LököttZsiráf Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Hali! Most jutott eszembe hogy nekem is így volt és hamarosan bedöglött a generátor. Most az meg lett csinálva és minden jó lett. Megy mint a veszedelem. Szerintem mérjél neki egy töltést. Erdekes magyarazat, de persze lehetseges. A generator toltesi problemajanak van mas jele is, nem? Pl. a lampak fordulatszamra valtozo fenyereje... En maradnek inkabb az uzemanyag-problemanal... (Maradok is, mert hasonlo bajom van nekem is :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Oldalszámot ne írj mert az beállítás függvénye (nálam pl. ez a 48. oldal), de a hozzászólás száma o.k. :) Öhm, igaz. (Alapbeallitasnal viszont mindenkinel a 67., nem?) No, ennyi bajunk legyen :) Tovabbi szep napot mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Hali! A képet nem tölti le, de ez részletkérdés, miután mindkét oldalával ugyan úgy pattan a helyére a stekker, teljesen profin lehet úgyis oktánszámot állítani, hogy az egész stekker elfordítod 180fokkal és persze az állító is kihuzható és szintén fordítható. Bár úgysincs 91es, tehát mindegy csak gondoltam hátha jobb tuti 95-re rakni. Egyébként ma pöccre indult, tehát nem támasztott ki a hidrotőke. De ezt is letojom jövő hétvégén csere, csak megoldja, ha nem akkor nem tom. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opeldevils Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Oldalszámot ne írj mert az beállítás függvénye (nálam pl. ez a 48. oldal), de a hozzászólás száma o.k. ja nincsis ezzel gond csak az a fájl már vagy 1000 éve nem érhető el ......de azért köszi . Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 ja nincsis ezzel gond csak az a fájl már vagy 1000 éve nem érhető el ......de azért köszi . telefont jol fel vetted... a kijelzö meg szar bontos hibátlan Link to comment Megosztás: More sharing options...
drszpp Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Köszi!!! Így egyértelmű, mert a stekker két oldala nem egyezik, itt jól kivehető. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomiii Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Milyen moci van benne, c12nz? A pillangószelep általában a injektorfedél alatt található. Nagy fekete műanyag kerek doboz, abba vezet bel a levegőszűrőtől a cső. Alapjárati motort is lehet takarítani, azt meg ha leveszed az injektorfedelet akkor az injektor elején találod, két csavar fogja átlósan, egy csati megy bele allulról. Kúpos a vége ha kiveszed, ne tekergesd, csak adj neki féktisztítóval, meg puha rongyal, és a fészkét is ki lehet törölgetni óvatossan. Köszi a tippet! Amúgy egy 93as C14SE moci van benne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomiii Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Hali! Most jutott eszembe hogy nekem is így volt és hamarosan bedöglött a generátor. Most az meg lett csinálva és minden jó lett. Megy mint a veszedelem. Szerintem mérjél neki egy töltést. Szia! Az lehetséges még, mert nem tölti vissza az akkut :S:S Generátor mennyibe fájna a C14SE-be?:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Szia! Az lehetséges még, mert nem tölti vissza az akkut :S:S Generátor mennyibe fájna a C14SE-be?:) Hali! Nekem ki lett benne cserélve a fesszabályzó , a csúszógyűrű és a két csapágy. Ez volt 12 e Ft. Az új az drágább mint a kocsi , a bontós meg lehet hogy rossz. Szerintem a felújítás a legjobb, mert akkor még biztos elmegy egy csomót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Greene Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Sziasztok, Első autómat tervezem megvenni a közeljövőben, és végigfutottam pár márka kisautó modelljein a használtauto.hu-n, de a Corsa tűnik a legjobbnak 300-400ezer között. Egyrészt az ára miatt, másrészt pedig nagy belőle a választék, és olcsó az alkatrész. Már ültem ilyenben, ugyanis réges-régen egy 1,7-es dizel Van-t hajtott fatter, már akkor is tetszett a formája. A segítségeteket szeretném kérni (végigolvastam a téma nagy részét). Mivel nekem még nem volt saját autóm és szinte teljesen laikus vagyok az autó témában, lenne pár kérdésem. :) (97 elötti benzinest szeretnék ha lehet elektromos ablakkal és központi zárral 3-400ezer huf között, városi használatra. Nem vagyok az a versenyzős típus, tehát nem tuningolnám, vagy legalábbis most még ezt állítom :D ) - Azt olvastam, a '97 elötti corsáknál csak az 1,4-es motorral szerelteket szabad megvenni. Az 1,2-essel mi a baj? Eszik az olajat? - A Swing a legjobb felszereltség, de abban van szervó? Melyik felszereltségben milyen extrák vannak (bocs, de google-n nem találtam infót erről, csak a szervó, az elektromos ablak és a központi zár érdekelne)? - Milyen dolgokra kell különösen odafigyelni corsa vásárlásnál? - A GSi-t mindenképp kerüljem el? Mert láttam egész jó áron. Azokból sok a széthajtott? - Hány km után kell generáloztati a motort? Bocs, ha hülyeségeket kérdeztem. :) Előre is köszi, G. ui.: Most nézem, hogy ez a technikai rész, tehát félig offtopic vagyok. Nyugodtan rakjátok át, ha máshol jobb helye van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Sziasztok, Első autómat tervezem megvenni a közeljövőben, és végigfutottam pár márka kisautó modelljein a használtauto.hu-n, de a Corsa tűnik a legjobbnak 300-400ezer között. Egyrészt az ára miatt, másrészt pedig nagy belőle a választék, és olcsó az alkatrész. Már ültem ilyenben, ugyanis réges-régen egy 1,7-es dizel Van-t hajtott fatter, már akkor is tetszett a formája. A segítségeteket szeretném kérni (végigolvastam a téma nagy részét). Mivel nekem még nem volt saját autóm és szinte teljesen laikus vagyok az autó témában, lenne pár kérdésem. :) (97 elötti benzinest szeretnék ha lehet elektromos ablakkal és központi zárral 3-400ezer huf között, városi használatra. Nem vagyok az a versenyzős típus, tehát nem tuningolnám, vagy legalábbis most még ezt állítom :D ) - Azt olvastam, a '97 elötti corsáknál csak az 1,4-es motorral szerelteket szabad megvenni. Az 1,2-essel mi a baj? Eszik az olajat? - A Swing a legjobb felszereltség, de abban van szervó? Melyik felszereltségben milyen extrák vannak (bocs, de google-n nem találtam infót erről, csak a szervó, az elektromos ablak és a központi zár érdekelne)? - Milyen dolgokra kell különösen odafigyelni corsa vásárlásnál? - A GSi-t mindenképp kerüljem el? Mert láttam egész jó áron. Azokból sok a széthajtott? - Hány km után kell generáloztati a motort? Bocs, ha hülyeségeket kérdeztem. :) Előre is köszi, G. ui.: Most nézem, hogy ez a technikai rész, tehát félig offtopic vagyok. Nyugodtan rakjátok át, ha máshol jobb helye van. Szia A diesel nincs probléma (én még nem láttam itt dieselest),de nem kevés a km bennük.(300e körül de nem mondom hogy ez mindig igaz) 1.2-es szintén probléma nincs,de csak 45le (nekem ez van és elég jól megy) 1.4-es ből én csak a c14se motor jelölésűt vennék,mert ez 82le a sima 1.4 60le Generál, ezek a motorok kimennek a világból szerintem 400-500ezert elmennek. Kerüld a következőket 1.6 gsi, és a az "sz" jelölésűeket,pl: x12sz,x14sz. Én nem rajongok a 16 szelepesekért,de van aki szerint nincs vele baj. Az extrákat nem tudom mik jelölik,a másik ezek az autóknál nem lehet tudni ki mit rak bele utólag. Sok sikert Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 ja nincsis ezzel gond csak az a fájl már vagy 1000 éve nem érhető el ......de azért köszi . Ha a kézikönyvre (javítási k.) írtad, hogy nem elérhető, akkor furcsállom a dolgot, nekem tegnap sikerült a letöltés. Ha semmiképp nem megy, küldj egy egy üzit a lev.címeddel, s elküldöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Greene Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Szia A diesel nincs probléma (én még nem láttam itt dieselest),de nem kevés a km bennük.(300e körül de nem mondom hogy ez mindig igaz) 1.2-es szintén probléma nincs,de csak 45le (nekem ez van és elég jól megy) 1.4-es ből én csak a c14se motor jelölésűt vennék,mert ez 82le a sima 1.4 60le Generál, ezek a motorok kimennek a világból szerintem 400-500ezert elmennek. Kerüld a következőket 1.6 gsi, és a az "sz" jelölésűeket,pl: x12sz,x14sz. Én nem rajongok a 16 szelepesekért,de van aki szerint nincs vele baj. Az extrákat nem tudom mik jelölik,a másik ezek az autóknál nem lehet tudni ki mit rak bele utólag. Sok sikert Szia, Köszi a választ. :) Az 1.5D az picit drágább árfekvés és kevés van belőle eladó. 1.2-es is elég nekem bőven (8 szeleppel is), ha azt mondod, hogy jó. Főleg, hogy 1.2-es a legtöbb eladó Corsa. Neked milyen jelölésű a motor benne? A 45 pacis az mennyit eszik kb.? Köszi G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Szia, Köszi a választ. :) Az 1.5D az picit drágább árfekvés és kevés van belőle eladó. 1.2-es is elég nekem bőven (8 szeleppel is), ha azt mondod, hogy jó. Főleg, hogy 1.2-es a legtöbb eladó Corsa. Neked milyen jelölésű a motor benne? A 45 pacis az mennyit eszik kb.? Köszi G. Szia! Nekem egy 94es 1.2es 5 ajtós van. (c12nc) tökéletesen meg vagyok vele elégedve, kb eszik 5-5felet. menni megy. vannak rajta hibák de tényleg fillérek. Amit cseréltem: vezérműszíj vízpumpával 21000,indexkapcsoló4000ft,féklámpakapcsoló1100ft. Én még nem vettem észre hogy enné az olajat, igaz most fogom az összes tömítést kicseréltetni a motortérben de nem ez okból. Tényleg csak ajánlani tudom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Szia, Köszi a választ. :) Az 1.5D az picit drágább árfekvés és kevés van belőle eladó. 1.2-es is elég nekem bőven (8 szeleppel is), ha azt mondod, hogy jó. Főleg, hogy 1.2-es a legtöbb eladó Corsa. Neked milyen jelölésű a motor benne? A 45 pacis az mennyit eszik kb.? Köszi G. Az 1.5 d-ből nem véletlenül van kevés mert elég szívós jószág,és baromi keveset eszik. Nekem a motor c12nz jelölésű ,városba bohóckodni jó,de az pályát nem szereti én 110-120-nál többel nem hajtom pályán,úgyhogy biztos helyed van a külső sávban. Nálam 5.5 volt a legkevesebb amit evet (nyáron) télen +1 liter kb. De én inkább a c14se (82le) ajánlom neked.Azzal lehet meglepetést okozni. Ne az én véleményem legyen döntő,mert nekem bevált!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Szia! Nekem egy 94es 1.2es 5 ajtós van. (c12nc) tökéletesen meg vagyok vele elégedve, kb eszik 5-5felet. menni megy. vannak rajta hibák de tényleg fillérek. Amit cseréltem: vezérműszíj vízpumpával 21000,indexkapcsoló4000ft,féklámpakapcsoló1100ft. Én még nem vettem észre hogy enné az olajat, igaz most fogom az összes tömítést kicseréltetni a motortérben de nem ez okból. Tényleg csak ajánlani tudom Gondolom c12nz akartál írni Az olajevés elhanyagolható,gyári adat:75ml/100km. Szerintem nekem még ennyit se eszik meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Az 1.5 d-ből nem véletlenül van kevés mert elég szívós jószág,és baromi keveset eszik. Nekem a motor c12nz jelölésű ,városba bohóckodni jó,de az pályát nem szereti én 110-120-nál többel nem hajtom pályán,úgyhogy biztos helyed van a külső sávban. Nálam 5.5 volt a legkevesebb amit evet (nyáron) télen +1 liter kb. De én inkább a c14se (82le) ajánlom neked.Azzal lehet meglepetést okozni. Ne az én véleményem legyen döntő,mert nekem bevált!! C14SE az kell :) szivos és megy mi kell még?! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 C14SE az kell :) szivos és megy mi kell még?! :D ezt mondom én is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Greene Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Hát köszi, megnyugodtam akkor, hogy az 1.2-es is jóféle. :) A cél akkor az 1.4 lesz (c14se), de ha jó áron vagy állapotban belefutok egy 1.2-be (vagy 1.4-ből a 60 lovasba) akkor nem hagyom ott, mert 90%-ban városban használnám úgyis. :D Ez a felszereltség dolog meg akkora káosz, én már látom. :) Esetleg 97-es 1.0? Most láttam 400-ért egyet. Az már az újabb fajta motor, alapból 54 paci. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Hát köszi, megnyugodtam akkor, hogy az 1.2-es is jóféle. :) A cél akkor az 1.4 lesz (c14se), de ha jó áron vagy állapotban belefutok egy 1.2-be (vagy 1.4-ből a 60 lovasba) akkor nem hagyom ott, mert 90%-ban városban használnám úgyis. :D Ez a felszereltség dolog meg akkora káosz, én már látom. :) Esetleg 97-es 1.0? Most láttam 400-ért egyet. Az már az újabb fajta motor, alapból 54 paci. Nem akarod te azt....... Valami ilyesmit: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...oy_1.4i-3313274 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Greene Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Ok. :) Ez határozottan tetszik amit belinkeltél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Ok. :) Ez határozottan tetszik amit belinkeltél. Képen jól néz ki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Greene Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Naja, lehet el is ugrok oda a héten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Naja, lehet el is ugrok oda a héten. Nézd meg jól,hogy nem-e rohad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Greene Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Hol szokott rohadni a Corsa? (Azon kívül ahol sérült?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts