borisz Elküldve November1, 2009 Megoszt Elküldve November1, 2009 Új van csergőnek. Bontottat is lehet szerezni,talán meséltem neked az Alsónémedis csávóról nálam van minden mint a búcsúban. majd lehet ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November1, 2009 Megoszt Elküldve November1, 2009 majd lehet ... Már megint aludni kell. Mindjárt 4:45 Jó éjt Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve November1, 2009 Megoszt Elküldve November1, 2009 Már megint aludni kell. Mindjárt 4:45 Jó éjt :) joccaka Link to comment Megosztás: More sharing options...
Black Elküldve November1, 2009 Megoszt Elküldve November1, 2009 az is jo dolog csak macerás utolag gyáriba meg sztem lehetetlen szerezni föleg ami még jo valamire. ma leszedtem a tetökárpitot kimostam kicsit meg kiszigetelem a tetöt mert ugy kong mint bili ha zenélek nem olyan jo :) Én nyáron cseréltem a komplett tető kárpitot mert a napfénytető medencéjének az eggyik leeresztó csöve eldugult és kiáradtt a víz, a kárpit meg tropa lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Én nyáron cseréltem a komplett tető kárpitot mert a napfénytető medencéjének az eggyik leeresztó csöve eldugult és kiáradtt a víz, a kárpit meg tropa lett. az a kárpit nem ér 1 köpést se :) szerelni könnyü de sajnos minöség 0 Link to comment Megosztás: More sharing options...
drszpp Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Szóval melegen minden rendeben? Merre laksz? Hali! Vidéken, Papkeszi mellett. Igen melegen jó, a kis meleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Számomra azért érthetetlen hogy benne van mert ez egy 93'as Corsa az első gyártási évből szal nem kicsit meglepő Sztem ez nem is olyan ritka eset Opeléknél, hogy az első évjáratokba még minden későbbi extrát előkészítenek, aztán később jönnek rá hogy azzal is tudnak spórolni ha ezt-azt lehagynak a kábelkötegről. Anno nekem is be volt vezetékelve a Caliban a fedélzeti computertől kezdve az ülésfűtésig egy csomó minden, pedig egyik sem volt benne eredetileg, de csak rá kellett dugnom a csatlakozót és már működött is. Érdekes módon viszont egy pár évvel későbbi példányból ugyanezek már kimaradtak. Jah és a mostani Coupém is ilyen, ebben is ott a csati az ülésfűtéshez meg a BC-hez is, nem is beszélve ugye a tempomatról... és ez is a típus bevezetése utáni első évből származik, csakúgy mint a régi Calibrám. Az utolsó évjáratos A Corsámból meg amit lehet kihagytak... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 miért lehet az hogy az ülésfütés az anyós oldalon csak egy idő után kapcsolódik még a vezető odlaon egyből ?? Mondjuk ott is van hogy könyörögni kell neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Sztem ez nem is olyan ritka eset Opeléknél, hogy az első évjáratokba még minden későbbi extrát előkészítenek, aztán később jönnek rá hogy azzal is tudnak spórolni ha ezt-azt lehagynak a kábelkötegről. Anno nekem is be volt vezetékelve a Caliban a fedélzeti computertől kezdve az ülésfűtésig egy csomó minden, pedig egyik sem volt benne eredetileg, de csak rá kellett dugnom a csatlakozót és már működött is. Érdekes módon viszont egy pár évvel későbbi példányból ugyanezek már kimaradtak. Jah és a mostani Coupém is ilyen, ebben is ott a csati az ülésfűtéshez meg a BC-hez is, nem is beszélve ugye a tempomatról... és ez is a típus bevezetése utáni első évből származik, csakúgy mint a régi Calibrám. Az utolsó évjáratos A Corsámból meg amit lehet kihagytak... :) na van már kábelezés bajom nekem is megvettem tis vagy mit és nem találom a kábelét :) már egész müszerfal darabokba ... valakinek tipp? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 na van már kábelezés bajom nekem is megvettem tis vagy mit és nem találom a kábelét :) már egész müszerfal darabokba ... valakinek tipp? ne is keresd. nincs benne. neked kell bekábelezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 ne is keresd. nincs benne. neked kell bekábelezni. másik autoba benne volt gyereknek tele tököm honnan szedek olyan soklábu csatit?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 másik autoba benne volt gyereknek tele tököm honnan szedek olyan soklábu csatit?! bontó Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 bontó az a vicc h valami rémlik h láttam ilyet valahol csak már annyi kábel van benne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 az a vicc h valami rémlik h láttam ilyet valahol csak már annyi kábel van benne :) na mind1 egnézem még 1 szer hátha táblánál láttam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Hali! Vidéken, Papkeszi mellett. Igen melegen jó, a kis meleg. Lehet hogy rotor vagy hall jeladó, de az is lehet hogy csak tisztára és szárazra kitörlöd az elosztó fedelet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 na mind1 egnézem még 1 szer hátha táblánál láttam Ha van benne akkor az ott van a középkonzolnál valahol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Ha van benne akkor az ott van a középkonzolnál valahol. nincs ott szar se Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 nincs ott szar se vagy ugy ARGO-san : ###### van itten nem kincs :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 miért lehet az hogy az ülésfütés az anyós oldalon csak egy idő után kapcsolódik még a vezető odlaon egyből ?? Mondjuk ott is van hogy könyörögni kell neki. Náalm pont fordítva ugyan, de ugyanez a helyzet. Esetleg a kapcsoló a hülye... Megcserélve majd letesztelem, ha lesz rá érkezésem, időm, kedvem, és épp be lesz melegítve az autó, mert így fagypont körül törik minden műanyag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Black Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 Rizsszem izzó helyére valami tipp, magassab fényerejű jégfehér megoldás kéne, max. minimális kókányolással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 ez 1 jo kis link Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 ez 1 jo kis link Nincs infó róla hogy mennyit nyom De viszont 30e/db az új ára Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Nincs infó róla hogy mennyit nyom De viszont 30e/db az új ára talátam megfelelöt 4000/4db tuningos emberektöl neten 10körül meg a 4db :) ugyh ez kis pénzböl jo lesz... végre valami Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 talátam megfelelöt 4000/4db tuningos emberektöl neten 10körül meg a 4db :) ugyh ez kis pénzböl jo lesz... végre valami Az jó szám Gondolom nem azt akartad megfaragni ami benne van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 Az jó szám Gondolom nem azt akartad megfaragni ami benne van. pontos méretek fontosak ugyh nem faragok sztem nem is lehetne kap szép nagy injektort még mindig töredék ár Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts