hakapeszimaki Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 Ha egyedül megyek nincs hang. Ha mellettem, meg mögöttem ülnek, 1-1 ember akkor jön elő ez a hang és borzalmas........ Hátha van ötletetek........ A hátsó dob nyaka ér hozzá a híd tetejéhez. Több súly plusz rugózás következtében ütődik neki. A bilincset lazítsd meg és igazítsd úgy,hogy az a bizonyos nyak minél feljebb kerüljön a hídtól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 Ha leszedetsz a hengerfejből, akkor a vezérlésed is elmászik, késni fog a főtengelyhez képest. Jelentősebb mennyiségnél kelleni fog egy állítható vezműkerék is. Hacsak pont ki nem adja az egy fog eltérést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 Ha leszedetsz a hengerfejből, akkor a vezérlésed is elmászik, késni fog a főtengelyhez képest. Jelentősebb mennyiségnél kelleni fog egy állítható vezműkerék is. Hacsak pont ki nem adja az egy fog eltérést. Nem tudom hány mm leszedésénél lesz lényeges eltérés,nálam 0.9mm-nél semmi baja. Szerintem a szíjfeszítő görgő tudja korrigálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 A görgő a szíj feszességét korrigálja. Ha lentebb, vagyis közelebb kerülnek a tengelyek egymáshoz, akkor biza tényleg odébb megy a vezérlés, hiszen a szíj adott, annak a fogaihoz rakod a kerekeket, vagyis a jelek nem fognak feltétlen egyezni. Nagy reszelésnél már egyezhet, de ott meg az anyag vékonyul. Mellékesen egy 1200 köbcentis gépről beszélünk, amin szerintem elenyésző lehet a teljesztmény növekedés csak a nagy reszeléssel. Igencsak sokat kéne még faragni más dolgokon is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 Igen azt,hogy épeszű nagyságú leszedéssel +10% nyerhető azt már leírtam kétszer (háromszor). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 Nem tudom hány mm leszedésénél lesz lényeges eltérés,nálam 0.9mm-nél semmi baja. Szerintem a szíjfeszítő görgő tudja korrigálni. Nem tudja, mivel a főtengely után van forgásirányban, az csak a feszességért felelős. 1mm gyalulás kb. 1mm elfordulást jelent a vezműkereken, hogy fokban ez az 1.2-nél mennyi... xev-nél kb 2fok a vezműtengelyeken, az 4 a főtengelyre vetítve, ennyit fog késni az eredetihez képest. Hogy ez mennyit jelent nyomatékban, nem tudom, erre csak egy tapasztalt tuner tudna válaszolni. Az biztos, hogy az állítható kerekeknek plusz-minusz 7fok a játéka, a hangolásnál egy fog tört részével variálnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ficsur_ka Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 Sziasztok. Az a kérdésem lenne, hogy probálom kicserélni az alapjárat szabalyzó motrot és az ujan is ugyanaz a tunet. Ahogy hallottam nem annyibol all h 2 csavar+ dugasz...! Valaki esetleg leirna a sorrendet megkerem szépen! C14NZ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 Óóóó, hogy aza....azt mondják felül folyik az olaj a tömítésnél...szóval csere lesz. Remélem nem sok pénz! Ilyen benzin mellé rakható tisztítószerekről mi a vélemény? valami liquid molly-ról hallottam tán. Tuti, hogy az egész rendszer belül TISSSSZTA retek és ki kéne valahogy pucolni...vélemény? :) A szelepfedélnél folyik az olajad? Azt otthon is ki tudod cserélni kb 15-20 perces munka (emberfüggő :)) Ezeket a benzin mellé rakható sz@arokat szerintem hanyagolt, itthon van több mint fél Spuri nevezetű lónyál, beleöntöttem az autóba, hát rosszabb lett mint volt, néha olyat rángatott az autón majdnem kifejeltem az szélvédőt, előtte-utána semmi, tehát ettől lehetett, az is lehet, hogy leszedte a koszt és bekerült az égéstérbe, sőt biztos, de én tuti nem fogok többet ilyeneket beleönteni, többet ér a kiviszed egy hosszú pályára aztán jól meghajkurászod :D Sziasztok. Az a kérdésem lenne, hogy probálom kicserélni az alapjárat szabalyzó motrot és az ujan is ugyanaz a tunet. Ahogy hallottam nem annyibol all h 2 csavar+ dugasz...! Valaki esetleg leirna a sorrendet megkerem szépen! Injektor elején ott az alapjárati motor, két torx csavar átlóban kitekered, finoman kiveszed (az o gyűrűs tömítés meglegyen) aztán egy rongyra fújsz féktisztítót, vagy WD-40-et itt mindenki úgyis azt használ :D aztán finoman megtisztogatod a járatát, csavarhúzóval való böködést felejtsd el, csak kézzel pl kisujjaddal, vagy benyomkodod a rongyot finoman, ezután a csere motort rajta a tömítéssel beteszed a helyére, nem szabad erőltetni!!! Csavarok vissza, kontakt spray a csatlakozóra aztán mehet a helyére! Első indításnál ugrálni fog az alapjárat, utána be kell állnia! A régit meg lehet tisztítani vagy ha a csere darab nem új akkor azt is meglehet takarítani! Takarításról és a motorról részleteket itt találsz leírást én nem részletezem: http://opelmuhely.com/leiras-reszletei/14/alapjarati_motor_karbantartas Köszönjük a leírást Pistiv kollégának! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ficsur_ka Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 Amugy nekem a csere megtortent. A tisztogatas szinten. de megint nagyon ingadozik az alapjárat. Egyik percben ordít a motor a másikban megáll. vlmi tippetek esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 Fals levegő? Tankszellőztető az egyik kényes pont a vákuumrendszerben! Az előző linken a leírások között Corsa B-ben megtalálod Tankszellőztető néven a hozzá való leírást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr.Drummer Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 Ja hát nem lesz nagy síkolás belőle. Csak ami kell az a pár tized :) 1.2-es motornál szerintem fölösleges ilyennel játszani :) Azért köszi mindent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Danek Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 Sziasztok! Van egy ismerősömnek egy B corsaja nem ég folyamatosan a motor teszter lámpa de 11litert eszik a c14nz motor. meg nyomom hosszan a közép konzolon a két gombot akkor elkezdi ki írni tudtommal a hiba kodot?! F12 ez az első ha jól tudom ez az hogy a teszt indul?! utána F171 ez villan fel 3szor. nem tudjátok hogy ez minek a hibaüzenete?! Nekem F astram van ahhoz találtam 5perc alatt hiba listát de a corsához nem nagyon sikerült. és sajnos az astrának nincs 171es hibaüzenete. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 villogtasd ki, a biztosítéktáblánál lévő diagnosztikai csatlakozó A és B pontját kell összekötni egy gémkapoccsal, aztán számolni a villanásokat. elképzelhető lehet 13-as hibakód pl. lambdaszonda Link to comment Megosztás: More sharing options...
Danek Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 villogtasd ki, a biztosítéktáblánál lévő diagnosztikai csatlakozó A és B pontját kell összekötni egy gémkapoccsal, aztán számolni a villanásokat. elképzelhető lehet 13-as hibakód pl. lambdaszonda ja ezen is így kell?! oké meg csinálom azt is, de akkor mi amit a kijelző írt?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 Srácok... TIPP-re... MI A *** zöröghet az autón. HÁTUL zörög valami, mintha edényeket ütnének össze, vagy mintha a kipufogó érne az alvázhoz és azt kapkodná., de a kipufogó biztos nem(orvosolt), csomagtartóban lévő cumó sem és a műanyagok zörgése sem(megszoktam) :) Ha egyedül megyek nincs hang. Ha mellettem, meg mögöttem ülnek, 1-1 ember akkor jön elő ez a hang és borzalmas........ Hátha van ötletetek........ Nálam a kipuffogódob füle, ami a gumi felfüggesztésbe van bújtatva - ért hozzá a kasztnihoz, és motorféküzemben olyan zörgést adott, mintha a edényeket vertek volna egymáshoz :) Először ráhúztam valami gumi sapkát, két hétig bírta. Utánna elhajlítottam picit azt a fület, hogy ne érjen a kasztnihoz. Az hozzá tartozik, hogy nem egyik napról a másikra kezdte el csinálni, hanem mikor vettem az autót, ilyen volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
P071 Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 Szasztok, voltam megnézni, hogy áll a kicsi....mindjárt olyat mutatok, besz@rtok :D Na? Csini, mi? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
P071 Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 A szelepfedélnél folyik az olajad? Azt otthon is ki tudod cserélni kb 15-20 perces munka (emberfüggő :)) Ezeket a benzin mellé rakható sz@arokat szerintem hanyagolt, itthon van több mint fél Spuri nevezetű lónyál, beleöntöttem az autóba, hát rosszabb lett mint volt, néha olyat rángatott az autón majdnem kifejeltem az szélvédőt, előtte-utána semmi, tehát ettől lehetett, az is lehet, hogy leszedte a koszt és bekerült az égéstérbe, sőt biztos, de én tuti nem fogok többet ilyeneket beleönteni, többet ér a kiviszed egy hosszú pályára aztán jól meghajkurászod :D Jaja, ott kellett cserélni, meg volt 2 perc alatt, most szép új van rajta. Úgy hallottam, hogy ezek a tisztítók jót tesznek. Bizti ne erőltessem? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 Új féktárcsa, mi ebben olyan nagy dolog? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 Ha leszedetsz a hengerfejből, akkor a vezérlésed is elmászik, késni fog a főtengelyhez képest. Jelentősebb mennyiségnél kelleni fog egy állítható vezműkerék is. Hacsak pont ki nem adja az egy fog eltérést. Szerintem inkább sietni fog, előbb nyitnak zárnak a szelepek mint kéne... A szíj ugyanolyan hosszú marad, de a vezérműtengely "közelebb" kerül a főtengelyhez... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 Szerintem inkább sietni fog, előbb nyitnak zárnak a szelepek mint kéne... A szíj ugyanolyan hosszú marad, de a vezérműtengely "közelebb" kerül a főtengelyhez... x16sz-ből 0.9mm lett leszedve nálam,fokolótárcsa nincs,"jelre" lett összerakva a vezérlés. A teljesítményváltozás előjele + lett. Ennyit tudok elmondani erről... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 Sziasztok! Van egy ismerősömnek egy B corsaja nem ég folyamatosan a motor teszter lámpa de 11litert eszik a c14nz motor. meg nyomom hosszan a közép konzolon a két gombot akkor elkezdi ki írni tudtommal a hiba kodot?! F12 ez az első ha jól tudom ez az hogy a teszt indul?! utána F171 ez villan fel 3szor. nem tudjátok hogy ez minek a hibaüzenete?! Nekem F astram van ahhoz találtam 5perc alatt hiba listát de a corsához nem nagyon sikerült. és sajnos az astrának nincs 171es hibaüzenete. Külső levegő hőmérséklet szenzor. magas fesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 Szerintem inkább sietni fog, előbb nyitnak zárnak a szelepek mint kéne... A szíj ugyanolyan hosszú marad, de a vezérműtengely "közelebb" kerül a főtengelyhez... Késni fog, gondold csak át... A szíj ugyanolyan hosszú marad, a veztengelyek viszont közelebb kerülnek a főtengelyhez, így ha a főtengely jelen van, akkor a vezérműkerekeken levő jelölések órajárással ellentétesen mozdulnak el, kb annyit, mint amennyi a gyalulás mértéke. Tehát: késik a főtengelyhez képest (a főtengely vezérli a vezérműtengelyt), az eredetihez képest később nyit-zár mind a szívó, mind a kipufogóoldal. Állítólag: Kicsi késésnél még javulhat is a max. teljesítmény, középtartományban viszont vmennyit csökken a nyomaték, viszont ezt kiegyenlítheti sűrítési arány növelése miatt bekövetkező nyomatéknövekedés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Február10, 2012 Megoszt Elküldve Február10, 2012 Jaja, ott kellett cserélni, meg volt 2 perc alatt, most szép új van rajta. Úgy hallottam, hogy ezek a tisztítók jót tesznek. Bizti ne erőltessem? :( Én személy szerint nem ajánlom, nekem csak rossz tapasztalataim vannak ezekkel kapcsolatban, a kettő közül választani kéne akkor inkább egy kevés tiszta szeszt öntök a motorba mint ezt a lónyálat, ettől legalább egy picit meglódul a jármű :D (Igen most jöhetnek a beszólások ezzel kapcsolatban! :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Február10, 2012 Megoszt Elküldve Február10, 2012 Késni fog, gondold csak át... A szíj ugyanolyan hosszú marad, a veztengelyek viszont közelebb kerülnek a főtengelyhez, így ha a főtengely jelen van, akkor a vezérműkerekeken levő jelölések órajárással ellentétesen mozdulnak el, kb annyit, mint amennyi a gyalulás mértéke. Tehát: késik a főtengelyhez képest (a főtengely vezérli a vezérműtengelyt), az eredetihez képest később nyit-zár mind a szívó, mind a kipufogóoldal. Állítólag: Kicsi késésnél még javulhat is a max. teljesítmény, középtartományban viszont vmennyit csökken a nyomaték, viszont ezt kiegyenlítheti sűrítési arány növelése miatt bekövetkező nyomatéknövekedés. Utánnanéztem, és C12NZ-nél tényleg így van, ahogy mondod. Viszont, ha vezérlésről van szó, akkor én mindig az isuzu motorét látom magam előtt, aminél az állítható feszítőgörgő pont ellenoldalon van, mint a 8 szelepes opel motoroknál :) Itt a síkolás miatt késni fog a vezérlés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február11, 2012 Megoszt Elküldve Február11, 2012 Utánnanéztem, és C12NZ-nél tényleg így van, ahogy mondod. Viszont, ha vezérlésről van szó, akkor én mindig az isuzu motorét látom magam előtt, aminél az állítható feszítőgörgő pont ellenoldalon van, mint a 8 szelepes opel motoroknál :) Itt a síkolás miatt késni fog a vezérlés. Hogy érted, h az ellenoldalon? Azt hittem, h minden esetben a főtengelytárcsa után (forgásirányban értem) van a feszítő, hiszen a főtengely forgatja meg a vezműtengelyeket... Máshogy hogy működne megfelelően? Tehát mindig, minden esetben KÉSIK a vezérműtengely. Teljesen mindegy, h 1.2 v 2.0, benzines v dízel 8 v 18 szelepes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts