borisz Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Biztos ,csak kíváncsi voltam lehet-e kapni,de ha akarod neked megrendelem 291e-ért :) vagy 2 jöhet persze :) jön a tél ugyh ülök seggemen auto jo nem is variálok most Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 vagy 2 jöhet persze :) jön a tél ugyh ülök seggemen auto jo nem is variálok most Helyes,most nézem hogy a motorháztetőbe van szigetelés....mik vannak másrészt biztos hogy nem lehet felrakni az a tartót a jelenlegi bakhoz,úgy néz ki hogy előrébb kell hozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Helyes,most nézem hogy a motorháztetőbe van szigetelés....mik vannak másrészt biztos hogy nem lehet felrakni az a tartót a jelenlegi bakhoz,úgy néz ki hogy előrébb kell hozni. az a szigetelés nem hülyeség szereztem még golfba is nem sok embernek volt :) és bár nem olyan kongos a corsa motortere szerencsére. lehet eladom a szervot elbirok vele igy is még nagy kerék se vészes a jobban idegesit az a kormány kopogása amit beszéltünk de 10enezer 1 szar semmiért :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 az a szigetelés nem hülyeség szereztem még golfba is nem sok embernek volt :) és bár nem olyan kongos a corsa motortere szerencsére. lehet eladom a szervot elbirok vele igy is még nagy kerék se vészes a jobban idegesit az a kormány kopogása amit beszéltünk de 10enezer 1 szar semmiért :) Jah,de szerintem neked a fenti szar,oda meg sima golyós csapágy kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Jah,de szerintem neked a fenti szar,oda meg sima golyós csapágy kell. és nem az volt zsák pénz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 és nem az volt zsák pénz? a lenti az valami peremes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 a lenti az valami peremes... majd meglesem 1szer nem vészes a dolog ültem ma is 1 astrába mindig rájövök az én automim szinte ujak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 majd meglesem 1szer nem vészes a dolog ültem ma is 1 astrába mindig rájövök az én automim szinte ujak :) okés,mentem alszani. jó éjt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 okés,mentem alszani. jó éjt. joccaka :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Hát akkor nagyon gyorsan pótold, mert így hűtés hiányában hazavágod a motort, viszont a teszkós zöld löttyöt nagyon nem ajánlanám, ugyanis a fagyállónak nem csak az a szerepe hogy ne fagyjon meg, hanem az keni többek között a vízpumpát is, úgyhogy én a helyedben a gyári piros színű GM-es fagyállót raknám bele: http://top-start.unas.hu/shop_ordered/3667...pic/02739_1.jpg Jobb autósboltokban kapsz ilyet, kábé 1000Ft/liter áron, de ez tömény, -70°C-ig jó, szóval utána még kell desztvíz a higításhoz. Sztem az itthoni időjárási körülményekre nagyjából megfelel ha veszel 2liter ilyen fagyállót, a többit meg kipótolod desztillált vízzel (most a keverési arány nincs előttem, de a fagyálló dobozán rajta van hogy így hány fokos lesz). És így tutira nem fog beállni a vízpumpád például. :) Itt van a táblázat de mennyire keverjem vajon a -18 elég vagy legyen erősebb? http://www.bgm.hu/webshop/catalog/product_...products_id=218 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tozoka Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Légtömegmérő! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Bocsi azt nem írtam C12Nz a moci. A sok azt jelenti hogy városban kb 7-8 l. Városon kívül nagyon jó , kb 5,5-6 liter. Mondju most fogok termosztátot is cselélni mert az mindíg nyitva van. Aznemsok. Nekem is C12NZ van a Corsában, itt lentebb az aláírásomban meg láthatod hogy mennyit fogyaszt. :) Mondjuk én télen használom és szinte kizárólag rövid utakra városban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Légtömegmérő! Ez most mire? Ha a nagy fogyasztásra írtad, akkor nem nyert, a C12NZ-ben nincsen ilyen, csak MAP szenzor van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Ez most mire? Ha a nagy fogyasztásra írtad, akkor nem nyert, a C12NZ-ben nincsen ilyen, csak MAP szenzor van. nem akartam én irni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Itt van a táblázat de mennyire keverjem vajon a -18 elég vagy legyen erősebb? http://www.bgm.hu/webshop/catalog/product_...products_id=218 Legyen erősebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Legyen erősebb. ok köszi 1:1 arányban kevertem -38 körül van. DE megmértem pumpás fokolóval a téli szélvédőmosót (by tesco) és megdöbbenve tapasztaltam hogy az úszó meg se mukkan....most az lehet hogy nem ahoz valló de hogy tudom ellenőrizni a szélvédőmosó hideghatárát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 okés,mentem alszani. jó éjt. :) toltam tegnap este 650km az autoba és minden hibátlan ez volt az igazi teszt az átépitésnek.... fogyasztásrol meg annyit 150-160 mindenhol telin hozza is a 10lityit ahogy kell :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 ok köszi 1:1 arányban kevertem -38 körül van. DE megmértem pumpás fokolóval a téli szélvédőmosót (by tesco) és megdöbbenve tapasztaltam hogy az úszó meg se mukkan....most az lehet hogy nem ahoz valló de hogy tudom ellenőrizni a szélvédőmosó hideghatárát? Előfordul, hogy nem ahhoz való, hanem a hűtőfolyadékhoz. Legegyszerőbb, hogy kiüríted a tartályt, és teszel bele téli szélvédőmosót higítás nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 Előfordul, hogy nem ahhoz való, hanem a hűtőfolyadékhoz. Legegyszerőbb, hogy kiüríted a tartályt, és teszel bele téli szélvédőmosót higítás nélkül. Megtörtént :) Az elképzelhető szerintetek hogy a kiegyenlítő tartály repedt...mert tegnap feltöltöttem a tartály szintig és ma negyedig se volt... Ráadásul ilyen zavaros szine volt és valami barna trutyi ült ki a folyadékszint köré olyan mint valami szar :) utántöltöttem ma megyek vele. Ha megint fogy akkor valami nem kóser Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 :) toltam tegnap este 650km az autoba és minden hibátlan ez volt az igazi teszt az átépitésnek.... fogyasztásrol meg annyit 150-160 mindenhol telin hozza is a 10lityit ahogy kell :) Csodák nincsenek. Ami kijön annak be is kell mennie. És 4000 felet még harapott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 Csodák nincsenek. Ami kijön annak be is kell mennie. És 4000 felet még harapott? igen 1 ideje jo söt most jol kiégett :) nem tudsz nyulványrol rajzot vagy méreteket mert lehet bevágom én azt a bakot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 igen 1 ideje jo söt most jol kiégett :) nem tudsz nyulványrol rajzot vagy méreteket mert lehet bevágom én azt a bakot... Nem Az a helyzet hogy nem is találtam különböző nyúlványt. De azért megnézem megint Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 Nem Az a helyzet hogy nem is találtam különböző nyúlványt. De azért megnézem megint ako élöbe szerzek 1 autot tudok valakit akinek van csak sztem messze. 2000évj ba kell lenni föleg gsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 ako élöbe szerzek 1 autot tudok valakit akinek van csak sztem messze. 2000évj ba kell lenni föleg gsi Találtam,de nincs méretezve. Küldjem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 Találtam,de nincs méretezve. Küldjem? talán a bevágás miatt jo lehet thx! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts