Mc-elek Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 :D Remek! Miket kellett cserélni benne? :) 4+4szelep ez volt az alap aztán megfejeltük még,szelepszárszimering(8db),hidrotőke (8db),szelepék(16db),termosztát,feszítőgörgő,vezérműszíj,generátorszíj,hengerfej tömítés,szelepdeklitömités,kipufogótömítés,első féktárcsa+betét Talán ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Újra szalad a szekér :) Nem kívánok senkinek vezérműszíj szakadást....... Hagyadmá...kispályás vagy...nekem főtengelytörésem volt 2 hete,de már minden ok...180EFt :D Viszont a karterem ereszt,most épp azon agyalok milyen tömítés kellene,hogy ne csöppenjen.A gyári szar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Hagyadmá...kispályás vagy...nekem főtengelytörésem volt 2 hete,de már minden ok...180EFt :D Viszont a karterem ereszt,most épp azon agyalok milyen tömítés kellene,hogy ne csöppenjen.A gyári szar. Az is jó fincsi........ Felhívom az urak figyelmét hogy csak JÓ MINŐSÉGŰ FOGASSZÍJAT VEGYENEK!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Black Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Újra szalad a szekér :D Nem kívánok senkinek vezérműszíj szakadást....... Gratula :) Én meg ma sikeresen eltörtem a ECU takaró boritását nem kicsit vagyok pipa és még nincs meg a csatlakozó.... Na de holnap is lessz nap, ez az átka ha az ember naponta csak 10 percet tud ilyenekkel tölteni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Az is jó fincsi........ Felhívom az urak figyelmét hogy csak JÓ MINŐSÉGŰ FOGASSZÍJAT VEGYENEK!!! Arra adj nekem választ a kartert mivel rakjam fel,hogy ne engedjen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Arra adj nekem választ a kartert mivel rakjam fel,hogy ne engedjen... én sztem elringet vettem és ######a :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Arra adj nekem választ a kartert mivel rakjam fel,hogy ne engedjen... Kérnék egy katalógus számot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Kérnék egy katalógus számot. Milyen tömítőpasztát rakjak alá,hogy ne eresszen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Milyen tömítőpasztát rakjak alá,hogy ne eresszen? Te most a szelepdeklitőmitésre gondolsz? Arra gondoltam hogy azt ami van a hengerfej és vezérműtengelyház közti zöld masszára (1603170) Csergő 3334ft (50gramm) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lunimaci Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. B Corsán hol található az OBD aljzat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. B Corsán hol található az OBD aljzat? A biztosíték dobozban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lunimaci Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 A biztosíték dobozban. Köszi szépen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Te most a szelepdeklitőmitésre gondolsz? Arra gondoltam hogy azt ami van a hengerfej és vezérműtengelyház közti zöld masszára (1603170) Csergő 3334ft (50gramm) Olajteknő tömítés! Link to comment Megosztás: More sharing options...
djbahool Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Sziasztok! Egy kicsit kapdos néha az autó, ill. meg-meg torpan. A levegőszűrőt kicseréltem, és megnéztem a gyertyákat is, de azzal nincs gond. Ezért a légtömegmérőre gyanakszom. Gondolom úgy egyből kiderülne hogy tényleg az e a hiba forrása, ha lehúznám, és megpróbálnám anélkül hogy megy. De az lenne a kérdésem, hogy ha lehúzom a légtömegmérő csatiját, akkor nem fog-e vmi hibakód beülnio a computerbe, amit csak majd jópénzért tudok töröltetni? Ja, 2000 évj. 1.2 16V Corsa B-ről van szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Olajteknő tömítés! azt nem kell ragasztani de van olyan anyag mint a szilo csak hengerfejre valo azzal ragaszthatsz ha nagyon akarsz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 azt nem kell ragasztani de van olyan anyag mint a szilo csak hengerfejre valo azzal ragaszthatsz ha nagyon akarsz :D Muszáj lesz,mert már a második tömítés van fent és ereszt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Muszáj lesz,mert már a második tömítés van fent és ereszt. Nekem egyszer a Reinzosil-t ajánlották! Nem próbáltam még, de lehet hogy jó! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Muszáj lesz,mert már a második tömítés van fent és ereszt. simán bárdiba bemész és elmondod h hengerfej ragasztot kérsz és az olaj és höálló nem vészes az ára... de ott valami repedés lesz ugyh probléma nem fog megoldodni sztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pato7 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy 15"-os alufelni, ami B-corsán volt, felmegy Polo variantra??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 simán bárdiba bemész és elmondod h hengerfej ragasztot kérsz és az olaj és höálló nem vészes az ára... de ott valami repedés lesz ugyh probléma nem fog megoldodni sztem Egy pasztáról beszélünk :D Másrészt,van annak valami tartó konzolja ,de már 1 órája keresem és nem akar meglenni ,valami alu öntvény. De az urak megtudják mondani hogy a szervoszivattyúnak van konzolja ,vagy csak simán a blokra van csavarozva.? Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Egy pasztáról beszélünk :) Másrészt,van annak valami tartó konzolja ,de már 1 órája keresem és nem akar meglenni ,valami alu öntvény. De az urak megtudják mondani hogy a szervoszivattyúnak van konzolja ,vagy csak simán a blokra van csavarozva.? ######a és most azé kocsikázzak érdre vissza :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 ######a és most azé kocsikázzak érdre vissza :D Én nem vagyok benne biztos,de úgy néz ki. Dieselhez pl találtam,de az egészen máskép néz ki. Mindjárt küldök képet. Elküldve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Én nem vagyok benne biztos,de úgy néz ki. Dieselhez pl találtam,de az egészen máskép néz ki. Mindjárt küldök képet. Elküldve. nézem de astra javitási könyvbe valami feszitös konzol van Link to comment Megosztás: More sharing options...
borisz Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 nézem de astra javitási könyvbe valami feszitös konzol van valami ilyesmi lesz most megörülök..-. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 valami ilyesmi lesz most megörülök..-. Küldtem még egyet, most astra,előbb corsa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts