán felesbe kevert fagyállóval feltölteni,az úgyis korróziógátló hatású.Lehet rozsdás lesz még ez után is,de huszonötödik leeresztem-feltöltöm akció után is valószínűleg.
kenned2141 Elküldve Június13, 2012 Elküldve Június13, 2012 18-as hibakódra valakinek ötlet, vagy honnan tudom leszedni az ECU leírását, mit jelent az hogy kopogás szabályzó rendszer - nincs jel 130 km/h-nál? Kontaktot néztem. 100 as benzin van benne csak 130 körül jön elő olyan 4-1 szer Angolul ennyit ír, hogy knock control processor - N/A Köszönöm
Pistiv Elküldve Június13, 2012 Elküldve Június13, 2012 Ha a blokkban is tiszta rozsda az összes vízjárat,akkor azt napi rendszerességgel is moshatod. A radiátorban mindig kering a víz a szabályzó csak a levegőt tereli/ vagy nem át rajta. Elég leszedni a hűtőt aztán azt kimosni,meg a HF levétele után amúgy is le kell szívni a vizet a blokk oldalából,tehát alig marad benne régi víz. Aztán felesbe kevert fagyállóval feltölteni,az úgyis korróziógátló hatású.Lehet rozsdás lesz még ez után is,de huszonötödik leeresztem-feltöltöm akció után is valószínűleg. Ezzel az erővel olajat sem kell cserélni, csak feltölteni azt kész. :D Haka vagy vki esetleg tudna segíteni vki, h egy kábel pontosan mire is szolgál, mi az és pontosan honnan jön? Elképzelések vannak, sejtések is, de..az kevés. A Corsa műszerfala mögött megy egy kisebb kábelköteg az ECU felé. így néz ki: Ebben van a vékony kék-piros, az mi?? Pontosan mi a kábel szerepe? ((Nem a Piros-kék, hanem a kék-piros!!!)
hakapeszimaki Elküldve Június13, 2012 Elküldve Június13, 2012 Hogy folytassam a rozsdás hűtővíz kontra olajcsere gondolatsort (így még értelmetlenebb lesz az egész sebaj) ha szar dugók,gyűrűk miatt hígul az olaj mint állat akkor nem az a megoldás,hogy többször cserélsz olajat. Ugyanígy belülről rozsdásodó blokkot is mosogathatod. Am a kábelkötegről fogalmam sincs,műszerész srácnak inkább fizetek egy matyikirályt,hogy húzkodja,forrassza,multiméterezze a vezetékeket magzatpózban néha-néha lefejelve ezt-azt,ezt a melót én ki szoktam hagyni. :D Illetve merci benzinpumpáján próbáltam egyszer csatlakozót csinálni,de nem érintkezett és megállt alattam a vasúti átjáróban,azóta nem nyúlok delejhez. :goofy: De ugyanígy fékhez meg vezérléshez sem nyúlok egyedül,jobb a békesség.
Henk Elküldve Június13, 2012 Elküldve Június13, 2012 Haka vagy vki esetleg tudna segíteni vki, h egy kábel pontosan mire is szolgál, mi az és pontosan honnan jön? Elképzelések vannak, sejtések is, de..az kevés. A Corsa műszerfala mögött megy egy kisebb kábelköteg az ECU felé. így néz ki: Ebben van a vékony kék-piros, az mi?? Pontosan mi a kábel szerepe? ((Nem a Piros-kék, hanem a kék-piros!!!) Nem tudom melyik a piros-kék vagy kék-piros. De a vastag piros-kék a biztosítéktáblától megy az üzemanyagszivattyú reléhez. A vékony piros-kék meg a km órától az ecu-hoz és ez az útjel vezetéke. Ha van immo az autóban akkor az ecu-tól az immo-hoz és az immo-tól a km órához megy, az immo köti össze.
Pistiv Elküldve Június13, 2012 Elküldve Június13, 2012 Haka vagy vki esetleg tudna segíteni vki, h egy kábel pontosan mire is szolgál, mi az és pontosan honnan jön? Elképzelések vannak, sejtések is, de..az kevés. A Corsa műszerfala mögött megy egy kisebb kábelköteg az ECU felé. így néz ki: Ebben van a vékony kék-piros, az mi?? Pontosan mi a kábel szerepe? ((Nem a Piros-kék, hanem a kék-piros!!!) Nem tudom melyik a piros-kék vagy kék-piros. De a vastag piros-kék a biztosítéktáblától megy az üzemanyagszivattyú reléhez. A vékony piros-kék meg a km órától az ecu-hoz és ez az útjel vezetéke. Ha van immo az autóban akkor az ecu-tól az immo-hoz és az immo-tól a km órához megy, az immo köti össze. Köszi igen a vastag az egyértelmű, a másik nem volt egyértelmű, hogy az útjeladó vagy az AC-nak valamelyik szála. Köszi :) Haka-haka a kötözködölés mestere! :)) Én magamnak csinálom ezeket a dolgokat, néha egy kis segítséggel, de nem adom ismeretlen kezébe az egész autót, h csináld.. Én amihez nem értek az a lakatolás és a fényezés.... Pedig jó lenne.... :)) Jah és az elektronika egy rühelletes dolog... Nagyon utálatra méltó, persze, ha nem vagy tisztában a dolgokal. Ha már tudod akkor pofon egyszerű. :)))
Technodome Elküldve Június13, 2012 Elküldve Június13, 2012 Köszi-köszi srácok a segítséget ! :) Én úgy vagyok vele, hogy amit megtudok azt megcsinálom én is , nem csináltatom szerelővel. Minek adja egy olajcseréért vagy akár a hűtő kimosásáért pénzt... Kicseréltetem a tömítéseket, megoldja a vezérlést és kész a többit megoldom. Kb 3 utcára lakik áthúzatom faterral és mehet a menet. Főleg ha ilyen nyál idő lesz :D
tony69 Elküldve Június13, 2012 Elküldve Június13, 2012 Tudnátok abban felvilágosítást adni h h lehetne megcsinálni h az oldalindexek is működjenek helyzetjelzőként. Valamint turbónyomásjelzőt akarok beszerelni csak azt nem tudom h milyen kijelzőt és kábeleket szerezzek be és azokat hová kössem. Ötlet? :)
Pistiv Elküldve Június14, 2012 Elküldve Június14, 2012 Tudnátok abban felvilágosítást adni h h lehetne megcsinálni h az oldalindexek is működjenek helyzetjelzőként. Valamint turbónyomásjelzőt akarok beszerelni csak azt nem tudom h milyen kijelzőt és kábeleket szerezzek be és azokat hová kössem. Ötlet? :) Van benne turbó? :o Ha helyzet jelzőként akarod, akkor nem tudom, h hogy kell, de én így csinálnám: Megkeresném a kábel ami a helyzetjelzőhöz megy, abból kihúznk egy másikat és rá az indexre. De a fényét cserélned kellene pirosra, viszont, akkor meg piros lenne az index fénye is, de azt ki kellene kötni. Viszont én ezt nem tudom, h mennyire nézik jó szemmel... Én spec ezt nem támogatnám...
Technodome Elküldve Június14, 2012 Elküldve Június14, 2012 Van benne turbó? :o Ha helyzet jelzőként akarod, akkor nem tudom, h hogy kell, de én így csinálnám: Megkeresném a kábel ami a helyzetjelzőhöz megy, abból kihúznk egy másikat és rá az indexre. De a fényét cserélned kellene pirosra, viszont, akkor meg piros lenne az index fénye is, de azt ki kellene kötni. Viszont én ezt nem tudom, h mennyire nézik jó szemmel... Én spec ezt nem támogatnám... Haver Honda civic-ében volt megoldva h folyamatosan világított az index. Neki tetszett, sünöknek nem :) 10pénzbe került neki :P most már vissza van alakítva úgy ahogy kell :) Múltkor témázgattunk vezérműszíjakkal kapcsolatban, hogy sokan nem hallottak még SKF vszíjról: (Íme, legalábbis ez volt a dobozban, a feszítőcsapágy mellett :) ) http://kepfeltoltes.hu/120614/20120614851_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/120614/20120614852_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Gergő91 Elküldve Június14, 2012 Elküldve Június14, 2012 ac pumpa, gyertyák, olajcsere, direktszűrő beépítés útán 10literes átlagfogyasztásról 6,5-7re csökkent a fogyasztásom! tudtam h a sportszűrőktől picit csökken a fogyasztás de ennyire? vagy inkább igy összeségében az uj cuccoktol csökkenhetett vagy ez kizárt valamit elnéztem?
Pistiv Elküldve Június15, 2012 Elküldve Június15, 2012 ac pumpa, gyertyák, olajcsere, direktszűrő beépítés útán 10literes átlagfogyasztásról 6,5-7re csökkent a fogyasztásom! tudtam h a sportszűrőktől picit csökken a fogyasztás de ennyire? vagy inkább igy összeségében az uj cuccoktol csökkenhetett vagy ez kizárt valamit elnéztem? Egy jól karbantartott autó meghálálja a tőrödést! :)
eric89 Elküldve Június15, 2012 Elküldve Június15, 2012 Sziasztok! Philips sc 201-es típusú rádiómhoz valaki tud kódszámot adni? (gyári száma:GM0201R1364793) Esetleg ha az EEPROM-ból kell kiolvasni a kódot ahhoz kérhetek 1 kis távsegítséget, hol keressem ha megnyitottam a hex-et?
Recommended Posts