hakapeszimaki Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 nekem 4e fordul 130nál.... persze 5be :) f13wr 3.94 3200-at 130nál,váltóméretű gumival. De ettől még elég hangos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 f13wr 3.94 3200-at 130nál,váltóméretű gumival. De ettől még elég hangos. talán az enyém 4.16... meg ugye a 15ös kerék Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaxzs Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Sziasztok! Ezt a fajta AGR szelepet szét tudom szedni tisztításhoz? http://kepfeltoltes.hu/view/120206/88045_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Motorkódom: X12XE Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Sziasztok! Ezt a fajta AGR szelepet szét tudom szedni tisztításhoz? http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Motorkódom: X12XE Hát a kép alapján nem nagyon tűnik szétszedhetőnek, inkább próbáld meg levegővel átfújatni, vagy valamivel átmosni, bár az nem tudom, jót tenne-e neki! Akiket érdekel a Tankszellőztető ellenőrzése, tisztítása az az alábbi linken megtalálja a leírást: http://opelmuhely.com/leiras-reszletei/16/tankszellozteto_ellenorzese__tisztitasa Ha valakinek hozzáfűzni valója lenne a leírással kapcsolatban vagy elírtam valamit az leírás alatti hsz-ben írja meg! Köszönöm! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
djjean Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Egy apró bugot észrevettem az opelmuhely.com oldalon. Ha épp egy leírást nézek, akkor nem működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó. Pl. itt: http://opelmuhely.com/leiras-reszletei/16/tankszellozteto_ellenorzese__tisztitasa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Egy apró bugot észrevettem az opelmuhely.com oldalon. Ha épp egy leírást nézek, akkor nem működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó. Pl. itt: http://opelmuhely.co...ese__tisztitasa Köszönöm, hogy jelezted, javítottam! Az elfelejtett jelszó meg még amúgy is hiányzik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam1 Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 f13wr 3.94 3200-at 130nál,váltóméretű gumival. Teljességgel kizárt dolog. Elméletben 195/65 R15-ös kerekekkel menne 130-at 3400-nál. De ekkora kerék nem fér a Corsa alá. 165/65 R 13-as kerekekkl 130-nál 3950 környékén forog a motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bcs Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Sziasztok, Egy kis problémám lenne. A múltkor megnéztem a hűtővizemet, mivel ilyen hideget élünk. :) És láss csodát a tágulási tartályban nem volt víz. :( Gyorsan tettem is bele fagyállót, majd mivel ilyen hideg van tettem a hűtő elé egy karton lapot, mondom tavaly is bevált, mivel a vízhőmérsékletem nem igazán mozdul meg. Ma megyek vele dolgozni és a vízhőmérséklet mutatót nézem és lassan, de biztosan felment 100-ra. Hűtő bekapcs, víz lehül és utána meg semmi. Nem értem mi lehet az oka Hazafelé jövök és semmi a mutató a szokásos épp hogy csak megmozdul. Ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Sziasztok, Egy kis problémám lenne. A múltkor megnéztem a hűtővizemet, mivel ilyen hideget élünk. :) És láss csodát a tágulási tartályban nem volt víz. :( Gyorsan tettem is bele fagyállót, majd mivel ilyen hideg van tettem a hűtő elé egy karton lapot, mondom tavaly is bevált, mivel a vízhőmérsékletem nem igazán mozdul meg. Ma megyek vele dolgozni és a vízhőmérséklet mutatót nézem és lassan, de biztosan felment 100-ra. Hűtő bekapcs, víz lehül és utána meg semmi. Nem értem mi lehet az oka Hazafelé jövök és semmi a mutató a szokásos épp hogy csak megmozdul. Ötlet? Termosztátcsere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Teljességgel kizárt dolog. Elméletben 195/65 R15-ös kerekekkel menne 130-at 3400-nál. De ekkora kerék nem fér a Corsa alá. 165/65 R 13-as kerekekkl 130-nál 3950 környékén forog a motor. Nem 3940? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Teljességgel kizárt dolog. Elméletben 195/65 R15-ös kerekekkel menne 130-at 3400-nál. De ekkora kerék nem fér a Corsa alá. 165/65 R 13-as kerekekkl 130-nál 3950 környékén forog a motor. Akkor nem tudok olvasni. Óra szerint 130,az kb. 124 nálam. 165/65 r14 van alatta. Lehet van az 3300 is 130nál, 3000nél majdnem 120nál jár a mutató az biztos,mert sokkoltam már rajta,hogy az ELMÉLETI végsebesség 240 kb olyan hosszú az ötödik. (eco váltó) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csabika007 Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Sziasztok! Egy olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy a B Corsámat a mai nap folyamán kb 1 órás egyhelyben állás után leállítottam a motort és ezt követően elkezdett erőteljesen gőzölögni a motortér. Gyorsan kinyitottam a motorháztetőt és láttam hogy a kiegyenlítőtartályban rotyog a viz! Sapka a helyén volt de arra gyanakszom hogy a víz ott futhatott ki. Ezek után gyorsan rápillantottam a hőfokmérőre ami kb 110 fokot mutatott. A ventilátort nem halottam hogy bekapcsolt volna, viszont forró volt amikor már kinyitottam a motorháztetőt. Ja és ezalatt az óra alatt 1-es fokozaton ment a fűtőradiátor. Ezen problémák után vártam egy kis időt amíg a motor kellő képen lehűlt, ezek után csekkoltam a kiegyenlítő tartályt (még elég hűtőfolyadék maradt benne) és hazamentem, az úton nem ment 92 fok fölé a hőmérséklet, miután megérkeztem megint ellenőriztem a dolgokat hűtőfolyadék nem szivárgott, hűtő forró volt és a kiegyenlítő tartály kupakjától egy sziszegő hangot halottam. Mi lehet a baj? Várom válaszaitokat! Csaba Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr.Drummer Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy Hengerfejtömíttés cserélnél mi az ami még szóba jöhet, hogy csere gyanus. Azt már mondta Csigi, hogy a szívósor tömíttést kell kicserélni, de esetleg valami más? Csak, hogy ne ott derüljön ki ezért inkább megvenném :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
P071 Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Hát a kép alapján nem nagyon tűnik szétszedhetőnek, inkább próbáld meg levegővel átfújatni, vagy valamivel átmosni, bár az nem tudom, jót tenne-e neki! Akiket érdekel a Tankszellőztető ellenőrzése, tisztítása az az alábbi linken megtalálja a leírást: http://opelmuhely.com/leiras-reszletei/16/tankszellozteto_ellenorzese__tisztitasa Ha valakinek hozzáfűzni valója lenne a leírással kapcsolatban vagy elírtam valamit az leírás alatti hsz-ben írja meg! Köszönöm! :) Király lett, tökre jó. Majd meglesem ha nem lesz kinn -22 fok :) köszönjük. Szénszűrős mikor lesz? Azt nagyon várom mert mostanság tényleg nagyon sokszor előjön ez a téma és engem érdekelne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
marosit1 Elküldve Február7, 2012 Megoszt Elküldve Február7, 2012 [ Sziasztok. Ennek a tankszellőztető szelepnek akkor ilyen üresnek kell lennie? Mert akkor szerintem ez nem is szelep, hanem inkább elosztó? És a szénszűrő a károsanyag kibocsáltásra van? Üdv:Tamás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
marosit1 Elküldve Február7, 2012 Megoszt Elküldve Február7, 2012 Gyerekek a linkelés újabb gyöngyszemét láthatjuk :D marosit1: Ne a gépeden található kép elérését add meg, hanem töltsd fel a egy képfeltöltő oldalra és a direkt linket tedd nekünk be, azzal többre megyünk! ;) Bocs az OFF-ért :goofy: Látom ez a tankszellőztető dolog nagyon aktuális téma lett, gyűjtök hozzá képeket aztán csinálok egy leírást hozzá, hogy mindenki értse! :) Ok köszi. De megtaláltam egy régebbi fényképedet, ha nem gond, evvel nekem egyszerűbb egy kicsit. Üdv: Tamás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Február7, 2012 Megoszt Elküldve Február7, 2012 Szeretném kikérni a véleményeteket erről a kipufogóról. sajnos sürgősen cserélnem kell, és ez elég szimpinek tűnik. De sajnos nem vagyok járatos a márkák minőségében. http://www.kipufogowebaruhaz.hu/corsa-b/143-sport-kipufogo.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Február7, 2012 Megoszt Elküldve Február7, 2012 Szeretném kikérni a véleményeteket erről a kipufogóról. sajnos sürgősen cserélnem kell, és ez elég szimpinek tűnik. De sajnos nem vagyok járatos a márkák minőségében. http://www.kipufogow...t-kipufogo.html Felejtsd el ezt a típust! Először én is ebben gondolkodtam, ez a Paragi féle kipufogó és egy kalap szar, kb 1 tél alatt kirohad az autó alol. Itt a fórumon Lacci-nak van ilyen kipufogója akinél én is rákérdeztem, ő is a fentit írta, később utánajártam jobban és csak ezt halottam róla, szóval nem ajánlom! Az alábbi oldalon beszéltünk már erről a kipufogó témáról olvasd át és inkább azt ajánlanám! http://opelmuhely.com/kerdes-reszletei/2/corsa_b_kipufogo_hatso_dob Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Február7, 2012 Megoszt Elküldve Február7, 2012 Király lett, tökre jó. Majd meglesem ha nem lesz kinn -22 fok :) köszönjük. Szénszűrős mikor lesz? Azt nagyon várom mert mostanság tényleg nagyon sokszor előjön ez a téma és engem érdekelne. :) Szénszűrős leírást akkor készítek ha jó idő lesz, mert én is megnézem milyen állapotban van akkor mindent dokumentálok, mert egy darab képet sőt semmit nem találtam róla a neten sajnos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Február7, 2012 Megoszt Elküldve Február7, 2012 Felejtsd el ezt a típust! Először én is ebben gondolkodtam, ez a Paragi féle kipufogó és egy kalap szar, kb 1 tél alatt kirohad az autó alol. Itt a fórumon Lacci-nak van ilyen kipufogója akinél én is rákérdeztem, ő is a fentit írta, később utánajártam jobban és csak ezt halottam róla, szóval nem ajánlom! Az alábbi oldalon beszéltünk már erről a kipufogó témáról olvasd át és inkább azt ajánlanám! http://opelmuhely.co...ufogo_hatso_dob ok. csak nem tudtam, hogy ez is paragi, bár gyanús volt kicsit. a márka sajnos nem volt kiírva Link to comment Megosztás: More sharing options...
P071 Elküldve Február7, 2012 Megoszt Elküldve Február7, 2012 Szénszűrős leírást akkor készítek ha jó idő lesz, mert én is megnézem milyen állapotban van akkor mindent dokumentálok, mert egy darab képet sőt semmit nem találtam róla a neten sajnos! Mért nálatok nincs jó idő?? :D okok, kösziiű Holnap viszem a szerelőhöz a kicsit, kíváncsi leszek mit mondanak rá...2 napot kaptak meg egy nagy zsák aprót, hogy valamit kezdjenek vele. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Február7, 2012 Megoszt Elküldve Február7, 2012 ok. csak nem tudtam, hogy ez is paragi, bár gyanús volt kicsit. a márka sajnos nem volt kiírva Senki nem írja ki szinte, egyik jel az ára a másik a matrica a cső vége felé, az tuti paragi! Mért nálatok nincs jó idő?? :D okok, kösziiű Holnap viszem a szerelőhöz a kicsit, kíváncsi leszek mit mondanak rá...2 napot kaptak meg egy nagy zsák aprót, hogy valamit kezdjenek vele. :icon1: Hülye lennék szétbontani ilyen időben :D Fűtött garázsba más tészta lenne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Február7, 2012 Megoszt Elküldve Február7, 2012 Senki nem írja ki szinte, egyik jel az ára a másik a matrica a cső vége felé, az tuti paragi! Az a baj, hogy nekem most perpillanat sok az a 15-20 000. és március közepéig ki kell cserélnem. viszem vizsgára. ajánlottak még utángyártott cuccokat is: - bosal-t 12,900.- - unix saját dobot 7600.- - asso-t 10000.- - walker-t 12800.- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Február7, 2012 Megoszt Elküldve Február7, 2012 Senki nem írja ki szinte, egyik jel az ára a másik a matrica a cső vége felé, az tuti paragi! Az a baj, hogy nekem most perpillanat sok az a 15-20 000. és március közepéig ki kell cserélnem. viszem vizsgára. ajánlottak még utángyártott cuccokat is: - bosal-t 12,900.- - unix saját dobot 7600.- - asso-t 10000.- - walker-t 12800.- Akkor inkább vegyél gyári kipufogót ne sportot, max ha lesz pénzed veszel sportot a gyárit elteszed biztonsági esetére vagy eladod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
P071 Elküldve Február7, 2012 Megoszt Elküldve Február7, 2012 Senki nem írja ki szinte, egyik jel az ára a másik a matrica a cső vége felé, az tuti paragi! Hülye lennék szétbontani ilyen időben :D Fűtött garázsba más tészta lenne :) Ha nagy leszek, lesz olyanom. Oldalt polcos, padlófűtéses, piros fém ládás szerszámkészlettel, amibe minden van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts