Volu Elküldve Május31, 2012 Megoszt Elküldve Május31, 2012 de hogy el lőjem a napi ötömet,kérdezek is, nem tudja vki így hirtelen hogy hol van az üzemanyag szivattyú reléje? motortérben nincs, ott lábnál mindkét oldalt néztem,elvileg nincs ott sem. Ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május31, 2012 Megoszt Elküldve Május31, 2012 de hogy el lőjem a napi ötömet,kérdezek is, nem tudja vki így hirtelen hogy hol van az üzemanyag szivattyú reléje? motortérben nincs, ott lábnál mindkét oldalt néztem,elvileg nincs ott sem. Ötlet? Pedig ott van, lila színű! Link to comment Megosztás: More sharing options...
M I T C H Elküldve Május31, 2012 Megoszt Elküldve Május31, 2012 Sziasztok. Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy nem-e tudja valaki, hogy B Corsánál mit jelent a CN11 kód. Vettem egy kereskedésben egy Corsát (1997, 1.0, X10XE), kint vásárolták Ausztriában, tehát én leszek itthon az első tulaja. Biztosítást csináltam rá, ezután befizették a regadót, megcsinálták frissen a műszakit, beadták Abára a "gyors" ügyintézés miatt a forgalmi, meg a rendszám igény miatt. Onnan felkerült Pestre a dolog. Ennek már 2 hete. Azóta nem hajlandóak adni forgalmit, meg rendszámot, mert találtak egy CN11-es kódot valahol. Nem tudják azonosítani a típust, tehát típus azonosításra várunk 2 hete. Írt az okmányiroda az Opelnek, hogy mi lehet ez a kód, de semmi nem történt még. Volt már ilyen a kereskedő szerint, akkor 5 hónapig vártak a dologra. Meg szeretném gyorsítani valahogy a dolgot, ezért fordultam hozzátok. Előre is köszönöm a segítséget! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május31, 2012 Megoszt Elküldve Május31, 2012 Enyém nem ül, de mintha gumitésztában ülnék, úgy nyúlik, nagyon zavar egy keményebb futóművű autó után. Kanyarban csodákra képes a másikkal megszokott tempónál és íven. Szokni kell. Csak azért nem kezdtem lengéscsillapító-, meg szilentcserével, mert nemrég volt műszakin és rázópadra is tették, de minden rendben volt. Az, hogy a műszakin átment, az egy dolog, ettől még a gátlók lehetnek szarok. A hátsó gátlókat már 20%-tól átengedik. Nekem pl az astra átment és olyan szarok voltak a gátlók, hogy kagylósra koptatták a gumikat hátul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Május31, 2012 Megoszt Elküldve Május31, 2012 Sziasztok. Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy nem-e tudja valaki, hogy B Corsánál mit jelent a CN11 kód. Vettem egy kereskedésben egy Corsát (1997, 1.0, X10XE), kint vásárolták Ausztriában, tehát én leszek itthon az első tulaja. Biztosítást csináltam rá, ezután befizették a regadót, megcsinálták frissen a műszakit, beadták Abára a "gyors" ügyintézés miatt a forgalmi, meg a rendszám igény miatt. Onnan felkerült Pestre a dolog. Ennek már 2 hete. Azóta nem hajlandóak adni forgalmit, meg rendszámot, mert találtak egy CN11-es kódot valahol. Nem tudják azonosítani a típust, tehát típus azonosításra várunk 2 hete. írt az okmányiroda az Opelnek, hogy mi lehet ez a kód, de semmi nem történt még. Volt már ilyen a kereskedő szerint, akkor 5 hónapig vártak a dologra. Meg szeretném gyorsítani valahogy a dolgot, ezért fordultam hozzátok. Előre is köszönöm a segítséget! :) Mintha a saját történetemet olvasnám :D Nekem is baj volt amikor behozattam az autót, ugyan ez volt amikor azonosítani akarták az autót, kiderült hogy spanyol vér folyik az autó ereiben így nem corsa lett a típus hanem S93 :D Erre nincs megoldás meg kell várni amíg azonosítják, addig bizony nem kapsz rendszámot ahogy én sem annak idején. Nekem az egésszel elment közel egy hónap, sőt.... Szóval azt tudom mondani hogy türelem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május31, 2012 Megoszt Elküldve Május31, 2012 A typenschein megvolt? Amúgy szimplán b@l###### a kereskedő akitől vetted,ez normális helyen nem így működik. Én reggel beálltam a vizsgasorba és az ocsmányirodai ebédszünet előtt kezemben volt a forgalmi meg a rendszám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
M I T C H Elküldve Május31, 2012 Megoszt Elküldve Május31, 2012 (edited) csigi18: Köszi, max elkérem tőlük az opel kereskedés számát, meg címét, akitől megakarják kérdezni, aztán megsürgetem a kereskedést. hakapeszimaki: van egy papír róla amin szerepel mindenféle adat, alvázszám, motorkód, teljesítmény + milyen fordulaton, zajszint stb, még egy csávó neve is, meg címe is (de nem adásvételinek néz ki, de két oszlopban szerepelnek ugyanazok az adatok), és van egy sorban, hogy D2 Type/Variante/Version : CN11 Gondolom ebbe köthettek bele az okmányirodában. Módosítva Május31, 2012 : M I T C H Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Május31, 2012 Megoszt Elküldve Május31, 2012 Szóval én már B-t nem vennék. Felesleges olyan kalandokba ringatnia magát az embernek,hogy talál egy jó békorzát viszonylag olcsón. Amiket talán érdemes megnézni azok 400e-nél kezdődnek,de nyilván azoktól sem lehet sokkal többet várni,minthogy gurulnak. :D Ugye a legfiatalabb 12éves. Szerintem már azok is túl vannak azon a futásteljesítményen,amit az opel elvárt tőlük.Könnyen előfordul,hogy mire rendbeszed az ember egy ilyen 400e-es B-t abból lehetne venni egy szervizkönyves,klímás xep motoros C-t,2002-2004 évjáratot,merthogy mostanában már azok is vannak 700-800e környékén bőven. Ahogy olvasom sokan jártak így,mint én is,hogy az amúgy szép nem is legolcsóbb b korzájuk árát megduplázták,hogy legyen gusztusuk menni vele. <_< Azt nehezen. Az XEP motor kb 2004 végétől van. Egy kollegám vett tavaly, 1,35 millióért, de az tényleg patika, klímás, 5 ajtós és 80 ezer km-es. Az alatt csak hulladékok voltak. Azóta eltelt egy év, mentek le az árak, de 700-800 ezer Ft ért ilyet nemigen kapsz. Fapados, 3 ajtós lestrapáltat viszont igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis0313 Elküldve Május31, 2012 Megoszt Elküldve Május31, 2012 Légyszi mondja már meg valaki, hogyan tudok klubtag lenni, hogy ne csak 5 hozzászólást írhassak naponta. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május31, 2012 Megoszt Elküldve Május31, 2012 Légyszi mondja már meg valaki, hogyan tudok klubtag lenni, hogy ne csak 5 hozzászólást írhassak naponta. Köszi. http://opelclub.hu/klubtagsagrol Link to comment Megosztás: More sharing options...
kecsab Elküldve Május31, 2012 Megoszt Elküldve Május31, 2012 Az, hogy a műszakin átment, az egy dolog, ettől még a gátlók lehetnek szarok. A hátsó gátlókat már 20%-tól átengedik. Nekem pl az astra átment és olyan szarok voltak a gátlók, hogy kagylósra koptatták a gumikat hátul. Hááát, lehet, de tudod, hogy ez nem otthoni történet. Mondjuk itt azt is megcsinálta a vizsgabiztos, hogy a fékerőszabályzót befújta, majd fogóval bejáratta ,közben ismételten úsztatta a spay-ben. Egy darabig egész normálisan mozgott kanyarban utána. Ettől még lehet, hogy kivan a lelke (meg a bele is) a lengéscsillapítónak. Megjött a vezérműszíj a görgőkkel és a vízpumpával, szombaton bontok-rontok, építek :) de hogy el lőjem a napi ötömet,kérdezek is, nem tudja vki így hirtelen hogy hol van az üzemanyag szivattyú reléje? motortérben nincs, ott lábnál mindkét oldalt néztem,elvileg nincs ott sem. Ötlet? Nem csak elvileg, de gyakorlatilag is ott van.Szedd le az anyósülésnél az ajtó előtti borítást (A oszlop) és jó magasan, kb. a kesztyűtartó magasságában találsz egy barna és egy lila relét. A kettő közül egyik lesz a tied. Annyira fent van, hogy a kezed előbb találja meg, mint a szemed. Azt ne kérdezd, hogy miért tették ilyen magasra. Ettől még nem tűri a vizet, ne menj vele mélyvízbe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május31, 2012 Megoszt Elküldve Május31, 2012 Azt nehezen. Az XEP motor kb 2004 végétől van. Egy kollegám vett tavaly, 1,35 millióért, de az tényleg patika, klímás, 5 ajtós és 80 ezer km-es. Az alatt csak hulladékok voltak. Azóta eltelt egy év, mentek le az árak, de 700-800 ezer Ft ért ilyet nemigen kapsz. Fapados, 3 ajtós lestrapáltat viszont igen. Egy éve nagyon tartották a kisautók árait,még nem ütött be az olcsó regadó,túlkínálat,mégsincs vevő hármas kombó.. Emlékeim szerint fapad 1.2 city fehér ötajtós B corsákat kínáltak 500-600eft környékén egy évvel ezelőtt.Majdhogynem feljebb ment az áruk akkor, 2-3év távlatát nézve. Most ugyanez óvatos 320e. http://www.hasznalta...izkonyv-5775685 De nézd csak végig milyen és mennyi C van 700-800eft környékén. G-astra még durvábban zuhant,azokból 2005-2006os példányok vannak 1m-ért,alku előtt. Egy éve ezeket közelebb tartották a 2m-hoz.Jelenleg ott tartunk,hogy itthon zuhannak az autóárak,nyugatabbra meg mennek fel,mert elviszik a keleti népek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve Május31, 2012 Megoszt Elküldve Május31, 2012 ma levizsgázott a kicsikém,környezetvédelmi besorolását illetően feljebb lépett, így már elvileg szmogriadó esetén is közlekedhetek...lol :D Azt meg, hoogy?? Papírszerint C-s motorod van, vagy X? Az AC Relének pedig az anyós ülés oldalán kell lennie, vagy attól függ, h milyééén motor?! Ha -NE- akkor az akksi környékén, de az biztos, h a vastag fekete kábelkötegen átfutsz az ECU-tól akkor biztos rábukkansz. Ha meg az imént említett motor akkor meg Fekete a relé eredetileg és hosszú fajta.(kinézetre, hosszabb) Eredetileg ott a helye ahol J0hnny is mondja, de vannak más befolyásoló tényezők is, ennek függvényében kövesd a kábel köteget! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 Anno, amikor cseréltem a relét, én is sima kürt relét raktam a helyére, de a gyári AC relé (értsd: lila) valamiért speckó, ha jól tudom az érintkező pogácsák jobb anyagból vannak, tovább bírják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 Anno, amikor cseréltem a relét, én is sima kürt relét raktam a helyére, de a gyári AC relé (értsd: lila) valamiért speckó, ha jól tudom az érintkező pogácsák jobb anyagból vannak, tovább bírják. A sima is ugyan úgy jó hozzá, nem kell nagyobb érintkezős, nem bika kábel megy az AC pumpához így sok értelme nincs, a "hagyományos" is 10A felett bír ha jól emlékszem, pumpánál ha annyi folyna komoly gondok lennének. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 Azt meg, hoogy?? Papírszerint C-s motorod van, vagy X? Az AC Relének pedig az anyós ülés oldalán kell lennie, vagy attól függ, h milyééén motor?! Ha -NE- akkor az akksi környékén, de az biztos, h a vastag fekete kábelkötegen átfutsz az ECU-tól akkor biztos rábukkansz. Ha meg az imént említett motor akkor meg Fekete a relé eredetileg és hosszú fajta.(kinézetre, hosszabb) Eredetileg ott a helye ahol J0hnny is mondja, de vannak más befolyásoló tényezők is, ennek függvényében kövesd a kábel köteget! :D C-s a motorkód, de mondott vmit a srác hogy a magyarországi első forgalomba helyezés miatt X évjárattól kék matricát kap az autó és amit egyszer feljebb minősítettek azt már nem lehet lejjebb,tehát elvi síkon most már csak kék plecsnit kaphat az autó. ami meg ezt a relét illeti nem értem, mikor szétkaptam egy évvel ezelőtt az A oszlopnál anyós oldalt a borítást ott csak a gyári központi zárnak a vezérlője volt,bár az is igaz hogy nem nézelődtem feljebb ahogy azt itt vki írta...már csak az van hogy lusta vagyok szétkapni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 C-s a motorkód, de mondott vmit a srác hogy a magyarországi első forgalomba helyezés miatt X évjárattól kék matricát kap az autó és amit egyszer feljebb minősítettek azt már nem lehet lejjebb,tehát elvi síkon most már csak kék plecsnit kaphat az autó. ami meg ezt a relét illeti nem értem, mikor szétkaptam egy évvel ezelőtt az A oszlopnál anyós oldalt a borítást ott csak a gyári központi zárnak a vezérlője volt,bár az is igaz hogy nem nézelődtem feljebb ahogy azt itt vki írta...már csak az van hogy lusta vagyok szétkapni :) Ezt cáfolnám, legalábbis amikor én csináltam nem így volt, hiába volt magyarországi első forgalomba helyezés pirosat kaptam én is. Bár azóta változhatott ezt nem vitatom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 A sima is ugyan úgy jó hozzá, nem kell nagyobb érintkezős, nem bika kábel megy az AC pumpához így sok értelme nincs, a "hagyományos" is 10A felett bír ha jól emlékszem, pumpánál ha annyi folyna komoly gondok lennének. Nem a terhelés miatt speckó, hanem beégés ellen védett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 Ezt cáfolnám, legalábbis amikor én csináltam nem így volt, hiába volt magyarországi első forgalomba helyezés pirosat kaptam én is. Bár azóta változhatott ezt nem vitatom... beszéltem egy másik vizsgáztatóval, ő sem hallott ilyenről,de őszintén telibesz@rom, elintézte a kéket innentől kezdve meg nem érdekel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis0313 Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 Van valakinek ilyen tapasztalata? Ma menet közben kigyulladt a motor hibát jelző sárga lámpa és iszonyatosan elkezdett rángatni. Alig tudtam hazaérni vele. Mi mehetett ki benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kecsab Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 Van valakinek ilyen tapasztalata? Ma menet közben kigyulladt a motor hibát jelző sárga lámpa és iszonyatosan elkezdett rángatni. Alig tudtam hazaérni vele. Mi mehetett ki benne? Ennél kicsit vastagabban is írhatnál erről. Mi a motorkódod, forgattad-e a motort rendesen? van-e EGR-szeleped, folyamatos gáznál kezdett el rángatni, vagy motorfék után, stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 Ezt cáfolnám, legalábbis amikor én csináltam nem így volt, hiába volt magyarországi első forgalomba helyezés pirosat kaptam én is. Bár azóta változhatott ezt nem vitatom... Vizsgáztató meg vizsgaállomás függvénye minden. Egyik nepper srác vett 200 Katrina hurrikán miatt vízkáros Harley-t,de mivel azok a motorok euro -8as besorolásúak ezért hivatalosan nem is lehet forgalomba helyezni őket,de van olyan hely ahol megoldják,így párszáz km-t utaznak forgalomba helyezés előtt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 Vizsgáztató meg vizsgaállomás függvénye minden. Egyik nepper srác vett 200 Katrina hurrikán miatt vízkáros Harley-t,de mivel azok a motorok euro -8as besorolásúak ezért hivatalosan nem is lehet forgalomba helyezni őket,de van olyan hely ahol megoldják,így párszáz km-t utaznak forgalomba helyezés előtt. :D Lehetséges, én sem most csináltattam azóta változott a törvény erre irányuló része, így valószínű már nem él ami nálam volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 Lehetséges, én sem most csináltattam azóta változott a törvény erre irányuló része, így valószínű már nem él ami nálam volt. A törvényt lehet alakítani,értelmezni,hogy jó legyen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 A törvényt lehet alakítani,értelmezni,hogy jó legyen. :D Nekem is ilyen KELL!! VOLU SEGÍTS! :D Bár az enyém 94... -es.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts