borisz Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Küldtem még egyet, most astra,előbb corsa. igen gyanum ilyesmi lesz már csak az is gáz ha más corsa meg astra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 igen gyanum ilyesmi lesz már csak az is gáz ha más corsa meg astra nem is értem mért kellet ezt megvariálni. Jah azt még nem mondtam hogy 10.1 lett a kompresszióm,ezt se értem,a 9.1 helyett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 nem is értem mért kellet ezt megvariálni. Jah azt még nem mondtam hogy 10.1 lett a kompresszióm,ezt se értem,a 9.1 helyett. érdekes dolgok ezek :D azért szervot összehozom klimába nem mernék most beleugrani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 érdekes dolgok ezek :D azért szervot összehozom klimába nem mernék most beleugrani Valami sufni tuning? :) Ügyes vagy megoldod,mentem alszani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Valami sufni tuning? :) Ügyes vagy megoldod,mentem alszani. alugyááá :D a nap mondása:corsaba astramotoron corsa szervo :D joccaka Link to comment Megosztás: More sharing options...
djbahool Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Megtudnátok mondani, hogy mekkora átmérőjű hangszóró megy előre? (X12XE) A másik kérdésem, hogy a felnimen most nyári 155/70R13 gumi van. Rá fog menni a 175/65R13 téli? Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Megtudnátok mondani, hogy mekkora átmérőjű hangszóró megy előre? (X12XE) A másik kérdésem, hogy a felnimen most nyári 155/70R13 gumi van. Rá fog menni a 175/65R13 téli? Elvileg 165 mm megy előre. Ha a felnid szélessége 5 és 6 coll között van (5, 5.5, 6), akkor rá kell mennie. G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
djbahool Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Elvileg 165 mm megy előre. Ha a felnid szélessége 5 és 6 coll között van (5, 5.5, 6), akkor rá kell mennie. G. THX És a felni szélesség az rá van írva, vagy meg kell mérni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Rajta kell, hogy legyen! Ha gyári, akkor elvileg az elején van! Utángyártottat még nem láttam, de azon is biztos rajta van! De az sem rossz, ha leméred! 1 coll = 2,54 cm! Ebből ki tudod számolni, hány coll-os! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
djbahool Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Sziasztok! Tegnap vettem egy CD fejegységet a kocsiba, ami ISO csatlakozós. Kivettem a benne lévő Kenwood magnót, lehúztam róla az átalakító csatlakozót, és így ott volt az ISO csatlakozó (a kocsiból jövő). De hogy ne legyen teljes az örömöm, a kapcsolt 12V ill. állandó 12V meg van benne cserélve. Egész délután nem sikerült megcserélnem, mert nem tudtam kihúzni a "pin-t" (female connectort) a műanyagból. Az oldalán van egy sárga reteszelő műanyag, azt kihúztam, de sajna nem jött ki. Próbáltam benyúlni tűvel ill. pici csavarhúzóval, hátha van még benne valami tüske is amit meg kell nyomni, és úgy kihúzni, de semmi. Szedett már szét valaki ilyet? Tudnátok segíteni ebben? Köszi djbahool vmi ilyesmiről van szó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Black Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Sziasztok! Tegnap vettem egy CD fejegységet a kocsiba, ami ISO csatlakozós. Kivettem a benne lévő Kenwood magnót, lehúztam róla az átalakító csatlakozót, és így ott volt az ISO csatlakozó (a kocsiból jövő). De hogy ne legyen teljes az örömöm, a kapcsolt 12V ill. állandó 12V meg van benne cserélve. Egész délután nem sikerült megcserélnem, mert nem tudtam kihúzni a "pin-t" (female connectort) a műanyagból. Az oldalán van egy sárga reteszelő műanyag, azt kihúztam, de sajna nem jött ki. Próbáltam benyúlni tűvel ill. pici csavarhúzóval, hátha van még benne valami tüske is amit meg kell nyomni, és úgy kihúzni, de semmi. Szedett már szét valaki ilyet? Tudnátok segíteni ebben? Köszi djbahool vmi ilyesmiről van szó Ne szétszedni próbáld, valószínüleg egybe van préselve a "ne pitiszkáld hanem vegyél újat" elv miatt, inkább vágd el a 2 vezetéket, kösd össze zsugorcsövezd vagy forraszd és szigeteld le . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Hello! végiolvastam a corsás topicot uhhh érdekes. első kérdésem az lenne hogy fagyállónak jó ha veszek a tescoban azt a zöld lötyöt vagy abból is valamiféle kritérium? A tartályom full üres... Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Hello! végiolvastam a corsás topicot uhhh érdekes. első kérdésem az lenne hogy fagyállónak jó ha veszek a tescoban azt a zöld lötyöt vagy abból is valamiféle kritérium? A tartályom full üres... Köszi Hát akkor nagyon gyorsan pótold, mert így hűtés hiányában hazavágod a motort, viszont a teszkós zöld löttyöt nagyon nem ajánlanám, ugyanis a fagyállónak nem csak az a szerepe hogy ne fagyjon meg, hanem az keni többek között a vízpumpát is, úgyhogy én a helyedben a gyári piros színű GM-es fagyállót raknám bele: Jobb autósboltokban kapsz ilyet, kábé 1000Ft/liter áron, de ez tömény, -70°C-ig jó, szóval utána még kell desztvíz a higításhoz. Sztem az itthoni időjárási körülményekre nagyjából megfelel ha veszel 2liter ilyen fagyállót, a többit meg kipótolod desztillált vízzel (most a keverési arány nincs előttem, de a fagyálló dobozán rajta van hogy így hány fokos lesz). És így tutira nem fog beállni a vízpumpád például. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 alugyááá :) a nap mondása:corsaba astramotoron corsa szervo :) joccaka Hát megint okosabb lettem. Nem elég hogy a motortartó más,még a bak is. Corsa-nál nem találtam olyat hogy más lenne a nyúlvány ,az artra-nál igen. De ez nem azt jelenti hogy nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Hát megint okosabb lettem. Nem elég hogy a motortartó más,még a bak is. Corsa-nál nem találtam olyat hogy más lenne a nyúlvány ,az artra-nál igen. De ez nem azt jelenti hogy nincs. beszéltem valakivel akinek van 2000es évj.mondta h olyan a bak ugyh sajna van 2féle nyulvány de lehet átalakitom a tatot és ako jo csak lehet nincs már kedvem hozzá :) másik agyrém láttam elektromos szervos b corsat amielvileg megint csak nincs :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Hali!!! Lenne egy kis gondom. Az asszony corsájának kicsit nagy a fogyasztása , gondoltam kipróbálok pár dolgot. Széthúztam a lambdaszonda csatlakozóját hogy lássam van e külömbség. Az volt az érdekes hogy nem változott semmi de még a motorcsek lámpa sem világított. Pedig annak kéne nem? De akkor valószínű hogy a lambdaszonda KO, de miért nem világít az a kis köcsög sárga lámpa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Hali!!! Lenne egy kis gondom. Az asszony corsájának kicsit nagy a fogyasztása , gondoltam kipróbálok pár dolgot. Széthúztam a lambdaszonda csatlakozóját hogy lássam van e külömbség. Az volt az érdekes hogy nem változott semmi de még a motorcsek lámpa sem világított. Pedig annak kéne nem? De akkor valószínű hogy a lambdaszonda KO, de miért nem világít az a kis köcsög sárga lámpa? ami biztos ha széthuzod nem reagál 1böl nekem se majd 1szer csak világit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 beszéltem valakivel akinek van 2000es évj.mondta h olyan a bak ugyh sajna van 2féle nyulvány de lehet átalakitom a tatot és ako jo csak lehet nincs már kedvem hozzá :) másik agyrém láttam elektromos szervos b corsat amielvileg megint csak nincs :) Ha Te mondod...én úgy láttam hogy más a bak,de mindegy. Hogy hogy nincs?Én is láttam de csak epc-ben. (387586ft) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Hali!!! Lenne egy kis gondom. Az asszony corsájának kicsit nagy a fogyasztása , gondoltam kipróbálok pár dolgot. Széthúztam a lambdaszonda csatlakozóját hogy lássam van e külömbség. Az volt az érdekes hogy nem változott semmi de még a motorcsek lámpa sem világított. Pedig annak kéne nem? De akkor valószínű hogy a lambdaszonda KO, de miért nem világít az a kis köcsög sárga lámpa? Milyen motor van benne? Mennyi a sok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Milyen motor van benne? Mennyi a sok? Bocsi azt nem írtam C12Nz a moci. A sok azt jelenti hogy városban kb 7-8 l. Városon kívül nagyon jó , kb 5,5-6 liter. Mondju most fogok termosztátot is cselélni mert az mindíg nyitva van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Bocsi azt nem írtam C12Nz a moci. A sok azt jelenti hogy városban kb 7-8 l. Városon kívül nagyon ######a , kb 5,5-6 liter :) :) az sok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 :) :) az sok? Az enyémhez képest (X12SZ) igen mert annak elég 6 is a városban Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Ha Te mondod...én úgy láttam hogy más a bak,de mindegy. Hogy hogy nincs?Én is láttam de csak epc-ben. (387586ft) jol láttad más a bak az már itthon van :) jo ocso az elektromos de vicc h azt vezérelni is kell valami külön doboz vezérli és figyel csomo jelet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Bocsi azt nem írtam C12Nz a moci. A sok azt jelenti hogy városban kb 7-8 l. Városon kívül nagyon ######a , kb 5,5-6 liter Szerintem nincs ott probléma a 7 városba ok. Nekem is 6.5 körül (mert hűvösebb az idő),nyáron 1 kevesebb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 jol láttad más a bak az már itthon van :) jo ocso az elektromos de vicc h azt vezérelni is kell valami külön doboz vezérli és figyel csomo jelet... Biztos ,csak kíváncsi voltam lehet-e kapni,de ha akarod neked megrendelem 291e-ért :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts