Henk Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Vágesz, csak itt a fútóműves arc állította kecsón, de már pedig ő azt tudja állítani... :D Egy becsületes futóműves az bizony beállítja. Kireszeli a lengéscsillapítón a furatokat vagy fent a toronynál a kasztnit, láttam már ilyet. :D Más: Nem tudja valaki, hogy az Astra meg a Corsa kipufogócsőben van átmérőbeli eltérés vagy mindkettő alatt 45-ös cső van? Meg azt, hogy honnan lehetne hátsó stabilrudat szerezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Egy becsületes futóműves az bizony beállítja. Kireszeli a lengéscsillapítón a furatokat vagy fent a toronynál a kasztnit, láttam már ilyet. :D Más: Nem tudja valaki, hogy az Astra meg a Corsa kipufogócsőben van átmérőbeli eltérés vagy mindkettő alatt 45-ös cső van? Meg azt, hogy honnan lehetne hátsó stabilrudat szerezni? Nekem lesz eladó hátsó stabrudam nemsoká ha minden igaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Egy becsületes futóműves az bizony beállítja. Kireszeli a lengéscsillapítón a furatokat vagy fent a toronynál a kasztnit, láttam már ilyet. :D Más: Nem tudja valaki, hogy az Astra meg a Corsa kipufogócsőben van átmérőbeli eltérés vagy mindkettő alatt 45-ös cső van? Meg azt, hogy honnan lehetne hátsó stabilrudat szerezni? Kipufogócsőben az 1.2-es corsák leömlőtől-katiig tartó csöve vékonyabb,mint 45. Onnan hátra kisblokkos 1.2-1.6 astra-corsa egyforma. Kivéve a végdob végcsövét,mert az astrán vastagabb,illetve gsi corsán is az,de asszem csak valami 2mmrel sima corsa 38-as végcső,gsi hátsó dobon meg 40mm. Szóval azt az első szakaszt illik cserélni ha 1.2ről váltasz. Asszem már 1.4 corsán is vastagabb az a szakasz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Henk Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Kipufogócsőben az 1.2-es corsák leömlőtől-katiig tartó csöve vékonyabb,mint 45. Onnan hátra kisblokkos 1.2-1.6 astra-corsa egyforma. Kivéve a végdob végcsövét,mert az astrán vastagabb,illetve gsi corsán is az,de asszem csak valami 2mmrel sima corsa 38-as végcső,gsi hátsó dobon meg 40mm. Szóval azt az első szakaszt illik cserélni ha 1.2ről váltasz. Asszem már 1.4 corsán is vastagabb az a szakasz. Az első cső az mindenképpen az Astra-é lesz mert az dupla cső, a kat utáni érdekelt inkább. Még a középső dobon is gondolkodom, de az majd még kiderül. Ha lesz eladó hátsó stabilrudad szerintem engem az érdekelne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Az első cső az mindenképpen az Astra-é lesz mert az dupla cső, a kat utáni érdekelt inkább. Még a középső dobon is gondolkodom, de az majd még kiderül. Ha lesz eladó hátsó stabilrudad szerintem engem az érdekelne. Kisblokknál 1.6ig nincs a többinek nagy jelentősége.meg amúgy is egyformák. Akkor már készül az 1.6si? Ha si motorod lesz,ahhoz nem túlzottan ajánlott a wr váltó. Vagyis előzésnél nyolcvannál vissza három,mert negyedikből a wr még ilyen sebességnél csak 2500-at pörög az si meg azon a fordulaton elég halovány. Ezért vegyél tőlem hosszú ötödik fokozatot,öt ropiét hajlandó vagyok kiszedni a wr váltómból. :D A többi marad pörgős rövid,az ötödik meg utazós hosszú,3.74-es diffiddel 130nál pörögni fog vagy 3300-at. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Henk Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Kisblokknál 1.6ig nincs a többinek nagy jelentősége.meg amúgy is egyformák. Akkor már készül az 1.6si? Ha si motorod lesz,ahhoz nem túlzottan ajánlott a wr váltó. Vagyis előzésnél nyolcvannál vissza három,mert negyedikből a wr még ilyen sebességnél csak 2500-at pörög az si meg azon a fordulaton elég halovány. Ezért vegyél tőlem hosszú ötödik fokozatot,öt ropiét hajlandó vagyok kiszedni a wr váltómból. :D A többi marad pörgős rövid,az ötödik meg utazós hosszú,3.74-es diffiddel 130nál pörögni fog vagy 3300-at. Ja már darabokban van, szedem össze hozzá a cuccokat aztán lassan megy össze. Először megnézem ezzel a váltóval mit tud aztán ha nem leszek elégedett visszatérhetünk erre az 5. cserére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Nem szoktam sokat cicózni az ilyennel, azt hiszem a kép mindent elmond: Nem volt kedvem ütni vágni, inkább elkértem havertól a célszerszámot (veszek is egy ilyet) Szépen megoldottad. Én ütögetésen gondolkodtam, de én egyben cserélem a lengőkart. Viszont ezt a képet szándékosan idéztem be, ez nagyon jó szerszám, nem kell szétütni legalább. Ez hasznos kategória! :) A lengéscsillapító dőlésszög állítása, gyárinál nincs, után gyáriknál sem, csak a drága állítható sportoknál. Ezenkívül van egy módszer ahogy szokták. Lerajzoltam :) 1. piros jelölés a furat kitágítása, 2. Ráhegesztenek egy pontot, h beakadjon az állító csavar és a kanyarban ne forduljon el az eredetibe :) 3. ez pedig az állító csavar akar lenni amire rá kell esztergáltatni egy alátétet aminek nem a közepén megy át a csavar és lehetőleg rá van fixálva. így lehet utólagosan állítható dőlésszögű gátlót csinálni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 http://totalcar.hu/tv/2012/05/09/kethavi_fizetes_egy_tankolasra_pockolt_opelek_es_csinos_csajok_az_olvasok_ellen/ "Húsz évvel ezelőtt ,-amikor a B corsa megjelent,- nem is egy autó,hanem egy új szociológiai fogalom tűnt fel a színen: A Korzás csaj." :hehe: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 Na ilyet még csinálni akarok. Na ilyent én is :) A futóműves témához annyit, hogy igaz, a gyárin nem lehet állítani a dőlést, de a sportfutóműveknek gyárilag ki van tágítva az egyik furat, nálam eddig szerintem mindig az alsó volt, mind a 4-5 futóműnél. Eddig még egyszer se mozdult el, csak rendesen meg kell húzni a csavarokat. Nekem többször lazult le a talpas, de a gólyaláb még soha :D Amúgy megoldható lenne excenteres csavarral is, talán a Golfoké passzolna is, de akkor nem befelé és kifelé kellene tágítani, mint ahogy a sportfutóműveken van, hanem fel és le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 Na ilyent én is :) Van egy bolt kecsón, ahol van hozzá cucc, lehet válogatni, de nincs időm vele foglalkozni még, másrészt nekem baromi nehéz hozzáférni, szűk a hely. Baromi kiváncsi lennék, mennyivel lenne pontosabb a kapcsolási érzet, de szerintem ég és föld lenne a különbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 A futóműves témához annyit, hogy igaz, a gyárin nem lehet állítani a dőlést, de a sportfutóműveknek gyárilag ki van tágítva az egyik furat, nálam eddig szerintem mindig az alsó volt, mind a 4-5 futóműnél. Eddig még egyszer se mozdult el, csak rendesen meg kell húzni a csavarokat. Nekem többször lazult le a talpas, de a gólyaláb még soha :D Amúgy megoldható lenne excenteres csavarral is, talán a Golfoké passzolna is, de akkor nem befelé és kifelé kellene tágítani, mint ahogy a sportfutóműveken van, hanem fel és le. Egyelőre nem nyúlok hozzá, majd a padon lesem az értékeket, mi hogy áll, ha állítják be. Az első szilentek nem lettek jók, képtelenség besajtolni őket, vissza vették a boltban, holnap reggel jön a komplett szilent blokk, nincs időm tovább szarakodni a magyar alkatrész zsonglőrökkel...vicc, mert angliában kapható, amit keresek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 Hali , most vásároltam 1 , 96-os 1.2-es corsát . Örömel venném ha valaki tudna segiteni abban hogy honnantudok letölteni szerelési- használati utmutatót , elöre is köszi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 Hali , most vásároltam 1 , 96-os 1.2-es corsát . Örömel venném ha valaki tudna segiteni abban hogy honnantudok letölteni szerelési- használati utmutatót , elöre is köszi. :) Privátba küld át az emailcímedet és elküldöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
jakapapa Elküldve Május10, 2012 Megoszt Elküldve Május10, 2012 sziasztok. Automata B Corsa (C14NZ) a váltó D-be rakásakor leáll a motor... ennek oka mi is lehet? előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 sziasztok. Automata B Corsa (C14NZ) a váltó D-be rakásakor leáll a motor... ennek oka mi is lehet? előre is köszi Nyomd le a kuplungot közben. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 Nyomd le a kuplungot közben. :D PF :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyunyi Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 nem bírom leszedni a kormányt, van valami trükkje? azt látom, hogy külön mozog a kormány oszlop a kormány keréktől, de tengely irányba nem mozdul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 nem bírom leszedni a kormányt, van valami trükkje? azt látom, hogy külön mozog a kormány oszlop a kormány keréktől, de tengely irányba nem mozdul. Ismerős a helyzet... Ezzel én is elvoltam egy darabig, míg lejött. Fogj egy nagy krova fejet, vagy egy vastag csövet, és ütögesd vele a kormányt, a csavar körül, de teljesen ne vedd le az anyát róla, mert elég erős a rugó alatta, és messze repül, vagy az orrodig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 A kormány leszedése tényleg nem egyszerű. Mi ketten csináltuk, egy ember húzta a kormány a másik ütötte a csavart finomat. Egyszer megindult :) Az anyát ne vedd le !!!!!! A komolyság, hogy felkerült a másik kormány, kb másnap megint leszedtük mert nem úgy állt ahogy kellett volna. Gondoltam majd könnyebb lesz, de nem. Jó rászorult :P Most is van benne egy kis ferdeség, nem áll pont középen ahogy kéne (köszi holtjáték) de már nem akartuk bántani :) Majd legközelebb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 A kormány leszedése tényleg nem egyszerű. Mi ketten csináltuk, egy ember húzta a kormány a másik ütötte a csavart finomat. Egyszer megindult :) Az anyát ne vedd le !!!!!! A komolyság, hogy felkerült a másik kormány, kb másnap megint leszedtük mert nem úgy állt ahogy kellett volna. Gondoltam majd könnyebb lesz, de nem. Jó rászorult :P Most is van benne egy kis ferdeség, nem áll pont középen ahogy kéne (köszi holtjáték) de már nem akartuk bántani :) Majd legközelebb :) Gyártsatok hozzá célszerszámot, mint én, B Vekihez. Ezzel pillanatok alatt lehúzható a kormány, anélkül, hogy megsérülne bármi is, vagy ütögetni kelljen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május13, 2012 Megoszt Elküldve Május13, 2012 Kész lett a futómű, megvolt a beállítás...fülig ér a szám. Piszok jó lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi1973Wien Elküldve Május13, 2012 Megoszt Elküldve Május13, 2012 egy baratom 'B' corsat keres megvetelre, benzin v. diesel mindegy, jo allapotu legyen, azonnal hasznalatba veheto, tervezett szerviz nem gond, csak ismert(ebb) legyen az eloelet. a sogornojenek kell bejarasra, napi 2*40km.... (klima, szervokormany elonyt jelent) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május13, 2012 Megoszt Elküldve Május13, 2012 Van egy türkiz színű, sport c14se,háromajtós osztrák származású corsám eladó.140ekm-t futott. Odab*szós gyári állapot.Női tulajtól. Holnap rakom fel a hahura,majd ide is dobok egy linket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május13, 2012 Megoszt Elküldve Május13, 2012 Kész lett a futómű, megvolt a beállítás...fülig ér a szám. Piszok jó lett. Dőlést is állítottak? Most akkor Pu szilentek vannak benne? Kormány kotyogásával mi van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május13, 2012 Megoszt Elküldve Május13, 2012 Dőlést is állítottak? Most akkor Pu szilentek vannak benne? Kormány kotyogásával mi van? Nem lehet dőlést állítani. Majd a megmaradt perselyekbe rakok PU-t, ha eljön a csere ideje. Megszünt, pontos minden érintésre, mint a halál. Jobb 2.5°, bal 2°-kal volt befelé, emberes összetartásom volt. Most minden patent. Megjött az alukarter is, köv olajcserénél rakom fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts